Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag heeft nieuwe aanvaller zo goed als zeker binnen

Laatste update:

Rydell Poepon lijkt in de Eredivisie te blijven. De aanvaller degradeerde met De Graafschap van het hoogste niveau en stond in de belangstelling van het Duitse 1. FC Nürnberg, maar volgens het Algemeen Dagblad gaat Poepon naar ADO Den Haag. De spits kan bij de nummer vijftien van het afgelopen seizoen een contract tekenen voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen.

/

De laatste plooien moeten gladgestreken worden, maar bij ADO rekent men inmiddels op de komst van de 24-jarige Amsterdammer. Poepon staat nog onder contract bij De Graafschap, maar kan door de degradatie van de Superboeren voor een bedrag van drie ton weg. ADO is bereid om dat bedrag op tafel te leggen voor de aanvaller, die eerder voor Sparta Rotterdam en Willem II uitkwam.

De bij Ajax opgeleide Poepon kon ook naar Nürnberg, waar een driejarig contract voor hem klaar lag. De aanvaller zei onlangs nog 'daar niet lang over na te hoeven denken', maar onduidelijk is waarom zijn voorkeur nu toch naar ADO zou uitgaan. Poepon maakte in twee seizoenen negentien doelpunten in 65 competitiewedstrijden voor De Graafschap.

Saeijs
Een andere speler die afscheid neemt bij De Graafschap, Jan-Paul Saeijs, heeft besloten een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten. De 34-jarige verdediger speelde onder meer voor ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade, Southampton en De Graafschap en is tot de conclusie gekomen dat hij geen zin meer heeft in het zoeken naar een nieuwe club.

Rydell Poepon is een aanwinst voor ADO Den Haag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een prima speler voor ADO Den Haag. Hebben ze in Den Haag eindelijk weer een goede spits erbij. Als ze nu ook Holla en Kevin Jansen contracten heeft ADO een goede selectie, die goed genoeg is om in de middenmoot te eindigen en degredatie te ontlopen.

29 mei 2012 om 10:56

Poepon is inderdaad een leuke speler voor Ado, echter had ik Smolarek niet laten gaan als ik Ado was.

Holla is denk ik niet haalbaar om definitief aan te trekken, wellicht wel om te huren.

29 mei 2012 om 11:21

Huren gaat sowieso niet lukken. Holla heeft nog een contract voor één jaar, dus als hij dit seizoen verhuurd wordt loopt hij volgende zomer transfervrij de deur uit. FC Groningen en VVV zijn er al uit over de transfersom, alleen is het nu de vraag van wat Holla wil. Hij wil het liefst komende zomer bij de selectie van Groningen aansluiten en zich bewijzen voor Robert Maaskant, maar Groningen zelf wil Holla verkopen om nieuwe aankopen te realiseren. Het verhaal Holla zou nog wel eens lang kunnen gaan duren deze zomer.

29 mei 2012 om 11:51

Hmm, word een moeilijk verhaal dan voor Holla. Als ik hem was zou ik dan gewoon naar VVV gaan, grote kans op basisplaats i.p.v. jezelf weer te moeten bewijzen bij een nieuwe trainer.

Zeker een mooie versterking voor Poepon want hij blijft nu nog lekker in de Eredivisie en daar hoort hij wel thuis. En natuurlijk is het wel een mooie versterking voor Ado Den Haag want als je kijkt wie bij Ado nu voorin loopt dan is Poepon wel een van de betere. Zou een mooie duo zijn Poepon en Immers maar hoogwaarschijnlijk gaat Immers Ado verlaten.

Een goede stap voor Poepon..

Poepon is toch een speler die minstens 10 doelpunten per seizoen maakt.. Het mooie is dat hij dat altijd bij degradatieclubs heeft gedaan.. Met een beetje meer aanvallend spel en betere spelers om hem heen kan hij dat gemiddelde opkrikken!

Ik vind het een goede stap van Ado.. Poepon kost 4 ton, maar dan haal je een goede spits binnen die altijd scoort en een goed aanspeelpunt is!

Toch een hele goede spits voor Ado. Sterke nummer 9 met voetballend en scorend vermogen. Ook kan deze jongen de beuk erin gooien als het even niet loopt. Met Vicento en Chery op de zijkanten en Toornstra achter hem gaat hij zeker zijn doelpuntjes maken.

Ik hoorde De Graafschap-supporters hier zeggen dat Poepon de laatste weken niet zo beste speelde. Maar als ik hem zie spelen, vind ik 'm altijd één van de betere. Dus ik zou het een hele goede aankoop vinden voor Ado. Van Duinen en John Verhoek kunnen duidelijk het niveau niet aan.

29 mei 2012 om 11:00

John Verhoek gaat dan ook terug naar Rennes. Ik ben benieuwd wat die met hem van plan zijn. John begon redelijk met een aantal goals en een goede wedstrijd tegen Feyenoord maar later in het seizoen was hij minder dan elke spits in de 3e klasse, zonder te overdrijven. Ik vraag me af wat er gebeurd is met hem.

29 mei 2012 om 11:10

Ik vond hem nooit echt goed. Aan het begin had ie het geluk wat mee. Hij kan wel aardig koppen. Maar verder heeft ie niet echt de kwaliteiten die een spits moet hebben, vind ik. Dus ik denk niet dat er iets met hem gebeurd is.

Hij heeft geen snelheid, geen techniek en al helemaal geen handelingssnelheid.

Om op je andere vraag te reageren in een andere post: Ik denk dat het juist Poepon z'n kracht is om de bal vast te houden. Hij is echt sterk aan de bal vind ik.

29 mei 2012 om 11:41

Dank je! Een balvaste spits heeft ADO gewoon nodig, zeker met lopende spelers als Toornstra en Immers, hoewel die laatste waarschijnlijk weg is deze week.

Over Verhoek: Een topper was het in het begin ook zeker niet nee. In het begin was het inderdaad gewoon een lompe spits die af en toe wat geluk had en het met hard werken een verdediging nog redelijk lastig kon maken. Na zo'n 12 wedstrijden was hij echter gewoon dramatisch en kon hij er gewoon echt helemaal niks meer van, uit tegen NAC ramde hij een bal van 5 meter voor de goal 12 meter over, dat soort werk. Waarschijnlijk had hij toen helemaal geen vertrouwen meer en werd de druk hem teveel ofzo.

Goede deal voor beide partijen. Poepon is te goed voor de Jupiler en Ado heeft er een degelijke spits bij die toch wel goed is voor een doelpunt of 10.

We zullen zien hoe Poepon het zal doen komend seizoen. Met bijna heel nieuw team hoop ik dat ADO in het linkerrijtje mee gaat doen.

Mooi! Een echte nummer 9 binnen. Hij heeft natuurlijk niet dezelfde kwaliteiten als Bulykin, maar hij vraagt ook niet zo achterlijk veel salaris en is een stuk jonger waardoor hij nog te verkopen is als hij het goed doet. Weet iemand of hij ook goed een bal kan vast houden zodat middenvelders bij kunnen sluiten? Dat miste ADO namelijk heel erg dit seizoen.

Poepon heeft goede statistieken. Bij een laagvlieger bijna 1 op 3 lopen is heel knap. Ben benieuwd hoe hij het bij Den Haag gaat doen. Prima club die als het een beetje meezit zomaar onderin het rechterrijtje kan komen, zie vorig seizoen.

29 mei 2012 om 16:53

Als het meezit onderin het het rechterrijtje kan komen? Leg me is uit..

30 mei 2012 om 10:02

correctie..... onderin het rechterrijtje kan overigens ook als het heel erg tegenzit maar ik bedoel uiteraard linkerrijtje, daar hoort een club van die status minimaal thuis. Scherp opgemerkt.

Is 1 van de betere spitsen die De Graafschap de laatste jaren heeft gehad. Heeft nooit verzaakt wat anderen ook mogen zeggen. Heeft gewoon geen bruikbare bal gehad dit jaar. Gun het hem wel

Alleen nu nog een goede trainer.. ....

29 mei 2012 om 11:17

helemaal mee eens!!
maar wie zijn dan een goede optie zijn?
ik dacht aan huistra!!

29 mei 2012 om 11:31

Menzo, Ernie Brands, Jans en Rutten (te duur). Het zijn misschien mensen die niet bij de club passen, maar hebben wel veel ervaring. Aad de Mos zou ook mooi zijn.

29 mei 2012 om 11:49

Rutten ziet dat zelf denk ik ook niet zitten, gaat eerder naar het buitenland
Menzo lijkt mij ook een hele goede voor ADO den Haag

goede zet van ADO den Haag!!
Verhoek gaat terug naar Rennes en dan is Poepen een goede vervanger!!
Sterk in het duel en kan een doelpunt mee pikken

Zeker een goede spits voor Ado.
Maar over Verhoek gesproken,je hebt Vicento en Cherry op de flanken, en die gaan vaak voor eigen succes. Logisch dat John niet zijn ballen krijgt. Als je Wesley Verhoek en Kubik nog zou hebben, zou John een uitstekende spits voor ADO zijn. Poepon is een mee voetballende speler, die prima in het systeem van ADO past. Ik ben blij als supporter van ado, met deze aanwinst.

Goede aankoop voor Den Haag. Is toch wel een spits die een aantal doelpuntjes mee kan pikken. Ben benieuwd hoe die het in Den Haag gaat doen.

Leuke speler voor Den Haag, goed dat Poepon voor de eredivisie behouden blijft.

Goede spits die ze voor langere tijd onder contract kunnen nemen. Veel beter dan een huurspits.

Ik zeg een goede aankoop voor Ado. Het is een Nederlandse speler met scorend vermogen, hij is niet te duur wat zeker ook mee helpt. Poepon heeft in het verleden alleen voor eerste divisie clubs gespeeld, behalve afgelopen seizoen met de superboeren. Ik ben benieuwd hoe ado gaat draaien komend seizoen en als het niveau stijgt, of Poepon dit bij kan benen. Ik denk het wel, maar dat is natuurlijk altijd afwachten.

Hij is traag , lui en had geen zin om ook maar een meter meer te lopen dan nodig was.
Ik hoop dat hij bij ADO wel laat zien wat hij werkelijk kan dat heeft hij bij de Graafschap in elk geval niet gedaan.

Leuk eerste seizoen gedraaid bij ons, maar daarna steeds minder en minder mede door slechte aanvoer van de zijkanten. Maakte een niet afgetrainde indruk in zijn 2e jaar, stond vaak op een eiland en dan heb je ook niks aan hem. Ik gun hem deze overstap maar ben ook blij dat we van deze jongen af zijn. Het gaat je goed Rydell!

Scoort zo'n tien keer per seizoen bij degradatiekandidaten. Is dus niet zo'n gekke keuze voor dat geld.

Ik vind Poepon een goede aanwinst voor Ado. Kan een bal vast houden, kan goed koppen en kan zelf ook een actie maken. Dus 10x beter dan Verhoek die er echt geen reet van kan. Smolarek is weg omdat die een prestatie contract had. Ado had geen zin om hem een echt contract aan te bieden. Kost een hoop dan en zit geen toekomst en doorverkoop mogelijkheden bij Smolarek.

Dit is de opstelling die ik zou gebruiken.

Coutinho
Ammi/Malone
Horvath/Worm
Kum/omeru
Meijers
Visser/rado
Chery
Toornstra
Elbers/aanko
Poepon/duine
Vicento
29 mei 2012 om 16:11

Is zeker een goede aanwinst, niet al te duur en scoort regelmatig.

Opstelling zou ik iets anders doen, Kum zijn contract is ten einde en vertrekt,
en volgens mij is Meijers een middenvelder.

damnit... vergeet ik gewoon onze beste man Omeru.. doe die dan maar ipv Horvath

Coutinho
Ammi
Wormgoor
Horvath
Supusepa
Toornstra
Rado
Meijers
Chery
Poepon
Vicent
29 mei 2012 om 20:00

Omeru van Chelsea hebben we zeker een goeie aan, die moet altijd spelen. Alleen Supusepa op links weet ik niet. Ik geloof wel dat hij er gaat komen, maar echt bewezen heeft hij het nog niet. Aan de andere kant is eigenjeugd altijd beter dan een halve tamme uit het Oostblok. Meneer Lukniks vertrekt gelukkig dacht ik.

Hele aardige spits die wel afhankelijk is van ballen van de zijkant/middenveld.
Dit zal de beste opstelling zijn in mijn ogen.

Coutinho
omeru
Horvath
Wormgoor
Aammi
Rado
Toornsta
Visser
Chery
Poepon
Vicento
29 mei 2012 om 13:30

Aan deze opstelling zat ik ook eerst te denken maar hij krijgt geen bal van Chery of van Vicento. Vicento is een diepe spits die graag zelf weggestuurd word door een steekpass , en Chery trekt veel naar binnen en gaat voor eigen succes via een schot of een dribbel.

Ik denk dat Poepon een betere voetballer is dan iedereen denkt. Hij kan kansen voor zichzelf maken door een actie. Hij is niet zo statisch als een Verhoek of een Milic.

29 mei 2012 om 14:38

Ammi LB of Meijers LB ??? Heel vreemd die opstellingen !
Verder moeten ze bij Den Haag nog flink gaan shoppen. Een Linksback zou geen overbodige luxe zijn. Een rechtsbuiten is een musthave aangezien Chery normaal op "10" zou moeten spelen, maar daar hebben we toornstra al dus Chery gewoon op de bank. Op links hebben we een wisselvallige Vicento die ook gewoon een vervanger/beter speler nodig heeft. En als je het mij vraagt zou een extra spits ook nog wel welkom zijn.

Coutinho
Ammi
Omeruo
Horvath
Supu
Rado
Meijers
Chery
Toornstra
Vicento
Poepon
29 mei 2012 om 15:12

Meijers heeft bij Rkc ook vaak LB gestaan. Dat is niet zo raar, maar Ammi LB is inderdaad raar. Ik wou alleen aangeven dat ik aan dat systeem dacht.

Chery is geen nummer 10. Het is een vleugelaanvaller die het liefst vanaf ze zijkant komt en op doel schiet of dribbelt. Hij heeft helemaal de kwaliteiten niet van een nummer 10.

Op links ben ik het met je eens dat we niemand hebben behalve Elbers die gewoon te kort komt voor basis. Vicento hoort in de spits met Poepon samen.

Extra spits hebben we van Duinen die aardige wedstrijden gespeelt heeft dit seizoen maar geblesseerd raakte.

voor ado zeker een bruikbare spits.
al denk ik dat ze het met alleen deze spits er bij zwaar gaan krijgen.
Van wormgoor ben ik niet erg onder de indruk en de middenvelder van RKC die ze gehaald hebben zal ook niet echt potten kunnen breken.

dit is zeker een goede aankoop voor Den Haag.
beter dan wat er nu rond loopt.

Dit is 'n uitstekende speler voor ADO Den Haag. Als je Rydel Poepon binnen haalt, dan ben je elke seizoen verzekert van minimaal 10 goals. Want Poepen heeft sinds z'n periode bij Willem ll telkens 10x gescoord.

Maar eigenlijk had ik liever gehoopt dat Rydel Poepon naar NEC zou gaan. En dan kon Poepon Genero Zeefuik opvolgen. Maar wie weet lukt dat Melvin Platje wel. Aangezien Platje en Zeefuik afgelopen seizoen beide bijna even productief waren.

Lijkt me een prima spits voor Ado den haag, zeker als Ado volgend seizoen in uitwedstrijden op de counter zal gaan spelen is hij zeer bruikbaar, maar weet iemand of hij eerste spits gaat worden volgend seizoen voor Ado? misschien is hij daar voorlopig nog net te licht voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren