Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan houdt met tien man stand in favoriete Stadio Renato Dall'Ara

Laatste update:

AC Milan heeft dinsdagavond een punt overgehouden aan de ontmoeting met Bologna. De ontmoeting in de Serie A eindigde doelpuntloos: 0-0. De Milanese club is al sinds maart 2002 in competitieverband ongeslagen in het Stadio Renato Dall'Ara: negen overwinningen en vier remises. Door de puntendeling komt het team van Gennaro Gattuso op 27 punten; vijf minder dan nummer drie en stadsgenoot Internazionale.

Milan had in de eerste helft aan de leiding kunnen gaan via Gonzalo Higuain, maar de spits stuitte tot tweemaal toe op doelman Lukasz Skorupski. De eerste grote kans voor rust kwam op naam van Rodrigo Palacio, die zag hoe Gianluigi Donnarumma zijn hand zette tegen zijn schot. Federico Santander stond in de rebound vervolgens buitenspel.

Het duel ging op en neer: Donnarumma voorkwam dat Palacio een pass van Mattias Svanberg kon afronden, terwijl tijdig ingrijpen van Skorupski een treffer van Patrick Cutrone in de weg stond. Na rust toonde het team van Gattuso ietwat meer kwaliteit in balbezit, al leidde dat niet tot een doelpunt. Skorupski had een antwoord op pogingen van Higuain, die eind oktober voor het laatst trefzeker was, en Cutrone.

Milan moest de laatste zeventien minuten met tien man verder. Tiemoué Bakayoko ontving tweemaal geel in slechts drie minuten tijd en liet de bezoekers in een ondertalsituatie achter. Het Bologna van Filippo Inzaghi nam echter reeds genoegen met een punt en zette i Rossoneri amper onder druk om alsnog een late zege af te dwingen.

Denk jij dat AC Milan in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beschamend. Creëren niks. Crutone als wisselspeler gebruiken. Niet meer in de basis. Hebben verder een snelle vleugelspeler nodig. A la Deulefeu

18 december 2018 om 23:02

Cutrone werkt altijd keihard, en een beter alternatief is er niet. Lekker blijven opstellen dus.

18 december 2018 om 23:06

Heb je lekker veel aan als je geen doelpunt maakt en onzichbaar bent tijdens de wedstrijd. 4-4-2 werkt totaal niet. Terug 433

was alweer een waar-de-loze scheidsrechter. die 2 de geel van Bakayoko was helemaal niks aan, heerlijke duik van die gozer, een 9 op 10 geef ik hem ervoor. Calabria krijgt geel, terwijl een speler van Bologna hem tegen de grensrechter duwt. en over die gele kaart van Romagnoli zullen we maar helemaal zwijgen.

desondanks was dit een van de slechtste partijen die ik in 5 jaar heb gezien van Milan. Wat een nutteloze stelletje maloten stonden er vandaag op dat veld. Geen haartje creativeit, geen enkel fatsoenlijk opgezette aanval, niemand die wat probeerde ook. Gattuso mag van mij nu echt wel oprotten met zijn 4-4-2, snapt hij nu echt niet dat dit niet werkt ?? een regelrechte schande. Eerste uit Europa geknikkerd worden door een met alle respect, heel zwakke tegenstander en nu niet eens een fatsoenlijke doelpoging creeren ?
waar zijn ze in godsnaam mee bezig. ik schaam me kapot.
Volgende wedstrijd spelen ze zonder Kessie en Bakayoko op het middenveld ( beide geschorst ) een rede om verlopig te stoppen met kijken tot de wintermercato. Puur tijdverlies weer vandaag

Wat een zielige boel daar in de Serie A. Alleen Juventus en in iets mindere mate Napoli en Roma kunnen nog een klein beetje voetballen. Die andere 17 clubs kunnen alleen maar ballen wegtrappen. Spelen allemaal met 9-10 man achter de bal, enorm defensief slaapverwekkend en dat doen ze ook nog eens heel slecht. Elke week weer denk ik: "laat ik die Serie A toch maar een kans geven, kijken of er een leuke pot op is" en iedere keer is het weer een strijd om wakker te blijven en zo'n dooie 0-0 af te kijken. Ik denk dat je in de Derde Divisie van Nederland nog meer voetbal kunt zien dan in de Serie A. Lachwekkend dat zij elk seizoen 4 Champions League-plekken bezet mogen houden. Dat gaat dan ten koste van topclubs uit die landen daaronder, die tenminste wel gewoon een beetje op niveau kunnen voetballen.

18 december 2018 om 23:04

Pech dan. Deze wedstrijd was verschrikkelijk, maar je hebt overduidelijk niet naar genoeg Serie A wedstrijden gekeken. Deze wedstrijd was inderdaad niveautje Eredivisie, daar geef ik je gelijk in, maar een willekeurige wedstrijd als Roma - Genoa van zondag was heerlijk.

18 december 2018 om 23:59

@ac_julian

Niet de Serie A met de Eredivisie vergelijken. Da's een belediging voor de Eredivisie, de meest doelpuntrijke competitie van Europa. Los van het feit dat deze twee ploegen vandaag inderdaad zo slecht waren dat ze zelfs tegen een willekeurige Eredivisie-ploeg niet hadden gewonnen, is het mij helemaal niet te doen om het niveau van de Serie A. Ik kan zelf ook wel bedenken dat de nummer 3 competitie van Europa van een iets hoger niveau is dan de nummer 13 van Europa. Maar het gaat mij puur om vermaak.

In de Eredivisie spelen alle 18 clubs om te winnen, vol op de aanval dus. Dat zorgt voor enorm vermakelijke, doelpuntrijke wedstrijden. Of het nu de nummer 17 tegen de nummer 18 is, of de nummer 1 tegen de nummer 2, het is altijd op een hoog tempo en met veel aanvallend voetbal. In Italiã« speelt iedereen alleen maar om niet te verliezen. 0-0 is heilig bij het overgrote deel van de Serie A ploegen en dat zie je heel duidelijk terug in hun spelopvattingen. Eredivisie en Serie A zijn twee tegenpolen van elkaar.

Verder bevestig je alleen mijn punt. Roma-Genoa was geen "willekeurige" wedstrijd. Dat is een wedstrijd van Roma, 1 van de 3 ploegen die ik opnoemde, die nog wel gewoon proberen te voetballen tegen de kleinere tegenstanders. Atlanta-Torino, Udinese-Milan, Lazio-Fiorentina, dat noem ik willekeurige wedstrijden. Allemaal wedstrijden die ik in de afgelopen weken heb gezien. Kan me niet herinneren dat er bij éã©n van die wedstrijden meer dan 1 doelpunt viel. Afgelopen zaterdag ook derby van Turijn gezien, nog zo'n zaadpot. Maar da's allemaal toeval, zeker? Allemaal incidentjes. Normaal gesproken is het altijd spektakel, maar die wedstrijden mis ik toevallig iedere keer.

19 december 2018 om 00:51

Yannick, je verkondigt bijzonder veel onzin in je ellenlange betogen. Laat ik beginnen met het feit dat 'spektakel' een erg subjectief oordeel is. Wat jij klaarblijkelijk geen spektakel vindt, vinden ik en Ac_julian wel spektakel. Dus dat is een waardeoordeel wat voor ons vrij irrelevant is.

En eigenlijk neem ik je na je 'na Juventus en in mindere mate Napoli en Roma' opmerking al totaal niet meer serieus. Ik ben het deels met je eens dat er in Italie veel teams zijn die vrij defensief voetballen, maar tot de conclusie komen dat 17 van de 20 teams alleen maar 'ballen kunnen wegtrappen' getuigt van weinig verstand. Wedstrijden van mijn club Genoa zijn eigenlijk altijd wel leuk om te kijken, Atalanta, Sampdoria en Sassuolo spelen leuk en aanvallend voetbal. Zelfs een promovendus als Empoli voetbalt tegen Napoli gewoon leuk mee. Maar goed, dat is mijn mening. Dat jij toevallig een keer een matige pot van Atalanta hebt gezien? Leuk, maar ik heb ook weleens slechte wedstrijden van Ajax gezien. Speelt Ajax dan ook slecht voetbal? De wedstrijden die je opnoemt (net zoals Bologna - Milan) zijn ook wedstrijden die ik je als Serie A kenner niet aanraad. Kijk vorige speelronde bijvoorbeeld eens. Cagliari - Roma 2-2, Sassuolo - Fiorentina 3-3, Lazio - Sampdoria 2-2. De week ervoor Empoli - Atalanta 3-2, noem het maar op. Er zijn nog genoeg saaie wedstrijden, waarschijnlijk ook wel meer dan in Engeland of Spanje, maar zeker niet met de hoeveelheid die jij probeert te schetsen.

En laten we alsjeblieft niet beginnen over de Eredivisie zeg, wat een verschrikkelijk slechte competitie is dat. Ja, er vallen doelpunten, maar daar is echt alles mee gezegd. Ik kan wel een heel betoog over de Eredivisie gaan houden, maar daar heb ik op dit tijdstip niet meer heel veel zin in.laten we het er maar op houden dat ik nog liever 10x Bologna - Milan in zijn volledigheid kijk dan 1x Emmen - Heracles.

Buiten het feit dat ik het totaal oneens met je ben omtrent het hele 'serie A is alleen maar verdedigend voetbal, saai, 0-0 wedstrijden' verhaal, snap ik eerlijk gezegd ook niet helemaal wat je hier komt doen op een willekeurige dinsdagavond. Als je het niks vindt kijk je het toch lekker niet, zijn we ook weer van zo'n azijnzeiker als jou af. En nogmaals, wat iemand spektakel vindt is volledig subjectief, dus jouw mening is mij totaal irrelevant. Ik vind al die potjes in de Eredivisie 0,0 spektakel, omdat het niveau (ondanks de doelpunten) verschrikkelijk laag is.

19 december 2018 om 01:17

Das inderdaad subjectief. Jullie vinden dat spektakel omdat jullie Serie A gewend zijn, dan ligt de lat wat lager. Ik kijk andere competities, daarom valt het mij wel op dat een wedstrijd matig is en jullie niet.

Wat ik hier kom doen? Ik kwam vertellen dat ik de Serie A niet zo leuk vind omdat het mij enorm is gaan opvallen de laatste weken, maar het schijnt dat ik hier behoorlijk wat gekwetste fanboys op hun pikkie heb getrapt, onder andere jij. Lachen.

Hoeft het niet zo persoonlijk op te vatten, kerel. Sommigen vinden jouw favoriete competitie nu eenmaal wat minder leuk dan anderen. Dan hoef je je niet zo aangevallen te voelen. Ik ga komend weekend gewoon weer Emmen-Heracles kijken waarin beide teams constant het andere doel bestormen met een aanval, ga jij lekker kijken hoe Bologna en Milan met 11 man op eigen helft die bal naar elkaar overtrappen. Iedereen blij

19 december 2018 om 01:25

Nogmaals kerel, verkondig die mening lekker aan je broertje of je vader. Niemand hier is geïnteresseerd in wat jij van de Serie A vindt. Prima, kijk jij naar Emmen Heracles, een wedstrijdje op zo'n prachtig plastic veld, waar wereldwijd 5 man naar kijken en het niveau van verdedigen nog lager ligt dan in de Serie D. Kijk ik naar Juventus - Roma, waar miljoenen mensen naar kijken en een aantal van 's werelds beste spelers op het veld staan. Weet je meteen hoe de verhoudingen liggen.

19 december 2018 om 12:58

Oh, aan alle reacties van getriggerde Serie A fanboys te zien, denk ik dat er genoeg mensen hier geinteresseerd zijn in mijn mening. 😉 En meneer de politicus die denkt dat ie een Tweede Kamer debat aan het voeren is lult de hele tijd over argumenten, maar het enige waarmee jij je gekwetste gevoelens kunt verdedigen zijn compleet irrelevante zaken zoals kijkcijfers en kunstgrasvelden 😂 Lekker boeien. Alsof de Serie A daardoor ineens geen zaadcompetitie meer is.

18 december 2018 om 23:12

wil je de Serie A een kans geven en dan ga je AC Milan Bologna kijken hahahaha EN dan ook direct de hele Serie A afschrijven na 1 wedstrijd, sorry maar dan heb je ook gewoon totaal geen verstand van voetbal hahahaha

18 december 2018 om 23:46

@acmilan.

Ja, of je leert gewoon lezen en ziet dat ik heel duidelijk zeg: "elke week denk ik weer...".
Ik heb dan liever geen verstand van voetbal dan dat ik niet kan lezen, zoals jij.

Hoef niet zo op je teentjes getrapt te zijn, kerel. Je kunt ook gewoon toegeven dat ik er in de Serie A belachelijk veel wedstrijden gespeeld worden waarin hooguit 1 keer wordt gescoord. In elke speelronde zitten een stuk of 3, 4 van dat soort wedstrijden, en ik weet ze er zeker "heeeeul toevallig" net iedere week uit te pikken bij Ziggo Sport? Yeah, right.

Iedereen met een klein beetje voetbalverstand weet dat Italiaanse ploegen traditioneel gezien de voorkeur geven aan verdedigend voetbal. Da's altijd zo geweest en da's niks om je voor te schamen. Het gaat alleen wel ten koste van het entertainment-gehalte van de wedstrijden en de meeste neutrale voetbalfans zijn meestal maar op zoek naar 1 ding als ze voetbal kijken: juist ja, entertainment.

19 december 2018 om 00:02

Misschien even de statistieken checken beste man, dan zie je dat er gemiddeld gewoon veel gescoord wordt. Je moet gewoon de goede wedstrijden eruit pikken. Bologna is een defensieve ploeg, net zoals je defensieve ploegen hebt in Duitsland en Spanje. Van Atletico - Alaves of United - Brighton wordt ook niemand vrolijk, maar daar hoor je nooit iemand over. Afgelopen zondag was Roma - Genoa bijvoorbeeld een spektakelstuk.

19 december 2018 om 00:19

Dat er niet veel gescoord word, wil automatisch zeggen dat de serie a een bagger competitie is ? Word jij maar vrolijk van ajax dat op zn dooie gemak 8-0 wint tegen een professionele club of dat psv er iedere wedstrijd er gemiddeld 4 maakt. Lekker hoog niveau ja.
In de serie A word vaak genoeg hele mooie partijen gespeeld, toevallig pik je er dan ene uit die minder is, en dan gelijk de hele competitie afschrijven. jij kijkt duidelijk alleen maar naar de standen.
De italiaanse competitie is juist een van de zwaardere competities. Hebben genoeg oude topvoetballers gezegd
Entertainment ? Haha dat een spelletjes uitslag als 8-0, 6-0, 4-0, 5-1 iedere week vind jij entertainment ? Dat noem ik gewoon je tegenstander vernederen, en het bewijs dat het niveau tussen de clubs in bepaalde competities zoals nederland bijzonder ver van elkaar ligt.

19 december 2018 om 00:25

In Engeland en Spanje wordt er ook heel veel defensief voetbal gespeeld, dat heb ik nooit ontkend, maar daar wordt heel veel gecompenseerd door de topclubs bovenin, die een aanvallende speelstijl hanteren. Serie A is de enige competitie waar je defensief voetbal overal tegenkomt, van bovenaan de ranglijst tot helemaal beneden. De grootste Italiaanse ploeg, Juve, staat Europees bekend als een defensieve ploeg (met een reden), en de competitiegenoten daaronder zijn bijna allemaal nog veel extremer daarin.

En je gelooft toch niet serieus dat ik hier het entertainmentgehalte van de serie a kom afkraken zonder dat ik me ergens op baseer? Denk je serieus dat ik de statistieken niet al heb gecheckt? Ga jij maar eens tellen hoeveel wedstrijden met maximaal 1 doelpunt er in de serie A gespeeld worden en vergelijk dat met vervolgens met een vermakelijke competitie als de Bundesliga of Eredivisie. Ik zet regelmatig in op doelpunten-weddenschappen, en dan moet je de statistieken heel goed bestuderen, dus ik weet wel waar ik het over heb als ik zeg dat er relatief weinig doelpunten vallen in de Serie A. De zogenoemde topcompetities als Serie A en Ligue 1 steken ver boven de rest uit als het aankomt op wedstrijden met weinig goals. Premier League en Laliga hangen daar tussenin, en Eredivisie en Bundesliga zitten aan de andere kant van het spectrum.

Geinig trouwens dat jij en Ac_julian allebei Roma-Genoa als voorbeeld noemen en dat ook nog een spektakelstuk noemen. Heb die wedstrijd ook gezien, en hoewel die niet saai was, was het verre van een spektakel. Dat er 5 doelpunten vielen, wil niet zeggen dat het allemaal heel spectaculair was. Als dit een spektakel wordt genoemd in de Serie A, zegt dat best veel over de rest vd competitie.

19 december 2018 om 01:02

Yannick, je komt echt met zoveel drogredenen aanzetten hier zeg. 'ik bestudeer de Serie A, omdat ik inzet op doelpunten-weddenschappen', 'ik kijk toevallig net de verkeerde wedstrijden'. Als je keiharde statistieken wil (in plaats van die halfbakken argumenten van je) zal ik eens zoeken op de term 'average goals Serie A, Bundesliga and Premier League'. Dan zal je zien dat het verschil tussen de Serie A en de andere topcompetities minimaal is, alleen de Bundesliga steekt iets bovenuit. Misschien ietwat betere research doen, in plaats van die anti Serie A-tunnelvisie van je, gebaseerd op je eigen ingevingen.

En laat ik dan eens beginnen over de 'geweldige' (not) Premier League. Afgelopen speelronde 3x 1-0. De week ervoor idem. Ik heb zelf een stukje Tottenham - Burnley gekeken, wat een verschrikkelijke wedstrijd.

Ga lekker naar bed knul. Niemand hier zit te wachten op een azijnzeiker als jij.

18 december 2018 om 23:39

Jaa en weet je waarom er elk jaar 4 teams de cl inmogen . Omdat ze namelijk 3e staan op de UEFA confiecientenlijst . En als de Premier league niet op past gaat de Serie A hun ook voorbij want scheelt maar weinig. Lekker iedereen napraten met je 0-0 . Je geeft de Serie a en kans en dan ge je maar Bolonga Milan kijken whahha ik kan je dan niet Serieus nemen hoor. Bolonga is een degratatiekandidaad en Milan is een team dat slecht draait . En dan verwachtjij goed voetbal. Maar inderdaad hetlange halen voetbal bij Watford tegen crystal palace is natuurlijl veel aantrekkelijker...

19 december 2018 om 00:34

Dat heb ik gezegd, ja, dat de PL aantrekkelijker is.

Vertel, wijsneus, welke van die 17 teams die ik niet heb opgenoemd speelt aanvallend voetbal? Elke wedstrijd, tegen elke tegenstander, dus niet alleen tegen Empoli en Frosinone. Ben heel benieuwd.

19 december 2018 om 03:10

Dit is natuurlijk een zinloze discussie. Jouw voorkeur gaat uit naar aanvallend voetbal, een gemiddelde Serie A volger geeft meer om resultaatvoetbal. Ieder zijn voorkeur zou ik zeggen.
Een typische Eredivisiespeler zegt na de wedstrijd: "we hebben dan wel verloren, maar we hebben ons wel laten zien".
Een typische Serie A speler zegt na de wedstrijd: "we hebben gewonnen en dat is het enige dat telt".

In de Eredivisie komt het voor dat een degradatiekandidaat vol op de aanval speelt tegen een topclub. dan proberen ze 90 minuten lang een doelpunt te maken. Zelfs als ze daarin slagen, hebben ze er zelf 5 om de oren gekregen omdat het achterin volledig open ligt.
Naar mijn idee is dat krankzinnig, maar het is maar net wat je leuk vindt.

In Italie krijg je ook applaus als je in een moeilijke situatie de bal het stadion uitrost, in Nederland wordt er verwacht dat altijd probeert op te bouwen. Met alle gevolgen van dien.

19 december 2018 om 11:13

Yannick wat heeft het voor zin om in disuccie te gaan met jou . Je zegt eersy dat alleen 3 team goed spelen en vervolgens zeg je ik kijk nooit dus laat ik het maar een kans geven . Dus hoe kan jij oordelen dat 17 teams slecht spelen als je dus nooit hun wedsteijden ziet . Ga eerst 20 30 potten kijken en dan oordelen . Nee lekker Bolonga milan kijken en dan zeggen dat de hele competitie slecht is . Niet serieus te nemen jij .

19 december 2018 om 13:39

Ik probeer ook totaal geen discussie te voeren, maar blijkbaar zijn er nogal wat Serie A fans gevallen over de mening van iemand die niet zoveel heeft met de competitie. Lijkt bijna alsof ze zich beledigd voelen als iemand zegt dat er in Italie vaak resultaatvoetbal gespeeld wordt.

19 december 2018 om 13:44

Benzema, ten eerste probeer ik geen discussie te voeren, ten tweede is met jou in discussie gaan sowieso zinloos, ook als ik dat wel probeerde. Je leest halve zinnen en de andere helft verzin je er zelf bij. Je reactie staat vol met loze aannames en wordt afgesloten met een kinderachtige “niet serieus te nemen jij”. Daar wil ik inderdaad geen tijd aan verdoen, goed dat we het daarover eens zijn.

19 december 2018 om 07:28

Ga jij eens lekker ergens anders huilen met je onzin, In de Serie A word gemiddeld gewoon veel gescoord. Ik heb vaak genoeg als ik de Premier League kijk of in Spanje etc dat ik een zaadpot zie, Dat kan altijd gebeuren. Jij verkondigt echt onzin, ook met je 4 tickets hahaha Italië is een van de best presterende landen afgelopen jaren en dan kom jij weer totaal niet geïnformeerd en ga je onzin verkondigen. Reageer lekker op Eredivisie topics want over voetbal over de grens weet je blijkbaar heel weinig

19 december 2018 om 10:11

Kom net terug van een Italië trip met thuiswedstrijden van Inter, Sampdoria en Atalanta. De sfeer was vooral bij Samp geweldig. Het spel dat we aanzagen was wel aantrekkelijk ondanks dat we slechts 4 goals in drie wedstrijden zagen. Met name Samp geweldig stadion en Atalanta een enorm vervallen bak. De passie op de tribune was te voelen en te horen. Kijken op tv zou ik niet doen, erheen gaan wel !

Ongelooflijk. Dit jaar is DE kans om de CL te halen door het falen van de concurrenten, oa Roma en Lazio. Maar telkens als Milan de kans heeft om uit te lopen, verprutsen ze het. 70% balbezit maar geen fatsoenlijke kans creëeren. Calhanoglu met zijn 'fantastische linker' die ik bij Milan in anderhalf jaar tijd maar zelden gezien heb. Er mag in januari echt flink wat bij komen qua creativiteit, Bonaventura is het hele seizoen uitgeschakeld en met Paqueta moet je nog maar zien hoe dat gaat uitpakken. Fabregas is meer dan welkom.

18 december 2018 om 23:41

Vergeet die CL . Milan staat dan wel 4e maar is het zo bedroevend als wat qua voetbal ik zie Lazio Roma en zelfs Atalanta nog boven dit milan eindigen

19 december 2018 om 00:56

Nou, de kansen zijn er echt wel. Lazio heeft nu zo'n 7 wedstrijden niet gewonnen? (Europees meegerekend) tegen alle ploegen die jij opnoemt was Milan de betere ploeg uitgezonderd Lazio. Dat was wel voor de blessuregolf. Maar je gaat volledig voorbij mijn punt: Lazio, Roma, Atalanta (heeft nu wel een sterke periode), zijn allen bezig aan een bijzonder wisselvallig seizoen. Waar Roma vorig jaar gewoon stabiel was en makkelijk derde werd, pakken ze ook maar ternauwernood hun puntjes (tegen Genoa was het ook niet best). Kortom: genoeg kansen om in de top 4 te eindigen door het mede falen van de concurrentie.

Al bijna 2 jaar lang stelt die Calhanoglu verkeerd op. Hij moet achter de spitsen spelen. En als Gattuso toch voor 4-3-3 gaat, dan zou ik hem niet opstellen en castillejo of laxalt als linksbuiten opstellen. De grote fout/gemiste kans is geweest om niet Deulofeu over te nemen. Had je hem op links, suso op rechts en Higuain als spits.
Dit is betreurend en typisch Milan die niet weet te profiteren wanneer de concurrenten punten laten liggen. Met de winst op Torino en Bologna stond je nu op 6 punten van de nummer 5 Lazio.
Ben benieuwd of Paquetta veel kan toevoegen en Sensi/barella moeten ze erbij halen, want de middenvelders Kessie en Bakayoko zijn brekers/werkers en absoluut geen playmakers. Daardoor zijn de spitsen moeilijk te bereiken. Tegen Fiorentina zou ik soweiso Jose Mauri en gek genoeg montolivo opstellen.

Donnarumma
Calabria
Romagnoli
Zapata/Musa
Rodriguez
Suso
Bakayoko
Kessie
Calhanoglu
Higuain
Cutrone

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren