Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan begint te laat met voetballen en speelt gelijk tegen de nummer 19

Laatste update:

AC Milan is er niet in geslaagd te winnen van degradatiekandidaat Sassuolo. De ploeg van trainer Stefano Pioli kwam meermaals terug in de wedstrijd, maar een zege zat er niet in: 3-3. Milan staat door het gelijkspel zes punten boven nummer drie Juventus. Het punt heeft vooral betekenis voor Sassuolo, dat nu slechts één punt minder heeft dan nummer zeventien Frosinone.

Milan begon slap aan de wedstrijd en dat moest het al in de vierde minuut bekopen met een tegentreffer. Cristian Volpato zette voor vanaf rechts en zag Kristian Thorstvedt de bal verlengen tot bij Andrea Pinamonti, die met rechts uithaalde en Mike Maignan kansloos liet: 1-0.

Daar bleef het niet bij voor Sassuolo, dat nog voor de tiende minuut op 2-0 kwam. Armand Laurienté werd diep gestuurd en nadat zijn eerste poging nog werd gekeerd door Maignan, was de rebound wel een prooi voor de aanvaller van Sassuolo.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Een uiterst valse start voor Milan, dat direct op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Het was aan Sassuolo-goalie Andrea Consigli te danken dat Malick Thiaw niet kon binnenkoppen. De verdediger van Milan zag zijn kopbal ternauwernood over de lat worden getikt.

Samuel Chukwueze kopte even later wel knap raak, maar de Nigeriaan stond nipt buitenspel: treffer afgekeurd. De treffer van Leão even later bleef wel staan. De Portugees dribbelde zich vrij en vond de verre hoek: 2-1.

Milan maakte ook in de eerste fase na rust geen beste indruk en moest al snel in de tweede helft de derde tegentreffer incasseren. Grégoire Defrel vond Laurienté in vogelvrije positie in de zestien en kreeg alle tijd om tot een schot te komen. Maignan had andermaal geen antwoord op de poging van de Sassuolo-spits: 3-1.

Toch slaagde Milan er andermaal in om zich te herstellen, wat nog voor het uur leidde tot de 3-2. Leão was zijn directe tegenstander aan de linkerkant de baas en gaf met buitenkant rechts scherp voor. Consigli kreeg daar nog wel een handje tegenaan, maar was kansloos bij de rebound van Luka Jovic. De Serviër tikte de rebound simpel binnen.

Vrijwel direct daarna werd het 3-3. Alessandro Florenzi had een dieptepass in huis op Noah Okafor, die met buitenkant links de verre hoek vond. Giroud kreeg nog de kans om de winnende binnen te schieten, maar een zege zat er uiteindelijk niet in voor Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja onacceptabel natuurlijk tegen de 19, zelfs met een B elftal. En 2 afkeurde goals op millimeters. Maar snap ook wel de puzzel die Pioli moest maken; Maignan lichte blessure, Tomori stond op scherp met inter op het programma EN loodzware wedstrijd tegen Roma komt eraan. Hij moest wel B elftal erin sturen. Echter is Kjaer beetje klaar in het topvoetbal, Thiaw nog geen schim is voor z’n blessure en Sportiello natuurlijk normaliter niet speelt. Leao was de enige samen met Theo van de standaard basisspelers. En zij waren enige met voldoende. Met een slome Kjaer,Florenzi en Thiaw dat nog veel moet leren, dan ga je goals tegen krijgen. Enfin, stand in de Serie A is al redelijk ingevuld. Milan 2e, en wat nog rest is EL.
Mits we EL finale halen, is dit gewoon en geslaagd seizoen statsgewijs. En zal Pioli ook blijven. Al wordt EL finale halen een flinke kluif. Stap voor stap, eerst zorgen dat je goaltje scoort tegen Roma.

Gelukkig kan Milan ook punten pakken zonder penalty’s of rode kaart(en) voor de tegenstander.

Kan Inter deze speelronde kampioen worden? Dat scheelt misschien voor de derby haha.

14 april 2024 om 18:34

Nope, alleen mits inter vandaag wint, hebben ze al een punt genoeg ipv volle buit tegen Milan

14 april 2024 om 19:41

Inter speelt gewoon kampioen tege jullie middelmaatse ploegje haha

15 april 2024 om 01:04

Het zit je blijkbaar diep..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren