wk2018
Bekijk in artikel
14 september 2017 om 00:30
0

Die vroege tegengoal helpt natuurlijk niet mee, maar ze gingen er als makke lammetjes in. Tekenend die blunder van Vilhena, de bal door de beentjes op de doellijn, totaal geen scherpte aanwezig. 500 miljoen verschil in waarde is allemaal leuk, en de trainer helpt ook niet echt mee met zn tactische keuzes, maar probeer er een beetje strijd in te gooien en minder ontzag te tonen. Dan kom je al een stuk verder. Na 15 jaar weer een eerste CL wedstrijd spelen, je verwacht dan toch een iets andere houding van de spelers. Tegen zon tegenstander heb je toch niks te verliezen. Deze mentaliteit begint een beetje des Nederlands te worden, ook bij Oranje.

Reacties

14 september 2017 om 07:02
0

Blinde Vogel ,

Gingen ze er echt in als makke lammetjes. Zijn ze niet gewoon volledig overklast? En was het geen scherpte maar was er toch misschien wel meer spanning dan verwacht.
En zou Feyenoord een andere uitslag hebben neer gezet als de trainer andere keuzes gemaakt zou hebben.

Ik kan je op een briefje geven dat elke nederlandse club op dit moment gewoon 4-0 of meer klop krijg van een team als dit.

Zou ik een andere opstelling gemaakt hebben ik denk het wel ,maar had de uitslag dan anders geweest? Nee dat niet. Ik vind je echt zwaar negatief en misschien reageer je nog wel uit je emotie. Maar ik denk toch dat je terug moet naar de realiteit.

Selectie Feyenoord koste 20 mil de goedkoopste speler van man citiy koste 29,5 mil. Het is gewoon de top van de wereld waar je tegen speel. Als je dit als persoon niet van te voren had ingecalculeerd dan ging je zeer naïef naare deze wedstrijd toe.

Kijk eens naar de positieve punten : Vente doet ervaring op op hoogste niveau . Ambrabat was voor mij toch wel het pluspunt. St juste speelde niet eens zo heel slecht. En dan de inkomsten nog waarmee we verder kunnen als club.

Zijn sommige spelers te traag en te slecht voor europa en is Nederland hun top? Ja dat klopt. Maar we hebben nog steeds maar een begroting van rond de 50 mil en we kunnen nog steeds niet op elke positie zomaar investeren. We hebben een hoop ellende achter ons gelaten en zijn in Nederland weer top. Denk je dat je dan Binnen een jaar europa ook mee kan? Nee we zijn nog steeds aan het bouwen...

14 september 2017 om 09:31
0

PSV - atletico Ajax - barca Ajax - City Ajax - united Ajax - real Madrid (2 onterecht afgekeurde goals lodeiro) Op welke briefje wil je geven dat elke Nederlandse club 4-0 klop krijgt? De afgelopen 5 jaar is juist anderzijds bewezen.

14 september 2017 om 10:04
0

D-Bergkamp ,

Ik wil je op een briefje geven dat elke nederlandse clubs zoals ze wer nu voorstaan klop hadden gekregen.
Feyenoord man united 1-0.

Resultaten uit het verleden bieden je geen garantie voor de toekomst. Zeker niet met de selecties hoe ze er nu voorstaan..

Laatste discussies Bekijk in het artikel

137 fans
Coach, 43 jaar

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren