wk2018
Bekijk in artikel
13 september 2017 om 16:12
0

Als je niet presteert, dan vlieg je eruit. 4 wedstrijden gespeeld, 0 gemaakte goals, 0 gewonnen, 0 punten, tegen teams die minder / gelijkwaardig zijn. Laat staan wat zou gebeuren tegen een Tottenham, Liverpool, Man United, Chelsea etc. En dit is de tweede keer achter elkaar. Bij Inter had hij geen voorbereiding, en dat gaf hij voornamelijk als reden van zijn ontslag aan. Nu had hij dit wel meegemaakt. Wat is het excuus nu? Hij zal vast wel ergens een derde poging krijgen, maar als hij er weer binnen no time uitvliegt, dan is er geen sprake van toeval of pech.

Reacties

13 september 2017 om 16:49
0

Excuus is dat het tijd nodig heeft en dat ze AL TEGEN LIVERPOOL hebben gespeeld. Daarnaast waren ze afgelopen weekend gewoon veel beter. Het besluit is 2 weken geleden al genomen na de 1-0 verlies tegen Liverpool. Een uitwedstrijd die normaliter verloren gaat.

13 september 2017 om 16:52
0

precies. Afgelopen weekend was het verschil tussen winst en verlies minimaal. Als je spelers persoonlijke fouten blijven maken...

13 september 2017 om 18:29
0

Het krijgen van tijd is niet voor iedereen weggelegd. Of beter gezegd: niet iedereen heeft beschikking over dat soort "privileges", tenzij je een kind van de club bent.

Daar waar miljoenen / miljarden verdient of verloren kunnen worden ligt de druk hoog en men verwacht meteen dat je er staat. Het is een open deur, maar het is gewoon zo. Een voetballer die fouten maakt / niet presteert (en ook niet laat zien dat er een stijgende lijn aanwezig is) wordt per direct op de bank geparkeerd of mag zelfs meegenieten vanaf de tribunes.

Ik wist dat ze tegen LFC gespeeld hadden, maar wat ik probeerde duidelijk te maken is dat je juist tegen de kleinere / gelijkwaardige teams punten moet pakken...

Laatste discussies Bekijk in het artikel

184 fans
Coach, 48 jaar

Borussia Dortmund

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren