Bekijk in artikel
11 januari 2017 om 12:04
0

Misschien is het verstandiger van Ajax om eerst een goede vervanger te halen voordat je hem laat gaan.

Reacties

11 januari 2017 om 12:09
0

Het kan zijn dat ze met Traorã© en Cerny voldoende opties denken te hebben.

11 januari 2017 om 12:09
0

Als dit waar is is het compleet belachelijk. Zondag spelen we voor de competitie en dan is je eerste RB bij de Afrika Cup en de back up doe je weg. Vind dat het sowieso weer veel te lang duurt voor er een speler wordt aangekocht. Tijdens de eerste seizoenshelft bleek al dat er een vleugelspeler bij moest komen en we zijn nu alweer halverwege de transferperiode en er is nog steeds niets binnen.

Ik kijk met jaloezie hoe Marcel Brands dat doet. Oudjaarsdag gewoon al Van Ginkel presenteren dat is hoe het zou moeten. Kan hij het trainingskamp al mee maken...

11 januari 2017 om 13:35
0

@ Xfactor, als dit waar is dan is het gewoon de domste fout die je kan maken. De optie huur/koopconstructie is belachelijk. Waarom zouden we dat in hemelsnaam doen bij een speler als El Ghazi.
Tevens kunnen we hem nu echt niet missen. Traore is weg en Cerny niet fit. Ook valt de ontwikkeling van Cerny wat tegen dit jaar. Dus je moet El Ghazi gewoon is directe concurrent van Traore houden.

Als je El Ghazi wil verkopen dan moeten ze het pas in de zomer doen, maar nu absoluut nog niet.

11 januari 2017 om 14:30
0

Ik heb wel gelezen dat de koopoptie verplicht is. Maar dat het eigenlijk bedoeld is omdat ze het geld nu niet voor elkaar krijgen en dus eigenlijk een half jaar langer de tijd hebben. Alsnog niet doen en lekker El Ghazi als optie erbij houden

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren