Laatste discussies op het voetbalnieuws

16:00
‘PSV speelt daar anders dan Ajax, dat vaak wat meer branie heeft’

24 februari om 16:49
1

Ik heb er wel vertrouwen in dat we een resultaat gaan boeken zondag in de kuip. Hoop dan wel dat van Ginkel meedoet en Mauro speelt op de plek van Lozano. In ieder geval wil ik zien dat we niet onder de indruk zijn van de Kuip en dat we strijden voor het kampioenschap. Mochten we gaan winnen dan ga ik zeker heel hard juichen!

16:14
Ten Hag beloont middenvelder voor uitstekende vorm sinds jaarwisseling

24 februari om 16:33
1

Prima dat hij er bij komt. Ten Hag neemt toch veel spelers van Jong Ajax mee tot nu toe: Eiting zit er altijd bij, maar ook Bakker, Mazraoui en nu de Wit.
Veel mensen zien het blijkbaar niet zitten in de Wit, maar hij heeft wel in 22 wedstrijden 10 keer gescoord in de JL, toch niet slecht voor een middenvelder. Het is ook niet erg als je een keer een speler bij de selectie houdt die gewoon een degelijke back-up is, je kan niet allemaal Frenkie de Jong zijn.

16:14
Ten Hag beloont middenvelder voor uitstekende vorm sinds jaarwisseling

24 februari om 16:25
1

Jammer dit. Had liever Noa Lang erbij gezien. Had dit niet van ten hag verwacht, van Frank de Boer wel. Hoop niet dat we ooit een middenveld van siem de jong en dani de wit gaan zien

16:00
‘PSV speelt daar anders dan Ajax, dat vaak wat meer branie heeft’

24 februari om 16:20
1

Vorige week had ik het er nog over, met enkele Feyenoord supporters. Het is zo moeilijk om de oorzaak te achterhalen! Feyenoord heeft het altijd vreselijk lastig met ons, Psv met Feyenoord en Roda JC, en wij met Utrecht en Psv al gaat het de laatste jaren gelukkig veel beter tegen Psv. De tijd van Alex, Kone, Farfan, Cocu zelf als speler volgens mij en Gomes. Was vrij traumatisch haha.. 🤤😁

16:14
Ten Hag beloont middenvelder voor uitstekende vorm sinds jaarwisseling

24 februari om 16:19
1

Wat vinden Ajacieden hiervan? Als ik die jongen zie spelen vind ik het het altijd net niet zeg maar. Betwijfel zelf dus ook of die ooit van waarde gaat zijn voor het eerste van Ajax.

15:40
‘Ik denk dat ze Barça in eigen huis uit zullen schakelen, net als in 2012’

24 februari om 16:15
1

We kunnen wel zeggen dat we toen met een 1-0 voorsprong de return in gingen en nu niet, toch vergeten we een klein detailtje. In Camp Nou kwamen we na 40 minuten met 2-0 achter, en pakte Terry rood door dat knietje op Sanchez. Oftewel, we zijn daar in een situatie beland dat we in 50 minuten met 10 man iets aan een achterstand moesten doen. Nu hebben we 90 minuten en 11 man (als de scheids zich gedraagt) om een oplossing te vinden. Plus, we zijn sterker dan in 2012 en Barcelona niet. Ik durf niet een twee drie geld te zetten op dat wij doorgaan, maar we zijn absoluut niet kansloos.

15:07
City-fans verwarren ex-PSV’er voortdurend met De Bruyne: ‘Ik ben knapper’

24 februari om 16:11
1

Wat ik heel bijzonder vind is dat hij zo'n groot talent was als aanvallende middenvelder, maar hij een basisplaats lijkt te veroveren als linksback.. Dat is toch bijzonder noemen. Hij lijkt op papier niet de tactische, fysieke en verdedigende skills te hebben voor die positie maar staat er wel. Alsof je van een spits je keeper maakt. Het verdiend zeker lof voor Zinchenko, want die geeft alles voor een basisplaats, ook al is dat op linksback

16:00
‘PSV speelt daar anders dan Ajax, dat vaak wat meer branie heeft’

24 februari om 16:10
0

Slechts 46 tegenover 50? Ben het er over eens dat PSV het vaak moeilijk heeft in de kuip maar 4 punten verschil is natuurlijk niks.

Edit: Duidelijk heel verkeerd gelezen met 75 punten haha. Excuus dat het vroeg is gaat ook al niet meer op, toe aan weekend dan maar ;).

Hoop overigens dat PSV deze keer 3 punten meepakt, zou wel het ideale seizoen ervoor zijn :p

16:00
‘PSV speelt daar anders dan Ajax, dat vaak wat meer branie heeft’

24 februari om 16:10
1

Als ze de sfeer echt intimiderend vinden daar in Rotterdam (ik heb trouwens het idee dat er steeds minder sfeer is in de Kuip, af en toe is het gewoon helemaal stil; althans, dat komt zo over via de televisie), is het wel een voordeel dat ze er net hebben gespeeld en weten wat ze kunnen verwachten. Ik verwacht deze editie een overwinning voor Psv.

14:41
‘Natuurlijk, ik kwam hier niet met het idee dat ik terug zou gaan naar Barça’

24 februari om 14:59
1

Inter gaat hem nooit voor dat bedrag overnemen. Weer amateuristisch gehandeld van het bestuur. Ik gok dat hij in Milaan weinig aan spelen zal toekomen waardoor zijn waarde maar blijft dalen wat zeer onterecht zou zijn. Hij is afgelopen jaar toch wel belangrijk geweest voor Barcelona met een mooi aantal doelpunten. Ook bij Celta heeft hij laten zien dat hij het team op sleeptouw kan nemen. Maar ja die Italianen zijn koopjesjagers en geef hun maar eens ongelijk.

14:05
‘Als Real Madrid hem wil, dan kun je je voorstellen dat hij daar heen wil’

24 februari om 14:43
1

Wie wil er nu in het kot van Real gaan staan ? Enkel als daar heeeel heeeeel veel geld tegenoverstaat :D

13:32
‘Barcelona en Real Madrid zijn de enige clubs die hem kunnen halen’

24 februari om 14:42
1

Mocht ik in de plaats van Kevin zijn, dan zou ik alleen naar Barça gaan. Enkel en alleen om samen met de beste speler Ever, eens een jaartje te shotten. Die kans gaat anders nooit meer komen, want een veel betere speler dan Messi gaat niet snel nog komen.

14:05
‘Als Real Madrid hem wil, dan kun je je voorstellen dat hij daar heen wil’

24 februari om 14:37
1

De Gea is in mijn ogen de beste keeper die er is, de hoeveelheid punten die hij pakt voor zijn ploeg is ongekend. Weet zeker dat Manchester United zonder De Gea nieteens in de top 4 stond

14:05
‘Als Real Madrid hem wil, dan kun je je voorstellen dat hij daar heen wil’

24 februari om 14:34
0

De perfecte keeper voor Real Madrid als ze Navas toch willen vervangen ( al lijkt het in mijn ogen onnodig )

De Gea is de nummer 1 van Spanje en Real Madrid streeft altijd naar doelmannen die de nummer 1 zijn van de nationale elftal. Ik ben een enorm fan van De Gea hij is geliefd bij de spelers maar ja elke jaar lijkt het erop dat hij naar Real Madrid zal verhuizen maar dan gebeurt er iets dat het afketst.

14:20
Hoe is het verval van regerend landskampioen Feyenoord te verklaren?

24 februari om 14:31
0

Gio moet vervangen worden wil er niet aan denken om nog 1 jaar zo een laffe trainer te zien. Hij praat alles recht wat krom is, hij wijt alles aan kleine situaties terwijl er een veel groter probleem is. Mocht er geen goede vervanger zijn moet er een goede selectie samengesteld worden en dan kan Gio mee tot we de juiste vervanger vinden. El ahmadi prachtige speler maar wat speelt tie zwak zeg rare momenten vn druk zetten zn mannetje vaak laten lopen. Vilhena mag zwaar verkocht worden echt zo een slechte speler vind ik dat voegt letterlijk niks toe tja vorig jaar wel kwa verdedigend maar tis niet om aan te zien. Ik begrijp ook echt niet waarom we nooit eens een echte beslissende creatieve 10 aankopen. Ik zeg Bilal, Tony, Jorgensen(mits goeie prijs en vervanger) verder nog Diks en Boetius onmiddelijk verkopen. El ahmadi laten banken om de routine erbij te houden. Met 2 echt goede gerichte aankopen een rechtsback en een creatieve 10 of een creatieve snelle spits die zich wil bewijzen en het niet erg vind om te banken, zodat Jorgensen het op 10 kan proberen en Rvp in de spits. Ikvind dat we dan gewoon goed mee moeten kunnen doen om het kampioenschap volgend jaar en nog fysieke middenvelder(transfervrij)die de baas kan zijn op het middenveld. Daar heb je in de Franse ligue bijv. een hoop van. 3 aankopen dus kijk ergens in buitenlandse competities genoeg goeie spelers die niet veel hoeven te kosten á la Jorgensen. Word er echt knettergek van dit jaar kijk niet eens met plezier meer naar dit bijeen geraapt zooitje. Er hoeft niet heel veel veranderd te worden gewoon een paar cruciale veranderingen. Maar Gio is daar niet zovan en mocht dat bekend zijn bij het bestuur dat Gio dit goed vind allemaal en het alleen maar een dip vind dan onmiddelijk wegsturen.

13:32
‘Barcelona en Real Madrid zijn de enige clubs die hem kunnen halen’

24 februari om 14:02
1

Zie hem wel naar Real of Barca gaan over 2 a 3 jaar. Wat een schitterende speler, geweldenaar. Zou het wel schitterend vinden als hij bij één van de twee Spaanse grootmachten gaat schitteren. Als hij maar niet doodgeschopt wordt.

12:00
In de wandelgangen: Real Madrid gaat komende zomer voor 'SMS'

24 februari om 13:56
1

Ik las het al op Marca het schijnt een beer van 1 meter 93cm te zijn die technisch enorm goed is. Ik ken hem eerlijk gezegd niet omdat ik niet de Italiaanse competitie volg noch Lazio maar ik ben benieuwd of iemand hem kan beschrijven?

Ik las ook ergens dat Lazio 175 miljoen euro wil voor hem, ik weet niet hoe goed die jongen is maar 175 het is waarschijnlijk een typ-fout en moet het 17 miljoen euro zijn? Of 75 miljoen en toch niet 175...

13:32
‘Barcelona en Real Madrid zijn de enige clubs die hem kunnen halen’

24 februari om 13:54
1

PSG, Bayern en Juve zouden het ook kunnen betalen neem ik aan zeker als daar nog verkopen tegenover staan. Maar mooi dat hij in Engeland blijft, ondanks dat ik sympathisant ben van Utd vind ik het mooi dat dit soort spelers de competitie glans geven

12:58
‘Zielinski is zelfs beter dan De Bruyne, hij wordt echt een superster’

24 februari om 13:22
1

Ben er nog steeds ziek van dat Liverpool naast deze klasbak heeft gegrepen. Maar deze vergelijking is natuurlijk wel een beetje gek ja. Wij van WCeend adviseren WCeend.

12:58
‘Zielinski is zelfs beter dan De Bruyne, hij wordt echt een superster’

24 februari om 13:19
1

Iedereen loopt zijn eigen landgenoot op te hemelen gaat helemaal nergens over. Bij de andere topic zegt Pele dat Neymar beter is dan Ronaldo. En deze kerel zegt dat deze speler beter is dan de Bruyne.

12:58
‘Zielinski is zelfs beter dan De Bruyne, hij wordt echt een superster’

24 februari om 13:15
1

Hahaha wat heeft die vent gesnoven? De Bruyne is momenteel in deze vorm misschien wel de beste speler ter wereld. Ik zie Zielinski zijn niveau niet snel bereiken, ondanks dat het een hele goede speler is. De Bruyne is echt van een ander niveau.

12:58
‘Zielinski is zelfs beter dan De Bruyne, hij wordt echt een superster’

24 februari om 13:13
1

Die Boniek heeft ook de nederlandse ophemel ziekte te pakken..

Zielinski en De Bruyne.. ik voel ergens zn dikke lachbui aankomen..

12:00
In de wandelgangen: Real Madrid gaat komende zomer voor 'SMS'

24 februari om 13:11
1

Ben ik de enige die bij het lezen van SMS, al aan het nadenken was welke 3 spelers de nieuwe voorhoede van RM zouden moeten zijn?

07:53
Ten Hag: ‘Verstandig als hij nog een paar jaar bij Ajax zou spelen’

24 februari om 12:55
0

Qat een overdreven gelul zeg over kluivert ! Is hij zo goed als word gezegd ????? Ik zeg nee ja in eredivisie maar wat stelt dat nou voor tegen sparta / Roda / etc niks en dan bakt ie er vaak ook nog niks van , deze jongen moet is op z'n plaats gezet worden ! Ik zeg je dat deze jongen als ie al zou slagen pas verder moet gaan kijken als ie jaar of 22 is , nu praten over grote clubs last ie nou eerst is zien dat ie een constant jaar draait en vast houd niet teren op een goal of een actie ! Ik zeg zet younes er maar in en zet m even op bankie kijken hoe die dan reageert ! Want hij vind zich zelf al zo goed dat hij vind dat ie in de basis hoort ! Ik vind t een normale voetballer waar er genoeg van zijn , ! Misschien in toekomst dat ie wel hoger op kan maar zeker niet bij topclubs zo als ik m nu zie , en een tip trap die zakkenvuller die zakenwaarnemer eruit , daar gaat hele voetbal aan kapot .

12:44
Ajax treft ADO Den Haag; blessures, schorsingen en vermoedelijke opstelling

24 februari om 12:44
1

Nee zeg wat speelde ajax niet sprankelend tegen Zwolle. 😒😒😒. Wie schrijft dit soort dingen??
Het was hetzelfde voetbal als onder bosz.

11:21
Update: Vitesse wil belangstelling voor Slutsky niet bevestigen

24 februari om 12:36
0

Vitesse heeft ook al een blauwe maandag Artur Jorge gehad, EC 1-winnaar met Porto in 1987. Dus wat dat betreft zou het best kunnen.

12:12
Fraser zet duo van Vitesse de wacht aan: ‘Ik heb ook mijn grenzen’

24 februari om 12:26
1

Faye heeft dan ook tegen Fraser gezegd dat hij er zelf maar moet gaan staan als ie het beter weet.

11:35
Feyenoord ontvangt PSV; blessures, schorsingen en vermoedelijke opstellingen

24 februari om 12:06
1

“Sommige fans zouden niet treuren bij verlies...” Zou het bijna een populistisch stukje vinden. Even serieus: kan me toch niet voorstellen dat je als Feyenoord supporter wil verliezen van PSV om zodoende Ajax niet in het zadel te helpen. Dan glijd je wel heel erg af. Ze moeten helemaal niet eens aan Ajax denken, want doe je jezelf toch enorm tekort! Vecht voor eigen trots en eer...

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren