Laatste discussies op het voetbalnieuws

13:50
Ronaldo ‘gaat zich niet verstoppen’: ‘Ik kan niets garanderen’

27 mei om 13:59
0

Ik heb een sterk vermoeden dat die gaat vertrekken. Dit heeft niet zoveel met een verbeterd contract te maken, maar Ronaldo die misschien zelf ook voelt dat heel langzaam het beste er af aan het gaan is. Misschien ook een perfect moment om Real te verlaten.

13:22
‘Atalanta ontvangt bod van vijftien miljoen euro op Hateboer’

27 mei om 13:55
1

Schitterend moment voor allen die beweren dat een talentvolle speler eerst voor Ajax danwel PSV moeten hebben gespeeld voordat een carrière in het buitenland mogelijk is.

Klasse Hans. Succes met het vervolg

13:22
‘Atalanta ontvangt bod van vijftien miljoen euro op Hateboer’

27 mei om 13:42
1

Laten we hopen dat het waar is. Ook vind ik dat we een keer moeten stoppen met het gezeur dat onze Nederlandse spelers zo slecht zijn. In Italiã« lopen ze blijkbaar weg met Hateboer en Koeman zit het ook in hem zitten. Maar het is nu typisch Nederlands om te roepen dat het niveau te hoog is voor hem. Nogmaals, ik hoop dat het waar is en dat Hans het daar goed gaat doen.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 12:54
0

De bloem van Real is in volle bloei.. sommige mensen zijn zo naief. Zeer imposant dat de Champions League winnen na veel sterke tegenstanders, maar buiten de knock-ouf fase CL was Real toch echt een amateurploeg dit seizoen

12:14
‘Iemand had naar Karius toe kunnen komen om hem een knuffel te geven’

27 mei om 12:49
1

Hoe kan zo'n slechte keeper aan zo'n knappe vrouw komen🤣. Voor de mannen onder ons.. Daniella Grace is de naam. On: Stond waarschijnlijk onder zo'n grote druk, maar die fouten kan je echt niet maken. Maarja het kan de beste overkomen, vind het erg sneu voor hem, hij kan niet meer veilig over straat. Het neemt helaas niet weg dat het grote blunders waren.

12:30
‘Barcelona moet nadenken over de prioriteiten na de zeges van Real’

27 mei om 12:46
1

Barca wil gewoon elke keer de treble winnen en dat is gewoon heel moeilijk. Real is slimmer, die sparen krachten voor de CL. Hoewel een club als real ook best la liga wat vaker mag winnen.

12:30
‘Barcelona moet nadenken over de prioriteiten na de zeges van Real’

27 mei om 12:45
1

Deze icoon van Barcelona weet hoe moeilijk het is om 3keer achter elkaar de CL te winnen. Maar toch hebben de meesten (anti Real Madrid fans) het over “geluk”. Een beetje respect aub.

12:14
‘Iemand had naar Karius toe kunnen komen om hem een knuffel te geven’

27 mei om 12:41
0

De eerste is vooral gewoon echt van een bedenkelijk niveau, paar herhalingen gekeken en hij heeft Benzema sowieso gezien en dan toch die keuze maken. Bij de tweede zit er wel een flinke zwabber aan die bal ook en dat heeft ook te maken met de afstand maar hij ziet hem van ver aankomen al zie je vaker dat keepers zich op dat soort schoten verkijken.
Het is alleen de vraag of een keeper op dit niveau zo'n fout mag maken of dat je dan gewoon niet op dit niveau thuishoort.

Klopp is duidelijk niet tevreden met beide keepers, begon het seizoen met Mignolet en eindigt met Karius maar beide hebben geen enkel moment punten gepakt, in de wedstrijden dat Liverpool imponeerde kwam het vooral om het feit dat ze voorin klinisch waren en achterin niks weg gaven.

Namen die nu direct natuurlijk weer voorbij komen zijn die van Alisson en Donnarumma maar ook een Perin zou een goeie zijn voor Liverpool. Lafont van Toulouse is ook een zeer talentvolle keeper maar zeer jong en dus dan neem je wel een risico. Sergio Rico van Sevilla zou ook een optie kunnen zijn, wat ouder en wel toe aan een volgende stap.

12:30
‘Barcelona moet nadenken over de prioriteiten na de zeges van Real’

27 mei om 12:39
1

Gewoon de beste club in de cl, barca heeft gewoon een sterkere selectie nodig. De enige die ik real voorlopig in een finale zie verslaan, dat is barca . Maarja dan moet je er wel komen, anders voorspel ik meer zeges van real.

12:14
‘Iemand had naar Karius toe kunnen komen om hem een knuffel te geven’

27 mei om 12:38
1

Ik heb niet vaak medeleiden met voetballers (vanwege hun inmense salaris) maar karius is een ander verhaal ik vind het echt vreselijk sneu voor die jongen. Het zag ernaar uit dat hij weer een beetje vorm kreeg en dan gebeurt dit. Kan het ook wel begrijpen want er staat echt een inmense druk op je als speler in z'n finale.

12:30
‘Barcelona moet nadenken over de prioriteiten na de zeges van Real’

27 mei om 12:37
1

Zeer zeker! Barca doet het na Pep zeer zeker goed, blijft prijzen winnen. Maar het kan en moet beter. Dat Real 4 keer in 5 seizoenen de Champions League weet te winnen verdient respect. Ik heb vertrouwen in Valverde, die is echt wel begaan met zijn werk en ik ben dankbaar voor dit seizoen.

12:30
‘Barcelona moet nadenken over de prioriteiten na de zeges van Real’

27 mei om 12:35
1

Real moet ook wel wat prioriteiten gaan stellen om te strijden op meerdere fronten. La Liga bijv moet Real veel scherper zijn.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 12:34
1

Dat Karius twee megablunders heeft gemaakt is duidelijk maar als de VAR was toegepast was de eerste goal van Benzema afgekeurd omdat hij voordeel heeft uit zijn buitenspelpositie. Daarnaast is de overtreding op Salah geel, bewust of onbewust is niet ter zake. De elleboogstoot die Ramos uitdeelde aan Karius is donkerrood. het was lastig te zien voor de arbitrage maar ik zag het direct toen het gebeurde en het publiek reageerde er duidelijk op, alleen de arbitrage zag het niet of wilde het niet zien. Ook de VAR was hier doorslaggevend geweest en Ramos had z’n tweede geel of een direct rode kaart gekregen.

12:14
‘Iemand had naar Karius toe kunnen komen om hem een knuffel te geven’

27 mei om 12:31
1

Een knuffel? Ze verdienen gvd miljoenen, en dan vervolgens maakt meneer echt bij elke goal een blunder die ze bij de amateurs niet eens maken. En dan niet vergeten dat je als team maanden hiermee bezig bent en hij eigenhandig alles verkloot. Die is eerder verrot gescholden erna want ze weten toch dat die volgend jaar niet meer bij hun in doel staat. Echt bizar, de 1e goal abnormaal. Omhaal van Bale lijkt die ineens een t-rex te zijn die halve armen heeft want steek je je armen uit had je hem minimaal aan kunnen tikken. En die derde echt wtf. Abnormaal dat deze clown het tot liverpool heeft kunnen schoppen.

12:14
‘Iemand had naar Karius toe kunnen komen om hem een knuffel te geven’

27 mei om 12:24
1

Ik denk dat Liverpool zoiets had. Door hem was het anders 1-1. Deze jongen kan er echt niks van. Letterlijk op amateur niveau worden deze fouten niet gemaakt. We hebben het over de CL finale. De top van de top. Kom op man ontsla hem gewoon. Enige beste optie wat je moet doen. Hij moet voelen waarvoor hij Liverpool heeft achterlaten.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 12:22
1

Het boeit ons real fans toch niks wat iedereen er van vind real heeft 4 keer in 5 jaar de cl gewonnen

10:03
‘Dit is een dynastie, net als die van de Bulls, de Celtics en de Lakers’

27 mei om 12:17
1

Real Madrid mag je totaal niet vergelijken met grote kampioenen zoals de Celtics, Lakers en de Bulls. Het huidige Real Madrid mag je ook niet eens vergelijken met het gouden Real Madrid, Liverpool of Ajax.

De belangrijkste reden hiervoor, is dat in tegenstelling tot andere sporten, het bij deelname aan het belangrijkste toernooi in het voetbal niet om sportieve prestaties draait om deel te mogen nemen. De opzet van de Champions League is sinds 1999 zodanig dat ploegen die totaal geen indruk maken structureel verzekerd zijn van Champions League voetbal. Het gouden Real Madrid kon enkel Europa domineren doordat zij ook in Spanje dominant waren. 4 van de 5 Europa Cup overwinningen werden gekoppeld aan een landstitel een jaar ervoor. Dit Real Madrid heeft slechts 1 landstitel gewonnen in de periode dat zij 5 keer de Champions League hebben gewonnen.

In het hedendaagse voetbal is de beste club van Europa een Spaanse, terwijl Spanje gedomineerd wordt door een andere club. Dat is in geen enkele zelf serieus nemende sport structureel mogelijk. Commercieel zal dit worden toegejuicht, maar de echte voetballiefhebber zal hier niet van onder de indruk zijn.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 12:11
1

Ben ook niet echt een liefhebber van Ramos. Er zijn echt wel Real spelers waar ik een zwak voor heb. Kroos, Modric, Varane, Cristiano, Isco, Asensio...maar Ramos, het is op het randje van losgeslagen dolheid soms. Op 19-jarige leeftijd naar de club gekomen. Eerst als rechtsback, later als centrale verdediger. De capaciteiten heeft hij, ja. Alleen dat temperamentje en domme overtredingen. Zoveel rode en gele kaarten, je vraagt je af of een speler van dat kaliber niet beter weet. Maar misschien weet hij niet beter, misschien is dit het wel. Mijn volledige sympathie verloor hij tegen Barca toen hij het genoeg vond en Messi neerhaalde met een smerige trap, zijn ploegmaten van het nationale elftal ging duwen en zo het veld verliet. Hoe vaak heeft hij tegenstanders niet in het gezicht geslagen? In La Liga heeft hij het tientallen keren gedaan, daar kennen de scheidsrechters hem. Ellebogen, handen of met de voeten: Ramos is er niet vies van. Tegen Cuadrado vorig jaar was echt het dieptepunt toen hij als een stervend zwaan naar de grond ging voor helemaal niets. Maar goed. Zijn doelpunten maken veel goed, dan vervang je zo iemand niet zomaar. Real fans, jullie weten donders goed waarom hij niet geliefd is door de meeste voetballiefhebbers. Jullie weten donders goed dat wat hij vaak flikt gewoonweg niet door de beugel kan. En ik snap heel goed waarom hij belangrijk is voor het elftal. Probeer het niet altijd zo emotioneel te verdedigen.

12:00
In de wandelgangen: Emery heeft eerste aanwinst bij Arsenal binnen

27 mei om 12:04
1

Ik zou me als Liverpool zijnde toch eerst focussen op een keeper en een cv. De aantrekkingskracht van Liverpool is denk ik redelijk gestegen na afgelopen jaar, dus je kunt hoger inzetten. Een Leno/ Lafont, en Upamecano zou het team al een stuk sterker maken. Wat betreft Chelsea, zou een prima deal zijn, Chelsea heeft met Christensen, Rudiger, Azpi en Zouma prima bezetting achterin, zeker als we weer overstappen naar een 4-3-3. Wie weet dat er in de gesprekken ook kan worden gesproken over een Jorginho of Zielinski😉

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 11:58
1

Iedereen weet dat Ramos een smerige onsportieve speler is. Die gozer is zo onsympathiek. En dat komt niet alleen door gisteren. Verder is dit een wedstrijd die de volgende keer anders kan eindigen. Real Madrid stelt sinds 3 jaar weer wat voor in de CL en wint telkens. Tja ze hebben een ervaren team dat maakt het verschil. Ben benieuwd waar Bale naartoe gaat...

11:05
‘Ik heb nooit gezegd dat ik mezelf bij Ajax zie spelen, ik moet oppassen’

27 mei om 11:44
1

Ik denk dat hij de goede woorden kiest. Hij kan meevoetballen. Ik zie hem geen dragende speler worden bij Ajax of Psv, maar ik denk ook niet dat hij een negatief effect zou hebben op het spel, Tuurlijk we zijn allemaal liever een Messi in de spits. Maar een stabiele factor als Linsen of een niet presterende Dolberg? Het is een beetje het verhaal van talent vs ervaring. Ik zie hem alleen eerder slagen bij PSV dan Ajax, simpelweg omdat Ajax lievert gokt op talenten tegenwoordig met een uitzondering voor een speler als Huntelaar. Dat was vroeger nog wel anders.

10:18
Depay: ‘Het heeft sowieso met die wedstrijd tegen Portugal te maken’

27 mei om 11:25
1

Depay is vergelijkbaar met Hulk. Hulk is ook te traag en te gespierd voor op de flanken, maar in een vrije rol in de aanval, destijds met Falcao, is hij gewoon een beest. Een 4-2-2 formatie lijkt me dan ook ideaal voor Depay.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 11:12
1

Ramos is gewoon een eindbaas, waar iedereen stiekem jaloers op is. Elke team zou Ramos in zijn team willen. Hij is de leider, het gezicht en de kracht van Real. Hij heeft wereldtitels, ek's en een viertal champions league's gepakt. İk ben helemaal niet voor Real, maar ik zou Ramos graag bij Galatasaray zien (dream ... dream ..). Real heeft bewezen dat het met afstand de grootste club van de wereld is. Volgens mij hebben ze nu 13 Cl titels, dit jaar hebben ze ook de Cl voor basketbal gepakt en beschikken by far over de grootste omzet van alle voetbalteams. Het sterkste team wordt altijd gehaat omdat het in de natuur van de mens zit om voor de underdog te zijn. İk hoopte op Liverpool, maar Real was gewoon beter en heeft het verdiend.

10:52
Wijnaldum: ‘Denk dat het niet fijn is als er continu mensen naar je toe komen’

27 mei om 11:09
1

Zonder Salah hadden ze ook verloren. Het is de klasse van Real om wedstrijden te winnen. Beetje vreemd dat mensen het geluk blijven noemen. Geluk moet je ook afdwingen. Je wint niet 3x CL op rij door alleen geluk.

10:03
‘Dit is een dynastie, net als die van de Bulls, de Celtics en de Lakers’

27 mei om 11:00
1

Modric was erg sterk gister. Niet abnormaal goed, maar wel gewoon vrij sterk. Kroos was een beetje onzichtbaar, net als Casemiro.

09:50
‘Het is vaak gegaan over mijn band met Dirk, zeker in het kampioensjaar’

27 mei om 10:53
1

Van Bronckhorst moet sowieso dankbaar zijn dat Kuyt erbij was. Met zijn absolute wil om kampioen te worden was hij met zijn rol bij Feyenoord, zowel binnen als vooral buiten het veld, zeer bepalend voor het verloop van vorig seizoen. Ik durf met zekerheid te stellen dat Feyenoord zonder Kuyt geen kampioen was geworden.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 10:53
1

Er zijn gewoon heel veel mensen die graag Liverpool hadden willen zien winnen. Ik was er daar eigenlijk ook wel een van, niet dat ik iets tegen Real heb verder, maar gewoon voor de afwisseling. Je frustratie hiervan gaan uiten op Sergio Ramos lost echter niets op.

Ik vind het vooral iets zeggen over mensen en media die na zo'n afloop van een finale het enkel over dit moment hebben. Helemaal in Nederland mag hier men zich in principe niet over uitlaten, want ik kan me ook nog een moment naar voren halen waarbij op een WK onze Boulahrouz even Ronaldo een flinke schop gaf, dat vonden we allemaal fantastisch om te zien (ik op dat moment stiekem ook). Dat was dan ook nog een actie waarbij er duidelijk een intentie was een speler te blesseren. Die vond ik gisteravond niet aanwezig, Ramos is een harde en sterke verdediger, dat weet je als je een duel met hem aangaat, dit liep allemaal erg ongelukkig af voor Salah maar ik denk dat als Ramos met intentie iemand wil blesseren hij dat hij zal doen ook. Zie hem nog Messi naar beneden halen een aantal jaar terug, dat was opzettelijk. Dit niet.

We meten altijd met verschillende maten, dat blijkt maar wel. Alles kan wanneer het ons uitkomt, en als het niet bevalt dan is het een schande. Zo subjectief kun je er eigenlijk gewoon niet instaan. Nogmaals, ik had ook graag Liverpool willen zien winnen, maar het mocht niet zo zijn. Snel vergeten en op naar het WK.

09:25
‘Sergio Ramos zondigt geregeld tegen alle regels van sportiviteit’

27 mei om 10:47
1

Het verbaast me hoeveel mensen hier Ramos lopen te verdedigen. Het is gewoon een smerige poetslap. Hij zal Salah niet opzettelijk geblesseerd hebben, maar het was wel weer lekker tegen de regels in verdedigen. Iemand bij de arm vasthouden en naar beneden trekken? Geel en vrije trap! Maar nee, niet eens een waarschuwing en een kapotte schouder. De hele avond was ie weer bezig. Zoeken op dat contact om onderuit te gaan en te huilen. De keeper een knal geven. En ik weet het: haters gonna hate, maar ik vond deze CL overwinning van real gewoonweg een schande, net als vorig jaar. Met regelmaat gematst door de scheids én door de tegenstander. Daar kunnen de spelers van Madrid niks aan doen natuurlijk, maar oh wat zuur voor de neutrale voetballiefhebber. Als een team daadwerkelijk dominant is in Europa, zou je dat ook willen terugzien in de wedstrijden. Wel een fenomenale goal van Bale btw, holy shit! Net zo mooi als die van Mandzukic vorig jaar

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren