Laatste discussies op het voetbalnieuws

21:56
Monsterscore voor Jong PSV; Fortuna profiteert van nederlaag Jong Ajax

25 november om 00:05
0

PEC moet echt alles op alles zetten om Schuurs in de zomer, (het liefst al in de winter) te halen. Sandler en Schuurs samen achterin zou een geweldig duo zijn. Het zou ook een mooie stap zijn voor die jongen.

22:35
Bijen raakt schoen kwijt: ‘Die vent vindt het dan leuk, snap ik wel’

24 november om 23:02
0

Poah, Verbeek komt ook wel op een ongunstig moment binnen zeg. PSV, Heerenveen, AZ en Ajax. Daar pakken weinig coaches veel punten tegen.

Dit voorval met Bijen was een vrij komisch gezicht vanaf de tribune. Die jongen kan er niks aan doen, maar is al 2 jaar de pineut in Alkmaar...

21:51
NEC profiteert van vormcrisis Jong Ajax en slaat groot gat

24 november om 22:21
1

NEC is het nieuwe Volendam de heenenweerclub. Hoort natuurlijk ook gewoon in de eredivisie.

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 22:15
1

Gertjan Verbeek mag inmiddels wel in de spiegel kijken. Feyenoord ontslagen, Az ontslagen, Nürnberg ontslagen, Bochum ontslagen en met Twente 3 keer op rij alweer verloren. Hij was niet eens geschikt om trainer te worden. De heren van VI vonden hem zo geschikt omdat hij daar in de buurt is geboren en een trainer is die nog een oude mentaliteit heeft. Als het een andere trainer was die zovaak is ontslagen vonden ze hem totaal niet geschikt vooral Johan Derken maar het is een vriend van hem. Gertjan kan denk beter gaan solliciteren bij de Intratuin of een bouwbedrijf.

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 22:05
1

Wat baal ik dat wij nooit gewoon Nijhuis of Kuipers als scheids hebben ivm afkomst of clubvoorkeur. Nu zijn we aangewezen op dit soort fluiters die maar wat doen in het strafschopgebied en totaal in paniek lijken te raken bij enig lichaamscontact. Hiermee doen ik overigens AZ tekort, want de overwinning was natuurlijk terecht.

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 21:57
1

Terechte nederlaag, maar als de scheidsrechter niet zo nodig zijn stempel op de wedstrijd moest drukken had ik het nog wel eens willen zien, omdat de 1-0 uit het niets kwam en AZ in de 2e helft tot de 1-0 een stuk minder speelde en weinig kansen creëerde. Bovendien zal ik zn toto nog en nakijken, want wat hem bezielde de 2-1 af te keuren..

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 21:56
1

De vraag rijst nu of Verbeek zoveel beter is dan Hake? Foutje van Van Halst.... .

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 21:56
1

Natuurlijk is Verbeek net begonnen, maar het is duidelijk dat hij al zijn tijd en energie in Twente moet steken. Die zware kritiek begrijp ik wel van de buitenwacht, het is niet handig om zo uitgesproken aan tafels te zitten en je collega's te bekritiseren.

21:48
Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

24 november om 21:55
1

Wat een verschrikkelijk niveau heeft dit Twente. Niet om aan te gluren.. man man. Daarbij wel gezegd dat die penalty wel heel gemakkelijk gegeven werd en waarom de 2 - 1 werd afgekeurd is iedereen een raadsel. De scheids past zich moeiteloos aan 'ons' niveau.

21:00
In de wandelgangen: Ronaldo voert geheim gesprek in Madrileens hotel

24 november om 21:23
1

En wat wil Psg dan? Neymar en Ronaldo op dezelfde positie dat werkt niet deze twee allebei de vrije trappen nemen de penaltys.

17:32
‘Verwacht niet dat Onana, met zijn kwaliteiten, hier nog lang zal zitten’

24 november om 18:48
1

Onze panther in het doel en een van mijn grote favorieten, vind ik nog niet klaar voor het buitenland. Hij haalt een vreselijk hoog niveau en een sterke groei door, maar hij moet beter de momenten kiezen van uitkomen enkele slordigheden hier en daar moeten beter. Maar een ding weet ik zeker, Onana gaat ooit voor een mooie club spelen in een mooie competitie. Maar ik hoop dat hij nog lekker lang bij ons blijft.

18:22
‘Josep Guardiola past beter bij Manchester United dan José Mourinho’

24 november om 18:35
1

Tja dit argument gebruikt Mou vaker, en ook zijn fans dwepen ermee... niet helemaal onterecht natuurlijk, maar aanvallend voetbal spelen is niet hetzelfde als aanvallende poppetjes neerzetten. De namen die hij noemt zijn zuiver counterspelers, vooral fysiek optimaal. Waar Mourinho atleten opstelt, speelt Pep met stylisten en het verschil zie je onweerlegbaar. Daarmee is het één overigens niet beter dan het ander. Het is puur smaak

17:47
Pröpper haalt PSV-herinnering op: ‘Het wordt leuk om daar weer te voetballen’

24 november om 18:04
1

Met alle respect maar dat PSV was toch wel een paar niveau's beter dan Brighton. Wil niet zeggen dat ze geen resultaat kunnen halen maar het zal een stuk lastiger worden.

16:56
‘Ik hoor dat mijn naam in verband wordt gebracht met mooie clubs’

24 november om 18:01
1

Haal de Nederlandse top voorlopig maar uit je hoofd als Padt zijnde. Bij Ajax kan van Leer het stokje van Onana overnemen wanneer hij vertrekt, Feyenoord heeft twee doelmannen van hoog niveau en een groot talent en PSV heeft naast Zoet ook Jurjus en Room nog.

17:32
‘Verwacht niet dat Onana, met zijn kwaliteiten, hier nog lang zal zitten’

24 november om 17:43
1

Daar wordt de volgende de eredivisie alweer uitgepraat. Compleet op hol geslagen. Deze jongen zegt dat natuurlijk ook met het oog op zijn eigen positie.

15:52
Keizer heeft opdracht voor backs: ‘Daar zijn we veel mee bezig’

24 november om 17:27
1

Ik vind dat Veltman veel kritiek krijgt, maar ook dat hij dit seizoen degelijk speelt. Hij is de beste rechtsback van de eredivisie (of nr 2 achter Arias). Vorig jaar was hij met name in Europa onbesuisd en liep stomme kaarten op, gelukkig laat hij in de eredivisie toch al een tijd zien dat hij constant is. Als aanvoerder vind ik hem niet echt geschikt. Qua leeftijd en ervaring wel, maar qua kwaliteit niet. Het is een prima voetballer, maar niet meer dan dat. Het probleem is echter dat er niet echt een alternatief is. Op de langere termijn gelukkig wel : De Ligt en van de Beek bijvoorbeeld, maar die zijn nu nog te druk met hun eigen spel. Dat past trouwens ook bij hun ervaring en leeftijd, dus neem ik ze niet kwalijk.

15:52
Keizer heeft opdracht voor backs: ‘Daar zijn we veel mee bezig’

24 november om 17:24
0

Dus kan Veltman naar de bank als er een goede, aanvallende rechtsback wordt gescout/gekocht. Keizer zegt trouwens nog veel meer. Als dat mondje van hem opengaat komt er telkens een stroom nonsens uit tevoorschijn. Gelukkig houden ze daar wel van bij Ajax....

13:56
Personele problemen bij Ajax: ‘Binnenband gescheurd of verrekt’

24 november om 17:02
0

Dankerlui als alternatief? Die speelde geweldig afgelopen maandag met Jong Ajax.

15:35
‘Dat is een kwaliteit van PSV, alleen wordt dat hier niet altijd gewaardeerd'

24 november om 16:02
1

Ik vind het juist goed voor de eredivisie dat er een aantal goede ploegen zijn die niet typisch Nederlands spelen met zoveel mogelijk balbezit en 433. Daardoor wennen andere ploegen daaraan, wat handig is voor in europa.

15:00
In de wandelgangen: Real Madrid schiet in de lach door bod Arsenal

24 november om 15:45
1

Waarom zou Arsenal voor Benzema gaan nu ze Lacazette al hebben? Arsenal speelt niet met twee spitsen, en om 1 vd 2 op de bank te zetten lijkt met ook niet ideaal.

15:10
Update: VVV deelt tweede schorsing uit: ‘Op basis van houdig en gedrag’

24 november om 15:42
1

Het is juist goed als een speler extra training in koopt. Zeker individueel. Een speler weet vaak heel goed wat hij nodig heeft en het is iig goed voor zijn zelfvertrouwen. Ryan Babel trainde bv ook extra en traint altijd extra buiten zijn club om, daarom wordt hij na bijna 10 jaar weer uitgenodigd voor Nederlands elftal. De straf is discutabel, ik denk dat hij wel extra had kunnen trainen maar geen ruchtbaarheid aan had moeten geven. Bij VVV heeft men ook trainers die indivueel aan de techniek kunnen werken ?? Nou en, deze straf zegt meer over VVV dan betreffende speler...

14:30
Van Bronckhorst twijfelt niet: ‘Jones blijft eerste doelman’

24 november om 15:21
1

Waarom lees ik steeds de non-reden ' ja maar als Vermeer ook blunders maakt ben je niks opgeschoten'.

Dat is toch geen reden om niet voor een verandering te kiezen? Of je blijft wachten dat Jones zichzelf herpakt, wat niet gaat lukken als heel Nederland wacht op een fout van hem. of je neemt de kans met een andere keeper die met veel minder druk op hem die rol gaat overnemen. En als Vermeer blunderd, dan is er in feite geen verschil met nu, het kan hoe dan ook niet slechter.

En ga niet beginnen met 'gio geeft Jones juist het vertrouwen, zodat hij beter keept' als dat werkt zou geen enkele speler ooit een dip hebben. Hoevaak heeft Gio al gezegd in de pers 'ik ga Jones niet vervangen'?' het is er niet beter op geworden.

07:27
Sparta neemt per direct afscheid van spits: ‘We hebben ons erop verkeken’

24 november om 15:17
0

Men moet inderdaad beter gaan scouten.
Er zijn zat jongens te halen waarvan je veel meer informatie hebt.

Zo is Boymans vrij en die heeft het super goed gedaan in de eredivisie

14:50
Keizer over uitlatingen reserves: ‘Goed zolang het binnen de perken blijft'

24 november om 15:12
1

Het punt is een beetje dat Keizer keer op keer tijdens de wedstrijd zijn elftal nog moet aanpassen om er een overwinning uit te slepen. Letterlijk en figuurlijk paniekvoetbal. Het lukte vrij vaak, maar op essentiele momenten mislukte het. Nice en Rosenborg zijn daar uitstekende voorbeelden van, om over de competitiewedstrijden waar punten verspeeld werden tegen subtoppers en minder maar te zwijgen.

Volgens mij is het voor de jonge jongens in het bijzonder en het team in het algemeen erg lastig om vastigheid te creã«ren onder Keizer. Hij laat nooit een winnend elftal staan. Ook komende zondag gaat niet lukken, gezien de blessure van Sinkgraven, maar alsjeblieft: laat de rest eens staan!

23:46
VZ Quiz - Wat weet jij van het voetbalnieuws van afgelopen week?

24 november om 14:58
0

8 / 10 en totaal geen nieuws gevolgd deze week.
Hoogstens een keer een berichtje wie gescoord had bij Vitesse

13:40
Bosz niet bang voor ontslag: ‘Daar houd ik me niet mee bezig’

24 november om 14:44
1

Grote baas President Rauball van BVB heeft voor het eerst zijn mond opengetrokken en zonder het te zeggen is het na een verlies morgen waarschijnlijk einde verhaal voor Bosz. Tegelijk heeft hij zijn volste vertrouwen in Watzke en Zorc uitgesproken.

Ik geef Bosz alleen een kans als er tot aan de winterstop niet meer dan 2 verliespunten in de competitie zijn. Hoe dan ook, er moet morgen gewonnen worden anders moet er iemand sneuvelen.

13:56
Personele problemen bij Ajax: ‘Binnenband gescheurd of verrekt’

24 november om 14:38
1

Jee, wat triest voor die jongen. Net weer fit en nu weer er uit.

Ik las van de week een stukje op VZ over Tim Vincken en zijn (on)geschiktheid voor het betaalde voetbal vanwege zijn gestel. Is dit met Daley ook niet een beetje het geval?

14:30
Van Bronckhorst twijfelt niet: ‘Jones blijft eerste doelman’

24 november om 14:37
1

Ik heb vaak mijn waardering uitgesproken voor Gio, en zeker als mens zijnde. Maar het valt me toch zwaar tegen, dat hij geen harde keuzes durft te maken als coach. Al ken ik nog zo eentje dichter bij huis, harde keuzes maken in het belang van de de club, supporters of speler hoort er gewoon bij.......

14:30
Van Bronckhorst twijfelt niet: ‘Jones blijft eerste doelman’

24 november om 14:37
1

Jones speelt gewoon slecht, zeker ook de laatste wedstrijden. Met een goede doelman als Vermeer op de bank vind ik dat nu wel het moment gekomen is om te wisselen. Gelijk spelen tegen Roda, Ado en VVV is ook echt zeer matig. Ik hoop dat we vanaf nu weer met een vaste verdediging kunnen spelen, daar ligt een groot deel van het probleem. Het gemis van Botteghin en Van der Heijden is zwaar maar juist het feit dat ook hun vervangers om de beurt geblesseerd zijn geweest zorgt volgens mij voor de grootste problemen.

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren