Laatste discussies op het voetbalnieuws

18:23
Ajax realiseert recordomzet van 118,2 miljoen euro

25 september om 18:39
0

Ze hebben voor meer dan 50 miljoen verkocht deze zomer. Ik neem aan dat dat onder 2017/2018 valt qua boekjaar. Dus hoezo een verwacht bescheiden positief resultaat?

Het is deze laffe, risicomijdende houding die de club nu al jaren parten speelt. Altijd maar excuses zoeken om voorzichtig te zijn.

18:18
‘Het is te vroeg om Man City te vergelijken met mijn Barcelona en Bayern’

25 september om 18:38
1

Pep zal nooit t Barça van toen kunnen evenaren met welke team ook! Op zijn tijd viel gewoon alles op zijn plaats. Ik zie city dit jaar niet eens kampioen worden en ver komen in de CL..

18:23
Ajax realiseert recordomzet van 118,2 miljoen euro

25 september om 18:37
1

Heb ik als Ajacied wat aan 160 miljoen op de bank en weer geen kampioen.

18:23
Ajax realiseert recordomzet van 118,2 miljoen euro

25 september om 18:36
1

die 158,9 miljoen moeten ze maar projecteren op het video scherm in de Arena

18:23
Ajax realiseert recordomzet van 118,2 miljoen euro

25 september om 18:31
1

Bescheiden positief resultaat? Je hebt Sanchez alleen al voor 42 milj. Verkocht. Ik neem aan dat ze voor EL niet meer als tien miljoen begroten.

18:23
Ajax realiseert recordomzet van 118,2 miljoen euro

25 september om 18:27
1

Leuk... Nu is de bankrekening vol en wat doen we er mee? Juist, niks!

17:58
Ernstige knieblessure houdt Botteghin maanden aan de kant

25 september om 18:10
1

Pff lijkt wel alsof dit de enige manier is hoe Feyenoord de titel kan ontlopen.. de selectie is in principe in orde, maar zoals tegen NAC duidelijk werd, kun je niet zomaar 6 blessures tegelijkertijd opvangen. Het is te hopen dat na de interlandbreak de blessures over zijn en we gewoon ons eigen spel kunnen spelen, want ik ben overtuigd dat we dan de beste selectie hebben en de titel zouden moeten grijpen Enige positieve: mooie kans voor St Juste, die veel meer voetbal brengt in de ploeg, hopelijk kan hij het nu waarmaken!

17:58
Ernstige knieblessure houdt Botteghin maanden aan de kant

25 september om 18:04
1

Flinke aderlating voor Feyenoord zeg. Benieuwd of Sven VB dat op kan vangen.

17:58
Ernstige knieblessure houdt Botteghin maanden aan de kant

25 september om 18:03
1

Als ik de berichten van de kenners moet geloven betekent dit toch ook goed nieuws? Nu worden ze gedwongen om het slome centrum te splitsen en st juste of v beek in te passen.

17:43
Update: FC Lisse overweegt juridische stappen na besluit KNVB

25 september om 18:02
1

het is toch duidelijk dat keizer deze jongens niet kan motiveren

16:58
Voorzitter Juventus jaar geschorst voor illegale kaarthandel en maffiabanden

25 september om 17:55
1

Goh, onderonsjes met leden van de ultra`s? Laten we dan ook maar de voorzitters van de 19 andere Serie A clubs gaan bestraffen. We hebben het hier niet over een Spanje of Engeland waar harde kernen (redelijk) gecontroleerd worden, maar over Italie.
Naar mijn mening gewoon een fopuitspraak dit. Men wil actief banden met de maffia aanpakken (zeer begrijpelijk), zowel justitie als organen zoals de voetbalbond onder druk van justitie. Nu zijn er geen duidelijk verbanden te vinden, dus wordt een vage tussenweg gezocht in de vermoedde verkoop van tickets aan ultra`s. Agnelli wordt hier opgeofferd als voorbeeld.

Jammer, er gingen geruchten rond dat Agnelli het meerderheidsbelang van Exor wilde overkopen in Juve. Dat zal Elkann nu niet meer zo snel laten gebeuren.

17:10
Seksleven van Teijsse blijft niet geheim: ‘Ik doe hem heel soms even af’

25 september om 17:50
1

Teijsse wil uiteindelijk terechtkomen in de Mls. "daar speel je met de wereldtop

k heb wat gemist schijnbaar.ik wist niet dat de wereld top in de MLS speelt

15:45
‘We zijn toch niet Engeland, waar je er meteen uit wordt gebonjourd?’

25 september om 17:48
1

Er zijn volgens mij 5 redenen waarom het niet zo goed loopt als vorig jaar. Lastig te zeggen welke invloed het grootste is, maar volgens mij komt het neer op de volgende zaken
1) Falend inkoopbeleid. De vervangers zijn van minder niveau dan de spelers die zijn vertrokken.
2) Gemakzucht naar succes van vorig jaar; aantal spelers denk het op 90 van de energie te kunnen doen. Bij een aantal spelers is lijkt dé wil om te winnen wel minder aanwezig.
3) Keizer. Komt op mijn - ondanks z`n positieve ervaringen bij Jong Ajax - wat warrig over en heeft nog niet laten zien Ajax aantoonbaar beter te kunnen maken. Veel wisselingen in de samenstelling, experimenten met 4-2-4 en (voorzichtige) kritiek van aantal spelers p de gekozen tactiek kunnen mij nã³g niet écht bekoren. Ook lijkt hij Dolberg veel minder te kunnen raken dan Bosz.
4) Nouri. Geen idee wat voor invloed dit precies heeft in de koppies van veel gasten die eigenlijk nooit écht een tegenslag gehad hebben... Kan mij voorstellen dat dit blijft meespelen, zeker als het toch al tegenzit...
5) Ontbrekende leidertypes in de selectie, al valt dit ook (deels) onder punt 3.

Nog een hoop werk te doen...

17:32
‘Dan kan het zo mooi zijn dat PSV acht punten los staat van de concurrentie’

25 september om 17:38
1

Altijd dat gevaarlijk vooruit kijken, hou daarmee alsjeblieft op. Gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken.

Toegegeven, ik had niet verwacht dat PSV nu koploper zou zijn met AZ en Feyenoord thuis, en Heerenveen en Utrecht uit achter de boeg. Maar de prijzen worden natuurlijk eind van het jaar uitgedeeld.

Ik blijf van mening dat PSV een matige selectie hebben. Verdediging blijft echt enorm kwetsbaar.

17:32
‘Dan kan het zo mooi zijn dat PSV acht punten los staat van de concurrentie’

25 september om 17:35
1

Jaja ... de Kerkhofjes zijn zich al aan het rijk rekenen, maar vergeten 2 dingen, nl dat PSV nog steeds een kwetsbaar team heeft en dat PSV het moeilijker krijgt als ze het spel moeten maken tegen de zogenaamde kleintjes.
De weg naar Parijs is nog lang, zou Zoetemelk zeggen ...

15:45
‘We zijn toch niet Engeland, waar je er meteen uit wordt gebonjourd?’

25 september om 17:27
0

Wat denk je zelf met zo'n ongelooflijk zwakke selectie!? Wat een lulhannes is Mark Overmars. Er is geen rechtsback, slechts één capabele CV (een jochie van 18 nota bene), geen linksback, geen fatsoenlijke linksbuiten en er zijn slechts vier middenvelders, waarvan er twee hoogst waarschijnlijk ook nog wel een dipje gaan beleven, gezien hun prille leeftijd.

Natuurlijk gaat Bosz in op een aanbieding van Dortmund. Natuurlijk moet je Sanchez verkopen als er 45 miljoen wordt geboden, het zelfde geldt voor Klaasen bij 35. Daarna vervolgens geen enkele aankoop van niveau doen, maar wel roepen hoe slecht Amrabat, Luckassen, Larsson en Haps wel niet zijn, dat kan natuurlijk niet. Deze zwakke selectie vervolgens bij een onervaren Jupiler League-coach neerleggen getuigt niet van enige vorm van verstandig leiderschap. Als je het aan mij vraagt is de rotte plek in de BVO Ajax zo duidelijk als wat.

12:14
Raiola heeft boodschap voor United-fans: ‘Hij wil graag dat het ophoudt’

25 september om 17:15
0

Of je het eens bent dat het racisme is of niet moet je even terzijde zetten. Men moet respecteren dat hij dat soort zangkoor niet wil horen. En laten we niet doen alsof het geen stereotypering is. Het is algemeen bekend dat donkere mannen een stereotypering hebben dat ze een grote penis hebben. Of je dit een positieve of negatieve stereotypering vindt staat even los van dit verhaal. Ik blijf het apart vinden dat voetbalfans zich soms niet kunnen gedragen net zoals in andere sporten.

17:10
Seksleven van Teijsse blijft niet geheim: ‘Ik doe hem heel soms even af’

25 september om 17:10
1

Ik die titel lezen en maar denken die heeft een voorbinddildo om zijn voorhoofd ofzo.

16:34
Sarri waakzaam voor Feyenoord: ‘Ze zijn Ajax voorgebleven’

25 september om 17:07
1

Waarom zouden Nederlandse clubs altijd direct kansloos zijn tegen dit soort ploegen? Noorse, Deense, Zweedse, Kroatische ploegen zijn ook niet kansloos tegen onze topteams. Dan moet het haast wel tussen de oren zitten. Bovendien heeft Napoli met Cavani en co. thuis niet kunnen winnen van Utrecht en verloor het van PSV. Altijd die Calimero-houding schiet je niets mee op.

16:58
Voorzitter Juventus jaar geschorst voor illegale kaarthandel en maffiabanden

25 september om 17:05
1

Weer een smet op het imago van Juventus én de Serie A. Jammer, want het is toch een mooie competitie.

Hoop dat mensen de sportieve prestaties van de spelers niet in twijfel gaan trekken door deze schurk, want dat verdienen ze natuurlijk niet.

17:43
Update: FC Lisse overweegt juridische stappen na besluit KNVB

25 september om 17:03
1

Dan moet je straks vanuit Zeeland een flink eind rijden voor alleen penalty's.

15:58
Bayern wil niets weten van omslag: ‘Mensen zouden ons juist moeten prijzen’

25 september om 17:02
0

Bayern heeft het voor als nog ook niet nodig,zou het wel willen zien mochten ze ooit 3 jaar ofzo geen kampioen worden,wat toch nooit gebeurdt,omdat de naaste concurentie ook niet super veel kan of niet wil uit geven,dat zou wel anders zijn als ze 1 van de grote rijke europeese teams ala Paris Barca of Real Juve of de Engelse grootmachten in hun competitie hadden.

16:34
Sarri waakzaam voor Feyenoord: ‘Ze zijn Ajax voorgebleven’

25 september om 16:59
1

We zijn helaas kansloos morgen. Wordt gewoon 4 of 5 -0. Selectie van Feyenoord is breder maar nog lang niet breed genoeg om een hele voorhoede te vervangen. En het gebrek aan creativiteit baart me zorgen. We hebben goede middenvelder maar veel van hetzelfde type.

16:34
Sarri waakzaam voor Feyenoord: ‘Ze zijn Ajax voorgebleven’

25 september om 16:46
1

Haha wat een lachertje dit weer hij meent er niks van.feyenoord mist nogal wat belangrijke schakels wordt gewoon 3-0 ofzo. En het is geen schande Psv of Ajax had hier ook niks te zoeken.

16:34
Sarri waakzaam voor Feyenoord: ‘Ze zijn Ajax voorgebleven’

25 september om 16:42
1

De hele CL is een kansloze missie, zonder de blessures al zeer zeer lastig en nu spelen we nog eens met Nelom, Kramer en een vervanger voor Botteghin....

4e plaats staat zo al vast helaas, had ze graag met een volwaardige selectie willen zien tegen de toppers, dan verliezen we maar weet je tenminste waar je staat.

15:58
Bayern wil niets weten van omslag: ‘Mensen zouden ons juist moeten prijzen’

25 september om 16:32
1

Men zou als Bayern zijnde ook een statement kunnen maken door juist niet mee te gaan met de gekte op de transfermarkt. Ook zou bv bayern bv kunnen voorstellen dat alleen de kampioen van een land aan de CL mee zou mogen doen. Maar ik vrees dat dit een gevalletje boter op de hoofd is, het niet eens zijn met de absurde transferbedragen maar ondertussen wel voor 3-4 ploegen uit hetzelfde land in de CL zijn. Wat zou het een verademing zijn als bv een club als Bayern zou pleiten voor bovenstaande punten waardoor de CL niet meer een gedrocht zou zijn waarbij steeds dezelfde clubs bij de laatste 8 zitten maar een spannend Europees bekertoernooi waar je als kleiner voetbalclub/land ook kans hebt om de CL te winnen. En toen werd ik wakker...

16:15
‘Ik weet nog goed dat Appie als een soort kleuter achter me aan liep’

25 september om 16:29
1

Ik ga Nouri echt nooit vergeten, maar dan ook nooit omdat het op mijn verjaardag is gebeurd.. Ik hou zoveel van voetbal. Mijn verjaardag gaat nooit meet t zelfde zijn .. Want dit vergeet je nooit .. Ik weet nog dat ik de wedstrijd zat te kijken.. En toen het gebeurde pfffff ...

15:32
Noble geïmponeerd: ‘Hij is makkelijk meer dan honderd miljoen pond waard’

25 september om 16:23
1

Ik weet dat velen het hier oneens mee zullen zijn maar ik vind Kane niet meer dan een prima goalgetter. Hij wordt door jongens als Erikssen prima bediend en maakt het prima af wat natuurlijk ook knap is en wat zijn primaire taak is maar ik vind het hem in niets beter dan pakweg een Lewandowski, een Benzema, een Aguero, een Lacazette, een Higuain, een Icardi, een Cavani, een Falcao en zo kan ik nog een hele lijst opnoemen. Hij is gewoon een jongere betere versie van Vardy.

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren