Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cengiz Ünder beslist moeizaam duel met Cagliari in voordeel AS Roma

In de week waarin AS Roma zich niet wist te plaatsen voor de finale van de Champions League, heeft de club uit Rome zondagavond drie punten gepakt in de Serie A. Op bezoek bij Cagliari won de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco met 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Cengiz Ünder.

Een 4-2 overwinning op Liverpool in de halve finale van de Champions League was door een 5-2 uitnederlaag niet genoeg voor de Italianen. Veel tijd om te treuren had Roma niet, want zondagavond stond de belangrijke wedstrijd tegen Cagliari op het programma. In de strijd om de derde plaats moest er gewonnen worden van de nummer achttien van de competitie.

Na een kwartier was het raak voor Roma. Aleksandar Kolarov kwam goed door op de linkerflank en wist Edin Dzeko te bereiken. De spits was sterk aan de bal en legde breed op Ünder, die naar binnen trok en met een bekeken bal scoorde bij de tweede paal. Nog voor rust voorkwam Alisson Becker de gelijkmaker, nadat hij bijna werd gepasseerd door ploeggenoot Bruno Peres. Met een snelle reflex wist hij zijn doel schoon te houden.

Roma overtuigde in de eerste helft niet en had het moeilijk met de Italiaanse laagvlieger. In het tweede bedrijf kreeg Cagliari een aantal goede mogelijkheden om langszij te komen, maar het was aan Alisson Becker te danken dat het bij 0-1 bleef. Door de overwinning komt Roma op 73 punten en staat het met twee punten voorsprong op Lazio op de tweede plaats.