Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedere keer als Feyenoord ruim wint, ligt het aan de tegenstander…’

Feyenoord boekte zondag een eclatante 5-0 overwinning op Excelsior, maar toch was Giovanni van Bronckhorst niet geheel tevreden met het spel van zijn ploeg. De trainer vond dat de thuisploeg in de eerste helft een te laag tempo hanteerde.

“Ik heb in de rust aangegeven dat we vaker moesten scoren en dat als wij de bal lieten gaan en Steven Berghuis of Jean-Paul Boëtius in stelling brachten, Excelsior het daar heel moeilijk mee had. Ik vind dat we dat in de eerste helft niet goed hebben gedaan”, aldus Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. Na 45 minuten stond het door doelpunten van Boëtius, Jens Toornstra en Tonny Vilhena overigens 3-0.

“Het tempo moest hoger. Als het middenveld goed stond, konden we ons er zo doorheen spelen. Dat gebeurde in de tweede helft vaker, maar ik denk dat je vandaag meer had kunnen en moeten scoren.” De ruim uitgevallen zege lag volgens Karim El Ahmadi niet zozeer aan de zwakte van de tegenstander, maar aan de sterkte van Feyenoord, zo vertelde de aanvoerder annex middenvelder na afloop.

“Je kan ook zeggen dat wij het goed gedaan hebben. Iedere keer als wij met 4-0, 5-0 winnen ligt het aan de tegenstander… Ik denk dat wij er vanaf minuut één bovenop hebben gezeten en je ziet het ook aan de goals die we maken. Dat waren goede aanvallen. Ik heb al vaker gezegd dat als we niet zo beginnen het een hele zware wedstrijd wordt. Nu begin je gewoon scherp. Excelsior was ook niet top, maar wij hebben het goed gedaan”, aldus El Ahmadi.

Is Giovanni van Bronckhorst hier 'te' kritisch?

1
2

What else is new. Daar kunnen PSV en Ajax over meepraten.

Nou is het natuurlijk altijd twee kanten op te praten, de ene ploeg speelt juist goed of de ander speelt slecht. In dit geval net zoals eerder bij sparta ben ik toch van mening dat de tegenstand erg is tegengevallen. Er zat vandaag gewoon echt geen energie in de wedstrijd en het leek alsof er op 25% vermogen simpel overgeen gespeeld werd. Feyenoord heeft op enkele combinaties na namelijk echt niet sprankelend gevoetbald, al heb ik daar vandaag geen probleem mee gehad.

1 april 2018 om 21:04

Wel jammer dat zelfs in zo’n wedstrijd Gio weer komt met Bilal ipv een jong talent minuten te geven. Welk talent heeft buiten Vente dit seizoen minuten mogen maken onder Gio? Zijn ze er niet of is Gio te bang om ze speeltijd te geven?

Tja, als een ploeg met ruime cijfers wint, kun je eigenlijk altijd wel zeggen dat het aan de tegenstander ligt. Ikzelf denk dat het een beetje van beiden is. Feyenoord speelde goed, Excelsior speelde slecht. Bovendien is het kwaliteitsverschil ook gewoon groot, ongeacht de vorm van Feyenoord.

Als team x met 5-0 wint van team y dan is t nooit geflatteerd. Dan was y heel slecht en x heel goed. Nooit anders. Feyenoord speelde gewoon goed en niet anders.

1 april 2018 om 20:09

Het veldspel van Feyenoord was vandaag echt niet beter dan in andere wedstrijden, het was niet zo dat excelsior geen reactie had op het voetbal van Feyenoord. Ik had het idee dat de intentie gewoon ontbrak om het Feyenoord moeilijk te maken. Tuurlijk bijvoorbeeld een goal zoals die van Berghuis is daar geen voorbeeld van maar als je de wedstrijd zag was de weerstand wel heel pover.

1 april 2018 om 20:30

Tuurlijk, ze speelden niet wereldklasse, maar wat het gene is is dat Feyenoord wel de credits mag krijgen. De prestatie van Feyenoord moet eerst benoemd worden, en dan pas het slechte spel van Excelsior. De credits moeten bij zon uitslag eerst anar de winnende partij gaan. Je wint niet zomaar met 5-0, of de tegenstander nou wel of niet goed speelt. In ieder geval mooi dat Feyenoord weer een keer met 5-0 wint toch?

1 april 2018 om 21:19

Mee eens, en bij mij heerst ook zeker wel een goed gevoel na de wedstrijd. Heb in een waardeloos seizoen toch de nodige doelpuntrijke wedstrijden mee mogen maken en 5 doelpunten vandaag is zeker ook lekker om binnen te hebben. Voor iemand die elke wedstrijd ziet ben ik blij dat de laatste wedstrijden gewonnen is en dat het er weer beter begint uit te zien.. toch is vandaag het slechte spel van excelsior mij meer opgevallen.