2

Ado heeft goede sparringpartners met 2 toppers uit Turkije. Jammer dat Ajax niet vs die ploegen ging oefenen.

1-0, Ouwejan, 12e minuut

Vitesse staat 1-0, goal Linssen

Vitesse bij rust 1-0 voor, harde kopbal Linssen na een voorzet van Rashica. Verder kreeg Castaignos nog 2 levensgrote kansen, en Rashica ook nog een grote kans.
Vitesse is verreweg de bovenliggende partij. Hearts speelt eigenlijk alleen maar hard, want voetballen kunnen ze niet echt..

Vitesse 1-1 geëindigd. Gelijkmaker uit vrije trap: Pasveer zijn rechter benedenhoek.
Creëeren bar weinig; spelen alleen maar bal rond. Wel veel balbezit. En als ze dan voor komen mist Castaignos...
Faye kampioen bal opeisen en vervolgens terugspelen.

Lekker oefenduel voor ado zo te zien. Even met 4-0 afgedroogd, niet best!

12 januari 2018 om 21:03

ADO wel met een B-team tegen de koploper van Turkije. 2 goals uit een penalty en 1 goal van richting veranderde vrije trap.

Svensson heeft een fikse enkelblessure en loopt ( uit voorzorg ? ) op krukken. Benieuwd of hij op tijd herstelt voor de wedstrijd in Utrecht.
Verder speelde AZ dominant voetbal maar faalde het opnieuw in de afronding tegen de nr 4 van Zwitserland .
I.p.v. 2-0 of 3-0 wordt het plots 1-1.
Na de rust werd Jong AZ het veld opgestuurd.
Qua voetbal zit het wel goed met AZ, dat omzetten in doelpunten blijft nog steeds het probleem.
In de eerste competitie helft scoorde AZ in 15 wedstrijden de winnende treffer in het laatste kwartier. Dat zal dus voorlopig nog zo blijven zolang Weghorst de mooiste kansen blijft missen.