Spelers FC Utrecht reageren: ‘Vergeet niet dat Erik heel dominant is’

Donderdag, 11 januari 2018 om 07:56

FC Utrecht besloot na het vertrek van Erik ten Hag naar Ajax om Jean-Paul de Jong door te schuiven, maar volgens De Telegraaf waren niet alle spelers daar even blij mee. Enkele voetballers zouden bij de directie te kennen hebben gegeven zich niet in de promotie van De Jong te kunnen vinden.

Voetbal International bevestigde de berichtgeving later en stelde dat FC Utrecht nog contact zocht met Mitchell van der Gaag, Henk Fraser en ‘twee gerenommeerde topcoaches’, maar vervolgens toch in zee besloot te gaan met de 47-jarige De Jong. Willem Janssen, aanvoerder van de Domstedelingen, begrijpt niet waar de verhalen vandaan komen.

“Als een trainer als Ten Hag weggaat, valt er een leegte. Het is vervolgens de vraag hoe Jean-Paul het gaat doen. Het antwoord heeft iedereen hier in Spanje kunnen zien: er is honderd procent bezieling, de energie spat er vanaf”, zo doelt Janssen in het Algemeen Dagblad op de 4-3 oefenoverwinning op Anderlecht.

Urby Emanuelson is benieuwd hoe De Jong het gaat doen in De Galgenwaard: “Maar dat is met iedere trainer die doorschuift. Het is wennen. Vergeet ook niet dat Ten Hag heel dominant is. Ik denk dat JP daardoor niet heeft kunnen laten zien waar hij voor staat. Hij verdient gewoon de kans”, besluit de verdediger annex middenvelder. FC Utrecht speelt op vrijdag 19 januari thuis tegen AZ.


Poll

Gaat Jean-Paul de Jong het goed doen bij FC Utrecht, denk je?


Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door isco24)

Wist dit toch al dat de pure onzin die De Telegraaf uitbracht niet klopte, vorig jaar was dat namelijk ook al het geval. De enigste krant die dit naar buiten heeft gebracht. Laat in ieder geval Jean-Paul de kans geven, wieweet kan hij er een mooie 2e seizoenshelft van maken, ik heb wel vertrouwen in hem!

11 januari 2018 om 08:40

Uh niet dus. In het Algemeen Dagblad van vandaag wordt De Jong geciteerd. Hij zegt dat het hem bekend is dat er spelers zijn die twijfelen aan zijn aanstelling. Ook zegt hij die twijfel te begrijpen van die spelers.

11 januari 2018 om 09:19

@dannyutreg...ok dus omdat 1 Utrecht speler een standaard reactie geeft is het maar gelijk onzin dat er spelers zijn welke totaal niet achter de aanstellling van Jpdj staan?

En als je dan ook nog eens echt dieper luistert naar wat hij zegt dan laat hij eigenlijk nog best veel ruimte voor speculatie en aanname dat er wat twijfels zijn in de spelersgroep..hij had namelijk ook kunnen zeggen dat het onzin is dat er twijfel is over de aanstelling van de Jong en dat de spelers volledig vetrouwen in hem hebben. Maarja het is makkelijker om maar meteen naar de Telegraaf te wijzen...

11 januari 2018 om 10:59

Czechmaster

En als Willem er te veel op in was gegaan, was het weer het niet goed omdat hij dan juist laat zien dat hij iets moet verdedigen....
Hij zegt het juist goed: We hebben kunnen zien hoe de groep is momenteel. (4-3 Anderlecht)
Ik zei gister ook al dat de trainingskamp heel ontspannen en soepel verloopt, er geen stress of negativiteit heerst en ik dacht dat Utrecht gelijk zou spelen, maar ze winnen toch..

Al zou er iets van waarheid inzitten omtrent de 'ontevredenheid' is dit door de Telegraaf veel te veel aangedikt en geprobeerd onrust te zaaien. VI ging eroverheen door wat leugens te verspreiden over van Seumeren, terwijl van Seumeren helemaal niet aanwezig was op Zoudenbalch.
Sowieso spreekt van Seumeren ze nooit toe in de open lucht waar elke halve journalist iets kan oppikken. Hoe VI dit heeft kunnen publiceren, is mij ook een raadsel. Blijkbaar zijn dergelijke sites niet meer verplicht om onderzoek te doen voordat ze iets publiceren. Roddelkrant 2.0..

Ach er zitten in elk voetbalteam een paar die niet bij de trainer thuis op visite komen
Willem Janssen en Urby zijn 2 die kunnen het wel goed vinden met hem

Voetbalwereld ziet er af en toe uit als die bladen van story enz..

Waar rook is is vuur. Als je als trainer begint met een verdeelde groep, is het te hopen dat de resultaten vanaf het begin goed zijn. Anders wordt het een lastige tweede seizoenshelft voor FC Utrecht en Jean Paul....

Ik ga er vanuit dat jp het gewoon uitstekend gaat doen, jongen vd club, 2,5 jaar met erik ten hag gewerkt, ook dominant dus ik zie alleen maar voordelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord3221
7.Vitesse279
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Ramon LeeuwinVerdediger10
Edson BraafheidVerdediger10
Robin van der MeerVerdediger10
Sean KlaiberVerdediger10
Willem JanssenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

17 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 FC Utrecht 18 2 3 0
2016/2017 FC Utrecht 36 3 11 0
2015/2016 FC Utrecht 23 3 2 0
2014/2015 FC Utrecht 30 3 9 1
2013/2014 FC Utrecht 5 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Stormachtig is het niet geweest, dat hebben de media er van gemaakt’

Bij FC Utrecht veranderde er in de winterstop het een en ander. Trainer Erik ten Hag werd weggekaapt door Ajax, waarna de Domstedelingen assistent Jean-Paul de Jong doorschoven naar de functie...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 19 januari
PSV heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Yann Karamoh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren