Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stadion FC Groningen ‘ontploft’: ‘Dit heb ik hier zelden meegemaakt’

Sergio Padt ging woensdag in de fout bij de openingstreffer van Marco van Ginkel, maar stond na afloop toch nog met een grote glimlach op het veld. Mike te Wierik maakte in de vijfde minuut van de blessuretijd de 3-3 en daardoor pakte FC Groningen een belangrijk punt, na 1-3 achter te hebben gestaan.

“Van die fout ben ik me bewust. Dat is het leven van een keeper”, zei Padt voor de camera van FOX Sports. Desondanks was hij gelukkig met het resultaat: “Ik heb het stadion zien ontploffen. Dat heb ik de laatste drie jaar zelden tot nooit gezien hier. Ik ben enorm blij en ik denk dat heel Groningen dat wel is.”

DOELPUNT!⚽️ Binnen 7️⃣ minuten komt PSV al op voorsprong en het is Marco van Ginkel die het doet!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 13 december 2017

De doelman vond het moeilijk om aan te wijzen waardoor de eerste helft zo stroef verliep voor de noorderlingen: “We leken enorm onder de indruk, maar in de tweede helft heb je gezien dat dat nergens voor nodig is. Als wij laten zien wat we kunnen, dan kan het hier losbarsten.” Verdediger Te Wierik sloot zich bij die woorden aan: “Dit gaan we lekker vieren in de kleedkamer, want dit is een belangrijk punt voor ons.”