wk2018

Keizer baalt van instelling: ‘Dan ben je er gewoon met je koppie niet bij’

Zondag, 17 september 2017 om 17:24

Ajax leek zondag een gemakkelijke middag tegemoet te gaan, want ADO Den Haag werd in de eerste helft bij vlagen weggespeeld, maar toch werd het 1-1 in het Cars Jeans Stadion. Marcel Keizer baalde na afloop dan ook als een stekker.

De trainer zei voor de camera van FOX Sports ‘teleurgesteld’ te zijn over de manier waarop Ajax aan de tweede helft begon: “We creëren veel kansen, alleen maken we op dit moment heel moeilijk doelpunten. Daardoor speel je hier gelijk, al voelt het als verlies.

“We begonnen niet met de juiste instelling aan de tweede helft. Als je zo knullig balverlies lijdt, dan ben je er gewoon met je koppie niet bij. Als je speelt als voor rust, dan ga je door met hetzelfde. Ook dan moet je telkens de vrije man vinden; dat konden we niet. Wij moeten dit gewoon beter doen.”

Hakim Ziyech sloot zich bij de woorden van Keizer aan en constateerde dat Ajax ‘niet scherp genoeg’ was: “Het is gemakzucht. Vanwege een goede eerste helft dachten we: het komt wel goed. Zij gaan er dan in geloven. Dit hoort niet bij een Nederlandse topclub. Absoluut niet.”


Poll

Valt Marcel Keizer iets te verwijten na ADO Den Haag - Ajax?


Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door jaapie stam)

Eerst naar jezelf kijken.
Dolberg als verlosser zien terwijl Siem op de bank hebt.

Off: kishna zal wel even uit liggen zeg. Komt het door kunstgras?

17 september 2017 om 17:37

Die blessure(s) krijg je op gras ook wel. Leek zich te verstappen waardoor zn knie knakte. En heeft natuurlijk een bizar knie-verleden voor zo een jonge knaap

17 september 2017 om 18:01

Kishna is verleden tijd. Die komt nooit meer terug. Maar waarom in godsnaam Frenkie de Jong wisselen?!?!

17 september 2017 om 18:02

Ja, Keizer had kunnen zien aankomen dat ADO zo aan de 2e helft zou gaan beginnen, maar daar bleek niets uit. .frenkie er af halen was een "robbentje", en die Ziyech moet na zo'n wedstrijd echt ff zijn mond houden. Dramatisch!

17 september 2017 om 23:04

De kwaliteit van Ziyech is vrijheid, voor niets heeft hij een zeer sterke rendement. Maar om hem vrijheid te geven zit er inderdaad een risico in!

Met Dijks achter hem is niet handig want zo slim en tactisch is Dijks niet. Viergever weet hoe Ziyech is en anticipeert veel beter dan Dijks, zie vorig jaar. Daar heeft Bosz dus goed gezien.

Dus als je Dijks met Ziyech ervoor hebt is de balans binnen het elftal niet goed. Dat is de verantwoordelijk van Keizer en Spijkerman.

Ik zou Dijks gewoon op de tribune sturen want hij is ECHT niet goed genoeg, ik zou even puzzelen, en zoeken naar de juiste balans.

Orejuela - Veltman - De Ligt - Viergever

Of

Veltman - De Ligt - Wober - Viergever

Prima en beste optie dat er is om uit te proberen.

Ik heb het ook idee dat Younes liever met Viergever voor zich heeft dan met Dijks.

Als je Orejuela opstelt denk ik dat het goed voor de balans zou zijn als Younes naar rechtsbuiten verhuisd zodat Orejuela erom heen kan voetballen. Kluivert / Neres en Orejuela gaan niet samen. Orejuela speelt ook graag diep...

Younes kan als Robben rol voetballen, Lewandowski is succes als echte spits ondanks dat Robben rechtsbuiten staat dus je kunt het proberen. Younes trekt naar binnen terwijl Orejuela buitenom loopt.

Tuurlijk speelde ajax niet goed de 2e helft. Maar als je zoveel kansen mist word je nooit kampioen. En dit is geen incident meer. Younes en kluivert zijn zo ineffectief als de pest en als dan huntelaar ook nog honderd procent kansen gaat missen weet je hoelaat het is

17 september 2017 om 19:17

Helemaal waar. Je hebt nu twee keer punten laten liggen en beide keren had je bij rust al minimaal 3-0 Voor moeten staan. Iedereen heeft het over de verdediging van Ajax, maar het probleem zit in scorend vermogen (Klaassen!!)

17 september 2017 om 19:55

Of het zijn beide problemen?

Nou de wissel van frenkie doet keizer toch echt zelf en en extra aanvaller in de 86 ste minuut pas brengen doet wederom keizer echt zelf ......frank de boer is weer vrij

17 september 2017 om 17:42

Schone zorgt bijna persoonlijk voor de overwinning. Frenkie had al gigantisch veel km's afgelegd. Logische wissels.

17 september 2017 om 17:43

Krijgen we weer dat oeverloze rond en terugspelen. Nee laat De Boer maar vrij blijven waarmee ik niet zeg dat Keizer het goed doet trouwens.

17 september 2017 om 19:38

Ik vind Keizer ook niet overtuigen, maar ik zie geen reden om een nog mindere trainer te nemen. Onder Keizer creeer je tenminste nog kansen.

17 september 2017 om 19:43

Mensen moeten echt eens kappen met frank de boer er steeds bij te halen. Dankzij hem hebben we jarenlang naar afbraakvoetbal zitten te kijken!!! Die man hoef ik niet meer bij Ajax te zien. Mede door het falen van de concurrentie kampioen geworden maar het plezier om nog naar Ajax te kijken was helemaal weg. Om nog maar te zwijgen van het eigenwijze denken van die man....vooral Europees! Eerste helft speelde Ajax gewoon top. Tempo zat er in alleen de kansen werden niet afgemaakt. 2e helft dramatisch maar toch genoeg kansen gehad. Dan kan je keizer de wissels aanrekenen maar dat Huntelaar een paar opgelegde kansen mist kan keizer niks aan doen!! Frank heeft laten zien geen goede trainer te zijn.dan ook niet meer terughalen naar Ajax.

17 september 2017 om 20:58

Hij heeft Ajax wel 4 titels bezorgd met zijn saaie voetbal. Als je 1 seizoen Bosz hebt gehad met aantrekkelijk voetbal, dan zal elke andere trainer nu minder zijn.

17 september 2017 om 21:16

Dat van die 4 titels weten we nu wel maar op de wind van gisteren kun je niet zeilen.

17 september 2017 om 23:13

Nico wat een domme opmerking vent..."Zonder het verleden geen heden en laat staan toekomst!"

17 september 2017 om 22:35

Je bedoelt die zelfde Frank de Boer die tegen de Graafschap uit Milik er uit haalde, terwijl er een doelpunt gescoord moest worden??
Over wissels gesproken..

Een oude fout. De talenten worden bij Ajax om financiele redenen zo gehyped dat ze zelf gaan geloven dat ze fantastisch zijn. Vervolgens zakken ze telkens weer door het ijs, nationaal en vooral internationaal, en telkens weer is iedereen verbaasd.

17 september 2017 om 19:35

Eriksen, Vertonghen, Alderweilerd, Sánchez en Suarez doen het anders prima.

17 september 2017 om 20:07

Milik en Blind ook

17 september 2017 om 23:34

Sanchez en Suares kun je toch moeilijk talenten van Ajax noemen, Sanches bv heeft drie jaar lang in de hoogste divisie in Colombia gespeeld en heeft net een jaar bij Ajax gezeten. Milik had al twee jaar in de Bundesliga achter de rug, ook niet echt iemand uit de opleiding. Houd je er vier over in de zes jaar (suarez vertrok in 2011) die jullie noemen. In die tijd zijn ruim zeventig voetballers bij Ajax vertrokken. Geen beste score.

Je mag toch hopen dat een trainer zijn best doet om te zorgen dat zijn ploeg met de juiste instelling het veld op komt. Keizer maakt nog niet echt indruk met zijn aanpak en wisselbeleid.

Tja, Keizer kan weinig doen hieraan. Zoveel kansen, zoveel beter. Als je spelers die bal er dan niet inschieten is het niet jou schuld

Jij bent verantwoordelijk hiervoor. Want jij bepaald uit eindelijk hoe een speler er mentaal bij staat. Ik hoop dat je snel wordt ontslagen. Ben die rare fratsen van je zat. Wat heeft die Younes en Kluivert samen bereikt tegenover Neres?

Ze spelen wel erg vaak zonder de kop erbij. Wellicht zelf een keer wat aan doen trainer? De lamlendigheid straalt ervan af, zowel van de spelers als de trainer.

Ik baal ervan dat die Dijks mag blijven klungelen. Ik baal ervan dat er op rechtsvoor NOOIT vastigheid is! Sorry maar iedereen kan toch zien dat Neres veel meer talent heeft dan Kluivert? Laat Neres nou staan want die heeft niet problemen met scoren. En younes dan. Leuk meevoetballen maar nooit scoren wat hij vandaag moest doen. En nog een ding. In de tweede helft stort de boel in elkaar. Het gewicht van Ajax is zo laag. Er is geen echte cvm. Een type kante ofzo. Soms baal ik dat Ajax zo makkelijk Serero heeft laten gaan. Het middenveld is verdedigend te licht. Verder lijkt het drukzetten verdwenen. Ook het harde inspelen wat bosz er in bracht lijkt weg. Verder had Ajax al lang de trekker over moeten laten zodat het niet op opstellingen en wissels aan hoefde te komen. Verder was Naaihuis weer ontzettend slecht.

Keizer... we speelden eigenlijk met 10 man (Dijks niets gezien).

Ik zag het allang aankomen dat het niet goed zal komen met Dijks, simpelweg niet goed genoeg.

Maaaaarrr Dijks is er nog steeds bij Ajax!

Keizer en nog wat... wekelijks weer ander Ajax voetbal.... en waar is je gezeur over plan A B C???

Grappig. Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar nu al commentaren gelezen van Keizer, Ziyech en Veltman en alledrie van dezelfde strekking. Ben benieuwd wie van de overgeblevenen het koppie er niet bij hadden dan? Misschien moet Keizer zichzelf daar ook maar eens onderscharen. Wat ik begreep is dat De Jong een puike pot speelde en Ziyech grossierde in balverlies. Als je De Jong dan wisselt, heb je dan je koppie er wel bij?

17 september 2017 om 17:41

Idd... ik zou Ziyech laten staan. Dijks en Kluivert wisselen. Plus dat het voetbal telkens anders wordt gespeeld.

Geen europees voetbal een hele week voorbereiding voor een wedstrijd dan moet je elk team buiten de top 3 gewoon winnen met dit spelersmateriaal. Ik heb mijn twijfels bij keizer te vroeg trainer van ajax 1. Maarja bergkamp, vd sar en spijkerman weten het allemaal wel beter.

Degene die Keizer iets verwijt is zo dom. wat wil je nou dat hij doet? Je kan er maar 3 wisselen...
Als Ajax dit profesioneel had uitgespeeld, wat je zou verwachten, had er niks aan de hand geweest.
Ajax mist gewoon (te)veel ervaring op verschillende linies. Veltman wil niks zeggen want anders zegt die verkeerde dingen.. Veltman moet lekker naar zichzelf kijken want het is een natte krant hoe deze jongen speelt. Kluivert? Oogkappen op en geen overzicht..

basis 1ste helft: winst Ajax
basis 2e helft ( zwinkels): recht op gelijkspel.

17 september 2017 om 18:45

Wat ik wil dat hij doet? Nou ik zou het je vertellen:

Hij begint met een prima opstelling, niks op aan te merken. Misschien Neres ipv Kluivert maar oké vooruit.

Vervolgens in de tweede helft loopt het stroef en wordt Kluivert gewisseld voor Neres. Prima keuze.

Daarna gaat het mis. Er wordt tegen gescoord en Ziyech maakt fout op fout. Dan heb je Siem en Kasper op de bank zitten. Dit had al rond de 70e minuut worden gedaan. Maar helaas....

Het lijkt een totaal ander Ajax dan vorig seizoen. Geen tempo, geen druk en geen inzet de gehele tweede helft. Aan wie ligt dat dan? Normaal gesproken ben ik ook van mening dat het vaak aan de spelers ligt en niet aan de coach, echter hebben de afgelopen jaren mijn mening doen veranderen.

Kijk naar Real waar Benitez met een topselectie het er voor elkaar krijgt om er een klotezooi van te maken. Er komt een andere coach en Voila, het begint meteen te lopen.

Kijk naar Ajax waar het onder Bozsz na een aantal wedstrijden stroefheid het toch begint te lopen en zijn tactiek in het team geslepen is. Echter door de zware Europese wedstrijden kon Ajax naar mijn mening geen kampioen worden.

Een coach heeft zoveel invloed op de spelers, het spel en alles samen. Ajax mist wellicht achterin ervaring, maar dat is het dan ook.

17 september 2017 om 18:53

Siem de jong... hou op, die isverleden tijd. Het enige wat je Keizer kwalijk kan nemen is het, te laat wisselen, van Dolberg. Weet je wat het probleem is..? Bergkamp! Die moet je een gigantische holschop verkopen en verder borduren op de kwaliteiten van trainer en speler (s). De rotte appels komen nu tevoorschijn.

17 september 2017 om 19:36

Vandaag lag het niet aan zozeer aan Keizer, eerlijk is eerlijk.vandaag was het de afwerking die andermaal ondermaats was en de scherpte bij veel spelers, die ze de eerste helft wel hadden. Het duel had voor rust al beslist moeten zijn en na rust waren de lat en Zwinkels een sta-in-de-weg. Tot overmaat van ramp stond het achterin zeer matig na rust en was de passing ook bedroevend.

Maar de reden dat supporters Keizer iets verwijten is omdat hij wat veel van ons betreft voor zijn vorige wanprestaties eruit gezet had moeten worden. Tegen Rosenborg, Nice en Heracles heeft hij er een tactisch zooitje van gemaakt. Hartstikke leuk dat we thuis winnen van FC Groningen en PEC Zwolle en uit bij promovendus Vvv, dat mag ik hopen met de spelers die we hebben en tegen de teams waar we tegen spelen. Maar 5 punten tegen Heracles en ADO laten liggen zijn er gewoon 5 teveel. We hebben een vreselijk eenvoudig competitieprogramma gehad, de moeilijke tegenstanders moeten nog komen ... en er is werkelijk geen pijl op te trekken. Af en toe is het best aardig, voetballen ze ook leuk en prima. Maar als ik zie onder welke ondergrens Ajax duikt, en welke tactische ingrepen Keizer doet dan concludeer ik dat we bezig zijn aan een seizoen dat vroeg of laat als ''tussenjaar'' of ''verloren seizoen'''in de boeken gaat. Het is nu 2 punten op PSV en Feyenoord, maar die verliezen beide punten in wedstrijden waar je dat mag verwachten.

Zo zie je maar hoe goed Bosz is als trainer. Kluivert is nog lang niet klaar voor en zet hem vaak laatste 20 min in om rustig te ontwikkelen. Er is geen druk zetten, onder Keizee, meer te zien en dat is wel nodig want we kunnen niet verdedigen maar wel vooruit verdedigen. En nog ziet Bosz Dijks niet zitten? Ga zo maar door...

Plan van TH is om plan A, B en C ook te proberen is onzin!

Welke clubs is kampioen geworden onder verschillende systemen oa plan A B C?

Meneer Keizer kan beter ff z'n mond houden met al die idiote keuzes vandaag.
Heeft zelfs werkelijk niets goeds gedaan voor z'n team, wissels/tactische keuzes in het veld echt weer zwaar ondermaats.

Overigens dit zijn wedstrijden waarin je een aanvoerder nodig hebt die z'n mond opentrekt, oke Veltman speelde een degelijke wedstrijd maar heeft duidelijk niet de kwaliteiten van een aanvoerder ook dit kan je de trainer kwalijk nemen.

Keizer is een tactisch onbenul. Je zag binnen 10 minuten na rust dat het de verkeerde kant opging. Vd Beek had al geel en speelde erg matig. Breng dan de balvaste Schöne in. Heb je het middenveld zo weer in handen. Daarnaast het niet laten spelen van Neres. Belachelijk. Kluivert brengt helemaal niks. er is geen enkele speler in de eredivisie die de cijfers van neres kan evenaren (speeltijd en betrokken bij doelpunten)
Dat enge vriendenclubje (th, trainerstaf van het eerste en Jong Ajax) komt mij de strot uit. Vorig seizoen hadden we ook een beroerde seizoensstart maar toen was Bosz trainer. Iemand met visie. Nu hebben we een veredelde trekpop zonder kwaliteit en persoonlijkheid.

Je staat te ver van de groep anders had je wel door dat ze gemakzuchtig werden. Jij moet ze scherp houden Keizer. Je wisselbeleid is een dikke faal. De twijfel straalt er van af langs de kant. Tijd om te gaan

keizer dat idee heb ik bij jou ook dat je er gewoon met de kop er niet bij bent

Keizer is er zelf met zijn koppie ook niet helemaal bij. De jong, verreweg de beste man op het veld, die het meest bracht wisselen en Ziyech maar weer laten staan. Terwijl die juist als een natte krant stond te voetballen in de 2e helft. Younes kan ook onbeperkt staan schutteren zonder ooit gewisseld te worden valt mij op.

De 1-1 kwam niet uit de lucht vallen. In plaats om dan v.d Beek eruit te halen en Schone in het veld te gooien zien we eerst een andere wissel. Kluivert had ook in de rust binnen kunnen blijven. Dus beste Keizer, ook jij zakte vandaag (weer) door het ijs.

Wanneer ga je als trainer er wat aan doen. Je kan wel aangeven dat men niet goed aan de tweede helft is begonnen maar ga dan ook eens voorbeelden stellen. Je gaat een aantal nieuwe spelers halen maar die zet je allemaal op de bank. Waarom haal je ze dan als ze in de ogen van de trainer op de bank moeten zitten. Diegene die iedere week door het ijs zakken worden telkens weer opgesteld. Bij iedere club worden de nieuwe spelers opgesteld behalve bij Ajax moeten het zogenaamde Ajax systeem leren. Maar er lopen er nu een paar bij die het na jaren nog steeds niet onder de knie hebben. Wordt tijd dar er iemand eens stevig gaat ingrijpen bij Ajax en gaat vertellen dat het kapitaal op het veld moet staan en niet letterlijk en figuurlijk op de bank

Ik heb dit al zo vaak gehoord, we dachten het komt wel goed.geen Champions League, Geen Europa League, en nog Geen wedstrijd dit seizoen makkelijk gewonnen. Wanneer dringt het een keer tot die botte koppen door dat ze gewoon ongelooflijk hard moeten werken en moeten poetsen om de punten binnen te kunnen halen. Juist vorig jaar hebben ze kunnen zien als je met krachten weet te smijten hoe ver je dan kan komen in een Europees toernooi. Dat gaat niet vanzelf, niet op 60% en zeker dit huidige Ajax niet, zal zich echt moeten realiseren dat iedereen 150% harder moet werken, harder moet trainen, meer arbeid moet verrichten en dingen voor elkaar te krijgen. Het komt ze niet aanwaaien, nee, helaas niet.

Keizer mag van mij gedegradeerd worden. Salaris moeten we toch voldoen dus ga dan maar lekker de ffjes coachen ofzo. We hebben volgens hem moeite met scoren, moet je vooral Kluivert en younes blijven opstellen. Die hebben werkelijk waar elke kans die ze kregen verprutst. Huntelaar had ook een goaltje mogen maken, maar daar kan ik tenminste nog spreken van goed keeperswerk van Swinkels.... Ook dat wisselen, wederom weer eens veel te laat, en heel onlogisch. We liepen al een trechter in, gooien we er een spits bij... gewoon verdediger voor een middenvelder en weer voetballen, want juist daar had ADO moeite mee. Dat pompen was totaal niet gevaarlijk. Ben wel een beetje keizer moe. Die vent heeft geen idee. En wober die moet wennen, dat kan verdedigend toch nooit slechter zijn dan Dijks en aanvallend zal het al heel snel beter zijn...

2 nieuwe verdedigers gekocht. Dijks die een simpele op te vangen bal lukraak naar voren schiet in niemandsland. Wissel die vent. De ligt en wober als cv en viergever op zijn positie. De jong had er nooit uit gemogen. En als je ziet hoe slap ajax was de 2de helft gaan mijn gedachten nog wel eens terug naar het niet binnenhalen van Nigel de Jong. Die zou perfect zijn voor dit soort momenten. Zonde. Een hele hoop gemiste kansen. Afgelopen weken en vandaag ook weer.

Keizer baalt....

Nou ik baal van Ajax en die gasten van het kaartclubje. Ongelofelijk nog amper een fatsoenlijke tegenstander gehad en we staan op de 6e plaats.

De eerste helft was gewoon goed, alleen moet er beslist meer gescoord worden.
* Waarom kan hij zijn manschappen dan in de 2e helft niet scherp houden ?
* Waarom de beste Ajacied van het veld halen terwijl genoeg anderen voor een wissel rijp waren.
* Waarom kunnen we op de vleugels niet forceren, dat trechter-spel kennen we wel

Keizer is voor mij nu al een gepasseerd station. Gewoon niet capabel genoeg. Buiten een jaartje jong-Ajax eigenlijk niets gepresteerd. En het is me nu wel duidelijk, waarom het elders ook niet lukte. Keizer is een act van een succes-trainer !

Schaam je dood Keizer, een trainer hoort de mentaliteit op scherp te zetten en dat gebeurt niet. Younes en Kluivert horen niet te spelen, hoeveel kansen ze wel niet missen.
Het gaat echt een lang seizoen worden zeg, je had vandaag de koploper kunnen zijn, je weet dat ej concurrenten punten gaan verspelen en dan speel je zo'n zaad helft, bedroevend.

Wat een uitstraling zeg als trainer, het slissen helpt ook niet mee maar zijn interviews zeggen ook helemaal niks. Het verschil met bozs die altijd scherp was kan niet groter zijn.

Wanneer je als trainer je selectie niet weet te motiveren voor 2 x 45 minuten per week, dan kun je ook eerst naar jezelf kijken.

De eerste helft liet qua voetbal ook veel te wensen over.

Keizer is gewoon niet de juiste coach voor Ajax, maar dat hij is aangesteld is niet zijn fout. Die ligt voor 100 bij het technische hart. Net als de samenstelling van de selectie. In beide opzichten opzichtig gefaald. Dan moet je na een paar jaargangen prutswerk de hand in eigen boezem steken en een stap terug doen. Alleen dan kan Ajax weer vooruit - mits het dan wel de juiste mensen aanstelt. Omdat het huidige Ajax scorend vermogen mist moet je de spelers opstellen die deze eigenschap over het algemeen wel bezitten. Doordat de vleugelspelers schromelijk tekort schieten () over naar een soort 4-3-1-2 systeem, met Dolberg en Huntelaar voorin, met in de rug een vierde aanvallende middenvelder, b.v. Siem de Jong. Maar dat kan ook een ander zijn. Het standaard drietal laat je gewoon staan. En aan die brakke verdediging kun je niets meer doen. Mits de aankopen de juiste aankopen zijn. Maar omdat deze (nog) niet worden opgesteld, zullen het wel Jong Ajax spelers zijn. Gelukkig wilde Keizer en Co. Dijks er dolgraag bijhouden. Nu hij vanaf het begin van het seizoen linksback staat is het iedere wedstrijd weer smullen. Eigenlijk het voorbeeld van hoe kwaliteit bij Ajax wordt ingeschat door het technisch hart. Dan hoef je niet meer te weten. Of toch over de wissels van Keizer? Ach het is maar 1 van de vele problemen....

Ik baal van Keizer en met elke wedstrijd meer!! Het enige wat dit jaar telt is het kampioenschap en dat gaan we met hem op deze manier niet halen!! Of beter gezegd....al weer niet...

Je kan eindeloos blijven discussiã«ren over opstelling maar het ontbreekt volgens mij meer aan instelling i.p.v. kwaliteit

Wordt het niet tijd dat er wordt vast gehouden aan 1 systeem in plaats van iedere week weer een ander te gebruiken. op deze manier raak je toch niet ingespeeld op elkaar. snap best dat je een keer een ander systeem moet spelen maar iedere week weer een ander en ook iedere week weer andere spelers. zorg maar eens dat er een vast elftal en een vast systeem komt zodat iedereen op elkaar raakt ingespeeld. dit slaat nergens op zo. wat een verschil met vorig jaar terwijl er voor 80% dezelfde spelers op het veld staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

2 fans
Coach, 49 jaar
SeizoenClub
2017-2017 Ajax
2016-2017 Jong Ajax
2016-2016 SC Cambuur
2015-2016 FC Emmen
2012-2014 Telstar
Laatste voetbalnieuws

‘Ajax bereikt mondeling akkoord en breekt twee contracten open’

De technische staf van het eerste elftal van Ajax blijft onveranderd. De Telegraaf meldt dat de assistenten Aron Winter en Richard Witschge een mondeling akkoord hebben bereikt over een contractverlenging voor...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 juni
Paris Saint-Germain aast onverminderd door op Cristiano Ronaldo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren