‘Als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Hakim Ziyech’

Maandag, 11 september 2017 om 10:03

Hakim Ziyech speelde zaterdagavond een prima wedstrijd tegen PEC Zwolle. De middenvelder strooide met passes, vermaakte het publiek met mooie acties en maakte een doelpunt. Hans Kraay jr. baalt er nog altijd van dat de linkspoot voor een interlandloopbaan bij Marokko heeft gekozen in plaats van bij Oranje.

“Als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Ziyech”, zo vertelde de trainer van FC Lienden in het programma De Tafel van Kees op FOX Sports. “Ik vind het nog steeds een gemiste kans voor open doel, want hij heeft me letterlijk verteld: als Marco van Basten en Danny Blind bij mij op de stoep hadden gestaan, had ik voor het Nederlands elftal gekozen.”

De 56-jarige Kraay jr. vindt dat de 24-jarige Ziyech beter is dan de drie middenvelders die in actie kwamen tegen Bulgarije: Georginio Wijnaldum, Tonny Vilhena en Davy Pröpper. Hij voegde daar tevens aan toe dat hij Ziyech met afstand de beste speler van de Eredivisie vindt.


Poll

Is Hakim Ziyech de beste speler van de Eredivisie?


Gerelateerd

70 reacties (laatste reactie door harecles)

Als ik het nederlandse elftal zie dan mis ik buiten ziyech nog eens stuk of 6 goede voetballers

11 september 2017 om 10:20

Hahahaha klopt. Iedereen had Ziyech er graag in gezien. Maar persoonlijk denk ik dat Ziyech wel vaak te snel beslissingen maakt onder emoties. Waarom niet zelf paar keer bellen of laten lekken via reporter dat je mogelijk voor Marokko gaat kiezen etc etc. T had allemaal niet zo desastreus gehoeven. Die Blind heeft al teveel verkloot.

11 september 2017 om 12:07

Ik niet. Ziyech wordt zwaar overschat. Hij kan uitstekend voetballen maar het is echt geen wereldtopper. Speelt leuk als hij ook echt de ruimte krijgt. Wordt hij kort gedekt en de ruimtes kleiner dan zie je hem niet. Het Nederlands Elftal heeft voldoende goede middenvelders, alleen renderen ze om een of andere reden niet of nauwelijks.

11 september 2017 om 12:45

Het nederland elftal heeft geen enkele middenvelder die iets van creativiteit bezit. Behalve dan opa Sneijder.

11 september 2017 om 12:52

Nee ben ik niet met je eens. Ziyech had in mijn ogen absoluut een meerwaarde geweest bij Oranje.

Daarnaast vind ik het niet helemaal terecht dat Huntelaar sinds van gaal nooit echt meer een serieuze kans heeft gehad, terwijl een rvp die allang uit vorm was er een beetje bij mocht blijven lummelen. Tuurlijk is hij inmiddels topscorer allertijden geworden, maar ik denk dat Huntelaar dit ook al 3dubbeldwars geweest was. zijn moyenne ligt vele malen hoger.

Robin is (naja was) een fantastische voetballer, veel beter dan Huntelaar. Maar Huntelaar is de beste spits, de beste doelpuntenmaker. Daar gaat het naar mijn mening ook vooral om.

Vind het erg jammer dat men zn pootjes liet hangen naar Robin (dat hij spits wilde).
Ik denk dat we los van mooier spel, ook inmiddels minstens 1 prijs hadden gehad als we in de hoogtijdagen van deze jongens speelde met: Robben, Huntelaar, Van Persie.
Met daarachter: Sneijder, Van der Vaart en Nigel. de Jong of Van Bommel.

Helaas heeft van marwijk nooit durven voetballen, maar ik denk dat we op deze manier fantastische resultaten hadden bereikt.

Zeker met een achterhoeden met Gio, Heitinga (destijds top), mathijsen of ooijer en Van der Wiel. met op de goal destijds een van de betere ter wereld Stekelenburg.

We hadden zo veel meer uit Oranje kunnen halen... maja, zal nu wel heeeel lang gaan duren

11 september 2017 om 16:18

net alsof ziyech wat zou klaarspelen tegen ngolo kante.elke belangrijke wedstrijd bij ajax geeft hij niet thuis maar nu zou het opeens de verlosser moeten zijn hou toch op.

goede speler maar niks beter als een klaassen propper of een wijnaldum en ook nog eens een lichtgewicht.we missen krachtpatsers op ons middenveld we worden fysiek elke wedstrijd omver geblazen door de sterke teams.

11 september 2017 om 10:35

Ziyech zou ik ook niet opstellen tegen de top 10 van de wereld, maar hij zou voetballen tegen teams als Bulgarije en Zweden toch een stuk makkelijker maken. Sinds Sneijder hebben we niet zo'n creatieve speler opgeleid hier in dit land. Ja miss Nouri maar we weten allemaal hoe dat afgelopen is.

Ziyech is helaas wel een beetje een middenvelder van het vorige decennium, de moderne middenvelder koppelt een indrukwekkend fysiek aan een buitengewone techniek. Het is aan ons Nederlanders om een systeem te bedenken waarin wij ondanks onze fysieke tekortkomingen toch onze talentvolle jongens kunnen laten renderen.

11 september 2017 om 11:38

Ziyech is erg goed wanneer het loopt / wanneer er ruimte achter de verdediging ligt / wanneer Ajax al op voorsprong is gekomen. Hij is typisch een speler voor de omschakeling. Kan ballen perfect op maat in de ruimte achter de verdediging leggen. Maar die ruimte moet er dan wel liggen. Het is niet dat hij die ruimte zelf creëert. Dat hij zogenaamd zoveel kansen creëert tegen gesloten verdedigingen valt dan ook enorm tegen. Pas als de ban al is gebroken en Ajax lekker vrijuit kan voetballen is hij op zijn sterkst.
Je zag ook dat tegen Nice en Rosenborg die met zijn allen voor de goal hingen, het er niet echt uitkwam. Tegen PEC dat al vroeg 1-0 achterkomt wel. Niks mis mee, maar het is wel iemand die ruimte nodig heeft om te kunnen excelleren. Voor een 10 is ie ook niet eens zo supertechnisch. Wel qua trap, niet qua korte aannames, snel opendraaien/versnellen etc. Daarin heeft ie vaak balverlies. Ook verdedigend, al loopt ie weliswaar veel meters, is ie kwetsbaar (het was zijn man die de voorzet gaf bij de 2-2 tegen Nice).
Hij heeft natuurlijk wel een geweldige trap, vooral wanneer hij hem hangend vanaf links voorgooit, en een goed overzicht, maar zo geweldig is hij ook weer niet. Vooral als Ajax al op rozen zit en er ruimte ligt om te voetballen is hij in zijn element, maar als het tegenzit en Ajax tegen een muur moet voetballen weet hij zich minder te onderscheiden.

11 september 2017 om 16:06

Is mis bij Oranje een scorende spits en een topkeeper en een paar harde topverdedigers

Ziyech wist met Ajax internationaal ook niets te bereiken dit seizoen...

11 september 2017 om 16:20

nederland mist power en een stuk mentaliteit.ze missen allemaal die echte wil om te winnen en te strijden voor het vaderland.vergelijk dat eens met zuid amerikaanse teams die hebben minder kwaliteit als nederland maar wat een power en wilskracht en passie zie je daar.het word tijd dat we een keer afstappen met alleen maar mooiweer voetballers en een stel powerhousen gaan opstellen.

Ik niet, de kracht van het Nederlands elftal zou moeten zijn dat ze een hecht team zijn. Zoals in 2014. Ziyech speelt alleen voor zichzelf en niet voor het team

11 september 2017 om 10:18

Dat slaat nergens op, ziyech heeft vorig seizoen helemaal voor het team gespeeld. Maakte ook gewoon zn verdedigende meters. Waar baseer je dit op?

11 september 2017 om 10:19

Dan nog zou dit Nederlands elftal wel een kwaliteitsimpuls kunnen gebruiken in de vorm van Ziyech. Ik ben het met je eens dat hij te snel gaat voor eigen succes (zie aantal doelpogingen), maar ik zie ook een speler die hard kan werken, maar dat soms achterwege laat. Zolang hij bij Oranje nog niet de grote man was geweest had hij denk ik graag geluisterd naar spelers als robben, vpersie, sneijder en (zelfs) strootman

11 september 2017 om 10:50

Ziyech is met kop en schouders de beste speler van de Eredivisie en daarnaast creëert hij zoveel kansen voor je team. We missen hem echt en hebben geen enkele middenvelder die zijn veters mag strikken. Zelfs Sneijder niet en die was een van de beste middenvelders van de wereld. aanvallende middenvelder dan. Ziyech is over een jaar niet te houden en gaat naar de Europese top of subtop. Vind het een heerlijke speler en ja hij lijdt ook balverlies omdat hij risico neemt en durft te nemen. Daarom creëert hij ook zoveel omdat hij de ballen heeft vooruit te denken.

11 september 2017 om 11:08

Daarentegen is ziyech ook iemand die heel veel balverlies lijdt.

11 september 2017 om 11:17

stats spreken andere taal hater :P

11 september 2017 om 14:08

Jerrydezwager. Dit komt omdat ie ontzettend veel risico in zijn spel heeft. Als ie alleen maar tikjes breed geeft heeft amper balverlies. Ziyech geeft liever de riskante steekbal die 8/10 x mis gaat, maar wel de wedstrijd kan beslissen.

11 september 2017 om 16:22

ja maar als je 8 kutpassen geeft tegen frankijk krijg je ook gewoon 5-0 op je broek.net alsof ziyech indruk zou maken tegen een kante of veratti tegenover hem.

11 september 2017 om 10:55

Waar baseer jij dat op joh , zit jij iedere week in de Arena of zo Ziyech is gewoon een teamspeler en is betrokken bij iedere aanval met zijn assists ik denk dat er gaan betere loopt in de ere divisie op dit moment .

11 september 2017 om 11:15

@gloryunited: Zo, jij bent met een ochtendhumeur en je anti-Ajax bril opgestaan. Neem een kopje koffie zou ik zeggen en relax!

Wat je zegt, klopt van geen kant. Ziyech is juist heel erg betrokken bij alles en de aanjager in het team. Check vooral maar onze wedstrijden in de 2e helft van het vorige seizoen. Daarnaast rent hij zich rot voor het team.

OT: de discussie of hij wel of niet in Oranje had moeten spelen, vind ik wel passe. Natuurlijk was het een welkome aanvulling geweest, maar hij heeft gekozen (en niet gisteren, dan begrijp ik de discussie wel). Laten we ons bij Oranje focussen op de spelers die we wel hebben.

11 september 2017 om 12:05

Wow, wat een onzin. Ziyech heeft zich vorig seizoen juist opgeofferd voor het team. Kijk alleen al naar de meters die hij heeft gemaakt en de passes waarmee hij heeft gestrooid. Toornstra zou trouwens ook goed passen in dit Nederlands elftal. Beide zou ideaal zijn.

Dit is al het 2e artikel vandaag over een ajax speler in het NL elftal. Aan de hand van dit soort artikelen weet je dat Ajax een paar wedstrijden heeft gewonnen.....eerst Huntelaar, nu Ziyech. Behalve dat dit natuurlijk een zinloze discussie is (die jongen heeft al 2 jaar geleden een keuze gemaakt), ben ik het er inhoudelijk ook niet mee eens. Deze jongen is nu niet goed in vorm, nog te weinig rendement en veel fouten. Dan kan je beter de zinloze discussie voeren dat je El Ahmadi in het Nederlands elftal mist.

11 september 2017 om 10:27

El Ahmadi vind ik juist iemand die we nog wel kunnen nabootsen, een vechtersbaas die het middenveld voor je wint. Vilhena vond ik het daar (ook tegen de Fransen) prima doen. Iemand met creativiteit echter... we zijn nog steeds afhankelijk van een aftakelende Sneijder, dat kan gewoon niet.

11 september 2017 om 14:09

Ik vind toch echt dat je juist een speler als El Ahmadi, een echte nummer 6, al jaren mist op het middenveld. Iemand met body en die verdedigt.

11 september 2017 om 10:37

KAE leuke speler voor de ED maar Europees gezien stelt hij niks voor. Het overzicht en de passjes die Ziyech afleverd is Europese (sub)top. Weet zeker dat hij a.s zomer minimaal naar een club zoals AS Roma vertrekt.

11 september 2017 om 11:02

Maar verdedigend maakt hij zoveel fouten. Omschakeling na balverlies is dramatisch. Verdedigde kwaliteiten heeft hij amper. Kortom: het voetbal gaat verder dan een paar mooie paasjes.

11 september 2017 om 10:39

Niet goed in vorm.... Die man is al 3 jaar lang in vorm. Natuurlijke opvolger van Sneijder maar helaas mocht het niet zo zijn.

11 september 2017 om 11:04

Volgens mij heeft Ajax 4x Europees gespeeld dit seizoen. Als nummer 10 in vorm mag je wel iets meer verwachten toch? Op sleeptouw nemen is kennelijk teveel gevraagd, want dat kan hij niet, maar individuele klasse heeft hij niet laten zien. Als dit de vorm is van Zyech heeft Ajax voor dit seizoen wel een probleempje.

Zeker weten de beste speler van de eredivisie en heeft nog zoveel te leren.
Weet zeker dat Hakim Ziyech liever voor Nederland speelt.
Maar nu hij vlamt en een ware held is in Marokko en tot tegenstelling met het Nederlandse elftal dat zo matig presteerd heeft hij achteraf de beste keuze gemaakt!

11 september 2017 om 10:38

@zakaria:
Nu heeft Marokko zelf nog minder kan som naar het WK te gaan. Dus om te zeggen juiste keuze op de prestaties vanhet team zou ik zeggen mwa.

Maar w ekunnen ditblijven ophalen in Nederland. Maar hij heeft gekozen voor Marokko, klaar. Hij had hier zijn redenen voor, Goed gevoel, een Ego kwestie wat dan ook. Hij heeft gekozen nu verder.

Het is een goede voetballer, maar zal toch niet zo zijn dat we als NL van hem afhankelijkz ouden zijn. Of dat hij Oranje bij de hand zou nemen.

11 september 2017 om 10:41

Hoezo minder kans? Ze moeten de laatste twee wedstrijden winnen. Nederland moet en winnen en is afhankelijk van doelsaldo. Waarschijnlijk ook nog play offs.

11 september 2017 om 10:51

Omdat Ivoorkust gewoon heel lastig is voor Marokko.

Nederland moet alles winnen ook, net als Marokko. En ik schat de kans van NL tegen Zweden groter in dan Marokko tegen Ivoorkust.

Maar daarom zeg ik ook kwa prestaties mwa. Is om het even.

Maar de discussie heeft verder geen zin. hij zit daar, speelt nu eindelijk ook en daa is het klaar mee. Laten we hopen dat hij het daar goed blijft doen, zou geweldig zijn!

11 september 2017 om 12:20

Hakim Ziyech komt helemaal los wanneer hij speelt voor marokko. Je ziet hem genieten maakt mooie acties speelt veel vrijer past perfect in het marokkaanse team.

11 september 2017 om 16:37

Vergeet niet dat Ivoorkust nog bij mali thuis moet spelen. Marokko heeft een veel grotere kans om door te gaan. Nederland ligt zo goed als zeker eruit en gaan het niet halen.

Ja ik mis ook een neymar en varane maar ja dat zijn geen Nederlamders.

Het heeft weinig zin om je druk te maken over dit soort dingen, het valt toch niet meer terug te draaien.

Wat zou de Uefa doen als een speler van nationaliteit wisselt ? Met Marokkanen kan dat natuurlijk niet (denk ik), maar als een bijvoorbeeld een Belg eerst voor het Belgisch nationale elftal zou hebben gespeeld en dan genaturaliseerd wordt tot Nederlander... zou ie dan alleen nog steeds voor Belgie mogen uitkomen, ofschoon hij Nederlanders zou zijn ?

Ik vind het wel een beetje triest worden dat er na zijn keuze, dus alweer bijna twee jaar geleden, dit nog steeds aangehaald wordt. Sowieso denk ik dat Ziyech niet het verschil kan maken in dit kwakkelend Oranje.

11 september 2017 om 11:43

Dat denk ik wel. Oranje mist creativiteit. Dat heeft ziyech wel.

Waarom kunnen mensen niet accepteren dat niet iedereen altijd voor Nederland gaat kiezen? Tegenwoordig helemaal niet meer nu het zo slecht gaat, ik denk dat Ziyech geen spijt heeft van zijn keuze en ik denk dat er meer hem zullen volgen.

11 september 2017 om 10:37

Geloof me, ik denk dat er weinigen zijn die nog geloven dat Marokkanen voor Nederland gaan kiezen, kennlijk is de kloof tussen deze groeperingen het grootst....

11 september 2017 om 10:40

Wat voor kloof? Hij had al voor nl gekozen in eerste instantie, dus blijkbaar voelt hij dat niet zo.

11 september 2017 om 11:01

Nou Ambrabat, Ayoub, Ziyech, Boussaffa, El Ahmadi, Assaidi etc. etc. geven toch al lang aan dat de Marokkaanse boys simpelweg meer hebben met het land waar de roots liggen dan het land waarin ze wonen? De lijst met Marokkaanse Nederlanders is vele malen korter en is in het huidige beperkt tot Affelay, als die al fit is. Dus ja, ik zou het een kloof willen noemen.

11 september 2017 om 11:06

Dit verhaal gaat over Hakim Ziyech. Die zelf voor Nederland gekozen had.

11 september 2017 om 11:48

Ja en ik reageer op Ozilkast die zegt dat we er niet op hoeven te rekenen dat Marokkaanse spelers voor Nederland kiezen. Dat doe ik ook niet

11 september 2017 om 11:50

@harecles:
Dat zijn ook allemaal jongens die niet Oranje konden halen en dan maar voor Marokko kozen. De enige die wel echt de kwaliteieten haddenw aren Affelay di er wel voor koos en Ziyech die inderdaad anders koos.

Heeft niks met een kloof te maken, maar puur met echte kansen hebben.

11 september 2017 om 16:39

Is toch normaal als ik opsporing verzocht of de kranten lees worden die jongens allemaal bestempeld als Marokkaan en zodra die iets van talent heeft of ergens goed in is is het opeens een Nederlander. Hypocriet noem ik dat. En dat beginnen die jongens nu zelf ook in te zien.

11 september 2017 om 17:12

Ik weet niet welke krant je openslaat I4barca, maar ik lees ook gewoon een hoop succesverhalen van Nederlanders met Marokkaanse roots die hun eigen succesvolle business hebben bijvoorbeeld. Of een Aboutaleb welke verkozen is tot Nederlander van het jaar 2014 als burgermeester van Rotterdam. De burgemeester van Arnhem er nog even bijhalen? Je kan het gezeik ook opzoeken he en weer zeggen "zie je wel?" Bij Opsporing verzocht heeft men het vaak over een "noord Afrikaans uiterlijk," dat is toch echt wat anders dan Marokkaans. Bovendien, als er misdrijven gepleegd worden, mag dat toch aan de kaak gesteld worden?

Maar goed, je bent het met me eens dat de kloof dus groter en groter wordt. Ik vind het gewoon jammer trouwens, en bij Ziyech vond ik het ronduit teleurstellend, maar geeft wel als resultaat dat je bij het voetbal niet meer snel gaat kijken naar Marokkaans Nederlandse voetballers of die voor oranje in aanmerking komen. Ze kiezen toch wel anders.....

11 september 2017 om 19:06

Nou ja weet niet welke jij leest. Er is sprake van mocro mafia, marokaanse hangjeugd,marokaanse jongens die met onderbroek douche enz enz dus je kan dit wel allemaal ontkennen en doen alsof alles wat ik zeg niet zo is maar realiteit toont ons wat anders.

11 september 2017 om 21:25

Dan zal de waarheid dus wel in het midden liggen. Snap je punt verder wel, probeer het iets te ontkrachten..

Ziyech had Nederland ook niet behoedt voor uitschakeling. Ik vind Wijnaldum betere voetballer (niet in het Nederlands elftal, daar komt het op een of andere manier niet uit). Ook Klaassen vind ik betere speler dan Ziyech. Ik heb Ziyech nog steeds maar mondjesmaat gezien in grote wedstrijden. Leuk die hype weer, maar om door te groeien moet hij naar een grotere competitie, waar zijn handelingssnelheid en voetbalvermogen getest gaat worden onder een hogere weerstand.

Ik wil alleen maar spelers in het Nederlands elftal zien die het zelf als een eer zien. Ziyech heeft duidelijk meer met Marokko en dus lijkt het mij logisch dat hij daarvoor speelt en niet voor Nederland.

Ik vind dat men die drol weleens mag doorslikken van Ziyech in Oranje. Ziyech heeft een keuze gemaakt en hij zegt dat hij dat met zijn hart gedaan heeft. Dan is het gewoon klaar en ik ga erv anuit dat Ziyech die keuze ook daadwerkelijk met zijn hart genomen heeft. Ook hebben wij meneer Kraay niet gehoord toen Ziyech in september 2015 niet werd opgeroepen voor Oranje, waarna Ziyech een paar weken later voor Marokko koos.

Ik niet. Ik mis Marco Asensio. Kunnen we ook over gaan zeuren, maar is ook totaal zinloos.

Als ik naar het nederlands elftal kijk dan mis ik Ruud gullit marco van basten frank rijkaard gerald vanenburg ronald koeman arnold muhren, helaas kunnen die ook niet meer spelen voor het nederlands elftal net zoals Hakim dat ook niet meer kan doen.

11 september 2017 om 10:37

Haha wat een generatie was dat. Je zou er bijna tranen van in je ogen krijgen wanneer je denkt aan al die goede spelers die Nederland heeft voortgebracht. En dan al die oeverloze discussies over het feit of Janssen of Dost nu in de spits moet staan; alsof dat het grootste probleem van het Nederlandse voetbal is. Het echte probleem is dat er een enorm gebrek is aan spelers met individuele klasse.

We missen op dit moment inderdaad een creatieve speler als Ziyech, maar we kunnen alsnog een competitief elftal opstellen. Wijnaldum en Strootman presteren voor geen meter, dus laat hen voorlopig maar banken. Depay presteert goed, Robben is onze enige topspeler en Huntelaar is de spits in vorm. Vd Beek is de enige speler in vorm die ik me kan bedenken die het spel kan verdelen, dus waarom hem niet opstellen? Heeft op Europees niveau laten zien het niveau aan te kunnen.

Edit: Weet niet waar mijn opstelling gebleven is?

Cillesen
3 cv's: De vrij, Van Dijk, Hoedt
RB LB: Karsdorp, Blind
Cvm: VD Beek
MC: Klaassen, Depay
Aanval: Robben, Huntelaar

11 september 2017 om 10:43

Een creatieve speler a la Ziyech én een solide spits (die in het voetbal van Oranje past...dat is Dost niet) zijn precies datgene dat we missen. Ik ben ervan overtuigd dat als die spelers wel voorhanden waren geweest het af en toe een stuk beter had gelopen. Het erge is ook nog dat de aanwas op deze posities in de jongere categorieën ook niet bepaald enorm is. Frenkie de Jong is wel een enorm getalenteerde speler die zo'n beslissende pass kan geven en zou de natuurlijke opvolger van Ziyech bij Ajax zijn, maar komt nu nog veel te weinig aan spelen toe voor een kans bij Oranje. En een spitsentalent zie ik überhaupt nergens de kop op steken.

11 september 2017 om 10:54

Dat had een hoop miserie kunnen verbloemen inderdaad. Er zijn op zich wel talenten in de spits en eigenlijk had Locadia er nu moeten staan, maar die loopt om uiteenlopende redenen maar wat aan te kloten. Wie er in de toekomst misschien voor in aanmerking kunnen komen zijn bijvoorbeeld: Lammers, Sierhuis, Grot, Malen of Daishawn Redan maar dat is allemaal nog maar afwachten, want er is nog niemand van doorgebroken.

Reinste onzin op deze ochtend. Oranje mist paar gearriveerde spelers op middenveld die wekelijks bij hun topclub in europa spelen EN daarbij ook echt goed spelen. Hakim kan prima potten breken twgen c en co, maar daar heeft oranje tegen spanje, frankrijk, dui niets aan. We hebben met gini en strootman nu twee spelers die bij een quasi topclub spelen, maar dat doen ze niet om echte knikkers. En ze zijn uit vorm bij oranje. Ze lijken veel op seedorf en van bommel (muz van zn laatste fase in oranje).

Onzin, toen ik het hoorde zei ik meteen, Wijnaldum. Wijnaldum is onze enige middenvelder die in een topcompetitie op topniveau speelt en belangrijk is en dan ook nog niet eens bij de absolute top. Hij zou qua type een goede toevoeging zijn, maar hij heeft gekozen voor Marrokko, let it be.

11 september 2017 om 11:03

Helemaal me eens. Ziyech is een goeie voetballer, maar vooral in de Nederlandse competitie en die is in een vrije val geraakt. Net als het Nederlandse elftal.
Laat Ziyech het eerst maar is zien op een echt goed niveau.

11 september 2017 om 11:50

Wijnaldum speelt bij oranje als Jaren als een natte krant. Wat was die slecht zeg tegen Frankrijk en Bulgarije . Kun je nog beter tommy beugelsdijk opstellen.

Ik niet. Nog meer nonchalance is niet bepaald iets wat dit NL elftal kan gebruiken. Ze missen een stofzuiger een type Nigel de Jong. Strootman valt tot nog toe steeds door de mand. Totdat hij zijn niveau een keer haalt, zie ik weinig veranderen. Het middenveld van Oranje is momenteel echt dramatisch.

Prima speler. Maar ook met hem waren we niet ineens de goed voetballende ploeg die we willen zien. Dan was er nog steeds te veel middelmaat. Er moet de komende jaren een goed collectief neergezet worden bij het nl elftal. Tot de tijd dat er weer een talentvolle lichting door komt. Die op het allerhoogste niveau gaan spelen. Goed voetballen en er voor gaan. Fysiek in orde en niet alleen leuk mee kunnen voetballen.

ik ben zo blij dat hij voor marokko heeft gekozen,echt heeel blij. Nederland heeft al te veel spelers van ons afgesnoept, als marokko alle spelers tot hun beschikking had die voor een andere land kozen, dan hadden we vast nog wel een wk meegemaakt. Marokko heeft geleerd van zijn fouten
Hele volk riep zijn naam terwijl die niet aanwezig was. Zegt hoeveel we van hem houden. In nl zou dat nooit gebeurd zijn als hij bv voor oranje koos en een probleem zou hebben met de bondsch. Integendeel zelf media en supporters zouden hem kapot maken.kijk maar naar seedorf, in de tijd toen hij nog speelde.
In marokko krijgt een voetballer veel meer respect al heb je maar 1 interland achter je naam je word beschouwd als held. Bij nederland worden hele goede spelers gewoon afgemaakt.

Ik wou dat het gezeik om Ziyech eens ophield , hij heeft gekozen voor Marokko PUNT

Als ik het Nederlands elftal zie dan mis ik alles wat Belgie wel heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

201 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
2015/2016 FC Twente 33 17 6 0
2014/2015 FC Twente 31 11 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Nicolai Jörgensen staat nog in de belangstelling van Newcastle United, maar de lijst van trainer Rafael Benítez telt ruim vijftig spitsen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren