Roep om Huntelaar bij Oranje klinkt luider: ‘Advocaat heeft niet geappt’

Maandag, 11 september 2017 om 07:00

Klaas-Jan Huntelaar maakte zaterdagavond twee doelpunten tegen PEC Zwolle, waaronder eentje middels een bal achter het standbeen langs, en staat dit seizoen alweer op drie treffers in vier competitiewedstrijden. Vanwege de goede vorm waarin Huntelaar steekt, wordt er geroepen dat hij weer zou moeten terugkeren in Oranje. Hij speelde zijn laatste interland in oktober 2015 tegen Tsjechië (2-3 verlies).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou jij Klaas-Jan Huntelaar de volgende keer oproepen?


Gerelateerd

81 reacties (laatste reactie door genieterr)

Naar mijn mening moeten spelers als Dost en Huntelaar echt de kans gaan krijgen in de spits bij NL elftal, het is even genoeg geweest met die Jansen.

11 september 2017 om 07:46

Promes moet gewoon in de spits. Kan goed meevoetballen en prima afmaken en zelf iets creeëren. Een dost of Huntelaar krijgt geen aanvoer in dit team. En met Promes kan je Memphis op links en Robben op rechts.

11 september 2017 om 07:56

Zet Promes op rechts en Elia op links. Huntelaar in de spits.

11 september 2017 om 08:59

Raar dat je Robben helemaal vergeet, is nogal onmisbaar in de aanval.

11 september 2017 om 09:26

Nee hoor. Ook zonder robben kan prima. Wordt tijd voor vernieuwing. Ik zou berghuis een kans geven. Speelt momenteel prima.

11 september 2017 om 09:32

zonder Robben ? de enige topper die we nog hebben en dan Berghuis noemen op zijn plek dan heb je het niet echt begrepen volgens mij , die mag de veters nog niet strikken van Robben als Robben wegvalt hebben we helemaal niets meer lopen in de aanval ongelofelijk die kan zeker nog wel 2 jaar mee hoor .

11 september 2017 om 10:46

Promes in de spits is wel de laatste optie. Er dient een goalgetter in de spits te staan, ophouden met het meevoetballen want dat kan Janssen ook niet en hij kan niet scoren. Janssen dient niet eens geselecteerd te worden en ik erger me als sinds Blind dat Janssen die een beperkte en echt Geen Goede spits is x op x de kans krijgt werkelijk stuitend en onbegrijpelijk.! Dat Advocaat en Gullit nota bene ook het vertrouwen in hem stelt is werkelijk onbegrijpelijk want hij presteert helemaal niks en speelt niet eens een minuut bij Tot H. Klaas Jan en Dost zijn de aangewezen mannen die in de punt van Oranje dienen te staan want in de 16 zijn ze alle 2 dodelijk.
Dat slap Gel*l dat de spits moet meevoetballen en kaatsen word ik zo langzamer hand helemaal gek van er dient gescoord te worden en veel deze 2 wedstrijden Ben benieuwd wat Advocaat gaat doen want hij verliest krediet in mijn ogen

Ik snap nog geen ene reet van dat Dost niet speelt in oranje.
Is toch alweer een tijdje in vorm scoort regelmatig.

NU huntelaar ook vorm heeft is de keuze toch niet moeilijk Huntelaar en Dost bij de selectie.

11 september 2017 om 07:47

Zodra ze erbij zitten is er kritiek, want men vindt beiden wat houterig overkomen... Maar nu dat we het niet gaan redden wordt er gesmeekt om de houterige spitsen. Kan me al die kritiek op kjh herinneren vergeleken met van persie.

11 september 2017 om 07:58

Nee zo'n Janssen elke keer blijven opstellen die nog geen een goede wedstrijd heeft gespeeld..

Dan heb ik liever een ''houterige'' Huntelaar of Dost, dan weet je een ieder geval dat je een doelpunt hebt bij een goede kans.

11 september 2017 om 08:48

Bij wie klinkt die roep luider? Sorry hoor maar dit niveau van verdedigen doen de tegenstanders van oranje niet en zoveel aanvoer (mede door kwaliteitsverschil tegenstanders t.o.v. buitenspelers) is er bij oranje niet. Het referentiekader is misschien Rosenborg en Nice, maar niet de potjes tegen Pec Zwolle. Er is geen enkele reden om Huntelaar bij oranje te halen. Dat geeft vooral onrust. Dost en van Persie dat begrijp ik nog, maar voor Huntelaar zijn er nog 10 anderen. In Duitsland kon hij het van geen meter meer bijbenen. Dan kan Henk Veerman ook bij oranje.

11 september 2017 om 08:51

Waarom begrijp je van Persie wel en Huntelaar niet?

11 september 2017 om 09:40

Van Persie is een veel betere en completere voetballer. Altijd al geweest ook. Huntelaar is beter dan van Persie in ballen die van de zijkant komen afmaken. Als die ballen er niet of nauwelijks zijn zoals in Oranje, heb je helemaal niks aan Huntelaar. Het middenveld van het Nederlands elftal is op dit moment niet sterk genoeg om wedstrijden te domineren.

11 september 2017 om 09:58

Ik heb kjh jaren verdedigt, maar velen wisten beter toch. Janssen en van persie zijn beter toch? Nou laat zij ons schieten naar het wk, oooo wacht...

11 september 2017 om 10:05

Ik had de droge Oranje-statistieken al eerder benoemd.
Robin van Persie: 102 interlands, 7317 minuten, 50 doelpunten.
Klaas-Jan Huntelaar: 76 interlands, 4339 minuten, 42 doelpunten.
Dan heeft Van Persie gemiddeld 102 minuten nodig om een doelpunt te scoren en Klaas-Jan Huntelaar heeft maar gemiddeld 76 minuten nodig gehad om een doelpunt te scoren.
Klaas-Jan Huntelaar is dus veel beter dan Robin van Persie, Huntelaar is zwaar ondergewaardeerd door zo'n beetje alle bondscoaches, inclusief Dick Advocaat.

11 september 2017 om 10:24

Zegt natuurlijk niet veel. Kjh heeft geen enkele voetballende bijdrage en scoorde vooral als hij als stormram werd ingebracht tegen kleine ploegen. Zo beredeneerd zijn Leon de Kogel en Rossini bij Utrecht betere spitsen dan Mulenga en Haller, want meer goals per minuut. Heb je ook een statistiek van de assists of goede passes per minuut?

11 september 2017 om 10:46

@peterisaias Huntelaar is en was altijd al de beste spits van de twee. Van Persie was de betere voetballer. Dus als je efficientie wilde voorin dan stelde je Huntelaar op. Wilde je een spits die meer als een 10 speelt (wat terugzakt) en meer meevoetbalt, dan stelde je van Persie op. Ligt dus aan de stijl van spelen en de tactiek die nodig is voor een specifieke tegenstander. Maar duidelijk is dat van Persie technisch begaafder was en Huntelaar een beduidend betere spits was.

11 september 2017 om 12:46

Als je zulke misleidend statistieken gaat plaatsen, zet dan ten minste erbij dat de helft van de wedstrijden die van Persie speelde bij Oranje was als vleugelaanvaller ipv spits.

11 september 2017 om 13:31

Huntelaar is een veel betere spits dan Van Persie. Had Huntelaar al de speeltijd in Oranje gegeven die Van Persie heeft mogen falen, en de man had op 80 doelpunten gestaan. Alle statistieken bewijzen dat Huntelaar een veel betere spits is. Van Persie is zeker een betere en completere voetballer, Huntelaar is een completere en betere spits.

11 september 2017 om 08:27

Dost is gewoon niet goed genoeg, die doet het leuk in Portugal maar komt tekort voor het grote werk, datvzag je in Duitsland al. Nee, roep dan maar Huntelaar op idd. Ondanks zijn leeftijd weet hij wat het is om te moeten preseteren en heeft hij tenminste ervaring bij de internationale top, iets dat Dost en Janssen nooit zullen krijgen...

11 september 2017 om 09:11

Huntelaar liet anders ook weinig meer zien in Duitsland. Niet voor niets dat ie weg mocht bij Schalke.

11 september 2017 om 09:17

Was Dost geen topscorer bij VFL Wolfsburg? Kan me herinneren dat hij daar samen met De Bruyne uitstekend rendeerde. Portugal is ook geen makke competitie en ook daar scoort hij voor het lieve vaderland weg. Lijkt me een beetje overdreven wat je stelt.

In het huidige systeem kan je KJH en Dost er wel bij hebben, maar gaat dat niet voor de overwinning zorgen. Ze zijn beiden niet goed genoeg aan de bal en dat is nou eenmaal het systeem van de laatste jaren bij oranje. Zolang Robben op rechts speelt en Depay of iemand anders op links, gaat Klaas Jan helemaal niet slagen. Ik vind het jammer, maar Robben heeft nou eenmaal (te) veel krediet waardoor hij, mits fit, niet gepasseerd wordt.

Ik vind dat ze Huntelaar zeker moeten oproepen, maar laten we het even afwachten. Eerst kijken hoe Janssen het bij Fener gaat doen want nu krijgt hij weer speelminuten.(hoop ik)

11 september 2017 om 08:41

Bij Fener heeft hij ook flinke concurrentie. Ben benieuwd of hij zich daar wel gaat ontwikkelen.

11 september 2017 om 09:00

Mag ik vragen waarom we op Janssen moeten wachten?

Je doet net alsof hij de enige spits is in Nederland en dat Dost en Huntelaar gelegenheidsspitsen zijn en dat we ten koste van alles hem het liefst in de spits willen zien.

Je ziet bij Ajax al dat het geen reet uitmaakt of je zogenaamd geen aanvoer zou krijgen. Kijk maar naar Huntelaar. Die is nou ook niet mr. Meevoetballen. Ook net zo statisch als Dost, maar toch zeer belangrijk.

In ieder geval beter dan die Janssen die helemaal niks presteert.

Oproepen!

Als je toch moest aanzien wat er de afgelopen maanden heeft rond gelopen in Oranje, verdient deze man het zeker om opgeroepen te worden. Hij verkeerd in een goede vorm, en laat wekelijks zien dat hij nog steeds een zeer goed niveau kan halen.

Dost en The Hunter moeten nu maar eens een kans krijgen om zich te bewijzen voor in de spits positie.

De beste spits moet spelen.
De beste spits blijft huntelaar.
Scoort altijd en werkt zich kapot.
Betere spits dan dost en heeft zich op een hoger niveau gemanivesteerd.

11 september 2017 om 07:44

Hahah Huntelaar was top... Hij is nu gwn een Goede afmaker. dost is een geweldige afmaker en speelt op een hoger niveau.

11 september 2017 om 07:50

*is top. Klaas Jan laat de laatste wedstrijden bij Ajax 'gewoon' zien dat hij nog altijd de beste spits van de Eredivisie is met zijn spel en doelpunten. Op dit moment zie ik geen betere spits voor het Nederlands elftal dan Huntelaar. Dost doet het ook geweldig natuurilijk maar is in mijn ogen nog altijd niet zo goed als Huntelaar.

11 september 2017 om 07:50

Portugal is geen hoger niveau. En dost presteert geen reet in oranje en gaat hij ook nooit doen. Dost is afhankelijk van voorzetten en heeft never nooit de drive die huntelaar wel heeft. Huntelaar is een kans een goal.

11 september 2017 om 08:13

wve geen hoger niveau? Wie waren er ook alweer regerend Europees kampioen? Porto, Benfica en Sporting spelen gewoon CL hoor. Als Nederlander doet het mij best wel pijn om te zeggen, maar Portugal is zeker wel een hoger niveau. Of ze mooier voetbal spelen, daar kun je vraagtekens bijzetten, maar de prestaties liegen er niet om. Dost inpassen in oranje zou wellicht wat lastiger zijn dan Huntelaar, maar dat is een ander verhaal.

11 september 2017 om 08:23

De top 3 van Portugal is beter dan de top 3 van Nederland, maar daarachter zit een groot gat. Dan heb je Braga, wat hooguit gelijkwaardig is aan de top 3. Daarachter weer een groot gat en de clubs die je dan krijgt, zijn echt niet veel beter dan linkerrijtje/middenmoot Eredivisie. En daar speel je als Dost de meeste wedstrijden tegen en maak je ook de meeste doelpunten tegen.

11 september 2017 om 08:27

wat praat jij? ooit van een porto, sporting of benfica gehoord?? dat zijn namen die STANDAARD meedoen in de cl en meestal zelfs overwinteren. ... dus hoezo geen hoger niveau??!!

11 september 2017 om 08:30

het is dat Jorgensen geblesseerd is anders zou huntelaar een goede tweede zijn in de ED

11 september 2017 om 08:32

Serieus? welke ploeg buiten de top 3( waarvan er maar 1 europees speelt) is beter dan braga of de rest??? eerst nadenken voor je iets zegt. ik sbap wel dar je de erediv wilt promoten ...maar wees reeel. ja in nl spelen az en utrecht leuk . maar Europees?????

11 september 2017 om 08:35

en de helft van het linker rijtje en volledige rechter rijtje ui de erediv? ...tegen wi3 scoorde hintelaar er 2?? wil alleen maar zeggen niet zo denigerend tedoen over de Portugese liga.

11 september 2017 om 08:40

Wat heeft de portugese competitie met het EK te maken? Helemaal niks. Leuk dat hun cl spelen maar de competitie is een lachertje nog meer dan de eredivisie.

11 september 2017 om 08:40

Wat heeft de portugese competitie met het EK te maken? Helemaal niks. Leuk dat hun cl spelen maar de competitie is een lachertje nog meer dan de eredivisie.

11 september 2017 om 08:48

Sorry ik ben het niet met je eens, de Portugese competitie is wel wat verder dan de Nederlandse competitie. Leeftijdsgemiddelde is hoger dan de eredivisie en verdedigend zijn Portugese teams sterker dan de Nederlandse teams. Laten we vooral niet beginnen over de topclubs van de beide landen.

11 september 2017 om 08:49

popquiz ...hoeveel spelen er europees? uit nl en portugal? ..vraag 2..hoehoog staan ze op de ranglijst? en dan heb ik het niet over de nationale ploeg ..

11 september 2017 om 10:39

Arjan, in de Nederlandse competitie val je al snel op. Huntelaar zou eventueel als back-up kunnen worden opgeroepen, maar na die 2 kwalificatie potjes niet meer. Dan bouwen aan een team met wat meer toekomst perspectief.

11 september 2017 om 13:33

Sporting doet standaard mee, en overwintert in de CL? Jij hebt je feiten niet helemaal op een rijtje vrees ik.

De Hunter is in vorm, als hij deze lijn doortrekt dit seizoen, kan ook Dickie er niet meer omheen en zal hij vast en zeker opgeroepen worden.

Een veel betere keuze dan Janssen, deze man kan ons naar het WK schieten. Hij laat bij Ajax zien nog veel scorend vermogen te hebben en is tenminste wedstrijdfit.

11 september 2017 om 07:47

De eredivisie is niet het niveau dat je zoekt in het Nederlands elftal

11 september 2017 om 08:49

Wat zoek je dan? De bankzitter van Spurs die nooit speelt en niet scoort?

11 september 2017 om 09:03

Dost! Die

Dus moet hij mteen weer terug in nl?

11 september 2017 om 08:51

Uhhh ja!!! In deze fase van de kwalificatie hebben we goals nodig, dat is iets wat Huntelaar nog makkelijk doet. Heb op dit moment ook liever ervaring in Oranje, een verdediger kijkt naar Huntelaar en weet dat hij 90 minuten lang 100 procent scherp moet zijn want een kans geven aan Huntelaar is dodelijk.

Op dit moment draait Dost zo lekker. Hij heeft zijn goeie vorm van vorig jaar meegenomen. Dan heb je ook Huntelaar nog die zijn ervaring mee heeft en bewezen heeft ( en nog steeds ) dat hij 'n neusje voor de goal heeft.
Wat wil je dan nog met Janssen?
Wat doet Gullit eigenlijk dan daar naast Advokaat. Je zal toch verwachten dat hij zulke dingen ook weet, en dat hij degene is die dat Advokaat ook kan duidelijk maken!!!

11 september 2017 om 08:57

Advocaat is ook niet achterlijk. Hij zal op de trainingen wel zien dat zelfs die treurige Janssen nog beter is dan Dost. Ik moet nog maar zien hoeveel Dost er maakt in de Premier League, of hij Kane wel uit de basis kan spelen en beter is dan Llorente. Ik geloof er niks van namelijk. Portugese competitie is net als de Eredivisie een lachertje. Op dat niveau renderen ze goed en daar is niks mis mee, maar niet goed genoeg voor het Nederlands Elftal. Huntelaar heeft zijn hele carriere aangetoond dat niveau aan te kunnen en is nu weer in vorm. Ik had het wel geweten als is Dickie was

Met Van Persie geblesseerd en Janssen al zo lang zonder goals dan zullen ze wel met andere namen moeten komen. Maar met Huntelaar, Dost en Babel die weer aardig op schot zijn, dan is er weer wat keus. We zullen het volgende maand wel zien.

Niet doen. Oranje heeft de beschikking over twee jongere versies van Huntelaar, genaamd Bas Dost en Ricky van Wolfswinkel. Zij zijn ook prima op dreef en krijgen wat mij betreft voorrang. Ik zou uit deze drie kiezen voor Dost en daarnaast zou ik Babel en Promes als spitsen bij de selectie halen, want zij zijn ook in vorm en andere type spelers, waardoor je meer keuze hebt voorin. En dan krijgt Promes (beweeglijk, snel, scorend vermogen, kan met Robben en Memphis van positie wisselen) bij mij een basisplaats. Babel back-up en Dost pinchhitter.

11 september 2017 om 08:07

Beiden zijn echt niet zo goed als Huntelaar. Daarnaast brengt Huntelaar op dit moment meer persoonlijkheid met zich mee waar we op dit moment zeker behoefte aan hebben.

11 september 2017 om 08:24

Dost is volgens mij in niets minder dan Huntelaar. En 'persoonlijkheid' heb je in Sneijder en Robben ook, daarnaast vind ik het belangrijker dat we gewoon heel veel doelpunten maken. Die kans acht ik met Dost als pinchhitter groter dan met Huntelaar als pinchhitter.

11 september 2017 om 09:42

Ik zou Huntelaar gewoon in de basis zetten. Hij is waarschijnlijk veel beter ingesteld op het spelen met Robben en Sneijder dan de andere opties. Die jongen kennen elkaars speelwijze door en door. Thuis tegen Zweden in de Arena (4-1) speelden Huntelaar en Sneijder ook zeer goed.

11 september 2017 om 10:59

In die wedstrijd speelden Afellay en Van der Vaart ook een dijk van een wedstrijd. Die twee dan ook maar oproepen? Op zich een goed punt dat Huntelaar wat beter op Sneijder en Robben is ingespeeld, maar de Wit-Russische muur is volgens mij beter te doorbreken met meer beweeglijkheid voorin en daar kunnen Robben, Memphis en Promes prima voor zorgen. Ik denk ook dat de Zweedse verdedigers liever tegen een type Huntelaar spelen dan tegen een type Promes.

11 september 2017 om 13:11

Persoonlijk geef ik dan toch liever de voorkeur aan jongens die echt uitstralen heel graag voor Nederland te willen spelen en die zich bewust zijn van wat er op het spel staat in plaats van gasten die na uitschakeling direct overschakelen op de nieuwste tattoo.

Gewoon oproepen, hij laat zien dat hij het echt niet verleerd is en veel ervaring heeft. Hoeft misschien niet eens basis, maar is natuurlijk een geweldige stormram. Dost lekker als spits erin, en Janssen vooral lekker in Turkije laten. Promes en Robben op de flanken, waarbij de Depay kan laten spelen als Robben erdoor heen zit.

Degene die het best in vorm is en met het hoogste niveau moet worden opgeroepen. Als dat Huntelaar is, dan moet Dick hem gebruiken. Maar het duurt nog wel een paar wedstrijden tot die interlands. Laten we het nog maar even aankijken. Maar dat Huntelaar in beeld is lijkt mij logisch.

11 september 2017 om 09:38

Ben ik het niet mee eens. Het is dé positie in het elftal die afhankelijk is van de speelstijl en de medespelers. De spits die het beste rendeert bij zijn club hoeft nog niet de beste keuze te zijn voor Oranje. Ook al zou Huntelaar niet alles spelen bij Ajax, of minder scoren in de volgende wedstrijden, het lijkt mij altijd de beste keuze.

Je ziet dat Huntelaar zich geweldig kan positioneren. Niet alleen op de passjes van de spelverdeler Ziyech, maar ook op de 'roekeloze' acties van Neres. Dat is exact wat we nodig hebben in Oranje. Een spits die weet welke positie hij het beste kan aannemen voor 90 minuten lang, niet bij elke loopactie weer heel ergens anders staat (zoals Janssen).

Goh wat hebben we een last van het geheugen in Nederland wat heeft Huntelaar gebracht de laatste jaren in het Nederlands elftal weinig dus, oh wacht even de sfeer verzieken met het laatste EK en toen mocht hij eindelijk voetballen en bakte er niks van.deze jongen komt ook te kort voor de internationale top niet balvast alles springt van zijn voeten komt geen tegenstander voorbij en toont alleen maar agressief uit zijn ogen nee zeg ik stoppen met die oude voetballers en bouwen aan de toekomst.laat alle Nederlands clubs een voorbeeld nemen aan AZ dat het wel kan met eigen jeugd een team op de been brengen. En geen oude spelers of dure B aankopen uit het buitenland halen laten we voetbal in Nederland weer zoveel mogelijk met Nederlanders gaan doen want daarin schuilt ook je vertegenwoordigrs voor het Nederlands elftal, en niet de bankzitters in het buitenland.

11 september 2017 om 08:57

Huntelaar is nummer 2 in de topscorers lijst aller tijden, het is natuurlijk niet alsof hij niks heeft gepresteerd in Oranje.

11 september 2017 om 09:19

Daar heb ik het toch ook niet over, als je goed leest de laatste jaren niks gepresteerd of kan jij een wedstrijd noemen na 2012??? Ik namelijk niet !!

11 september 2017 om 11:18

Nou gisteren nog.. Als Janssen zo had gespeeld in NL was hij klaar voor Tottenham, was bij alle doelpunten betrokken.

11 september 2017 om 09:05

Helemaal mee eens. De waan van de dag is het weer.

En dan Huntelaar zeker geblesseerd raken voor zo'n nutteloze wedstrijd want het hoofdtoernooi halen we toch niet meer. . . Doe maar lekker koning van Persie erin dan is iedereen blij

Wie brengt die dan nu opeens in het leven? Een journalist die dit oppert? Een groep supporters die dit initiatief hebben? Beetje suggestieve titel? Tuurlijk zal Huntelaar bij menig supporter op het NL elftal lijstje staan....maar hij is absoluut niet de enige.

Zal ook wel mee te maken hebben dat hij nu bij Ajax speelt. Als je daar 4 goede wedstrijden speelt dan is het een nieuwsbericht waard om even te melden dat je erbij hoort te zitten.

Denk overigens dat Huntelaar geen gek idee is. Maar geef Kongolo, Pieters, Fer, Elia, Berghuis, Toornstra ook eens een tijdje de kans om zich te profileren. Terug blijven vallen op Robben Sneijder van Persie en nu Huntelaar heeft al een paar jaar aangetoond dat het onvoldoende is.

11 september 2017 om 10:41

Kansloos gezeik van je in die middelste alinea en vervolgens zeggen dat het geen gek idee is, waarmee je jezelf tegenspreekt.

Kongolo: Speelt niet bij Monaco, De Vrij, Van Dijk en Blind zijn beter. Zeker een groot talent
Pieters: Als back-up, geen basis
Fer: Verdient een kans
Elia: Verdient een kans
Berghuis: Nee, Robben is 5 klassen beter
Toornstra: Kan, maar is niet beter dan Klaassen, Wijnaldum, Van Ginkel, Propper, Fer of Vilhena

11 september 2017 om 11:11

Denk dat je me niet begrijpt. Ik kan begrijpen dat er discussie gevoerd kan worden over Huntelaar in het NL elftal. Ik zou ook voorstander zijn. Ik vind het alleen waardeloos dat daar een apart nieuwsbericht over komt. Dan kan je nog meer nieuwsberichten maken over andere spelers. En dan probeer ik de oorzaak te zoeken waarom dit nu bij Huntelaar een apart artikel waardig is (ook grappig is dat we nu ook geen interlands op korte termijn op de planning hebben) en denk ik dat het komt dat hij bij Ajax voetbalt. Even tot de goede orde: hij zit er ook al 2 jaar niet bij....het is niet zo dat hij een handjevol interlands heeft gemist.

11 september 2017 om 12:35

Volgens mij spelen we 7 oktober weer en is de spitspositie een groot discussiepunt. Meer dan gerechtvaardigd om er een artikel aan te wijten als je het mij vraagt.

11 september 2017 om 15:34

In 3-4 weken kan er veel gebeuren. Vincent Janssen kan leuke wedstrijden bij Fenerbahce, Dost en Huntelaar kunnen geblesseerd raken en/of slechte wedstrijden spelen. Dit moet je roepen het weekend voor de bekendmaking van de selectie.

Nee, nee en nog eens nee. Dost sowieso boven Huntelaar. Huntelaar werd in het begin van het seizoen nog verguisd en is nu de superspits van de Eredivisie? Ja daag. Dost sowieso.

Ik ben een groot fan van Huntelaar maar die hoeft echt niet naar Oranje. Oranje moet een realistisch gaan voetballen en niet 433. Nederland moet inzien dat de huidige generatie matig is en alles dichtgooien achterin en proberen met snelle mensen voorin op de omschakeling te spelen. Ik zou 532 spelen en dan met Robben en Promes voorin op het middenveld spelers met een goeie dieptepas.

Ik zou hem wel oproepen , want van Janssen hoef je op dit moment ook niet veel te verwachten en van Persie is dan geblesseerd geraakt. Maar ik zou Klaas Jan zeker een kans geven.

Ik had het een week geleden al voorspeld, de roep om Huntelaar. Ik zeg Bergkamp in de spits, Nigel de Jong weer op het middenveld, Van Persie hersteld snel, Sneijder op 10, Ron Vlaar in het centrum, Van Breukelen in het doel en Bert van Marwijk terug voor de laatste 2 wedstrijden.
Ga eens bouwen aan een nieuw Nederlands elftal, geef al die ouwe knollen een mooie afscheidswedstrijd, zoek een moderne trainer die ineens afscheid neemt van de Hollandse School en selecteer alleen spelers die spelen bij hun club en topfit zijn. Dat lijkt me een beter idee dan steeds weer discussies over zo'n uitgerangeerde ex-Oranje-speler.

Denk dat Huntelaar meer kan brengen dan van Persie, hij is toch heel erg fit en is messcherp, dat missen we nogal.

11 september 2017 om 13:07

Maar voor hoe lang? Hij is al 34 en echt niet zo top meer. In de Eredivisie is het leuk, maar tegen landen die gelijkwaardig zijn aan Nederland of beter weet ik niet of hij nog wel wat toevoegt, en daarnaast hoe lang je dus nog wat aan hem hebt. Dat Janssen en Dost niet ideaal zijn kan best, maar het tijdperk van Van Persie en Huntelaar is voor mij wel voorbij, hoe jammer ook.

11 september 2017 om 13:14

Onzin in mijn optiek. Duitsland had Klose in 2014 nog op 36-jarige leeftijd, Gomez wordt als routinier ook gewoon opgeroepen na een periode van afwezigheid. Omdat ze de wetten van het topvoetbal kennen en op eindtoernooien bewezen hebben er te staan op momenten dat het echt moet. Of ze dan niet meer bij Bayern spelen is voor Lã¶w dan ook niet doorslaggevend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

533 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Ajax 28 13 4 0
2016/2017 Schalke 04 16 2 1 0
2015/2016 Schalke 04 31 12 2 0
2014/2015 Schalke 04 28 9 5 1
2013/2014 Schalke 04 18 12 5 0
Laatste voetbalnieuws

Verbeek spreekt van ‘klik’: ‘Die had ik bij Huntelaar en Dost ook heel erg’

Georginio Wijnaldum staat met Liverpool komende zaterdag in de Champions League-finale, waarin men het opneemt tegen Real Madrid. Gertjan Verbeek had de 27-jarige middenvelder korte tijd onder zijn hoede bij Feyenoord...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Nicolai Jörgensen staat nog in de belangstelling van Newcastle United, maar de lijst van trainer Rafael Benítez telt ruim vijftig spitsen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren