wk2018

Ajax maakt miljoenenkomst van nieuwe concurrent voor Veltman officieel

Vrijdag, 11 augustus 2017 om 18:37

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Luis Manuel Orejuela en Deportivo Cali, zo meldt de Amsterdamse club vrijdagavond via de officiële kanalen. De rechtsbenige verdediger tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2022. De transfersom bedraagt 3,65 miljoen euro.

Orejuela, 21 jaar, voegde zich in 2012 bij Deportivo Cali, waar hij in augustus 2013 zijn debuut in de hoofdmacht maakte. De rechterverdediger brak een jaar geleden definitief door en had een belangrijk aandeel in de tweede plaats in het Torneo Clausura 2016. Dat leidde nog niet tot een oproep voor het Colombiaanse elftal. Bij Ajax zal hij de concurrentie met Joël Veltman aangaan.

Na het vertrek van Jairo Riedewald, Kenny Tete en Heiko Westermann zat Ajax behoorlijk krap in de verdedigers. Marcel Keizer gaf al meerdere malen aan dat hij er graag een defensieve kracht bij wilde hebben. Mateo Barac, een centrumverdediger annex linksback van NK Osijek, verbindt zich hoogstwaarschijnlijk niet meer aan Ajax.

Barac was al persoonlijk akkoord met Ajax over een verbintenis voor drie jaar, maar bij de medische keuring ontstond twijfel over de fysieke gesteldheid van de eenmalig Kroatisch international. Volgens Osijek-voorzitter Ivana Mestrovic is een overgang nu afgeketst. "Ik kan zeggen dat Mateo Barac niet naar Ajax gaat, dat slechts één van de vele clubs is die interesse hebben in deze speler."

Orejuela is de derde Colombiaan in de selectie van Ajax. Vorig jaar kwamen Davinson Sánchez en Mateo Cassierra al naar Amsterdam vanuit het Zuid-Amerikaanse land. Cassierra speelde voordat hij naar Ajax kwam ook voor Deportivo Cali.


Poll

Een goede speler voor Ajax


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door false9)

Hartstikke benieuwd naar deze speler! Hopen dat die de rechterflank kan bestrijken zoals trabelsi vroeger..

11 augustus 2017 om 18:45

Hij kan op zich ook als linksback uit de voeten. Ben benieuwd of het Orejuela - Veltman - Sanchez - Viergever of Veltman - Sanchez - de Ligt - Orejuela gaat worden. Desalniettemin, een topversterking voor Ajax, ben hier erg blij mee.

11 augustus 2017 om 18:53

@ Rugu Orejuela is hoogstwaarschijnlijk niet voor de basis gehaald, dus geen van je suggesties kloppen ben ik bang.

11 augustus 2017 om 19:00

Rugu, kunt u iets vertellen over die 17 jarige of 18 jarige Colombiaan die ook naar Ajax lijkt te komen ?

11 augustus 2017 om 19:28

@ jm87,

Denk jij echt dat een van de beste rechtsbacks van Zuid-Amerika naar de Eredivisie komt als hij geen serieus uitzicht heeft op een basisplaats?

@ Pindaboer,

Ik ben 27, dat is iets te jong om ''u'' genoemd te worden. Cuesta is jeugdinternational van Colombia en was bij Atletico Nacional (een van de beste clubs uit Zuid-Amerika) de opvolger van Davinson Sanchez. In dat kader zou het wel grappig zijn als hij bij Ajax ook zijn vervanger zou worden.

Cuesta is geen sterke verdediger maar uiterst intelligent. Is totaal een ander type dan Sanchez maar zeker geen minder groot talent. Overigens ben ik geen voorstander van zijn komst deze zomer. Sanchez was echt in alles klaar voor de overstap naar Europa, ik vind dat Cuesta zich nog verder kan ontwikkelen. Zou wel mooi zijn als Ajax hem alvast koopt en nog 1 jaar bij Atletico Nacional laat voetballen.

11 augustus 2017 om 20:36

Ik vind persoonlijk Cuesta sterk voor zijn omvang, is geen kast van 2 bij 2m maar voor zijn postuur sterk. Wat me bij hem direct opviel was hoe weinig overtredingen hij nodig heeft, dat is zeer knap voor iemand van zijn leeftijd. Denk dat hem omschrijving als geen sterke verdediger hem iets te kort doet, is geen beer van een vent maar zal menig spits gewoon omduwen als hij normaal in een duel kan komen. Ook zijn duelkracht in de lucht viel me voor zijn lengte goed mee. Zie echt potentie in hem, zie hem graag nu komen want nu is hij goedkoop, hem direct naar Nederland halen is niet per se nodig dus een jaar verhuur lijkt me niet slecht. Alhoewel, Jong Ajax kan wel een goede verdediger gebruiken en bij blessures kan hij al ruiken aan het eerste. Ook lijkt Benedetti me geen gekke optie als je hem voor +/- 5 miljoen kan krijgen, zou je middenveld iets sterker maken want dat is nodig na wegvallen van Nouri, je hebt spelers voor de breedte nodig en dan zie ik liever een talent dat Ajax 1 potentie heeft.

11 augustus 2017 om 20:46

@rugu

Ik denk dat hij wel degelijk perspectief heeft op een basisplaats, de vraag is alleen of hij die direct zal krijgen. Ik vind het sowieso opmerkelijk dat hij rugnummer 28 krijgt, terwijl rugnummer 2 (normaal toch een nummer voor een basisplek) beschikbaar was. Nou hoeft dat natuurlijk niks te betekenen, dat kan ook persoonlijke voorkeur zijn, maar ik neem aan dat hij gehaald is als back-up. Er werd door diverse Ajax volgers gezegd dat Ajax alleen een rechtsback zou halen als in de voorbereiding zou blijken dat Zeefuik er niet klaar voor is. Nou, de voorbereidingen klaar zijn besluit Ajax Orejuela te halen.

Ik denk trouwens dat je optie met Veltman - Sanchez - Viergever - Orejuela de meest waarschijnlijke optie is waarin Orejuela gaat spelen. Persoonlijk gok ik dat het voorlopig Veltman - Sanchez - De Ligt - Viergever gaat worden met Orejuela en Dijks als back up. Nu de komst van Barac niet doorgaat vermoed ik dat er nog een linksback of linksbenige centrale verdediger naar Ajax zal komen. Dan geniet linksback mijn persoonlijke voorkeur, zodat Viergever centraal kan spelen. Maar ja, het teken dat ze Dijks toch niet lieten vertrekken geeft aan dat de scouting op dat gebied weinig hoop bied. Dan kunnen mensen iedere keer aankomen op VZ met hetzelfde lijstje mogelijke linksbacks, maar die zijn jammer genoeg niet haalbaar gebleken, niet geschikt bevonden of totaal niet in beeld.

11 augustus 2017 om 22:09

@jm87 graag je bron dat hij niet voor de basis is gehaald. Heb namelijk gelezen op VZ dat dit juist wel het geval is

12 augustus 2017 om 03:22

@ wolterx,

Natuurlijk is dat ook zo, elke verdediger in Zuid Amerika die heeft een bepaald fysiek vermogen. Ik bedoelde meer dat het meer een verdediger is van het slimme positioneren dan dat hij echt puur op fysiek speelt, wat Sanchez natuurlijk veel meer doet.

In de lucht vind ik hem ook inderdaad vrij sterk voor iemand met zijn postuur. Ik zie ook zeker potentie in hem, zeker dezelfde potentie als dat ik in Sanchez zag/zie. Jong Ajax moet je deze jongen niet aan doen, dan denk ik dat hij veel meer kan leren bij Atletico.

Benedetti ben ik volledig mee eens, als je die voor 5-8 miljoen kan halen dan zou ik daar blind voor tekenen. Heerlijk talent is dat ook.

11 augustus 2017 om 18:47

Hatem Trabelsi was een geweldige rechtsback in zijn tijd bij Ajax. Ik ben benieuwd..hopelijk past hij zich snel aan het klimaat en speelstijl hier in Nederland.

Mooi dat er toch nog versterkingen komen. Ik denk dat ik het erger had gevonden als Overmars was weggegaan ipv Bosz. Die man had opstartproblemen maar is nu een topper in zijn vak.

11 augustus 2017 om 18:46

Die "opstartproblemen" hebben er overigens wel voor gezorgd dat de club nu een eigen vermogen van bijna 140 miljoen euro heeft.

11 augustus 2017 om 18:52

Opstartproblemen maar nu een topper? Volgens mij was dit jaar, net als elk ander jaar de Ajaxselectie weer niet optijd gereed voor de kwalificatiewedstrijden voor Europees voetbal.. Ik zou Overmars eerder beschrijven als een middenmoter of subtopper, maar zeker nog geen topper!

11 augustus 2017 om 18:55

@ricardokishna Wat een onzin, de basis staat er gewoon op tijd, net alsof de wedstrijden met Nice gewonnen waren als er wat meer wisselspelers waren voor de verdediging..

11 augustus 2017 om 18:58

Dat is natuurlijk logisch. De transfer-window eindigt op 1 september en en de kwalificatie CL start al in juli.

11 augustus 2017 om 19:07

Ja man een middenmoter.. De man die van een puinhoop een gezonde club heeft gemaakt met een flink eigen vermogen. Alle te dure spelers eruit, enorme selectie terug gebracht naar een normaal niveau zodat de salarishuishouding weer klopte. En andere contractopstellingen zodat basisspelers met enorme potentie niet meer voor weinig geld verkocht worden omdat ze nog maar een eenjarig contract hadden..

Ze zitten bij Ajax nu in een situatie dat ze voor Nederlandse begrippen erg veel geld kunnen uitgeven voor spelers die ze willen hebben. Dat ajax zijn selectie niet op orde heeft heeft meer te maken met de transferwindow die nergens op slaat met deze competitie opzet.

Dus sorry Overmars maar een middenmoter noemen vind ik nergens op slaan.. Het is ook nooit goed.

11 augustus 2017 om 19:17

Heeft Overmars die puinhoop opgeruimd of speelt de RvC ook een grote rol? Verder is een behoorlijk deel van het eigen vermogen te danken aan vier jaar op rij als enige Nederlandse club aan de CL mee doen wat ook een flink bedrag opleverde.
Overmars heeft goed werk verricht maar er zijn er meer die bijgedragen hebben aan de huidige situatie bij Ajax.

11 augustus 2017 om 19:57

@kohaku als je in Nederland uitgaat van 3 topclubs, mag/moet je minstens eens per 3 jaar kampioen worden met als toetje de CL gelden. De zeven jaar er voor hebben ze geen enkele keer het kampioenschap gehaald, dus mag je uitgaan van maximaal een keer meer CL dan normaal, wat ongeveer zal inhouden 30 miljoen minder levert nog altijd een + van meer dan 100 miljoen. PSV en Feyenoord worden nog steeds zenuwachtig als het om geld gaat, Ajax niet. Wel houden ze aan dit verstandige beleid vast en dat kan ik alleen maar toejuichen en is mede door Overmars vormgegeven. Er is ook verder niemand die zegt dat Overmars het alleen heeft gedaan. Gelukkig is er nu geen idiote geld smijterij meer en is het nuchtere Hollandse verstand aanwezig.

11 augustus 2017 om 22:15

Het eigen vermogen is puur te danken aan Overmars door het niet uit te geven. Deze man verdiend een standbeeld, ik heb liever 10 magere jaren gevolgd door 25 jaar financiele zekerheid om mee te doen in Europa. Ja we moeten NU sparen om straks de vruchten te plukken

12 augustus 2017 om 01:36

Echt meedoen in europa ga je nooit meer.

12 augustus 2017 om 11:24

Europa finale behalen is meedoen in Europa.

11 augustus 2017 om 21:28

Overmars kun je geen topper in zijn vak noemen als zijn samengestelde selecties al 3 jaar op rij geen landskampioen is geworden, 4 jaar op rij de poulefase CL niet heeft gehaald en nog langer geen Knvb beker meer heeft gewonnen.

11 augustus 2017 om 22:13

Nee Roda doet het beter. Wat klets je nou man, Overmars heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Ajax niet in de shit is gekomen qua financieen zoals Feyenoord of de grond onder het stadion moest verkopen zoals PSV - sterker nog, er staat 140 miljoen op de bank en dit moet nog groeien. Straks het verdienmodel van bayeren overnemen - 250 miljoen eigen vermogen en van de rente de salarissen betalen, kun je ook duurdere spelers halen. Overmars is een ziener en een zegen voor Ajax

11 augustus 2017 om 22:19

Qua financiën is hij een topper. Qua inkoper om prijzen te winnen met sportieve prestaties is hij geen topper te noemen.

12 augustus 2017 om 01:38

Ach je staat finale europa league en mist het kampioenschap weer op een puntje. Ajax speelde het leukste voetbal van heel de EL. Is ook wat waard.

Yes mooie transfer. Barac is defenitief afgeketst. Hopen dat Cuesta nu komt. Benieuwd of Johnsen voor Ajax 1 is gehaald in plaats van Richarlison of dat Ajax toch nog een buitenspeler gaat halen voor het eerste.

11 augustus 2017 om 18:47

Goed gedaan van Overmars benieuwd of die net zo goed uitpakt als Sanchez

11 augustus 2017 om 18:52

Zou wel heel mooi zijn. Jammer dat het waarschijnlijk bij 1 back blijft. Maxwell en Trabelsi op de flanken waren gouden tijden.

wat mij befreft mag hij na de weds tegen heracles al in de basis beginnen. verder nog een middenvelder en winger aub, vooral dat laatste.

11 augustus 2017 om 18:55

Vraag me af of er na Johnsen nog 1 komt. Met Younes (23), Neres (20), Johnsen (19), Cerny (19) en Kluivert (18) is het wel heel jong. Maar als ze er nog 1 kopen dan zal het waarschijnlijk weer een jochie van 18-22 zijn. Een type als Babel, lens of stoch voor 2 jaartjes zou ook mooi zijn.

11 augustus 2017 om 19:16

Tuurlijk komt er geen winger meer. Je noemt er al 5 op, terwijl een Cassiera ook nog rondloopt. Dan komt er echt geen 6e winger bij. Zou ook alleen maar ten kostte gaan van wat je nu al hebt staan. Muric loopt ook nog ergens rond.

11 augustus 2017 om 19:29

Klopt, maar ze zijn allemaal wisselvallig en Cerny en Johnsen zouden best nog 1 jaartje in Jong Ajax kunnen spelen.

11 augustus 2017 om 21:45

Het verhaaltje Muric leek ooit te gaan kloppen, maar dat gaat niet meer lukken

We zullen het zien, ik hoop dat hij een eerlijke kans krijgt en niet op de bank moet verpieteren.

Ik hoop dat hij in eerste instantie als linksback mag spelen waardoor Viergever weer naar het centrum verhuist ten koste van de Ligt (Sanchez/Viergever vind ik veel stabieler staan).Veel energie, 2-benig, technisch goed, sterk, snelheid is in orde en kan een goal maken. Echt een dynamische back waar je voor naar het stadion komt. Zonde dat Veltman aanvoerder is, anders was de kans dat Orejuela hem uit de basis speelt groter.

Goed nieuws! Ik ben al tevreden echter mocht er nog een linksback komen, een creatieve middenvelder of een directe versterking op de flank zal ik een extra vreugdedans doen!

Goed bezig overmars! Nu sanchez slijten voor 50miljoen en dailey blind halen voor de positie van schone. Dan staat er een top elftal. Veltman kan prima centraal spelen met de ligt naast hem. Zeker als blind daarvoor staat want dan heb je tov schone veel meer defensieve zekerheid. Dailey blind als de volgende mister ajax net als zijn pa lijkt mij geweldig. Las dat manu nog opzoek wad naar een linksback dus dan is blind totaal overbodig daar. 10 miljoen moet genoeg zijn. 5 jarig contract van 3 miljoen pj en je bent 25 miljoen kwijt. Na de verkoop van sanchez moet dat te doen zijn. Blind zorgt voor de nodige ervaring plus hij kan de talenten zoals de Jong vd beek en de ligt wel wat leren over internationaal top voetbal. En het mooie is je kan hem ook centraal of links in de verdediging zetten bij blessures zoals nu met sinkgraven.

11 augustus 2017 om 19:48

Waarom zou Ajax Sanchez moeten verkopen? Hij is beter dan Veltman en het duo Sanchez/Viergever is top! Dan heeft De Ligt ook nog een jaartje de tijd om helemaal volwassen te gaan spelen. De Ligt geeft zelf aan dat hij nog veel dingen moet leren.

11 augustus 2017 om 19:51

Ja logisch dat hij nog moet leren daarom moet hij juist basis alleen dan leer je. Sachez kan opbouwend nog niet mee. Als je voor die 50 miljoen dailey blind kan halen doe je hele goede zaken.

11 augustus 2017 om 20:23

Allereerst is het Daley Blind... Daarbij gaat Ajax nog niet misschien een contract geven voor 5 jaar tegen 3 miljoen salaris per jaar, dus hoe je daarbij komt begrijp ik niet helemaal.

Sanchez beschrijven als "kan opbouwend nog niet mee" zegt mij vooral dat je maar weinig wedstrijden van Ajax gezien hebt, anders begrijp ik je uitspraak echt niet.

Daarbij ga je in kwaliteit flink wat stappen achteruit als je Blind wilt verruilen voor van der Beek

11 augustus 2017 om 22:59

Ik kijk alle wedstrijden van ajax en als er goed druk gezet word op ajax en de opbouw aan sanchez gelaten word zoals in de el finale dan zie je dat sanchez moeite heeft met de opbouw. Als je een verdediging hebt met veltman en de ligt heb je dit probleem veel minder. Als ajax stappen wil maken dan is een ervaren speler als daley blind top. Ervaring kost nou eenmaal geld maar er is geld zat. Jij zegt dat ajax dit niet gaat doen maar je komt niet met argumenten.

11 augustus 2017 om 20:01

@martijnovic jou bedragen zijn niet realistisch. Ajax vraagt 40 mil voor Sanchez, buiten dat, waarom zou Ajax Sanchez moeten verkopen? Dat verzwakt de defensie radicaal. En Blind voor Schöne? Liever niet. Een dynamische back is hij niet en een plaats op de bank bij Ajax na voor Utd te hebben gespeeld? Nee, word em niet. 10 mil, 3 mil salaris per jaar, 5 jaar lang? Dat is totaal niet realistisch. Jij vind dat dat maar moet kunnen. Dat gaat Ajax toch nooit doen? Eerlijk.

11 augustus 2017 om 23:04

Als blind ipv schone speelt gaat ajax er defensief er heel veel op vooruit. Daarbij heeft blind op die positie al onder f de boer gespeeld. Hij heeft nu de internationale ervaring erbij om een echte baas en leider te zijn op het middenveld. Ajax gaat dit nooit doen omdat? Wat zijn je argumenten? Als ajax stappen wil maken is er ervaring en kwaliteit nodig op het middenveld en dat kost geld en daarom zou ajax het wel doen.

11 augustus 2017 om 22:18

Dailey, overigens is het Daley, gaat niet voor 1 miljoen per jaar voetballen - overigens terecht niet. Die kan bij elke subtopper in engeland de grote man worden. Of duitsland. Of spanje. Of italie. Of china en de zandbak. Die komt niet naar nederland

11 augustus 2017 om 23:08

Nee 3 miljoen had ik hierboven geschreven. Voor 1 speler als de grote leider zijnde kan ajax het salaris plafond wel verhogen. Tenminste wel als het stappen wil maken. Blind kan in de voetsporen treden van zijn vader de geschiedenis ingaan als mr ajax en wie weet wat ajax volgend jaar in de cl kan bereiken als ze deze selectie bij elkaar kunnen houden. Blind kan veel meer bereiken bij ajax dan in de middenmoot van een grote competitie.

Een concurrent voor op de backpositie kan geen kwaad. Hopelijk is het een topper, die op korte termijn zich in het elftal kan spelen. Dan heb je echt een koopje.

Zeer blij met z'n komst! Hoop echt dat hij Veltman eruit speelt en ja, Veltman is aanvoerder, maar was Luuk de Jong tot een paar weken geleden nou ook niet aanvoerder van PSV en raakte hij toen niet z'n basisplek en aanvoerdersband (nota bene aan van Ginkel, een gehuurde speler) kwijt?

Waarom zou dat dan niet bij Veltman kunnen? Veltman is als centrale verdediger een prima speler, maar centraal is er geen plek voor hem, want Sánchez en Viergever vormden het afgelopen seizoen een prima duo en daarachter zit de Ligt (zijn tijd komt nog wel, wordt morgen 18-jaar) en misschien dat Ajax dus ook nog die Cuesta binnenhaalt en dan zou ik proberen om Veltman deze transferperiode nog te verkopen.

Onana
Orejuela
Sánchez
Viergever
Arana
F.de Jong
vd.Beek
Ziyech
Kluivert
Dolberg
Younes
11 augustus 2017 om 19:50

In bijna elke topic uit jij je aversie richting Veltman. Er zijn ook veel mensen die hem wel goed vinden! Bovendien zijn er meerdere trainers geweest, zowel bij Ajax als bij Oranje, die hem ook goed genoeg vinden. Persoonlijk hoop ik dat Veltman gewoon bij Ajax blijft.

11 augustus 2017 om 20:35

@ Kyle06,

Klopt en dat is omdat ik Veltman als back ook gewoon niets vind. Zoals ik in mijn reactie hierboven al schrijf: Veltman vind ik als centrale verdediger prima, maar centraal is er geen plek voor hem, want het afgelopen seizoen stond het centraal prima met Sánchez en Viergever en daarachter de Ligt, terwijl Cuesta misschien ook komt.

Van mij mag wel bij Ajax blijven, maar naar mijn mening beland hij dan op de bank en daarom heb ik liever dat Ajax hem verkoopt, want dat is voor zowel Ajax als Veltman beter: Orejuala zal denk ik een betere back als Veltman zijn, want hij behoort echt wel tot een van de beste backs uit het continent Zuid/Midden/Noord-Amerika, dus ik verwacht wel dat Orejuala Veltman eruit speelt, terwijl ik zijn situatie als centrale verdediger dus al beschreven heb.

11 augustus 2017 om 22:01

Tja, als jij Veltman als back niet goed vindt, zie jij het schijnbaar beter dan Bosz, Keizer, Advocaat en Blind...

Laat die jongen maar tegelijk links- en rechtsback spelen. Ben je direct van het probleem van 2 niet Ajax waardige backs verlost;-).

Gelukkig is Overmars er toch van overtuigd geraakt dat hij nog versterkingen erbij moest halen. Hopelijk haalt hij ook nog die Cuesta binnen en een ervaren middenvelder (bijvoorbeeld Nigel De Jong) ook nog zeer welkom zijn want VdBeek, F. De Jong en Eiting zijn nog te jong om constant te blijven presteren. Mocht er dan nog ruimte zijn om ook nog een LCV (bijvoorbeeld Vermaelen) te kunnen halen moeten ze dat ook zeker niet laten. Dan is de selectie prima in balans met in elke linie ervaren spelers:

Onana
Veltman Sanchez Vermaelen Viergever
VdBeek N. De Jong Ziyech
J. Kluivert Dolberg Younes

Reserves:

Van Leer
Orejuala Cuesta De Ligt Dijks
F. De Jong Schone Sinkgraven
Neres Huntelaar Cerny

C-elftal:

Lamprou
Zeefuik Doekhi Bergsma Dankerlui
Eiting Ylätupa Jensen
Sierhuis Cassierra Johnsen

Goede aankoop! Nu alleen nog hopen op een nieuwe linksbuiten, als ik overmars was geweest had ik echt de portemonnee getrokken voor Pavón..groots talent en zou de eredivisie helemaal kapot maken met Dolberg en Neres.

11 augustus 2017 om 22:13

Die gaat er helaas niet meer komen. Met Younes, Cerny, Johnsen en eventueel nog Justin Kluivert die daar kunnen spelen heeft Ajax nu genoeg opties voor de linksbuiten positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

167 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Justin Kluivert maakte onlangs al de overstap naar AS Roma, terwijl Hakim Ziyech eveneens in beeld is in de Italiaanse hoofdstad. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren