Rummenigge bevestigt: ‘AC Milan heeft interesse in Renato Sanches’

Zondag, 16 juli 2017 om 21:50

Karl-Heinz Rummenigge, voorzitter van Bayern München, bevestigt in gesprek met BILD dat AC Milan aast op de diensten van Renato Sanches. I Rossoneri zijn deze zomer zeer actief op de transfermarkt en nu stelt de preses van de Duitse landskampioen dat de Italianen ook het Portugese talent, dat komend seizoen niet veel aan spelen toe lijkt te komen bij de Duitse topclub, willen toevoegen aan de selectie.

Sanches werd vorig jaar door Bayern voor minimaal 35 miljoen euro weggeplukt bij Benfica, maar de negentienjarige middenvelder kende een moeizaam debuutjaar in Duitsland. Coach Carlo Ancelotti maakte in de Bundesliga slechts zeventienmaal gebruik van de dertienvoudig Portugees international. Onlangs voegde ook James Rodríguez van Real Madrid zich bij de selectie van der Rekordmeister. Daardoor dreigt nog minder speeltijd voor Sanches, die tot medio 2021 vastligt in de Allianz Arena.

AC Milan zou daar nu van willen profiteren. De Italiaanse grootmacht zou de middenvelder naar verluidt eerst voor twee jaar willen huren, à zeven miljoen euro, om hem vervolgens voor een transfersom van veertig miljoen euro definitief over te nemen van Bayern. Rummenigge zegt echter dat er nog geen sprake is van een deal tussen beide clubs: “Ik kan bevestigen dat Milan interesse heeft in Sanches, maar er is nog geen overeenstemming bereikt.”

Rummenigge liet eerder aan Kicker al weten dat Sanches veel moet spelen om zijn ontwikkeling voort te zetten, maar betwijfelde of dat bij Bayern ging gebeuren: “Hij heeft geen eenvoudig eerste jaar gehad hier, maar het is ongelooflijk belangrijk dat hij continu speelt. We gaan bepalen wat we met hem gaan doen als we al onze aankopen hebben gedaan. Maar laat het duidelijk zijn dat het laatste halfjaar hier voor beide partijen niet bevredigend was.”


Poll

Zou AC Milan een geschikte club zijn voor Renato Sanches?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door sirius)

Waar zal hij gaan spelen dan ik vind Milan heel goed bezig maar op deze manier belanden er aankopen op de bank. Er stond vorig jaar al een goede kern en nu bijna een heel nieuw elftal gekocht. Vraag me af in welke opstelling en wie er nog verkocht worden etc.

16 juli 2017 om 21:57

Everton en Milan worden nu wel echte 2 leuke nieuwe teams op Fifa!

16 juli 2017 om 22:28

Nee nog gewoon zelf bouwen blijft t leukst... vanuit 4e divisie Engeland omhoog werken😉 Ben benieuwd wie er dan bij Milan moet gaan banken mocht sanches komen, middenvelders genoeg.

16 juli 2017 om 22:36

Dat blijft altijd het mooiste he! En dan natuurlijk Portsmouth! Een club die in mijn ogen qua historie, grootte en reputatie thuishoort in de PL. Je begint met een elftal vol League 2 waardige spelers om vervolgens je elftal te evolueren / ontwikkelen tot een Champions League kandidaat. Dat allemaal zonder de financiële overname! On topic : het halen van Sanches is wat mij betreft best overbodig! Natuurlijk is het een speler met veel potentie. Maar dat geldt voor zo'n Kessie ook. Het zou enorm zonde zijn als zo'n jongen op de bank terecht komt. Dan heb je natuurlijk ook nog Biglia. Die haal je ook niet voor de reservebank.

16 juli 2017 om 23:16

Hahaha precies, herken me volledig in je beschrijving over carrière... zo nu en dan een speler huren indien mogelijk en vooral de transfer vrije spelers in de gaten houden 😇

16 juli 2017 om 23:38

Kessie kan ook centraal ahterin en heeft geen grotere potentieel dan Renato Sanches. Makkelijke keuze dus.

17 juli 2017 om 03:47

Haha met jullie kan ik praten .

Beginnen van onderaan en met weinig middel een kleine club groot maken door goed te scouten en speler beter maken. Ik had ooit een team wat een transfer budget had van 1.500.000. Uiteindelijk heb door spelers te verkopen en kop etc alles bij elkaar opgeteld een transferbudget van 400 miljoen. Altijd leuk zulke dingen.

En om even on topic te blijven denk ik dat Renato Sanches inderdaad overbodig zal zijn met alle aankopen die zij hebben gedaan. Het ziet er echt goed uit bij Milan. Ik ben benieuwd of ze op korte termijn een bedreiging kunnen gaan vormen voor Juventus.

17 juli 2017 om 13:16

Ja dat is indd het leukste, ik deed dat met Chester.

Maar denk dat hij bedoelt met potjes online/onderling.

Als ik tegen vrienden speel ga ik zeker wel AC Milan testen.

Everton was dit jaar al leuk om mee te spelen, volgend jaar nog meer

Dit zou wederom een uitstekende aankoop zijn in mijn ogen! Heeft natuurlijk enorm veel potentie en ik zie hem wel op zijn plaats bij Milan hij werd ooit vergeleken met Seedorf laat die nou net een grootheid zijn geworden in zijn periode bij Milan.

ik hoop zo ac milan terug te zien in de CL. nostalgie <3

16 juli 2017 om 22:11

Hoeft van mij voorlopig totaal niet. Jaren bestuurlijk drama en trainers kerkhof en nu overgenomen door een rijke Chinees en direct een compleet nieuw elftal kopen. Niet het type club waar ik veel respect voor heb ondanks het schitterende verleden.

16 juli 2017 om 22:21

Het is gewoon een Chelsea 2.0/City 2.0 geworden, maar omdat het Milan is is het opeens niet "walgelijk".

16 juli 2017 om 22:22

Hoe denk je dat ze aan dat "schitterende verleden" gekomen zijn? Toen is er een rijke Italiaan in gestapt die hun weg naar de top gekocht heeft, ipv een Chinees... Typisch Milan zou je dus kunnen zeggen! Haha

16 juli 2017 om 22:28

Denk dat elke keer dat een team domineerde in Europa de wortels van het succes bij geld lagen.

16 juli 2017 om 22:31

Eigenlijk typisch elke topclub dan, want bij elke topclub staat er maar weinig jeugd in de basis.

16 juli 2017 om 22:31

Tenzij je het hebt over het fenomenale Ajax van de jaren 90 dat met een grotendeels zelf opgeleid elftal Europa jarenlang gedomineerd heeft. Geld hoeft niet altijd de doorslaggevende factor te zijn.

16 juli 2017 om 22:32

Jep alleen toen mocht je nog maar 3 buitenlanders in je basis 11 hebben en dat zijn bij Milan voor 5/6 jaar onze 3 Nederlanders geweest waardoor je niet elke transferperiode met geld loopt te smijten en clubs hadden toen meer te zeggen zonder het bosmanarrest. Na het bosmanarrest loopt Real ook met geld te smijten, maar doordat ze altijd al "top" zijn geweest maakt het niemand wat uit. Zelfde gebeurt langzaam ook met Barcelona. Niet dat het erg is (met 8 opgeleide spelers de CL winnen kon alleen voor de jaren '80), maar wel hypocriet dat Chelsea met een rijke Rus wordt uitgekost en Milan met een rijke Chinees wordt geprezen. In essentie komt het op hetzelfde neer.

16 juli 2017 om 22:38

Marc bij Real heb je gewoon een kern (Ronaldo, Benzema, Modric, Ramos, Marcelo) die er al jaren spelen. Bij Barcelona, Bayern en Juve precies hetzelfde. Elke zomer wel een toptransfer, maar geen 12 nieuwe in 1 zomer. PSG verpestte het voetbal toen ze in 1 jaar 15 nieuwe spelers haalde voor de basis, maar als Milan er een stuk of 15 (dit is nu al de 12de) haalt voor de basis vindt iedereen het geweldig. Tuurlijk kan het niet alleen met eigen jeugd, maar gaat meer om de mate waar in. 2 basisspelers in 1 zomer of 15 nieuwe in 1 zomer maakt het verschil.

16 juli 2017 om 22:42

Dat ben ik volledig met je eens. In principe komt het ook op hetzelfde neer. Echter ben ik bang dat het vandaag de dag bijna niet meer mogelijk is om op een financieel verantwoorde manier de top te kunnen bereiken. Heel Europa geeft astronomische bedragen uit om op niveau te blijven. Het is jammer dat je nu min of meer genoodzaakt bent om ook mee te doen , als het gaat om die ridicule uitgaven.

16 juli 2017 om 22:49

Ja sorry hoor, maar die spelers zijn voor ongelooflijk hoge bedragen binnengehaald, enkel omdat ze niet 10 nieuwe spelers voor 150 miljoen kopen, maar 2 per jaar zijn het geen koopclubs. Dan vind ik dit nog minder erg, dit zijn jonge subtopspelers met potentie. Milan is ver afgezakt en had nog een paar lichtpuntjes, per jaar maken ze enorme verliezen en ze moeten zo snel mogelijk weer terug. Dan moet je meteen beginnen met inkopen. Er zullen ook geen topspelers naar Milan komen om samen te spelen met spelers als met alle respect Montolivo, Abate, etc.

Over je punt met Psg. Dat vind ik heel logisch. Veel mensen zijn opgegroeid met het grote AC Milan dat Europa domineerde, dat zouden ze wel weer terug willen zien. PSG kennen ze niet en komt uit het niets. Ik zeg niet dat het eerlijk is, maar ik vind het niet wonderbaarlijk.

16 juli 2017 om 23:06

@3*Ajax.. ik ben het compleet met je eens! Hypocrisie ten top, maar dat maakt niet zo heel veel uit.. Als je echt verstand hebt van het verleden zul je zien dat degene met de grootste portemonnee altijd regeert, maar dat wil lang niet iedereen altijd zien!

16 juli 2017 om 23:32

Marc niks aan toe te voegen, maar gaat mij echt alleen om de hypocrisie. Toen PSG Silva en Zlatan wegkocht bij Milan waren alle Milan supporters aan het janken over sjeiks die het voetbal verpesten, maar nu een Chinees het bij hun doet is het helemaal geweldig. Feitelijk gebeurd er niks anders dan dat een rijke eigenaar een club overneemt en er geld tegen aan smijt alsof het niet bestaat.

16 juli 2017 om 23:39

Ajax was laatste club die het echt metjeugd deed in 95. De rest koopt doorsom. Dat is de trend.

16 juli 2017 om 23:40

Oh dat ben ik zeker met je eens. En wat dacht je van het onthaal wat Bonucci kreeg, ze noemden hem een held en de beste verdediger ter wereld. Toen hun eigen Donnarumma zijn contract niet leek te verlengen en aan Juve werd gelinkt scholden ze zijn hele familie uit en kon hij de.... krijgen.

Als er verbetering bij je club komt en zeker na al de ellende die de fans van Milan de laatste jaren hebben meegemaakt zijn de reacties wel te verwachten. Ergens is het ook wel raar voor andere teams. Een Napoli bijvoorbeeld is dolblij dat ze hun sterren weten te behouden dit jaar, Roma probeert door goed in te kopen de aansluiting te vinden en Milan heeft jarenlang wanbeleid gevoerd en haalt ze zo in rap tempo in. In feite is dit natuurlijk geen haar beter dan een City/psg.

16 juli 2017 om 23:53

Beetje kort door de bocht, bij Chelsea en city werd 1. te veel betaald voor middelmaat 2. Werd geen gericht beleid gevoerd 3. Waren deze 2 teams niet bijzonder groot qua historie 4. Had Milan al een geldschieter in de naam van Berlusconi, omdat het chinezen nu zijn is het "walgelijk"? 5. Milan had onder Berlusconi eind jaren 90 exact een zelfde beleidsvoering om weer een grootmacht te worden, gericht aankopen doen voor een uitstekende prijs. 6. Ze proberen er alles aan te doen om het Milan bloed/jeugd te behouden zie donnarumma en hopelijk locatelli

17 juli 2017 om 00:26

Je zegt het zelf eigenlijk al, vroeger investeerde Berlusconi veel in de club. Alle grote clubs zijn eens groot geworden Door het kopen. Nu zullen clubs als City walgelijk worden gevonden door veel mensen, maar straks zullen ze gewoon worden gezien als een grote topclub in Engeland.

17 juli 2017 om 01:13

United in 99 was ook jeugd. De class of 92

17 juli 2017 om 03:55

Je hebt hier en daar een gouden lichting. Maar in het algemeen zoals is gezegd regeert geld het altijd. In de tijden dat de Serie A werd gezien als de beste competitie ter wereld en domineerde ging er veel geld om in die competitie.

@3*ajax

Helemaal mee eens. En de meest hypocrieten vind ik toch wel de Manchester United supporters. Jarenlang heb ik hen horen zeggen dat Chelsea een smerige koopclub is die teveel geld smijt aan spelers, een coach had als Mourinho met lelijk voetbal en dat zij notabene nooit fan konden zijn voor zo een club. Man U anno 2017 is niet veel anders en zie ik die '' fans'' het plotseling allemaal verdedigen. Fans op de voetbalzone forum die altijd zo anti Chelsea en Mourinho waren door het beleid en coach die nu dat prijzen.

Na de komst van Biglia vind ik sanches overbodig. We hebben momenteel voldoende centrale middenvelders. Ben bang dat dit ten koste zou gaan van publiekslieveling Bonaventura en dat zou toch zonde zijn hij representeert toch wel de identiteit van AC Milan tot en met. Middenveld wat we zouden krijgen is 5 klassen beter dan we afgelopen seizoen hadden met spelers als Montolivo, poli, bertolacci, kucka

16 juli 2017 om 22:03

Montolivo is in topvorm altijd gevaarlijk word zwaar onderschat vind ik.

16 juli 2017 om 22:09

Montolivo is sinds hij bij Milan zit nooit in topvorm geweest... is me echt tegengevallen de jaren was zo blij dat ze hem haalden maar helaas is het nooit de nieuwe pirlo geworden wat we hadden gehoopt

16 juli 2017 om 22:53

Hij kan samen een blok vormen met Biglia, Renato is een heel groot talent misschien de beste speler op zijn positie in zijn leeftijdsklasse. Die moet AC milan gewoon hebben. Bonaventura is geen topspeler dus daar moet je ook totaal niet rouwig om zijn. Sanches heeft de vechtlust van een Gatusso dat heeft Milan echt nodig.

17 juli 2017 om 13:21

Dat is ook niet zo moeilijk met een Chinese investeerder. De club is hard op weg om een nieuwe selectie bij elkaar te kopen, dus kun je dan nog wel spreken over de identiteit van AC Milan?

17 juli 2017 om 23:01

Nou anderzijds heeft de club iconen als gatusso, abiatti functies gegeven wat dan toch de club een behoud geeft aan identiteit.

De selectie heeft momenteel weinig Milan identiteit echter is deze er in de persoon van een Calabria, locatelli, curtone en nog wat andere aankomende talenten zeker aanwezig.

18 juli 2017 om 00:27

Dat is natuurlijk de ene kant van de medaille. Spelers als Seedorf en Inzaghi hebben ze voor de leeuwen gegooid op een moment waarin goede prestaties een bijna onmogelijke opgave was. Die twee zijn echt waardeloos behandeld.

Het is gezien de huidige transferperiode niet lastig te voorspellen dat ook AC Milan gewoon een speeltje wordt van 1 of andere miljardair en een welbekende koopclub wordt. Voor de prestatiesupporters natuurlijk leuk, maar de identiteit van de club is eigenlijk nauwelijks nog aanwezig.

Goeie speler maar doe maar niet. Ik zie liever 2nieuwe buitenspelers komen. Een vervanger voo delofeu is er nog niet. Middenveld met bilgla kesse locratelli bonaventura is druk genoeg. Daarnaast hebben we onze strijder kuchko nog die altijd 200% geeft.

16 juli 2017 om 22:08

Bonaventura is oorspronkelijk een buitenspeler, speelde altijd linksbuiten als ik me niet vergis! Dus hij kan weer terug naar de flanken. Kucka is er dus ook nog altijd wat opzich wel een redelijk goeie speler is.

16 juli 2017 om 22:08

Kucka is al weg, kan me ff de naam niet herineren maar ergens in Turkije. Helaas , Kucka de Slowaakse tractor was altijd nuttig als breekijzer; vooral in topwedstrijden.

16 juli 2017 om 22:09

Heb het ff opgezocht hij is naar Trabzonspor.

17 juli 2017 om 03:10

I.i.g blij dat hij weg is. Stond er ook maar met gebrek aan beter, Buifen ze inzet gewoon een matige speler die niet voor niets naar Trabzonspor is.

16 juli 2017 om 22:10

Als je Kucka bedoeld die is al naar Turkije vertrokken.

16 juli 2017 om 22:24

Locatelli gaat weg.

16 juli 2017 om 22:29

Milan heeft al gezegd bij de persconferentie dat Locatelli niet te koop is. Alhoewel hij wel gebruikt kan worden in de Belotti deal, waar ze Locatelli ze verhuren aan Torino.

16 juli 2017 om 22:35

Ja Locatelli word waarschijnlijk verhuurd.

Oh wat zal ik een blij man zijn als deze jongen naar AC Milan komt! Heerlijke voetballer hij is een klein beetje te vergelijken met gatusso. Deze jongen zal het zeer zeker waar gaan maken bij Milan daar ben ik heilig van overtuigd!

Zo dat zou wel een aankoop zijn voor milan. Maar is die wel echt nodig? Kessle en bilgia zijn gehaald voor dezelfde positie tovh? Ken iemand een opstelling plaatsen of iets ?

16 juli 2017 om 22:12

Als je de Milan posts doorgaat zul je genoeg potentiële opstellingen vinden. Maar als Sanches komt zal Kessie of Biglia wss moeten banken. Daarom zou het een beetje overbodig zijn denk ik. Wil liever dat Milan zich focust op Belotti en misschien een buitenspeler.

16 juli 2017 om 22:57

Zo goed is Kessie niet in iedergeval niet beter dan Sanches. Liep weer te stuntelen in de oefenpot tegen Oranje. Ik snap niet wat mensen zo goed aan hem vinden. En als je een betere speler kan aantrekken waarom niet? Renato Sanches is een wonderkind en moet spelen.

yess ik zei het gister al in een eerdere post hierover: geweldig nieuws! als milan hem weet binnen te halen hebben ze een een echte buffer voor de komende 5 jaar. Een potentiele Gatusso als hij aan zijn verdedigende kwaliteiten werkt en niet zo zeer zijn aanvallende.

James Rodriquez is toch geen concurrentie van Renato Sanches , aangezien beide spelers op een andere positie spelen. James is aanvallend ingesteld, waar Renato verdedigend is ingesteld. Ik denk dat Milan dit niet moet doen. Na al die aankopen die ze in de afgelopen weken gedaan hebben , zijn de meeste posities dubbel bezet. Bovendien vind ik Sanches niet aantoonbaar beter dan wat Milan nu in huis heeft. Voor Sanches lijkt het mij ook geen verstandige move. Waar hij bij Bayern al weinig in actie kwam , is er ook bij Milan geen garantie op een basisplek. Zeker na al die versterkingen. Ik denk persoonlijk dat Sanches er verstandig aan zou doen om zich voor 1 of 2 seizoenen te laten verhuren aan een subtopper uit 1 van de topcompetities. Zodat hij op die wijze klaargestoomd kan worden voor het grote werk.

16 juli 2017 om 22:56

Wie op dat middenveld van Milan is aantoonbaar beter dan Sanches? Niemand. Biglia is de enigste die op zijn positie speelt maar is een andere type speler. Die twee kunnen zelfs samen een blok vormen. Daarbij is er geen speler van de leeftijdsklasse die beter is dan Sanches op zijn positie, deze man is een tank. Als Bayern een coach had die jonge spelers ontwikkelt had hij al lang een basisplaats bemachtigd. Kessie is niet beter en Bonaventura is een aanvallend ingestelde middenvelder dus waarom niet?

16 juli 2017 om 23:13

Ik denk dat wij dan toch van mening verschillen wat betreft Sanches. Jij dicht hem bepaalde kwaliteiten toe die ik nu ook weer niet 1 2 3 zie. Ik vind Kessie een absoluut toptalent en voor zijn ontwikkeling zou het niet ten goede komen als hij zou moeten banken zodat Sanches kan spelen. Bovendien heeft Milan aardig wat geld uitgetrokken voor hem. Dan lijkt het me vrij overbodig om dan ook nog Sanches te halen.

16 juli 2017 om 23:44

Als jij Kessie een toptalent vind dan wat is Renato Sanches? Zonder dollen die heeft een grotere potentie dan Kessie. Ook kan Kessie ook als CV fungeren en hoeft hij niet op het middenveld te spelen. Sanches schakeld zijn directe tegenstander uit, eist de bal en rukt ermee naar voren om een aanval te creeren. Daarmee heeft hij capaciteiten van een nummer 6 en een nummer 8. Dat heeft Kessie niet. Daarbij is het naar mijn mening goed als je een Biglia Sanches of Kessie hebt want er zal toch wel een geblesseerd raken. Al met al vind ik Sanches qua potentie beter en vind ik dus dat ze hem moeten halen. Je gaat bijvoorbeeld toch ook niet nee zeggen tegen een talent zoals Asensio alleen maar omdat je een dure Coutinho hebt?

17 juli 2017 om 10:38

Bij nader inzien heb je me uiteindelijk toch overtuigd. Ik dacht dat Milan een overschot aan middenvelders had en op die manier het halen van Sanches overbodig zou zijn. Montolivo is al jaren een tegenvaller en vaak geblesseerd. Kucka is deze zomer naar Trabzonspor gegaan. Poli heeft het vereiste niveau niet (weet niet of hij nog onder contract staat bij AC) dan heb je inderdaad niet eens zo veel opties meer over. Wat dat betreft zou je Sanches wel kunnen halen.

Het wordt nog aardig lastig voor de trainer om al die nieuwe spelers in te passen! Ik hoop voor hem dat hij meer tijd krijgt dan zijn collega's bij Inter... Kijk er niet gek van op als ze dit eerste seizoen nog niet zo ver komen in de eerste maanden?!

Ik ben benieuwd of bayern nog een spits gaat halen want vorig jaar ging het mis in cl toen lewan geblesseerd was dus als bayern nog een spits haalt dan denk ik dat ze een gooi naar cl kunnen doen het grootste gedeelte is gebleven behalve lahm en voor de rest is het versterkt met tolisso,James,sule,Rudy.

Dit zou ik persoonlijk heel dom vinden. Milan heeft nu genoeg middenvelders op dit moment. Eerlijk gezegd hoop ik dat United of Chelsea hem zal kopen. Bij Chelsea dan als eventuele vervanger van Matic. En United kan hem gewoon rouleren met Carrick en wellicht blind misschien nog voor die positie. Maar eigenlijk weet ik dan toch wel zeker dat Sanches dan Basis zou staan.

17 juli 2017 om 00:07

Bij United zou hij kunnen uitgroeien tot een vaste waarde ja. Fellaini speelt hij zo uit de basis, en Carrick stopt wellicht volgend jaar en gaat minder spelen. Chelsea heeft pas geleden een Bakayoko gekocht en wil zich focussen op andere posities zoals de back en de spits dus dat zie ik niet gebeuren. Daarbij waarom zou het dom zijn van Milan? Locatelli word waarschijnlijk verhuurd, Bonaventura is aanvallend en geen topspeler in kwaliteit of potentie en dan heb je Kessie en Biglia waar Sanches een blok zou kunnen vormen met Biglia of Kessie.

17 juli 2017 om 01:45

Locatelli moet in die deal betrokken worden verder zou ik montolivo met de punt naar achter gebruiken.

17 juli 2017 om 03:46

Haha wauw.. meen je dat? montolivo?

17 juli 2017 om 15:02

Zo slecht is hij niet! maar goed. Ik hoop dat ze uitwijken naar Thiago. Die vind ik beter.

Liever dat ze dat geld gebruiken om Belotti te kopen.

AC Milan heeft een begroting van 215 miljoen. En heeft al voor 150 miljoen gekocht en nauwelijks geld binnen gekregen uit uitgaande transfers. Je vraagt je af hoe zoiets mogelijk is zonder de FFP regels te overtreden. Het antwoord is natuurlijk dat dat volstrekt onmogelijk is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
Manuel NeuerKeeper00
Sven UlreichKeeper00
Niklas SüleVerdediger00
Felix GötzeVerdediger00
Marco FriedlVerdediger00
Mats HummelsVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

2 fans
Middenvelder, 20 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 april
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren