Update: Willem II doet zaken met Arsenal en haalt Engels jeugdinternational

Maandag, 17 juli 2017 om 11:38

Daniel Crowley verlaat Arsenal definitief voor Willem II. Tegenover het Brabants Dagblad bevestigen de Tilburgers de komst van de negentienjarige middenvelder. Woensdagochtend staat de medische keuring op het programma, waarna hij een driejarig contract ondertekent.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

25 reacties (laatste reactie door yochemm)

Zo komt toch alles weer goed met de selectie van Willem II. Goede speler voor Willem II

Stond een paar jaar geleden te boek als een van de grootste talenten in de opleiding van Arsenal. Hier gaat Willem II nog veel plezier aan beleven.

17 juli 2017 om 12:39

En dat alleen omdat hij een paar geleden als een van de grootste talenten wers gezien? Net als Adu etc.. eerst zien dan geloven

17 juli 2017 om 12:50

Speelde bij GAE gewoon sterk. Juiste stap in z'n carrière naar mijn mening.

Dit is een welkome versterking voor het team uit Tilburg. Prima speler die zijn bijdrage zal kunnen leveren. Iemand een idee hoeveel hij heeft gekost gezien zijn 1 jarig contract? Of zou het een gratis deal zijn met bijbehorend doorverkooppercentage.

Willem 2 is toch goed bezig op de tranfer markt. Ik hoop echt dat ze de komende seizoenen gewoon mee kunnen doen in de eredivisie. Ik kom dan wel uit Tilburg, maar voetballers spelen maar al te graag in Willem 2 stadion. Daarnaast vind ik de shirts ook een van de mooiere van de eredivisie. Jammer dat de glorietijden met Landzaat, Dembele, Demouge, Kolkka, Kargbo, Boutahar, El Hamdaoui, Hadouir.

12 juli 2017 om 11:50

Glorietijden waren toch echt met een hele andere lichting spelers( Victoria Ramzi Abdelloui Galasek etc etc)

12 juli 2017 om 13:41

Rare spelers die je noemt voor de glorietijden inderdaad . Deze spelers speelden inderdaad niet in een glorietijd en Kargbo is zelfs een zwarte smet. Bombarda, Hyppia, van Gastel, Galasek, Victoria , Schenning waren spelers uit de glorietijd met Adriaanse . Of als je verder terug gaat naar de glorietijd oner Piet de Visser...werdekker , stafleu, brocken, van straalen, farrington. Willem II is inderdaad goed bezig op de transfermarkt maar dergelijke hoge klassering lijkt me niet reeel.

Was dit niet een van de grootste talenten bij Arsenal? Opmerkelijke overstap! Had altijd gehoord dat het een creatieve middenvelder is met goede voetjes.

Off : Willem II speelt vanavond een oefenwedstrijd tegen KRC Genk achter gesloten deuren in Garderen.

Hebben ze een hele goede aan. Ook nog koop en geen huur, zeer goede actie van Willem Ii!!!

Stond bekend als groot talent bij Arsenal maar heeft totaal geen mentaliteit, wel een goede speler voor Willem 2.

17 juli 2017 om 17:52

Wat een achterlijk opmerking!!!
Verklaard:"totaal geen mentaliteit" en onderbouw dit daarna even, zodat ik snap wat je precies bedoeld.
Zoals ik het nu lees, lees ik het als roeptoeteren!!

Jammer, hoopte dat hij naar Roda kwam, waren ook met hem bezig. Snap echter wel dat hij Willem II boven ons verkiest.

12 juli 2017 om 12:24

Super speler! Past ook bij willem 2, een team wat toch veel lekkerder draait. Hij kijkt altijd naar voren en zijn techniek is om te smullen. Ik zie willem 2 wel een goed seizoen tegenmoed gaan!

12 juli 2017 om 13:49

Dat zeker maar bij Roda moet er ook snel een heleboel meer voetbal in. We hebben eigenlijk alleen Paulissen maar die is zowel mentaal als qua fitheid zeer matig. Auassar loopt er ook vaak als een zoutzak bij en voor de rest is er weinig voetballends te bekennen in de selectie.

12 juli 2017 om 15:11

Ik hamer al een tijd op de komst van Veerman van Volendam! Molenaar kent hem, en voor 300.000 euro heb je dan en super speler op de 10 met veel potentie.

17 juli 2017 om 14:26

Ik vond Auassar samen met Van Leer ,Annaou en Werker juist de enige die niveau haalde vorig jaar

Geweldige aanwinst voor Willem II. Heb hem 14 wedstrijden mogen aanschouwen als Go Ahead supporter. Soms wat grillig, maar kan geweldig voetballen (voor eredivisiebegrippen).

Hier worden we blij van! Selectie wordt zo steeds completer. Nog een controlerende middenvelder voor de basis (routine gewenst) en dan nog wat aanvullingen voor de bank; multifunctionele verdediger, buitenspeler, spits

12 juli 2017 om 14:27

KAli is toch verdedigende middenvelder , of is die weg? Volgens mij hebben ze een aanvallende middenvelder nodig. En die Oulare, blijft die? Als dat zo is hoop ik dat Willem II 4-4-2 gaat spelen met Oulare en Sol in de spits.

12 juli 2017 om 15:09

Dit is een aanvallende middenvelder, daarbij hebben we Haye en Lieftink die evt nog op 10 kunnen spelen. Imo hebben we echt nog een routenier nodig die naast kali komt te spelen en meer een mannetjesputter is als Kali

13 juli 2017 om 00:59

Hmm ik zie Kali meer als een verdedigende middenvelder. Wat Willem II volgens mij vooral nodig heeft is een aanvallende middenvelder die connectie legt tussen middenveld / verdediging en aanval. Zowel Haye als Lieftink ben ik niet zo van gecharmeerd. Ik denk dag ze met een 4 mans middenveld moeten spelen en dan Kali centraal verdedigend en dan een aankoop centraal aanvallend..

Dit heeft Willem 2 fantastisch gedaan. was veruit samen met chirivella de beste na de winter bij gae. Hij een hele goeie techniek en kijkt altijd naar voren. Hij heeft een min punt. En dat is dat ie er soms te makelijk over opbouwend voetballen denkt.

Ongelofelijk dat hij voor Willem 2 heeft gekozen. Wellicht is Nederland wel uitstekend voor zijn ontwikkeling. Kwaliteit ligt het bij hem niet aan, mentaliteit wel.

Hopen dat hij hiermee een stap achteruit doet om in de toekomst weer een aantal vooruit!

Jammer wat had ik deze speler graag bij Roda gezien. Was vorig seizoen niet voor niks een van de smaakmakers bij Go Ahead.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.VVV-Venlo34-15
14.Willem II33-14
15.NAC Breda30-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Fernando LewisVerdediger10
Darryl LachmanVerdediger10
Jordens PetersVerdediger10
Freek HeerkensVerdediger10
Thom HayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Willem II.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 april
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren