Brands verwacht vertrek PSV’er: ‘Daar moeten we ons op voorbereiden’

Dinsdag, 20 juni 2017 om 11:37

Marcel Brands, technisch manager van PSV, hoeft zich deze transferperiode niet te vervelen. De Eindhovenaren hebben al afscheid genomen van een aantal spelers en daar zal het niet bij blijven. Aan Brands de taak om voor komend seizoen een selectie samen te stellen die mee kan dingen om het kampioenschap. In gesprek met PSV TV licht hij een tipje van de sluier op.

PSV maakte onlangs het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma bekend. Mogelijk vertrekken ook Gastón Pereiro (Lazio zou interesse hebben), Jeroen Zoet, Jetro Willems, Davy Pröpper en Andrés Guardado. Laatstgenoemde zou al een akkoord hebben met het Amerikaanse Los Angeles FC. Maandag boekte Brands zijn eerste succes door Hirving Lozano te presenteren. De Mexicaan komt over van CF Pachuca en zal binnenkort een contract tot de zomer van 2023 tekenen.

Brands hoopt voor komend seizoen opnieuw te kunnen beschikken over Marco van Ginkel. De middenvelder werd al twee keer gehuurd van Chelsea. "We hoeven er niet geheimzinnig over te doen: Marco willen we er graag bijhouden op het middenveld", aldus Brands.

PSV haalt mogelijk ook nog een extra verdediger. "In eerste instantie keert Jordy (De Wijs, red.) terug van Excelsior”, klinkt het. "Anderzijds zit er misschien nog wat aan te komen met Jetro. Daar zullen we ons op moeten voorbereiden.”


Poll

Denk jij dat Marco van Ginkel volgend seizoen bij PSV speelt?


Gerelateerd

38 reacties (laatste reactie door jeron)

Jurjus staat al klaar als vervanger van zoet misschien dan die Ochoa transfervrij halen als tweede Keeper?, Voor Willems zal uit onze Competitie, Haps de beste optie zijn, anders een LB waar Brands ons mee weet te verassen, dan nog een ervaren centrumverdediger een soort Moreno, Hendrix kan Guardado vervangen, dan zal ik Rosario selecteren als tweede optie, en ik zal eerst proberen Van Ginkel te kopen als dat niet lukt huren, en nog een rechter vleugel spits halen misschien, Cengiz under.

20 juni 2017 om 11:57

Mochten zowel Pereiro, Guardado als Propper vertrekken dan zou ik als PSV zijnde zeker proberen om nog minimaal 1 creatieve middenvelder te halen. Hendrix en Ramselaar zijn geen slechte middenvelders, maar het zijn ook nog geen jongens die a la Guardado iemand met een lange bal, of a la Pereiro de aanvallers met een steekpass 1 op 1 zet tegenover de keeper. Ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren, maar dit elftal is sowieso wel toe aan renovatie.

20 juni 2017 om 12:11

Belachelijk dat Brands zich hier nog op moet voorbereiden. Dit is toch niet iets van de laatste tijd? Willems heeft hier geen geheim van gemaakt.

20 juni 2017 om 12:38

Belachelijk dat jij denkt dat Brands niet een aantal namen voor Willems heeft. Die man heeft voor elke positie in het elftal een hele lijst met spelers die er voor in aanmerking komen. Als Willems vertrekt dan haal je Haps gewoon en als die niet haalbaar is zijn er nog genoeg andere backs.

20 juni 2017 om 12:38

Want Brands kan ieder moment dat hij wil een transfer realiseren? Hij zal zijn lijstjes heus al wel af hebben, maar misschien wacht hij tot het moment dat Willems daadwerkelijk verkocht is.

20 juni 2017 om 12:53

Mocht dat het geval zijn, heeft hij zich al voorbereid. Hij geeft hier aan dat dat nog moet...

20 juni 2017 om 14:07

@entellectueel

Nee hoor, jij intrepeteert dat zo maar dat staat er niet letterlijk. Niet zo bijdehand doen en eens out of the box denken maakt het leven veel makkelijker voor je.

Denk je nou werkelijk dat Brands gaat zitten afwachten totdat Willems verkocht is en dan pas gaat rondkijken?

PSV was in het geval Lozano al 4 jaar in contact met zijn club bijvoorbeeld, Guardado waren ze ook jaren mee bezig voordat ie uiteindelijk kwam, en zo zijn er voor elke positie een aantal spelers waar PSV intresse in heeft, als een tranfser van Willems contreet wordt dan gaat PSV ook direct actie ondernemen ga daar maar vanuit.

20 juni 2017 om 15:08

Ja mocht Jetro vertrekken zal er wel snel geschakeld worden. Dat lijstje ligt 0 neem ik aan - al lang klaar.
Een extra verdediger is geen overbodige luxe, schwaab valt toch tegen maar schat ik wel hoger in dan De Wijs.

In het geval - dat naast guardado ook - propper vertrekt moet er ook een extra middenvelder bijkomen. Zeker wanneer v Ginkel niet haalbaar blijkt.

Of te wel, nog genoeg te doen voor Brands

20 juni 2017 om 12:00

Nou het is voor psv best mogelijk om ochoa te halen maar absoluut niet als 2de keeper.

20 juni 2017 om 12:06

Ik zou het toejuichen, Lozano heeft nog een Mexicaanse vriend erbij waardoor hij zich wat sneller op het gemak voelt en dan kan je met jurjus en Ochoa rouleren voor de basisplek. Jurjus bijvoorbeeld de beker en Ochoa de competitie, dan kan je pasveer terug laten gaan naar Heracles, want hij heeft vaker aangegeven toch wel basis te willen spelen.

20 juni 2017 om 12:03

En jij denkt dat Ochoa met 63 interlands voor Mexico , hier wel even op de bank komt zitten om Jurjus in te schieten tijdens de warming up.

20 juni 2017 om 12:08

Mag ook iemand anders zijn hoor Ochoa leek mij gewoon een interessante optie om dat die transfervrij is.

20 juni 2017 om 13:21

Dan zou hij natuurlijk 1e keeper worden met Jurjus achter hem (die kan dan de beker keepen ofzo). Ochoa is wel van een te groot kaliber om bij PSV op de bank te komen zitten denk je niet?

20 juni 2017 om 12:06

Doe mij dan de verrassing maar. Haps vind ik volledig op zijn plek bij AZ. Niet goed genoeg voor Psv. Hij heeft een leuke periode gehad, maar is daarna weer terug gevallen naar zijn eigenlijke niveau. Niks mis mee hoor.

Verder denk ik dat van Ginkel na Lozano's aankoop te duur is geworden tenzij er eerst goed verkocht wordt (bv. Propper). Denk dat hij ook liever in het buitenland blijft. Hij heeft er in totaal toch alweer een heel seizoen bij PSV in Nederland opzitten. Persoonlijk zie ik dan liever een Gonzalo Martinez (river Plate) komen. Of ander vers bloed.
We moeten inderdaad ook aan de eigen jeugd denken. Zij moeten een kans kunnen krijgen of op zijn minst regelmatig een invalbeurt.

20 juni 2017 om 12:14

Koop anders het hele Mexicaanse elftal als we toch bezig zijn.

20 juni 2017 om 12:50

Hahahah Ochoa als tweede keeper!

Het liefst zie ik guardado gewoon blijven. Hij heeft afgelopen jaar een iets minder seizoen gedraaid maar de 2 daarvoor waren simpelweg geweldig. Hij was toen ook een van de betere van de eredivisie. Waarom hij afgelopen seizoen wat minder was, geen idee?? hij heeft wat blessures gehad en een drukke zomer misschien komt het daardoor. Als ik hem zie spelen bij mexico afgelopen wedstrijd dan hoop ik dat hij nog een seizoen blijft. Dan maar gratis de deur uit. Het blijft gewoon een geweldige middenvelder en met een geweldige drive. 137 interlands zegt ook wel wat.

Van ginkel kan wel komen mits er een middenvelder wel weg gaat.

20 juni 2017 om 12:03

Het jammere voor PSV is dat hij niet veel meer gaat opleveren. Tuurlijk staat Hendrix klaar als logische opvolger, maar die is toch meer verdedigend ingesteld.

20 juni 2017 om 12:31

Maakt toch niet uit? stel hij doet het dit jaar weer net zoals zijn eerste en tweede seizoen. Als dat gebeurd dan heb je toch 3 seizoen van hem kunnen genieten. Een seizoen wat minder maar goed dat was over het algemeen heel Psv.

20 juni 2017 om 12:47

Ja maar moet je dan Hendrix nog steeds laten banken omdat Guardado blijft? Hendrix moet gewoon gaan spelen, zich ontwikkelen en meer waard worden dat is denk het beste voor Psv. Guardado is een prima speler maar we hebben nu eenmaal iemand anders klaar staan die minstens zo goed kan worden.

Kan een behoorlijke metamorfose worden. Als Moreno, Guardao, Arias, Willems, Zoet en wellicht Propper vertrekken. Pereiro zie ik niet zo snel gaan. Wel vertrouwen in Brands dat hij een competitieve selectie neerzet. Het begin is er met Lozano

20 juni 2017 om 12:01

Moreno is al vertrokken, vind daar maar een geschikte opvolger voor. Daarnaast heb je in principe met Brenet de opvolger van Arias al in huis, en Ramselaar en Hendrix staan ook klaar om op het middenveld te spelen. Denk dat PSV er sowieso goed aan doet minimaal 2 verdedigers te halen, daarnaast nog 1 creatieve middenvelder en eventueel een spits indien Luuk vertrekt en het elftal staat er dan gewoon.

20 juni 2017 om 12:01

Denk dat je alleen het vertrek van Moreno echt gaat voelen, de rest niet echt een denderend seizoen achter de rug en zijn naar mijn mening makkelijk vervangbaar. Al zullen de vervangingen wel wat geld kosten, misschien meer geld dan wat je voor je eigen spelers krijgt. Ben dan ook benieuwd waar Brands die centjes vandaan haalt, want financieel zal het ook geen lekker jaar zijn geweest zonder prijzen en grote verkopen. Ik vind de deal rond Lozano dan ook erg mysterieus en zit met spanning te wachten op de verdere uitleg over deze transfer van Brands. Grote kans dat het een mysterie blijft, net zoals de hoogte van de salarissen en dergelijke.

20 juni 2017 om 12:50

Pereiro zou heel dom zijn als hij nu weggaat. Dan komt hij binnen als rechtsbuiten bij Lazio terwijl hij zwaar tekort komt op die positie. Hij moet echt nog minimaal een jaar bij PSV blijven en gaan spelen als nummer 10 / de aanvallende middenvelder zie hem dan een heel hoog rendement halen. Met Lozano en Bergwijn +nog een buitenspeler heeft hij dan vele opties om diep te sturen met zijn geniale passes. Verder zal hij ook dienen als bliksemafleider voor de jong wat het spel van beiden ook weer ten goede komt.

Waarom niet proberen Tete naar Eindhoven te halen? Die heeft zich tot wel bewezen de laatste jaren.

20 juni 2017 om 12:27

Omdat jij denkt dat Ajax naïef is?

20 juni 2017 om 12:44

Wat heeft dat met naief zijn te maken? Als Ajax miljoenen kan vangen voor een rechtsback die ze zelf klaarblijkelijk niet goed genoeg vinden, waarom zouden ze dat afwijzen? Bang dat PSV opeens veel sterker wordt door een wisselspeler?

20 juni 2017 om 12:49

@stefandefree zitten een aantal aannames in die kant nog wal raken. Ajax vind zelf de rechtsback niet goed genoeg??? Daarom hebben ze meerdere keren een contractverlenging aangeboden. Het is niet Ajax die hem niet goed genoeg vond, dat was Bosz en die is inmiddels al vertrekken.

Waarom miljoenen afwijzen? Ik denk niet dat ze miljoenen van PSV afwijzen, alleen denk ik niet dat PSV bereid is zover te gaan. Ik vermoed namelijk dat je toch al snel boven de zes a zeven miljoen zit als vraagprijs op het moment dat PSV zich meldt, kijkend naar el Ghazi en Bazoer misschien zelfs wel richting de tien miljoen. Vraag me af of PSV dit kan en wil neerleggen.

20 juni 2017 om 13:22

Is het niet zo dat Tete niet wil verlengen omdat hij geen basisspeler meer is? Daarbij komt ook nog eens dat zijn concurrent al enige maanden opzichtig bezig is met een vertrek. Als je Tete dan echt goed genoeg vind, zou kun je hem in zijn situatie toch voldoende perspectief moeten kunnen schetsen lijkt me? Het zijn inderdaad aannames, maar om nou te zeggen dat ze kant noch wal raken vind ik weer wat overdreven.

Waarom miljoenen afwijzen? Omdat als PSV hem echt wil, ze miljoenen zullen moeten bieden. Ajax zal hem uiteindelijk toch willen verkopen als hij niet verlengd. Nu denk ik zelf ook niet dat PSV daadwerkelijk voor Tete zal gaan, maar als ze zich melden met miljoenen zou ik niet weten waarom Ajax dat af zou wijzen. Ik zou het misschien, als ik Overmars was, ook wel mooi machtsvertoon vinden. Voor miljoenen een wisselspeler slijten aan een concurrent.

20 juni 2017 om 13:35

Tete wilde al niet verlengen toen hij basisspeler bij De Boer was, dus je hele verhaal is al onzin.

20 juni 2017 om 14:59

Tete heeft het uitgesteld onder De Boer, toen was alles nog mogelijk. Dat is veranderd met zijn situatie dit jaar.

20 juni 2017 om 12:45

Je kunt het altijd proberen. De kans is echt verwaarloosbaar dat het lukt, maar proberen kan altijd.

20 juni 2017 om 13:20

Waarom Tête halen als je Brenet al in huis hebt? PSV kan zich beter focussen op een vervanger voor Willems en uiteraard Moreno.

20 juni 2017 om 14:53

omdat Tete 3 klasse beter is dan Brenet...maar wel met je eens dat een CV hoogste prioriteit heeft

Pereiro zou je kunnen vervangen voor Sam Larsson
Zoet, intern oplossen voor Jurjus (die heb je niet voor niks gehaald)
Willems kijken of Aké te huur is
Propper zou ik Baker voor benaderen
Guardado heb je Hendrix voor in huis
van Ginkel, kijken of hij te koop is

Maar zelfs als je Maher in zijn vrije rol achter de spitsen zet ben ik overtuigd dat zijn kwaliteiten komen boven drijven. Al snap ik een verkoop ook wel.

Rechtsback: Brenet en concurrentie van Troupe of Dumfries

Verder zie je dat PSV meer echte buitenspelers moet halen.
Dzsudzsak benaderen voor terugkeer
Salomon Kalou

20 juni 2017 om 16:24

"zoet, intern oplossen voor Jurjus (die heb je niet voor niks gehaald)"
Ik weet niet of Jurjus wel echt is gehaald als toekomstige eerste keeper. PSV heeft vijf ton voor hem betaald, dat is op zich een vrij normale prijs voor een reservekeeper.

"maar zelfs als je Maher in zijn vrije rol achter de spitsen zet ben ik overtuigd dat zijn kwaliteiten komen boven drijven. Al snap ik een verkoop ook wel."
Maher heeft bij PSV drie jaar op rij structureel gefaald en was dit seizoen ook bij de nummer 12 van Turkije geen onbetwiste basisspeler. Die moet PSV maar definitief afschrijven.

"rechtsback: Brenet en concurrentie van Troupe of Dumfries"
Brenet is een bruikbare reserve, maar absoluut geen basismateriaal.

"dzsudzsak benaderen voor terugkeer"
Die heeft de afgelopen zes jaar in Rusland, Turkije en de Emiraten gespeeld. Die is salarissen gewend die PSV niet kan betalen. Hij is bovendien 30, dat is voor een aanvaller vrij oud.

"salomon Kalou"
Die is zelfs al bijna 32...

21 juni 2017 om 09:12

Juist de mix tussen jong en oud zou goed zijn.
30 jaar zou prima kunnen, zijn salaris is zeker een groot struikelblok, maar wie weet wat mogelijk is ...

Salomon Kalou heeft al eerder geflirt dat hij terug naar Nederland wilde.
Dzsudzsak/stoch Locadia - Lozano
Larsson/stoch De Jong - Kalou/bergwijn
Matthias Verreth Lammers - Bergwijn/ Albert Guðmundsson

Posities dubbel bezetten waarbij de nummer 3 vanuit de jeugd is.
Jongens als Doedelzak, Stoch, Kalou ben je binnen 1, 1,5 of 2 jaar kwijt en dan moet het talent er staan.

Middenveld idem.
Dan moet je jongens als Hendrix en Kenneth Paal durven te brengen.
Maar hierin ook de mix met ervaren jongens.
Ondanks zijn jonge leeftijd zou dat kunnen met het halen van een Van Ginkel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

192 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren