Update: ‘Alleen papierwerk scheidt Boëtius nog van terugkeer in De Kuip’

Vrijdag, 23 juni 2017 om 11:12

Feyenoord hoopt dinsdag tot een akkoord te komen met FC Basel over een transfer van Jean-Paul Boëtius, zo meldt het Algemeen Dagblad. Indien het zover komt, is de vleugelaanvaller de eerste zomerse versterking voor de Rotterdammers. Boëtius werd tweeënhalf jaar geleden door Feyenoord verkocht aan de Zwitserse topclub.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is dit een goede aanwinst voor Feyenoord?


Gerelateerd

74 reacties (laatste reactie door frvatoslocos)

Tsja, als Genk die optie tot koop al niet licht.. Het is voor Feyenoord te hopen dat zijn terugkeer in Rotterdam weer een boost kan geven, z'n buitenlandse carrière is tot dusver niet echt een succes.

Als hij tegen Ajax maar lekker op de bank blijft zitten, ik zal z'n debuut niet snel vergeten .

20 juni 2017 om 09:07

Genk heeft zijn optie niet gelicht omdat ze het vooraf afgesproken salaris te hoog vonden, die zou meer dan een miljoen zijn. Verder heeft hij wel leuke dingen laten zien bij Genk dus ik geef hem het voordeel van de twijfel.

20 juni 2017 om 13:36

Dan zou Feyenoord hem toch ook niet kunnen oppikken, die kunnen een dergelijk salaris (1M+) namelijk ook niet ophoesten vgm, tenzij het misschien een absolute sterspeler zou aantrekken zouden ze wellicht een uitzondering kunnen maken maar voor Boëtius zal dat niet het geval zijn neem ik aan.

20 juni 2017 om 09:20

Boetius is een speler die bepaalde types om zich heen nodig heeft op het veld. Bij Feyenoord komt hij in een warm bad met achter zich zijn maatje, en linkspoot, Tonny Vilhena die hem altijd perfect kon inspelen. En naast hem staat dan Jorgenson in de spits. Net als Pelle een lange, balvaste speler. Ik zie het wel zitten en voor 1 tot 1,5 miljoen kan je er bijna geen buil aan vallen. Beter dan hem gaan we sowieso niet snel aan kunnen trekken. De financiële middelen zijn nog altijd vrij beperkt.

20 juni 2017 om 09:33

Je bedoelt die geniale overstap van Lex Immers waaruit Boã«tius scoorde?

20 juni 2017 om 12:58

Die Lex he? Mooi dat mensen nu achteraf eindelijk zijn genialiteit (h)erkennen. Voelt echt alweer een eeuwigheid geleden dat hij bij ons over het veld raasde.

23 juni 2017 om 15:33

Te duur voor Genk. Hij deed het heel goed, werd steeds beter in het elftal. Had hem graag bij Genk zien blijven want die zijn echt een mooi elftal aan het vormen.

Met alle respect voor Boëtius, maar als Basel hem niet wil houden, Genk huurt hem, maar ziet geen brood in hem, wat moet Feyenoord er dan mee (helemaal in de Cl)?

20 juni 2017 om 08:51

Je weet de redenen niet, bij Genk heeft hij aardige cijfers gehaald, maar misschien was de overeengekomen transfersom voor Genk een probleem? Of misschien wilde hij zelf niet en wist hij dat Feyenoord hem wel wilde?

20 juni 2017 om 08:59

In 12 wedstrijden 1 goal en 2 assists is nou niet je van het.

20 juni 2017 om 09:21

Rechts op deze site staat 11 wedstrijden 4 doelpunten, op transfermarkt.de staat 23 wedstrijden, 5 goals en 5 assists. Waar haal jij jouw cijfers vandaan?

20 juni 2017 om 09:24

Bij Genk afgelopen half jaar in zeventien wedstrijden vier keer gescoord, al weet ik zijn assists niet.

20 juni 2017 om 09:24

@Baardgrasmus Europa League er inderdaad bij kom je op die cijfers!

20 juni 2017 om 09:43

Die statistieken die jij laat zien moet natuurlijk ook wel enige nuance in aangebracht worden

Die 12 wedstrijden die jij noemt (competitie en Europa League)
stond hij 5 keer van in de basis en was hij 7 keer invaller (509 minuten totaal)

Playoffs 8 keer basis 1 keer ingevallen 645 minuten totaal
3 goals 1 assist

Snap niet waarom iedereen hem nog steeds als rechtsbuiten gebruikt.

Als linksbuiten heeft hij altijd veel beter gerendeerd
dat laten zijn statistieken ook zien.

20 juni 2017 om 08:55

Tot nu toe doen teruggekeerde nederlanders het uitstekend bij feyenoord. Ik vind ook niet dat feyenoord rekening moet houden met de cl. 10 miljoen extra investeren om extra goed voor de dag te komen ofzo. Dat is voor feyenoord veel geld. Hun tegenstanders lachen om zo'n bedrag.

20 juni 2017 om 09:23

Het kan nog altijd er uit komen bij deze jonge. Vooral zijn 2e seizoen bij Feyenoord speelde hij echt geweldig.

Nu maar hopen dat het kwartje bij deze jongen gevallen is toen hij in het buitenland voetbalde. Talent genoeg alleen ik heb in de Feyenoord tijd nooit de mentaliteit kunnen ontdekken om het talent om te zetten in kwaliteiten.

Ze kennen hem, hij kost niet teveel dus niet heel veel risico. Ik heb hem verder niet meer gezien, dus of het een echte versterking is durf ik niet te zeggen, maar als een club als Basel hem weg wil doen voor minder dan ze hem gekocht hebben dan vraag ik me toch af of hij nog wel goed is. Misschien dat hij op het oude nest weer tot bloei komt, maar dat is dus afwachten.
2 miljoen voor Amrabat is natuurlijk veel te weinig, ik denk dat je met 3,5-4 hem wel moet kunnen inlijven. Ondanks dat hij nog maar 1 seizoen goed speelt zie ik in hem zeker wel een potentiele versterking. Ben benieuwd of het snel af te ronden is. Kunnen ze beter doen voordat ze het geld krijgen van Karsdopr, want anders gaat Utrecht ook meer vragen.

Ik ben hier gewoon niet blij mee, heeft het bij ons niet gered en nu moet hij ineens terugkomen, op basis van wat? Het laatste jaar heb ik me alleen maar geërgerd aan hem.

20 juni 2017 om 12:11

Er waren toen ook weinig dragende ervaren spelers in het team om jonkies bij de hand te nemen. Dat is momenteel wel anders

Ik weet oprecht niet of dit nu een aanwinst is voor Feyenoord of niet. Uiteraard een goedkope aankoop en echte jongen van de club, maar in zijn paar jaar in het buiteland heeft hij mij nou niet bepaald overtuigd. Hoop op het beste.

20 juni 2017 om 09:42

Als hij jou had overtuigd in het buitenland was hij nu geen optie geweest voor welke Eredivisie club dan ook. Deze jongen heeft specifieke kwaliteiten dus laat maar komen.

Ben benieuwd. Eigenlijk sinds zijn laatste seizoen bij Feyenoord is het achteruitgegaan met Boëtius, want ook bij FC Basel en Racing Genk presteerde hij niet heel goed, maar als hij zijn vorm van het seizoen 13-14 weet te hervinden, dan haalt Feyenoord een prima vleugelaanvaller binnen.

Alleen zou ik Boëtius dan wel vanaf rechts laten spelen, aangezien het ook niet zeker is of Berghuis definitief gekocht zal worden. Op links zou dan misschien geprobeerd kunnen worden om John binnen te halen en op het middenveld zou ik proberen om dus Amrabat binnen te halen, terwijl ik ook een extra rechtsback (ga er vanuit dat Karsdorp vertrekt), een linksback en misschien een extra centrale verdediger (hangt af van van Beek) zou binnenhalen en spelers als Gustafson, Tapia, Vejinovic, etc. zou ik verkopen.

Jones
Nieuwkoop
Botteghin
Kongolo
Aankoop
el Ahmadi
Toornstra
Vilhena
Boëtius
Jørgensen
John
20 juni 2017 om 09:40

Ik zou hem sowieso weer vanaf links opstellen. Zijn laatste seizoen speelde hij met El Ahmadi achter zich in plaats van Vilhena. Vilhena is linksbenig en wist hem altijd perfect in te spelen. Dat miste hij in zijn laatste seizoen, wat mede een oorzaak was van zijn slechte prestaties (niet alles natuurlijk, want hij zat overduidelijk sowieso in een flinke dip).

Wellicht niet de beste statistieken bij Basel en Genk. Maar ik denk dat ie juist wel op kan bloeien bij Feyenoord. In zijn eerste jaar zag je toch zijn kwaliteiten.

Nu is hij ook weer samen met Kongolo en Vilhena, denk dat dat hem veel goeds gaat doen.

Ik zie hem hier wel opbloeien.

Waardeloos nieuws. Basel niks geworden zelf Genk wil hem niet. Kan leuk voetballen maar dat laat die maar 1 wedstrijd per jaar zien tegen een club die onderaan staat. Hij heeft gewoon niet de mentaliteit om constant te presteren. Zie deze transfer periode aardig in het water vallen met dit soort aankopen.

20 juni 2017 om 09:44

Je betoog slaat kant nog wal. Een buitenspeler die constant presteert zijn alleen te vinden in de wereldtop. Elia was ook niet constant, maar zon jongen moet je vertrouwen geven.

Als de bedragen kloppen heeft Feyenoord gelukkig weer een vleugelaanvaller onder contract staan. Vanwege mentaliteitsproblemen (dat zegt mijn gevoel) had ik hem niet aangeschaft, maar gezien het transferbedrag valt zo'n gok zeker te nemen.

Ik word niet zo heel warm (meer) van Boetius, maar voor in de breedte vind ik het best een redelijke aanwinst. Kan zowel links- als rechtsbuiten spelen en heeft op zich best wel talent. Ik mag alleen wel hopen dat ze ook nog een buitenspeler van een wat zwaarder kaliber dan Boetius en Berghuis aan kunnen trekken.

Hoezo is dat een schijntje dan? Hij loopt al op de helft van zijn contract, zelfs bij Basel staat hij niet in de basis en geloooft niet meer in hem en als je er dan maar 7 ton op verlies, af te schrijven over twee jaar, dan is dat toch geen schijntje?

Ik begrijp hier niks van. Hij ging toch weg, omdat hij niet meer zo goed was. Alsof hij de laatste twee jaar veel beter is geworden. Hij gaat nog af en toe leuke dingen laten zien, maar Elia gaat nu echt gemist worden.

Dit moet de zomer van Feyenoord worden... Berghuis vastleggen, Boetius erbij, Amrabat oppikken en even in de buidel tasten voor Haps. Dan kan Kongolo de plek van Vd Heijden innemen in het centrum. Kramer eruit, Vejinovic slijten, Bilal uit, Tapia verhuren, Van Beek weer fit laten worden....

20 juni 2017 om 09:54

Mag toch niet hopen dat ze in de cl aan gaan treden met een voorhoede van boetius jorgensen en berghuis...dan doen de tegenstanders het in hun broek van het lachen. Haal een andere betere vleugel dan de matige berghuis.

20 juni 2017 om 11:44

Ik word een beetje moe dat iedere speler van Feyenoord naar beneden wordt gehaald. Boëtius is nog steeds maar 23 a 24 jaar oud. Heeft voldoende potentie maar heeft vertrouwen nodig. Kijk eens naar de ontwikkeling van Vilhena afgelopen seizoen. Ik denk dat Gio in staat is om hetzelfde te flikken met Boetius. Waar ik overigens ook gecharmeerd van ben is zijn diepgang itt Elia.

Berghuis had het eerste half jaar moeite en dat gaf hij zelf toe. Hij onderschat het niveau en ritme om na een lange periode opeens weer basisspeler te zijn. Dat had tijd nodig. Op het eind zag je eigenlijk zijn klasse en heeft hij regelmatig punten voor ons gepakt.

20 juni 2017 om 11:59

Boetius heeft idd genoeg potentie maar berghuis vind ik echt matig hoor, die is gwn van niveau az en geen jong wisselvallig talent meer.

20 juni 2017 om 12:00

En verder voor de eredivisie kun je met berghuis aanzetten maar in de cl echt niet, heb het specifiek mbt tot de cl

20 juni 2017 om 12:16

Hou toch eens op met dat cl verhaal. Moeten we nu even 20m uitgeven voor 2 leuke vleugelspelers zodat we real madrid wegtikken? Berghuis en Elia waren vorig seizoen trouwens de beste vleugelspelers in nederland.

20 juni 2017 om 12:51

Elia ja, berghuis echt niet.

20 juni 2017 om 13:03

Berghuis is de tweede seizoenshelft van grote waarde geweest hoor. Die speelde toen in mijn ogen ook een stuk constanter dan Elia, alleen diens pieken liggen een stuk hoger dan die van Berghuis.

Boëties word gehaald als Feyenoord held niet als echte versterking. Publiek een beetje tevreden houden, Uiteraard heb je een ervaren speler voor een redelijke prijs. Meneer heeft niks laten zien na de transfer naar Basel en Genk.

20 juni 2017 om 09:29

Feyenoord held? Publiek tevreden houden? Naast dat het inderdaad wel een echte Feyenoorder is, wordt hij natuurlijk ook gehaald omdat het vrijwel risicoloos is qua aankoop. Prima transfer dus. Maar zou pas echt tevreden zijn als ze Berghuis vastleggen en een linksback ergens vandaan kunnen toveren.

Veel slechter dan een aantal reserves zal hij zeker niet zijn, dus waarom de gok niet nemen? Een miljoen is nog te overzien... probeer maar eens beter te halen voor minder.

In het filmpje onder het artikel zit ook nog een leuk spelertje van Genk btw: Leandro Trossard.

Gewoon een prima aankoop van Feyenoord. Ik word een beetje moe van dat superioriteitsgevoel bij sommigen. Basel is op dit moment verder dan Feyenoord. Het is een ploeg die Europees bijna altijd overwinterd, wat we van Feyenoord niet kunnen zeggen. Ook Genk scheelt niet zoveel van niveau met Feyenoord. Boetius heeft het gewoon prima gedaan in Belgie en in de Europa leaque. Voor 1 miljoen is dit gewoon een heel goede aankoop die je misschien in de toekomst voor veel winst zou kunnen verkopen.

20 juni 2017 om 09:59

Ik vind dat je veel te kort door de bocht gaat en daardoor Feyenoord te kort doet. Basel verder dan Feyenoord? Waarom vind je dat, omdat je ze een paar keer hebt gezien bij de CL? Ze zijn absoluut niet slecht, maar om nu gelijk Basel boven Feyenoord te plaatsen dit seizoen. Heb je ze uberhaupt gezien dit seizoen (ze hadden namelijk maar 2 punten in de groepsfase CL en zijn de laatste 20 jaar of iets al landskampioen)? Hetzelfde voor Genk, hoezo gelijk niveau? Dat stadion is nota bene 2x zo klein! Tuurlijk komt het voor dat deze clubs soms betere selecties hebben, maar om nu te zeggen dat ze structureel beter zijn.....

Sorry hoor, maar ik wordt juist moe van dat minderwaardigheidscomplex welke we inmiddels hebben. Je gaat toch echt niet dat Feyenoord stadion en publiek vergelijken met de 2 eerdergenoemden? Kansloos in mijn beleving, dat Feyenoord jaren slecht was is inmiddels breed uitgemeten, daarom des te knapper dat ze in het NU weer een beetje boven Jan zijn. Als je kaal kijkt naar de clubs (zoals stadion en achterban) kun je maar 1 conclusie trekken, dat Feyenoord absoluut meer potentie heeft dan eerdergenoemden.

20 juni 2017 om 12:39

Basel heeft de afgelopen jaren continu gewonnen van grote Europese clubs en kwamen meerdere malen ver in Europese toernooien, twee keer door de groepsfase van de Champions League gekomen in de afgelopen 6 jaar.

Natuurlijk is Basel veel verder dan Feyenoord. Het stadion en het publiek van Feyenoord is hierin compleet irrelevant. Heeft niks te maken met een minderwaardigheidscomplex.

20 juni 2017 om 12:51

Dan is Basel ook veel verder als Ajax, immers kwamen jullie de afgelopen jaren amper verder na de knock-out fase in de Europea league.

20 juni 2017 om 13:06

Feyenoord heeft amper door al die shit van de laatste jaren Europees voetbal gespeeld. Ze hebben echt een enorme rotzooi aan spelers gehad en maar een keer overwinterd in Europa onder Rutten. Genk heeft de laatste jaren al een paar keer overwinterd in Europa en afgelopen jaar hebben ze zelfs de kwartfinale gehaald. Natuurlijk heeft Feyenoord een grotere potentie door middel van stadion en hondstrouwe achterban. Maar ik heb het over nu. Niet over 20 jaar geleden ofzo. En nu concludeer ik gewoon dat Feyenoord iets verder is dan een ploeg als Genk. Nu over Basel. Heb je gezien welke spelers de laatste jaren bij Basel hebben gevoetbald? Die weten in tegenstelling tot bv. Ajax wel ervaren spelers die ook echt iets toevoegen te halen. Vorig jaar was ik geneigd om te zeggen dat Basel iets verder was dan Ajax. Maar nu na dit ongelofelijk jaar is alles veranderd en heeft Ajax weer wat prestige gekregen waar andere ploegen naar kunnen opkijken. Minderwaardigheidscomplex is niks om over te schamen. Bescheidenheid siert juist mensen. Je superieur voelen terwijl het maar de vraag is of het ook echt zo is vind ik toch wel wat erger.

20 juni 2017 om 14:49

@roscoe
Dat mag je vinden Roscoe, maar ben het niet met je eens. Wat jij irrelevant vindt, vind ik wel degelijk relevant. Mooie weerlegging ook en goed onderbouwd waardoor ik er dus ook maar niet verder op in ga.

@ajax/barca
Bedankt voor je onderbouwing, er staat logische tekst in. Aleen het geen waar ik het niet mee eens ben is dat Basel het afgelopen jaar (dus niet de afgelopen jaren) juist niet gepresteerd heeft in Europa. Je hebt het zelf over het nu! Maar goed, ben het met je eens dat bescheidenheid de mens siert, ik vind echter dat dat voor de Europese absolute top geldt, maar niet voor de subtop, die zijn toch te pakken zonder overdreven minderwaardig te doen?

23 juni 2017 om 11:55

Basel heeft een paar jaar inderdaad geweldig gepresteerd maar bijna al die spelers zijn inmiddels weg, het materiaal dat er nu staat is echt niet beter dan Ajax of PSV.

T.o.v. Elia ga je er op achteruit. Lijkt mij dat als je juist versterkingen zoekt je niet bij dit soort spelers uit moet komen

20 juni 2017 om 10:31

We moeten sowieso niet het idee hebben dat we even een linksbuiten van het niveau Elia op de kop gaan tikken. Dat was echt een buitenkansje die met een creatieve deal binnen werd gehaald door van Geel. We moeten het hebben van spelers met een bepaalde potentie, maar die nog niet overal op de radar staan. Boetius heeft eerder een periode van anderhalf jaar lang heel goed gespeeld bij Feyenoord maar daarna een paar moeilijke jaren gehad. Maar dat talent is hij echt niet ineens kwijt. Wat mij betreft is hij welkom om zich te revancheren.

Tsja ze weten het dus echt niet wat ze moeten op de huidige knotsgekke markt. Prima speler maar het steekt een beetje magertjes af ten opzichte van de speler die PSV gehaald heeft.

20 juni 2017 om 12:21

Die je afgelopen seizoen wekelijks in actie zag zeker? En vorig seizoen kocht een club ook het grootste talent van ergens voor 12m. Dure spelers zijn geen garantie op succes.

20 juni 2017 om 17:09

Hij heeft dit jaar maar 11 wedstrijdjes gespeeld en is daar eigenlijk Mislukt. Betekent niet dat hij niet succesvol kan worden bij zijnterugkeer. Ik heb er alleen geen vertrouwen in.

20 juni 2017 om 23:38

Ik had het over de speler die psv gehaald heeft. Tegen wie jpb een beetje magertjes afsteekt. Ook al klinkt het alsof je ze beide niet hebt zien spelen.

Sirrieus 2 miljoen voor amrabat? De top 3 wil alles voor de hoofdprijs verkopen en voor een dubbeltje op de eerste rij zitten helaas voor hun zijn die tijden voorbij.

Ik vind anderhalf miljoen geen schijntje, te bedenken dat hij bij zowel Basel als Genk geen goede indruk heeft achter gelaten

Zal er dus niet op vooruit gegaan zijn in die twee jaar

Hij heeft duidelijk zijn belofte niet waar kunnen maken, dus waarom zou hij er nu beter voor staan?

20 juni 2017 om 11:40

Bij Genk heeft hij een prima indruk achtergelaten. Bij Basel is het inderdaad niet geworden als gehoopt maar dat kan een keer gebeuren. Met Gio als trainer heb ik veel vertrouwen in Boetius. Denk dat hij volgend seizoen heel belangrijk voor ons gaat worden ism Jorgensen.

Je moet er als Feyenoord toch op voorruit gaan? Deze jonge is toch in geen enkele zin een betere speler als Elia, of op zijn minst gelijkwaardig.. Kies er dan voor om een jeugdspeler door te laten stromen.

20 juni 2017 om 11:38

We moeten de kwaliteiten van Elia ook niet overdrijven. Als je naar het rendement van Boetius gaat kijken onder Koeman dan is dat beter dan Elia. Alleen onder Rutten was het dramatisch maar dat kan gebeuren destijds als 19-jarige speler.

Ik denk dat hij weer, net als onder Koeman, gaat vlammen. Jorgensen in een type spits wat Boetius juist nodig heeft en Vilhena kan goed met hem samenwerken.

In tegenstelling tot veel vz-leden ben ik hartstikke blij als Boetius wordt gehaald. Ik vind het nog steeds voor Feyenoord begrippen een fantastische speler.

Ik heb al aardig wat opmerkingen gelezen over het falen bij Basel en wat hij dan bij Feyenoord heeft te zoeken. Ik snap dat soort opmerkingen niet. Soms past een speler niet bij een club vanwege een trainer, tactiek, formatie of een andere reden. Ook had hij destijds te maken met meerdere blessures. Telkens als ik dit soort opmerkingen lees dan moet ik bijvoorbeeld aan spelers zoals Bakkal denken. Kan me nog herinneren: ''wat moet zo'n bankzitter van PSV bij ons nou toevoegen''. 34 wedstrijden later en conclusie was dat hij heel goed in het elftal paste en erg belangrijk was.

Als ik naar het elftal van Feyenoord kijk dan past Boetius perfect in ons spel. Hij heeft jarenlang ontzettend goed samengewerkt met Vilhena, dat zal dus weer gaan gebeuren. Met Jorgensen hebben wij een type Pelle en onder Koeman ging dat fantastisch. Ook met zijn diepgang kan hij gevaarlijk worden en dat was matig bij ons afgelopen seizoen.

De Genk supporters wouden hem zeker houden, dus hij heeft zich min of meer bewezen. Alleen was zijn loon terecht te hoog voor het bestuur. Hij behoort immers niet tot de beste spelers van het team. Goede transfer voor Feyenoord als hij niet veel kost voor hen. Hij zat in een opwaarste spiraal en kan zo maar eens knallen volgend jaar.

Je zou zeggen dat Feyenoord meer mogelijkheden zou hebben in het aantrekken van spelers met hun CL inkomsten. Al begrijp ik natuurlijk wel dat de club geen rare dingen wil gaan doen. Ze schrijven eigenlijk sinds kort pas zwarte cijfers.

Het is misschien beter om een keer een speler te halen die wat meer kost, maar wel over meer kwaliteit beschikt, dan twee a drie spelers die het niveau net wel of net niet aan kunnen. Ze hebben namelijk nog steeds Vejinovic en Tapia rond lopen. Die hebben bij elkaar een kleine zes miljoen euro gekost, alleen bakken ze er niet heel veel van.

23 juni 2017 om 11:37

Alleen ontvangt Feyenoord het geld van de CL pas in september.

Door (mindere) partijen te licht bevonden en dan goed genoeg voor Feyenoord?
Ik zie het vooral als een versterking in de breedte, maar niet echt een kwaliteitsimpuls.

Gezien zijn Feyenoord verleden, zal hij zich snel aanpassen, maar dit is niet de topper die het vertrek van Elia, Berghuis en Kuyt gaat opvangen.

Als het dan toch over ex-feyenoorders hebt, kijk dan of je de Guzman terug kan halen.
Honda is ook transfervrij vanuit AC Milan (kent ook de eredivisie en kan op dat niveau makkelijk mee).
Amrabat van Utrecht is een mooie versterking, maar ook niet een drager van het elftal.

Gebruikte Feyenoord en daarna Basel en Genk hem dan verkeerd? Mij ontgaat de logica om een speler die je zelf hebt laten vertrekken terug te halen als hij zich sindsdien eigenlijk niet heeft ontwikkeld... Wel jammer, ik had nameljik hoge verwachtingen van Boetius. Slimme gozer, tweebenig, lekker snel. Maar wel een lichtgewichtje en ik ben benieuwd of hij inmiddels genoeg bagage heeft om het dit keer wel te gaan maken bij Feyenoord.

Ik heb nog steeds wat mixed emotions bij deze aankoop.
Geef hem het voordeel van de twijfel en verwacht niet te veel; kan het alleen maar meevallen.

Ik kan me herinneren dat veel Feyenoord supporters blij waren dat hij ging. Ik heb daarbij niet echt het gevoel dat hij zichzelf veel verbeterd heeft.

Tja als we het in deze vijver moeten zoeken dan gaan we komend seizoen niet meedoen om 1e plaats vrees ik. Elia of boetius op de vleugel is een groot verschil. Je levert kwaliteit in en dat is gewoon jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

226 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Feyenoord 28 6 0 0
2016/2017 Racing Genk 11 4 1 0
2016/2017 Racing Genk 6 0 1 0
2016/2017 FC Basel 2 0 0 0
2015/2016 Feyenoord 0 0 0 0

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren