Lozano ‘vol adrenaline’: ‘PSV heeft een hele mooie toekomst voor zich’

Maandag, 19 juni 2017 om 22:00

PSV maakte maandagavond de komst van Hirving Lozano wereldkundig. De 21-jarige buitenspeler komt voor een nog onbekend bedrag over van Pachuca uit zijn vaderland Mexico en tekende naar eigen tevredenheid een contract dat hem voor zes seizoenen aan de Eindhovense club verbindt.

Voor Lozano, die momenteel met Mexico actief is op de Confederations Cup, betekent het zijn eerste avontuur in Europa. "Ik wil het maximale uit mezelf halen en daar moet ik hard voor werken", zegt de zestienvoudig interantional in gesprek met PSV TV. "Ik wil elke dag alles geven, zowel op trainingen als tijdens wedstrijden. Ik ga proberen om het verschil te maken voor de club."

Lozano sprak met landgenoten Andrés Guardado en Héctor Moreno over zijn nieuwe werkgever. "Zij vinden het een hele mooi club. Het is club met een hele mooie toekomst voor zich. Ze hadden louter positieve woorden over voor PSV", aldus de aanvaller, die naar eigen zeggen 'vol adrenaline' zat na het tekenen van zijn contract en het liefst vanaf de flanken komt. "Ik speel dan zo dicht mogelijk op het vijandelijke doel, maar ik kan ook prima op het middenveld spelen."Gerelateerd

76 reacties (laatste reactie door gilau)

6 seizoenen. Toch apart dat in de Eredivisie dergelijke contracten amper voorkomen terwijl 5 jaar de normaalste zaak van de wereld is.

"chukcy Lozano" is trouwens de mooiste voetbalnaam bij PSV sinds... Heel lang.

19 juni 2017 om 22:15

5+1 seizoen eenzijdig verlengen?

19 juni 2017 om 22:16

Vond ''hector el Tractor'' ook een mooie haha. Overigens had Moreno zelf geen weet van dat dat zijn bijnaam zou zijn, laat staan waar het vandaan zou komen

Jij gaat schitteren vriend, nu nog een goede cv en we zijn er klaar voor. Lozano - De Jong - Bergwijn hendrix - Pereiro - Ramselaar Brenet - aankoop - Isimat - Arias Zoet

19 juni 2017 om 22:07

Isimat is al weg ben ik bang.

19 juni 2017 om 22:15

Bron? Verder dan die geruchten een paar weken geleden is het toch niet gekomen?

19 juni 2017 om 22:09

Nog een seizoen de Jong hoeft mij echt niet meer. Kan ik niet meer aan. Zoet zal denk ik nog vertrekken, evenals Arias. Dus dit zal het wel niet worden.

19 juni 2017 om 22:20

Geef de Jong nou nog 1 kans, in zn 1e twee seizoen scoorde hij erop los. Ja afgelopen seizoen was het matig, maar heel PSV was dat.

20 juni 2017 om 09:55

Luuk de Jong is een jankbal en in het buitenland mislukt Je hebt meer aan Huntelaar! Komend seizoen weer helemaal niets in Eindhoven!

20 juni 2017 om 10:38

Met Lozano op de flanken kan De Jong echt wel weer gaan renderen. Ik hoop in ieder geval dat hij nog een kans krijgt!

20 juni 2017 om 10:44

Iets meer respect voor de jong mag wel, hij heeft 2x achter elkaar 20+ goals gemaakt. Probeer maar een vervanger te vinden die dat ook kan. Slaat echt nergens op hoe mensen hem afserveren als een of andere koekenbakker.

20 juni 2017 om 21:46

Hij is wel erg beperkt hoor. PSV mag met eisen van zijn spits.

19 juni 2017 om 22:10

Denk dat je met alleen bergwijn te weinig opties voor de flanken hebt, en de Jong, mag hopen dat die nog verkocht wordt of dat locadia/lammers de kans gaan krijgen. De Jong is voetballend zeer matig.

19 juni 2017 om 22:15

@justpsv95,

De eerste twee seizoenen maalde nog geen enkele psv-fan om de beperkte voetbalkwaliteiten van de Jong... Nu scoort hij een seizoen weinig en dan is dat een onoverkomelijk probleem. Als hij er weer 25 maakt in een seizoen en daarmee beslissend is zal het mij een rotzorg zijn dat hij niet elke bal met buitenkantje rechts aanneemt.

19 juni 2017 om 22:28

Nou ik was juist blij dat hij tegen atletico geschorst was aangezien je daar aan een kopsterke spits niks aan hebt. Nee 1e seizoen was goed en voetbalde die aardig mee. Vorig jaar strandde behoorlijk wat aanvallen bij hem en dit jaar heeft die zoveel kansen en aanvallen omzeep geholpen. Je zag gwn dar het een belemmerende factor was zoals bijvoorbeeld tegen twente uit, toen werd er door iedereen lekker snel gecombineerd maar raakte wel steeds de bal kwijt wanneer de Jong werd aangespeeld. Je kunt met hem niet goede gecombineerde aanvallen uitvoeren.

20 juni 2017 om 07:51

@Harrie1610 Dat is juist het probleem van de Jong. Wanneer hij niet scoort voegt hij gewoon ontzettend weinig toe. Bij ons is Jorgensen bijvoorbeeld nog ontzettend belangrijk wanneer hij niet scoort.

20 juni 2017 om 07:54

Met andere woorden Bergwijn is al weer afgeschreven voordat hij goed en wel een kans heeft gehad? Vreemde redenatie.

20 juni 2017 om 08:51

Bergwijn moet nu zeker een langere tijd de kans krijgen, alleen is 2 vleugels voor 2 posities wel een beetje weinig. Met gudmundson die er ook kan spelen.

19 juni 2017 om 22:11

Je wilt iemand met de werklust van pereiro op het middenveld zetten?

19 juni 2017 om 22:21

Pereiro is van nature een aanvallende middenvelder. Hij is totaal geen buitenspeler en is dus misbruikt, wat leidt tot geen motivatie bij deze speler. Geef hem een rol achter de spits en deze man gaat schitteren

19 juni 2017 om 22:29

Idd, zie je dadelijk dat cocu pereiro op de flank zet en lozano op het middenveld haha

19 juni 2017 om 22:32

Nou Pereiro is toch wel een speler die in de 16 moet komen daar ligt zijn kracht ook wel. Deze man heeft gewoon gelijk Pereiro moet echt fitter worden want dan kan hij veel verder komen en maakt het zelfs niet meer uit of hij nou rechtsbuiten, spits of aanvallende middenvelder is.

19 juni 2017 om 23:40

Hoe weet jij wat Pereiro motiveert?

20 juni 2017 om 10:47

Ik heb hun 2 laatst op de herdgang zien pratenonder het genot van een koffie met appeltaart.

19 juni 2017 om 22:12

Ik ga er zelf vanuit dat Zoet en Arias nog weg gaan eerlijk gezegd. Daarbij ben ik ook nog niet helemaal overtuigd van Isimat, maar het kan er mee door in de Eredivisie.

Overigens, ik merk dat je de afgelopen dagen echt lyrisch bent over Lozano. Is dat omdat je hem vaak hebt zien spelen of is dat wat je verwacht op basis van media-aandacht? Ben zelf erg benieuwd wat voor speler het is namelijk, en wat hij gaat laten zien.

19 juni 2017 om 22:17

Ik heb hem wel eens in actie gezien bij pachuca en Mexico, maar het eerste beeld wat ik van hem zag liet wel meteen een indruk achter. Een corner tegen zijn voet koppen om de bal zo van richting te veranderen, iets wat ik nog niet eerder gezien hadden die orginaliteit en creativiteit.

19 juni 2017 om 22:20

Haha huh, hoe moet ik dat voor me zien? Hij kopt een corner bewust tegen zijn eigen voet aan om zo de keeper te verrassen? Weet je zeker dat het dan bewust was?

19 juni 2017 om 22:23

Als ik kijk naar de statistieken van Lozano en zijn filmpjes ben ik idd zeer lyrisch over deze speler. Ook als ik al die Mexicaanse mensen zie reageren op sociale media van PSV en hoe er over deze talent wordt gepraat in Mexico, ben ik zeker overtuigd van zijn kwaliteiten. In de Eredivisie moet hij echt wel kunnen schitteren. Uiteraard is het nog afwachten, maar ik heb er veel vertrouwen in.

19 juni 2017 om 22:29

Ze schijnen in Mexico inderdaad behoorlijk enthousiast over hem te zijn, maar dat wil natuurlijk ook niet alles zeggen. Hoeveel spelers zijn er wel niet met hoge verwachtingen naar Europa gekomen om vervolgens een paar jaar later te eindigen op een lager niveau. Ik hoop in ieder geval dat hij aan de verwachtingen kan voldoen en dat hij niet bezwijkt onder de immense druk die nu al op zijn schouders ligt.
Ik heb ook een aantal filmpjes over hem opgezocht, en het is in ieder geval een speler met een behoorlijke techniek en een goeie trap. Wat me wel opvalt is dat veel van zijn goals in deze filmpjes uit counters voortkomen. Hopelijk is hij ook in staat om zelf iets te creëren wanneer het minder loopt.

19 juni 2017 om 22:30

Zo leek het wel maar 100% kan ik het niet garanderen. Ja Idd hij kopte naar de enehoek maar veranderde de bal van richting en ging in de andere hoek in de goal.

20 juni 2017 om 07:49

Mexicanen op social media zijn niet de meest betrouwbare bron he.. Chicarito is beter dan benzema als je hun moet geloven.

19 juni 2017 om 22:22

Arias en Zoet gaan waarschijnlijk weg. Zie mijn opstelling.

Gomes heeft niet zolang geleden aangegeven ooit terug te willen keren. Laten concurreren met Jurjus.

St.juste. Kan niet gelijk het de Nederlandse top aan, maar weinig keus. Ik hoop dat ze naast hem Diego Reyes kunnen halen van Porto.

Haps liet veel zien, viel tegen laatste maanden, maar ken geen betere optie. Hopelijk kan PSV goed scouten.

Brenet heeft laten zien niet veel onder te doen voor Arias.

Pereiro is erg sloom en zijn handelingssnelheid is ook niet van je het, maar zeker als Pröpper&guardado weggaan, zie ik hem als de ideale 10. Ontzettend goede techniek, kalmte en inzicht.

Bergwijn is niet helemaal stabiel, maar vind de transferinkomsten van PSV triest. Locadia altijd op links. Dus als Locadia beter presteert dan Bergwijn, Lozan naar rechts verschuiven.

In de spits Lammers/locadia/de Jong (paste er niet in).

Off-topic:
Voor Feyenoord ziet het er echt triest uit. Onze kampioen gaat met een armoedige selectie de CL in. Elia was niet erg goed, maar 100x beter dan de genoemde vervangers. Bergwijn zal ook tekort komen in de CL. Nieuwkoop, erg talentvol, maar je kan niet van hem verwachten dat hij gelijk zijn mannetje in de CL zal staan.

Toornstra uitstekend voor de Eredivisie, maar zal Feyenoord in de CL niet verder .

Hopen dat Jorgensen niet weggaat en dat RVP komt als nr. 10.

Jurjus/Gomes
Brenet
St Juste
Aankoop
Haps/aankoop
Ramselaar
Pereiro
Hendrix
Bergwijn/Loz
Jong/Lammers
Lozano/Locad
20 juni 2017 om 00:31

Bergwijn naar feyenoord? Of bedoel je berghuis? Die niet van feyenoord is?

19 juni 2017 om 22:28

Geen Propper? Vind hem tot nu toe meer overtuigen als Pereiro.

19 juni 2017 om 22:57

Ohja Propper ben ik helemaal vergeten, maar grote kans dat ie weg gaat

19 juni 2017 om 23:03

Als bergwijn basis moet staan, heeft psv het toch niet goed voor elkaar. Leuke speler, niet meer dan dat

20 juni 2017 om 07:57

Het grote talent Bergwijn wordt nu al afgeschreven? Geef die jongen toch even tijd om zich vast in de basis te spelen. Of is het toch niet zo'n talent?

19 juni 2017 om 23:31

Sorry maar hiermee ga je het ajax en misschien ook feyenoord komend seizoen niet heel lastig mee maken lijkt me. Lozano is een gok, bergeijn heeft zich niet bewezen. De Jong is hopen op herstel, pereiro is (nog) niet consistent, hendrickx vorig jaar niet goed genoeg voor n basisplaats, brenet is eigenlijk 2e keus op beide backposities en arias is net als de Jong hopen op herstel. Ik vind t veel vraagtekens en bij lange na niet zo sterk ogen als een 2 a 3 jaar terug.

19 juni 2017 om 23:41

Hahaha we zullen zien. Ajax raakt ook belangrijke spelers zoals Klaassen kwijt. Over Feyenoord hoeven we het sws niet te hebben, die hebben gewoon een leuk seizoen gedraaid, maar normaal gaat het natuurlijk tussen PSV en Ajax

20 juni 2017 om 07:51

Wat een arrogantie om te stellen dat Feyenoord het PSV niet lastig gaat maken na een seizoen waarin jullie kansloos 3e werden, Feyenoord kampioen en bij jullie dan ook nog veel spelers vertrekken. En er 1 fatsoenlijke aankoop is gedaan. En dan zeggen ze dat ajacieden arrogant zijn haha.

20 juni 2017 om 07:57

Terwijl bij Feyenoord de meeste sterkhouders nog jaren vastliggen en zeer waarschijnlijk niet zullen vertrekken op Karsdorp na. Maar prima dat je Feyenoord niet serieus neemt volgend seizoen. Kijken wij wel hoe geweldig PSV het gaat doen.

19 juni 2017 om 23:31

Vind het geen sterke opstelling, via Isimat, Brenet heel zwak, Bergwijn nog weinig laten zien bij het 1e en ook ben ik niet weg van Pereiro, talent zeker maar heel wisselvalig

20 juni 2017 om 00:13

PSV levert sowieso kwaliteit in, vind hem maar een geschikte opvolger voor Moreno voor onder de 6 miljoen, vrijwel onmogelijk. Daarnaast zijn Propper en Guardado in vorm toch wel jongens die dit elftal naar een hoger niveau tillen. Tuurlijk heb je Hendrix, maar die is toch meer verdedigend ingesteld. Van Ramselaar verwacht ik ook veel komend seizoen, en Pereiro moet het dan ook maar laten zien op 10, kwaliteit zeker maar nu moet hij ook belangrijk worden met goals/assists.

20 juni 2017 om 00:22

Waarom heeft niemand vertrouwen in de Wijs?! Heeft het laatste deel van het seizoen uitstekend gespeeld voor Excelsior...

20 juni 2017 om 03:03

Ja precies. Excelsior. Bij psv behoort de handelingssnelheid hoger te liggen, en dan wordt het voetballend voor hem gewoon lastig.

20 juni 2017 om 03:01

Alsjeblieft geen Brenet in de basis. Prima voor de breedte, maar absoluut geen basis materiaal.

20 juni 2017 om 10:36

Nou ga er maar vanuit dat er nog een aantal uit dit rijtje zullen verdwijnen. Isimat wellicht, Zoet en Pereiro ook waarschijnlijk. Daarnaast vind ik Bergwijn niet goed genoeg als basisspeler, hoop dat daar nog een oplossing voor komt, of dat hij zich plots gaat ontwikkelen.

Kan dus ook op het middenveld spelen, moet ik hierbij een soort Zinchenko achtig type verwachten of meer een Narsingh? Want ik zag op verschillende sites ook het woord 'vleugelflitser' staan.

19 juni 2017 om 22:20

Denk dat Lozano gewoon op Links gebruikt gaat worden, middenveld zal bezet gaan worden door Hendrix Bart Pereiro denk ik, en Van Ginkel mocht die gehuurd worden en Guardado het eerste half jaar.

20 juni 2017 om 00:07

Misschien een combinatie van beide. PSV mist sowieso wel een snelle buitenspeler die de spitsen ook nog is van ballen kan voorzien.

20 juni 2017 om 07:00

Volgens mij is het meer het type Younes alleen dan met veel meer rendement.

Allemaal schitterend en wel, maar PSV is nog lang niet klaar. Er is nog veel renovatie-werk te verrichten. We kunnen/moeten nog zeker 3 wisselingen verwachten.

19 juni 2017 om 22:17

Ik verwacht dat PSV alles op alles zal zetten om Van Ginkel definitief in te lijven en Janssen te huren van de Spurs. Pröper zie ik nog wel vertrekken.

19 juni 2017 om 22:18

Als het maar niet nog 1 jaar de Jong wordt.. Hopelijk weten ze hem te verkopen en anders wordt die hopelijk stormram want met de Jong kan je genoeg forceren.

19 juni 2017 om 22:33

En waar moeten ze dat geld allemaal vandaan halen? van Ginkel is qua transfersom denk ik niet te betalen en qua salaris zal het voor beiden ook geen kattenpis zijn.

19 juni 2017 om 22:58

Ik ben wel benieuwd hoeveel geld PSV nog over heeft na deze dure aankoop, enig idee?

19 juni 2017 om 23:06

Tja, het geld zal niet meer over de rand klotsen als het dat al deed, dus zal er vast eerst verkocht moeten worden voor er weer wordt geïnvesteerd. Dat is ook wel zo verstandig gezien de grootte van de selectie en de doorstroming van de jeugd.

19 juni 2017 om 23:13

Ja ik had al zo'n vermoeden. Wat dat betreft is dit wel een redelijke risico (die je soms gewoon moet nemen). Je hou zo niet veel geld over voor de breedte, maar wellicht dat PSV nu eens daad bij woord voegt en de jeugd echt wat meer gaat inpassen voor de breedte.

Opzich is de selectie van lsv er nog niet zo slecht aan toe na deze aankoop. Mijn fantasie hoopt dat de Jong nog vertrekt en dan Loca eindelijk een eerlijke kans in de lunt van de aanval krijgt. Dan nog van ginkel definitief aantrekken en het middenveld is ook in orde. Brenet zie ik als vervanger voor willems en hopelijk dat psv riedewald en/of tete kan overnemen van ajax in het geval dat arias weggaat dan heb je gewoon een kampioenswaardig elftal. Als zoet niet naar napoli vertrekt dan hoeven we ook niet voor een nieuwe keeper te zoeken, en stel hij gaat wel weg dan zal ik het proberen om vorm te huren/kopen van the spurs.

En nogmaals een reden voor Ajax om Tete te behouden en Veltman te slijten. Zet deze man tegenover Veltman en hij heeft de dag van zijn leven, tegen Tete de hel van zijn leven.

Goede speler. PSV doet hiermee een uitstekende aankoop. Kan het echter niet laten om Ajax hierbij te betrekken, mocht de 10 miljoen op waarheid berusten en er wordt verder niet gek gesleuteld aan mgt rechten, dan had Ajax beter deze man kunnen halen ipv nog meer geld neer te tellen voor Neres.

Dit was toch wel de gewenste aankoop voor op de flanken. Denk dat Moreno vervangen het moeilijkst wordt, een verdediger halen voor een soortgelijke prijs waarmee hij verkocht is vrijwel onmogelijk te vinden. Maar denk dat dit elftal sowieso wel toe is aan renovatie. Denk dat je achterin minimaal 3 aankopen nodig hebt mochten beide backs vertrekken, en dan voorin eventueel nog een buitenspeler/spits indien de Jong vertrekt.

20 juni 2017 om 00:13

Diego reyes van porto espanyol kon hem voor 7 miljoen over nemen van porto maar hebben dat niet gedaan.

20 juni 2017 om 00:18

Maar is hij evengoed? Moreno is niet alleen verdedigend goed, maar is ook betrokken bij de opbouw en pikt ook nog is zijn goals mee, wat zeker geen onbelangrijke goals zijn. Afgelopen seizoen was hij samen met Sanchez de beste verdediger in de eredivisie.

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. PSV wilde hem wel héél graag hebben, dus voor de Eindhovenaren hoop ik dat hij het waarmaakt.

20 juni 2017 om 00:21

Denk dat PSV sowieso snelheid miste voorin. Aangezien PSV toch wel een counterploeg is, kan hij vaak de diepte ingestuurd worden. Wat ik wel jammer vindt, is dat indien Guardado en Propper vertrekken, je eigenlijk op het middenveld een soort 10 mist die met een steekpass of lange bal de aanvallers voorin kan bedienen. Pereiro zou dat eventueel kunnen, maar een Hendrix of Ramselaar hebben dat kwaliteit/inzicht toch minder.

Ik vind dat de manier zoals Cocu ooit was als speler, met name onopvallend maar een stille kracht, nu langzaam zichtbaar is bij PSV. Degelijkheid maar niets bijzonders. Ik mis de creativiteit en lef. Ik zou creativiteit op het middenveld inkopen en een nieuwe spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

33 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Carlo Ancelotti denkt aan Karim Benzema als nieuwe aanvaller voor Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren