Maandag, 19 Juni 2017

Ronaldo hakt knoop door en geeft agent opdracht

In principe is Joshua King van plan om deze zomer bij Bournemouth te blijven. Als Tottenham Hotspur zich meldt, is de aanvaller echter bereid om na te denken over een vertrek bij the Cherries(Daily Mirror)
Stoke City heeft zich erbij neergelegd dat het Giannelli Imbula met verlies moet verkopen. De middenvelder staat op het punt weer terug te keren naar Frankrijk. (Daily Mirror)
/
Cristiano Ronaldo heeft aan zijn zaakwaarnemer laten weten waar hij zijn toekomst ziet. Jorge Mendes moet aan de slag om een terugkeer naar Manchester United te realiseren. (The Sun)
Racing Genk moet vrezen voor een vertrek van Sander Berge. Arsenal bereidt een bod van twintig miljoen euro voor op de Noorse verdedigende middenvelder. (The Sun)
Claude Puel werd onlangs de laan uitgestuurd bij Southampton. Zijn ontslag heeft niet alleen sportieve redenen gehad, zo blijkt nu. (The Sun)
Alex Oxlade-Chamberlain is bereid om zijn contract bij Arsenal te verlengen. De aanvaller wil dan wel garantie op speeltijd krijgen bij the Gunners(The Sun)Poll

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid heeft gespeeld?


21 reacties (laatste reactie door nerazzurri9)
19 juni 2017 om 18:36

Gelukkig zijn dat vrij korte onderhandelingen.

Óf het is enorm slim gespeeld voor een nog beter contract, óf hij gaat daadwerkelijk terug naar Man United. Oh wat hoop ik dat hij terugkeert, als is het maar omdat het zo'n mooie club is die terug aan de top hoort. (Ik vind het ook prachtig voor het Spaanse voetbal, eindelijk winnen zij misschien eens niet de cl en el ;-)

19 juni 2017 om 18:19

Je weet toch dat The Sun dit heeft geschreven hè, dan klopt er vaak al geen drol van!

19 juni 2017 om 21:53

Ja daar had ik even overheen gelezen. The Sun is gewoon een rioolkrant waar niks van uitkomt dan lijkt het me waarschijnlijker dat hij gewoon blijft inderdaad

Ze hadden deze hele Ronaldo soap in de wandelgangen kunnen gooien. Let maar op dat hij nergens heen gaat.

19 juni 2017 om 18:49

zou ook niet echt tof zijn als hij weg zou gaan.. Wil de 2 beste spelers graag zien concurreren in een competitie.

19 juni 2017 om 19:06

Dan vertrekt Messi toch ook gewoon?

4x the Sun en 2x the Daily Mirror over een kwaliteits dubbele bodem gesproken....

Claude Puel werd onlangs de laan uitgestuurd bij Southampton. Zijn ontslag heeft niet alleen sportieve redenen gehad, zo blijkt nu. - wat is hier de conclusie van? Fapmateriaal op zijn prive computer?

Zo slecht heb ik zo nog maar weinig meegemaakt.

Ja en de Sun moeten we geloven, laat me niet lachen. Ronaldo gaat nergens heen.

Ronaldo gaat gewoon naar Manchester United Hij denkt Real Madrid kijk maar ff met je nieuwe spelers en Bale.

Ik ga morgen ook een krant beginnen. Mijn eerste artikel wordt: MESSI EIST TRANSFER NAAR FC GRONINGEN! Mijn tweede artikel wordt: FC GRONINGEN WEIGERT MESSI VOOR EIGEN TALENT. Ik denk hier wel een toekomst voor mezelf in te maken, jullie???

19 juni 2017 om 23:33

Nee, die rommel lezen we hier ook al en hier is t nog grappiger ook

Ik zie Ronaldo vertrekken. Zowel langs beide kanten een prachtdeal. Want zeg nu zelf 180m voor een 32jarige spits die je op zn top zelf gehaald hebt voor 90? Deze kans krijgt Real nooit meer. En Ronaldo op de linksbuiten is voorbij. Dan kan Ronaldo beter naar een team dat de hele tijd drukt zoals Man U ipv het soms snelle (counter) spel van Real waarbij je toch wel beweeglijker moet zijn. En voor 180 m + Mbappe in de plaats halen zal Real niet lang treuren.

19 juni 2017 om 23:34

Filip: man utd dat drukt? Heb jij voor t laatst n wedstrijd van the reds gekeken toen ferguson er nog trainer was ofzo?

20 juni 2017 om 08:49

Filipmich

Ja want Ronaldo is zo maar te vervangen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren