‘Feyenoord schakelt snel en denkt aan ex-Ajacied als opvolger Karsdorp’

Maandag, 19 juni 2017 om 16:51

Een vertrek van Ricardo van Rhijn bij Club Brugge lijkt aanstaande en daarmee een terugkeer naar de Eredivisie. Het Belgische medium Walfoot meldt namelijk dat Feyenoord een optie is voor de rechtsback, die momenteel ongelukkig is in België. Vooral na de komst van de nieuwe trainer Ivan Leko, die het niet ziet zitten in Van Rhijn, moet de Nederlander uitkijken naar een andere werkgever, aldus de Belgische website.

Van Rhijn kwam afgelopen zomer van Ajax naar Club Brugge voor een bedrag van 1,8 miljoen euro. De verdediger heeft echter nooit kunnen overtuigen en zit vaak op de bank. De directie van de Belgische club probeert de back ergens ander te stallen en in die zoektocht wordt vaak de naam van Feyenoord genoemd. De kampioen van Nederland zou bij een vertrek van Karsdorp naar AS Roma namelijk uitkomen bij de ex-Ajacied.

Vincent Mannaert, algemeen directeur van Club Brugge, heeft aangegeven mee te willen werken aan een transfer. "We bekijken en bespreken samen de mogelijkheden. Hij heeft het namelijk niet makkelijk met de Belgische manier van verdedigen. Veel verdedigend werk opknappen en duels aangaan: dat ligt hem minder", aldus Mannaert in Het Nieuwsblad. Naast Feyenoord zouden ook clubs uit Frankrijk en Portugal interesse hebben in Van Rhijn.


Poll

Denk jij dat Ricardo van Rhijn voor Feyenoord wil spelen?


Gerelateerd

96 reacties (laatste reactie door magicmike)

Shit niet doe Ricardo. Zeker niet na je laatste goal tegen hun en hoe ze je bedreigen.

19 juni 2017 om 16:57

Ja? Hebben we hem bedreigd? Nooit iets over gehoord, heb je een bron? Of bedoel je de doodsbedreigingen die hij zal krijgen van zijn oud-supporters? Zoals Vermeer, want daar heb ik wel een aantal bronnen van....

19 juni 2017 om 17:05

Ricardo zal niet zo snel dood bedreigingen krijgen denk ik, het is niet goed wat er gebeurt is maar Vermeer heeft Ajax ook genaaid en dan zijn er helaas mensen die dat op een of andere manier meer dan persoonlijk nemen... Overigens oud feijenoorders die naar Ajax kwamen zijn ook helaas bedreigd

19 juni 2017 om 17:06

At5 intervieuw Ricardo na de net gewonnen wedstrijd.

19 juni 2017 om 17:07

@baardgrasmus God god, jij bent er ook weer als de kippen bij om de hele discussie om te toveren in een herhaling van zetten en er een 'jullie zijn erger - nee jullie zijn erger' discussie van te maken.

Ik gok dat wve de supporters langs de lijn bedoelt die meestal niet zo vriendelijk uit hun ogen kijken na een goal in het stadion van de rivaal. Maar betrek vooral weer die Vermeerpop in dit verhaal.

Edit: zie nu waar het om gaat. "van Rhijn lacht om 'dreigende' Feyenoorders" op Youtube. Valt inderdaad allemaal wel mee, maar wve zegt niets onjuist.

Ontopic: zou een logische aanwinst kunnen zijn. Vraag me echter af of van Rhijn die stap zelf zou willen maken. Wat is er mis met Nieuwkoop op die plek?

19 juni 2017 om 17:10

Dan zal WVE zich even duidelijk moeten uiten, nu is het eerste bericht er meteen eentje die nergens op slaat. Ja, mijn reactie is misschien scherp, maar tegen dit soort domme bijdragen kan je wat mij betreft niet hard genoeg optreden.

19 juni 2017 om 17:12

Ik denk dat hij bedoelt de verwensingen die hij naar zijn hoofd kreeg in De Kuip. En zeg nou niet dat dat niet zo is. Bij elke ingooi, uittrap, corner etc. zijn ook Van Rhijn en Vermeer he-le-maal verrot gescholden. En niet met "flauwerd" etc... Men kan wel roepen dat Ricardo het niet moet doen maar Feyenoord moet het niet doen. Hebben een prima vervanger achter de hand.

19 juni 2017 om 17:14

Ik begrijp dat je je eigen reactie graag wil kwalificeren als "scherp". Maar hij is eerder opgefokt. Neem lekker wat kouds te drinken joh..🍺

19 juni 2017 om 17:16

Kijk 'Van Rhijn lacht om 'dreigende' Feyenoorders' op YouTube https://youtu.be/hw3PaZCvqIQ Dit is het filmpje waar WVE en Tedhenky op doelde denk ik.

19 juni 2017 om 17:20

Nou goed, de kogelbrieven zijn dus met postzakken binnengekomen bij Van Rhijn, dat is uitgebreid in de media geweest immers. De daders zijn ook bekend, allemaal Feyenoorders, vanwege die vrije trap toen. En daarom komt Van Rhijn niet.

19 juni 2017 om 17:27

Er is niks mis met Nieuwkoop. Echter bij een blessure wie gaat er dan staan?
Er moet ook iets achter de hand zijn om schorsingen/blessures op te vangen en dan vind ik hem geen slechte keus. Laat Gio maar bepalen wie dan van de 2 speelt.

19 juni 2017 om 17:58

Goh, baardje, het is toch niet zo ondenkbaar dat Feyenoord supporters iemand bedreigen? Denk eerder dat een Ajacied zich moet schamen als hij nog nooit een doodsbedreiging van een Feyenoorder heeft gekregen.

19 juni 2017 om 18:32

Als het dusdanig gewoon is dan is het ook geen noemenswaardige reden om niet te gaan . Je hebt er idioten tussen zitten, als die het transferbeleid bepalen geef je ze veel te veel aandacht en maak je ze veel te belangrijk. Zoveel verantwoordelijkheid krijgen ze van hun moeder niet eens in het huishouden.

19 juni 2017 om 18:37

Als ik Van Rhijn was zou ik gewoon gaan idd. Gekken heb je overal.

19 juni 2017 om 18:41

Ze moeten Van Rhijn lekker in België houden, want Feyenoord schiet niets op met Van Rhijn. Ze hebben al Nieuwkoop die i.m.o. over veel meer talent beschikt. Feyenoord moet gewoon een talent doorschuiven voor achter Nieuwkoop. Ik denk dat Geertruida ook wel eens heel goed zou kunnen worden als je die omtraint.

19 juni 2017 om 18:42

Houden is laten*

19 juni 2017 om 19:00

Baardgrasmus, Wat wil je precies uitlokken? Vermeer heeft niks te maken met die bericht.. of zijn de doodsbedreigingen aan het adres van Frank de Boer met ook ineens relevant? Bron: http://m.soccernews.nl/news/333604/BIZAR:_Feyenoord-fans_vieren_Halloween_met_dode_Frank_de_Boer Volgens mij niet. Hou je bij de inhoud van dit bericht. Want daar zullen de Feyenoorders weinig plezier aan beleven als hij komt..

19 juni 2017 om 22:15

Zou voor mij een goede reden zijn ja. Zou niet voor die supporters willen voetballen want dan is het gejuich en geklap wat hij eventueel ontvangt in mijn ogen ook geen moment geloofwaardig en zal altijd in je achterhoofd mee spelen.

19 juni 2017 om 17:11

Van Rijn is er nou juist bij uitstek eentje die zonder problemen naar Feyenoord gaat. Slappe instelling heeft ie, dus hij gaat echt geen standpunt innemen als (ex)Ajacied. Gaat gewoon waar die denkt te kunnen spelen..

19 juni 2017 om 17:25

Dus omdat hij naar Feyenoord gaat heeft hij een slappe instelling ? wat een slappe reactie zeg hij is gewoon een goede rechtsback die best Krasdorp kan vervangen hoor hij is niets minder dan wat er bij ons staat hoor waarom gelijk spelers afkraken als ze naar de concurrent willen alsof Veldman zo'n licht is als rechtsback . Feyenoord is een prima club voor hem net zoals Vermeer dat was want als hij niet geblesseerd was geraakt had niemand van Brad Jones gehoord .

19 juni 2017 om 17:30

Slappe instelling terwijl ook jij in hem potentie zag in het verleden. Als het er nu wel uitkomt? Zoals berghuis en elia bijv?

19 juni 2017 om 17:45

Wat denk je ervan dat deze knul gewoon op de bank achter Nieuwkoop komt? Ten eerste hoef ik hem echt niet in een Feyenoordshirt te zien; ten tweede, mocht het echt gebeuren, dan gewoon Nieuwkoop de kans geven. Dat heeft hij inmiddels wel verdient.

19 juni 2017 om 18:01

Beter lezen graag. Ik zeg niet dat hij een slappe instelling heeft OMDAT hij naar Feyenoord zou gaan. Ik zeg dat hij SOWIESO een slappe instelling heeft, dat laat hij nu bij Club Brugge ook al zien..

19 juni 2017 om 18:23

Getuigt wmb niet van een slappe instelling als hij naar de aartsrivaal zou vertrekken. Hij is als back niet vh niveau Karsdorp maar potentie heeft hij weldegelijk gehad en jij als ajacied kan dat moeilijk ontkennen

19 juni 2017 om 18:39

Hij heeft nooit potentie gehad. Altijd een overgewaarde speler geweest. Tot het laatste seizoen ongeveer, dat iedereen doorkreeg dat hij toch niet zo goed was.

Ik juich het toe. Feyenoord met Nelom en Van Rhijn op de flanken. Dat wordt lachen.

20 juni 2017 om 08:06

Xyzz: ik weet dat niet alle Ajacieden enthousiast waren over van Rhijn in het verleden, maar MagicMike was dat wel. Nu beticht hij hem van een slappe instelling zodra er een bericht geplaatst wordt dat van Rhijn wellicht naar de concurrent zou gaan (om op de bank te zitten). Dat vind ik sneu.

20 juni 2017 om 19:35

Ijsmuts
Dus ik kan mijn mening niet bijgesteld hebben betreffende van Rijn?
Wordt een beetje moe van jou bibliothecaris-gedrag. "get a life" man..
En nogmaals: beter lezen en niet mijn woorden zo proberen te "vervormen", zodat jij weer een puntje kan proberen te scoren. Vermoeiend ben je.

Haha, ik mag het niet hopen. Aanvallend prima, verdedigend te zwak........
Geen CL materiaal en zeker niet het niveau van Karsdorp.

Misschien back-up voor Nieuwkoop? Gewoon durven met Nieuwkoop

19 juni 2017 om 17:07

Welke speler in de Nederlandse competitie is wel CL waardig. Je speelt zes wedstrijden en met een beetje geluk acht dan houdt het echt wel op. Richt je gewoon op je eigen competitie en zoek daar de spelers voor. Dan denk ik dat van Rijn niet zo'n slechte is.

19 juni 2017 om 18:45

Gemiddeld 2 assists per seizoen vind ik niet aanvallend prima.

Ik zou niet weten waarom we uberhaupt een rechtsback aan zouden moeten trekken. De opvolger staat met Nieuwkoop al klaar. Daarnaast zijn er andere plekken in het elftal waar eerder versterking nodig is zoals 2-3 vleugelspelers nu zowel Elia als Berghuis weg zijn en een middenvelder die als 4e man kan mee draaien. Nu heb je een probleem als er 1 weg valt en dat kan niet met een dubbel programma.

19 juni 2017 om 16:58

Uiteraard eerst voor andere posities gaan, maar het seizoen ingaan met alleen Nieuwkoop kan niet. Die jongen had het al lastig om 90 minuten vol te houden, laat staan 34 wedstrijden lang + Champions League. Er moet wel een back-up voor hem zijn.

Wat mij betreft haalt Feyenoord Ter Avest op bij Twente. Een jonge degelijke verdediger die waarschijnlijk niet veel moet kosten. Dan kunnen die 2 mooi concurreren en allebei hun wedstrijdjes spelen. Voor backs moet je niet veel willen betalen, die kan je in principe altijd opleiden (nu staat er momenteel niemand klaar) en anders haal je ergens goedkoop een back-up.

19 juni 2017 om 19:25

Leg dan wat extra knaken op de mat en haal Troupee, zit meer rek in en past qua mentaliteit beter bij Feyenoord. Dat, en ik wil Hidde hier houden

19 juni 2017 om 16:59

Er zal ook nog een back-up voor rechtsback bij moeten komen, of denk je dat Hamer zich definitief op die positie moet richten?

19 juni 2017 om 21:17

Ik weet het niet zo goed. Hamer is technisch goed genoeg om op het middenveld te spelen maar het kan zijn dat hij voor de CM positie fysiek te weinig te bieden heeft. De vraag is of hij dat voldoende kan compenseren zoals Thiago dat doet bijvoorbeeld of dat hij net zoals Karsdorp naar rechts wordt geschoven.

We moeten wel op passen dat we dat niet met alle middenvelders gaan doen die het in eerste instantie niet gaan redden. Prachtig dat het met Karsdorp goed heeft uitgepakt maar dat is geen garantie natuurlijk.

19 juni 2017 om 17:04

Nieuwkoop wordt echt overschat. Geen bijzondere speler. Leuk als back-up, maar geen basismateriaal. Feyenoord zal sowieso een rechtsback gaan halen als opvolger van Karsdorp.

19 juni 2017 om 17:18

Ik weet niet of jij wedstrijden van Feyenoord hebt gekeken, maar toen Nieuwkoop speelde was hij echt ijzersterk. Aanvallend minder dan Karsdorp maar (naar mijn mening) versedigend zeker niet minder!

19 juni 2017 om 18:04

Ik vind Nieuwkoop een van de grootste talenten op dit moment. Geen begaafde Technicus maar wel iemand die altijd een voldoende haalt en uiterst nuttig werk levert. Zie hem liever op het middenveld dan als rechtsback tho, denk dat zijn kwaliteiten daar het beste kan etaleren.

19 juni 2017 om 21:12

Ik denk dat hij het wel goed kan doen als rechtsback. Lijkt de handelings snelheid te missen om op 6 te spelen maar op rechtsback is dat minder van belang. Is aanvallend daardoor ook wat minder sterk maar voert verdedigend zijn taken dan wel weer goed uit.

Zal niet de beslissende factor zijn die Karsdorp vaak wel was maar gewoon stabiel zoals een Kongolo dat aan de andere kant vaak ook is/was.

Dan is hij de vervanger van Nieuwkoop en onze nieuwe back-up voor rechtsachter. Nieuwkoop verdient nu de kans, hij heeft het heel goed gedaan in de wedstrijden die hij mee mocht doen en ik zie hem het niveau van Karsdorp wel halen eigenlijk. Of van Rhijn een goede back-up is weet ik niet, ik was nooit zo onder de indruk van hem en snapte ook niet goed wat hij in Oranje deed. Liever zie ik dat ze een andere speler halen, Dumfries lijkt me een goede bijvoorbeeld.

19 juni 2017 om 17:31

Ik vind Nieuwkoop echt nog te wisselvallig. Wisselt goede wedstrijden af met zeer matige. Ik vind het nog onvoldoende om hem als verdediger van Feyenoord 1 te halen.

19 juni 2017 om 18:44

Orgullo. Ik ben razend benieuwd in welke wedstrijd Nieuwkoop slecht speelde. Volgens mij is die jongen heel constant geweest. Nieuwkoop is al klaar voor Feyenoord 1, gewoon een talentje doorschuiven als 2e rechtsback.

20 juni 2017 om 20:15

PEC Zwolle was hij de slechtste man op het veld. Tegen Ajax was hij ook niet best.

20 juni 2017 om 20:15

PEC Zwolle was hij de slechtste man op het veld. Tegen Ajax was hij ook niet best.

Als je niet of nauwelijks kan overtuigen bij Brugge dan ben ik bang dat dit een slechte aankoop is.
Niet doen dus, bovendien heb je met Nieuwkoop al een prima back in huis.

19 juni 2017 om 18:15

Heeft helaas ook een beetje te maken met speelstijl en dergelijke. Zoals die man zelf al aangeeft past het vele meeverdedigen niet helemaal bij Ricardo wat ik mij kan voorstellen omdat hij bij Ajax altijd bekendstond om zijn drive naar voren. Verdedigend was hij nooit echt top. Kwa speelstijl best vergelijkbaar met Karsdorp dus snap de interesse an sich wel.

Lol te makkelijk. Lijkt me een zwaar verzonnen artikel. Kan me niet voorstellen dat Feyenoord hem wilt.

Niet doen, ligt al gevoelig in Nederland zo'n overstap, maar ook financieel zal van Rhijn niet achteruit willen gaan. Enige voordeel wat Feyenoord hem kan bieden is vooral de CL.

Alsjeblieft niet zeg, ga dan voor Tete. Maar bovendien hebben we geen rechtsback nodig, aangezien we Nieuwkoop en daarachter eventueel Hamer hebben.

19 juni 2017 om 17:49

Beide geen echte backs, net als Karsdorp (lees: of ben ik nu in de war met Hamer en zie ik hem aan voor een ander?). Daarnaast is Hamer nog te jong en heeft hij te weinig ervaring. Het is goed om jonge jongens door te laten stromen, maar dan moeten ze wel echt wat toevoegen en dat doet Hamer nog niet.

19 juni 2017 om 18:47

Hoe kun je dat weten SMK88? Hij heeft 1 officiële wedstrijd in Feyenoord 1 gespeeld, als invaller. Hamer is wel degelijk een goede speler en zou prima als 2e back achter Nieuwkoop kunnen functioneren (geloof me, ik heb al aardig wat jeugdwedstrijdjes gezien 2 jaar geleden). We moeten nu niet onnodig met geld gaan lopen smijten. We moeten jeugd de kans blijven geven.

20 juni 2017 om 09:43

Dat ze alledrie geen echte backs zijn maakt niet zo veel uit, daar Karsdorp nu voor een miljoenenbedrag naar AS Roma vertrekt, als back. Nieuwkoop heeft het afgelopen jaar laten zien een prima vervanger te zijn voor Karsdorp, als back. Als middenvelder vond ik Nieuwkoop tegenvallen. Ik zou nu Nieuwkoop de kans geven als basisspeler en niet geld investeren in een nieuwe back. We hebben een nieuwe linksbuiten (ik hoop Larsson, maar het wordt Boetius), een nieuwe rechtsbuiten (berghuis), een spits/10 (van Persie) en een middenvelder (amrabat) nodig.

Het zou geweldig zijn als Feyenoord als grote verassing met Tete aan komt zetten. Een absolute versterking voor Feyenoord en een absolute aanwinst voor de Eredivisie behouden.

19 juni 2017 om 17:12

Tete tov Karsdorp is geen versterking.

19 juni 2017 om 17:21

Dat is een beetje Kuijt door Charisteas vervangen. Hetzelfde geldt voor Van Rhijn trouwens.

19 juni 2017 om 17:25

Dan acht ik Tete hoger dan Van Rijn.

19 juni 2017 om 18:01

Klopt helemaal baardgrasmus. Stel je voor als je ambitie toont als feyenoord. Een harde werker vervangen voor iemand die eigenhandig een EK finale heeft beslist was natuurlijk een TE grote kwaliteitsinjectie wat ze in rotterdam niet aankonden. Nee lekker voor de back van rkc gaan.

19 juni 2017 om 18:33

Haha, ja de Europese held. Uiteindelijk hebben we hem wel met winst verkocht, dat lukte jullie niet .

Wat een onzin gerucht en dan die poll ook nog

Of Van Rhijn voor Feyenoord wil spelen?

Ik zou hem omdraaien:

Denk je echt dat Feyenoord Van Rijn wil hebben?
Een dikke Nee!

Denken sommigen echt dat Tete voor Feyenoord wil spelen?
Een dikke Nee!

Lijkt mij overigens dat Feyenoord blij moet zijn mocht van Rhijn komen; minder dan Karsdorp maar iig beter dan Nieuwkoop.

19 juni 2017 om 17:22

Ik denk dat Tete ook bij Feyenoord de bank warm houdt. In Nieuwkoop we trust!

19 juni 2017 om 17:35

Je bent weer lekker aan zuigen zie ik. Van jou verwacht je ook niet veel anders. Maar waarom zou nieuwkoop de voorkeur krijgen volgens jou boven Tete. Ik denk namelijk niet dat veel die keuze zouden maken.

19 juni 2017 om 17:40

Ik heb Nieuwkoop dit seizoen erg goed zien spelen, dat was in mijn ogen niet minder dan Karsdorp. Ik heb Tete dit seizoen nauwelijks zien spelen, want Veltman stond op zijn plek. Veltman heb ik wel veel zien spelen dit seizoen, en hoewel ik hem ook weer niet zo slecht vind als velen hier, is het toch wel een klasse minder dan Karsdorp in mijn ogen. Vooral aanvallend doe je een jasje uit (al heeft Veltman wel een mooie dieptepass). Derhalve verwacht ik ook niet dat Tete bij Feyenoord wel veel aan spelen toekomt. Anders had hij Veltman ook wel uit de basis gespeeld. Overigens ging ik vorig jaar ook niet mee in die hype rond Tete, die sliding is mooi maar een sliding is een laatste redmiddel vaak, een goede verdediger heeft hem maar zelden nodig.

19 juni 2017 om 17:43

Zoals de keuze van Veltman boven Tete?

Alle ajacieden lijkenn Tete als hun verdedigende messias te zien, maar de trainer die na jaren er eindelijk weer voetbal in heeft gekregen bij Ajax, dacht daar toch anders over.

19 juni 2017 om 18:10

"Ik heb Nieuwkoop dit seizoen erg goed zien spelen, dat was in mijn ogen niet minder dan Karsdorp. Ik heb Tete dit seizoen nauwelijks zien spelen, want Veltman stond op zijn plek." Ironisch dat je zegt dat je Tete niet hebt zien spelen en nieuwkoop heel goed terwijl Tete vorig seizoen meer minuten op profniveau heeft gemaakt dan nieuwkoop. Zegt misschien meer over jou zielige kromme redeneringen dan over Tete, want waarom werd Tete geselecteerd voor Oranje en de nieuwe Cruijff op rechtsback niet?

19 juni 2017 om 18:29

Geen idee waarom hij werd opgeroepen, wat mij betreft kwam hij niet in aanmerking voor een plek in Oranje. Waarom presteert Oranje trouwens zo slecht kan ik jou vragen, nu je Oranje als ijkpunt gebruikt.

19 juni 2017 om 18:58

Sinds Blind weg is gaat het weer wat beter, dus kan je wel op zijn conto schrijven.

Als de beste man daar wil gaan voetballen dan moet hij dat lekker doen. Kan een goede vervanger zijn voor Karsdorp, mits hij weer zn niveau haalt.

Ik hoop als Feyenoorder dat dit gewoon een slecht gerucht is. Van Rhijn is niet het niveau dat je als Feyenoord moet nastreven. Daarna is hij ook niet beter dan Nieuwkoop. Als je een betere speler wilt halen dan moet je gaan voor Troupée, Janmaat, Tete of een 'onbekende'. Troupée moet met het geld van Karsdorp wel haarbaar zijn. Janmaat is vorig jaar voor volgensmij ongeveer 8 miljoen gekocht door Watford en doet het redelijk, die lijkt mij dus niet haalbaar. Ajax zal denk ik een enorm hoog bedrag vragen aan Feyenoord voor Tete. Een onbekende speler lijkt mij een goed idee maar dat doet van Geel tot nu toe niet vaak. De keren dat hij dit wel deed pakte het vaak niet goed uit. Troupée lijkt mij dus de beste vervanger voor Karsdorp.

19 juni 2017 om 17:37

Ik ben best wel van Troupée geschrokken toen tegen Feyenoord, ik denk dat deze jongen nog lang niet het niveau heeft voor Feyenoord.

19 juni 2017 om 18:08

Nastreven. Zo'n onduidelijk begrip. Leuk dat je iets nastreeft maar het moet ook binnen je mogelijkheden liggen. Nou kunnen we een doeddoener als "je moet toch wel beter kunnen krijgen of opleiden"... Voor dat geld? Moet je echt mazzel hebben.

Als van Rijn nou eens zes wedstrijden basis mag staan, kan hij laten zien dat hij kan voetballen.
Was bij Ajax ook niet verkeerd, alleen heb ik de indruk dat deze jongen wel wat meer minuten had moeten krijgen, maar dit zullen wel de omstandigheden zijn geweest, omdat bij Ajax de concurrentie groot was/is.
Ik denk een goed alternatief voor Feyenoord!

Ik hoop dat dit waar is. dan hoeft geen enkele linksbuiten meer achter zn man aan te gaan man man wat heeft deze man een bizar slechte voor zet. ik en me vrienden(ajax,feyenoord en nac suppoters) maakte weddenschappen hoeveel voorzetten er weer niet zouden aankomen.

Weet niet hoe betrouwbaar zo'n blad is. In het voetbal weet je het maar nooit of hij niet voor Feyenoord wil spelen. Als hij daar basisspeler word en dat is wat hij wil dan kan het zomaar.

Intrinsiek heeft Ricardo heel veel. Waanzinnig schot / vrije trap en 1 op 2 een perfecte pass / lange pass / voorzet. Jammer genoeg is hij verdedigend tactisch zwak en bij momenten nonchalant/laks wat leidt tot problemen. Geen speler voor een club als Club Brugge waar bloed, zweet en tranen gewaardeerd worden, maw zeker geen speler voor Feyenoord. Kopen jullie hem niet even terug Ajax? Of Rsca?

Ik hoor de naam Hidde ter Avest nooit van FC Twente. Nog heel jong, erg degelijk. Lijkt mee prima optie voor Feyenoord.

Als hij daar niet slaagt, waarom dan wel bij Feyenoord? Laat Nieuwkoop lekker zijn ding doen tot aan de winterstop. Mocht het niet bevallen, kunnen we altijd nog kijken naar andere.

Is 3 seizoenen basis speler bij ajax geweest 2 landstitels als basis speler gehaald. 14 jaar bij ajax gezeten inclusief jeugd opleiding. Gaat toch niet naar feyenoord.kan ik niet aanzien een ajaxcied in een feyenoord shirt maar ja het is zijn keus MaarAls ik hem was zou ik nooit naar feyenoord gaan.

19 juni 2017 om 22:58

Ben zelf ajax fan zou het droom jammer vinden als hij naar feyenoord gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

174 fans
Verdediger, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Jong AZ 8 0 1 0
2017/2018 AZ 11 0 1 0
2016/2017 Club Brugge 21 3 3 1
2015/2016 Ajax 12 0 0 0
2015/2016 Jong Ajax 5 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

ADO grijpt naast akkoord met Ajax: ‘Hij heeft een andere keuze gemaakt’

ADO Den Haag ziet Tyronne Ebuehi deze zomer naar alle waarschijnlijkheid transfervrij vertrekken en moet zodoende op zoek naar een nieuwe kandidaat voor de rechtsbackpositie. De Hagenaars hadden hun oog laten...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren