‘Interesse uit Italië, Groot-Brittannië en Duitsland in pijlsnelle PSV’er’

Maandag, 19 juni 2017 om 08:53

Joshua Brenet lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De Telegraaf meldt namelijk dat de ‘pijlsnelle’ verdediger in de belangstelling staat van clubs uit Italië, Groot-Brittannië en Duitsland. Het contract van Brenet loopt nog tot medio 2020 door.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Joshua Brenet deze zomer vertrekt?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door schwarz)

Volgens mij is er over een paar weken niet 1 PSV speler die nog niet aan een vertrek is gelinkt. Dit gaat toch helemaal nergens meer over. Brenet is de logische opvolger van Arias, hij hoeft niet weg, een beetje lef tonen en 10 miljoen vragen.

19 juni 2017 om 09:09

Ik denk als Brands niet op tijd ingrijpt voor nieuwe spelers bij PSV dat ze dit seizoen geen kampioen worden. Het klinkt heel raar wat ik zeg maar bij PSV gaan er meer spelers weg naar mijn idee dan een Ajax die ver is gekomen in de EL.

19 juni 2017 om 09:13

Dat zal vast ingecalculeerd zijn. Jongens als Willems, Zoet, Guardado en Moreno kon je nog een seizoen houden en wilde vervolgens de stap maken. Dat zag je van mijlenver aankomen en ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de mensen die daar over gaan daar ook wel rekening mee hebben gehouden.

19 juni 2017 om 09:13

Dat is inderdaad de waarheid. Ik heb nog hoop voor brands, de transfer van Moreno was ook in 3 seconden geregeld zo leek het wel en dat zou natuurlijk ook dalijk kunnen gebeuren met een inkomende transfer. Brands houdt zijn lippen op elkaar en laat geen enkele informatie doorsijpelen naar PSV watchers. Jammer voor de fans, maar zo kan hij wel rustiger zijn werk doen.

19 juni 2017 om 09:17

Willems behouden die roept al drie jaar dat hij een stap hoger op wilt die gaat gewoon weg bij een redelijk bod, Brenet moet gewoon lekker bij PSV blijven komend seizoen is hij vaste basis speler.

19 juni 2017 om 09:23

Zo raar is het niet. Bij Ajax lopen veel spelers rond die pas net in het eerste zitten, of net zijn aangetrokken, die ondanks het mooie Europese seizoen inzien dat ze er nog lang niet zijn. Bosz heeft er gewoon heel snel (alsnog te laat margoed) een mooi team van gemaakt, dat in het eerste seizoen direct iets heeft gepresteerd. Normaal gebeurt dit pas als je een goed team hebt dat een jaar of 3 samen speelt. Nu zitten jongens als Dolberg, Kluivert, Ziyech, Beek, De Ligt en Sanchez nog helemaal niet te springen om te vertrekken. Maar er kan nog van alles gebeuren natuurlijk.

Bij PSV lopen allemaal jongens die al een aantal jaar in het eerste spelen, en simpelweg toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Ik vind het een beetje de fout van Brands om hier niet eerder op in te spelen. Iedereen zag dit aankomen. Cocu kan je misschien gedeeltelijk kwalijk nemen dat er weinig tot geen jeugdspelers zijn betrokken bij het eerste elftal, dan had je op bepaalde posities ook iets kunnen opvangen. Maar nu ga je helemaal opnieuw beginnen. Vooral in de verdediging ziet het er slecht uit met een vertrek van Zoet, Moreno, Willems en Arias. Maar wie weet, Ajax is in 1 jaar ook totaal veranderd, en dat heeft goed uitgepakt.

19 juni 2017 om 09:40

Bovendien zijn er bij Ajax al veel spelers vertrokken: Klaassen, Milik, Cillessen, El Ghazi, Gudelj, Bazoer, Fischer, Serero, Van der Hoorn, Boer, Van Rhijn, Boilesen, dat zijn in principe al veel spelers van het eerste in het afgelopen jaar. Reken daarbij dat de meeste spelers bij Ajax nog geen twee seizoenen bij het eerste spelen, de uitzonderingen zijn Klaassen, die dus al vertrekt, Veltman, Schone en Viergever, waarvan de laatste pas dit seizoen echt wat heeft laten zien.

Vergelijk dat met Psv, waar Narsingh, Schaars, Jozefzoon, Bruma en nu Moreno vertrokken zijn. Dan de spelers die er al 2 seizoenen spelen: De Jong, Pasveer, Arias, Brenet, Hendrix, Locadia, Willems en Zoet. Dat zijn er toch veel meer, en het is gewoon logisch dat spelers na een jaar of 3 bij de Nederlandse top een keer naar het buitenland gaan kijken.

19 juni 2017 om 11:19

Maar van de andere kant kan je ook concluderen dat de spelers van PSV meer in trek zijn dan spelers van Ajax in het buitendland

19 juni 2017 om 13:01

Bennl, Dit is weer zo typisch napraatgedrag.. Iedereen zag dit zogenaamd aankomen en het is Brands zijn schuld. Wat is precies Brands zijn schuld? Dat de spelers niet goed hebben gepresteerd?

Natuurlijk wist iedereen dat een Guardado, De Jong, Zoet, Willems, Narsingh, Moreno, Arias aan hun wsl laatste seizoen bezig waren. Maar wat niemand wist is dat de meerderheid hiervan na twee geode seizoenen ineens door de mand zouden vallen. Iedereen claimt dit mijlenver aan te hebben zien komen en verwijt Brands niet op tijd te hebben doorgelesecteerd. Maar ik raad iedereen eens aan het archief in te duiken en artikelen van voor het seizoen te lezen. Ik kan je verklappen dat de grote meerderheid van fans, inclusief van Ajax en Feyenoord, PSV toch wel als topfavoriet zagen, want die hadden hun sterke selectie bij elkaar gehouden, en daarbij Ramselaar gekocht en de talenvolle zinchencko gehuurd.

De waan van de dag heerst met ijzeren hand in het voetbal. Waar al die mensen die dit zogenaamd zagen aankomen waren voor de aanvang van het seizoen is me een raadsel..

19 juni 2017 om 15:29

Klopt Valceryn. Niemand verwacht dat een vrijwel compleet intact gehouden selectie zo erg door de mand zou vallen. Wat je Brands denk ik wel kunt aanrekenen is de hoeveelheid buitenspelers die hij liet vertrekken in de winterstop zonder daar een vervanger voor te regelen.

Daarnaast vind ik het onverstandig dat ze Hendrix zoveel hebben laten banken en talenten weinig kansen hebben gegeven, maar goed, dat is ook meer een stukje intern beleid waar je het wel of niet over eens moet zijn. Misschien wilde Cocu continu het in zijn ogen sterkste elftal opstellen om zoveel mogelijk kans te maken op een eventuele inhaalslag in de Eredivisie.

19 juni 2017 om 23:57

Je moet wel niet vergeten dat Hendrix de eerste wedstrijden startte in de basis voordat hij geblesseerd raakte. Als hij fit was gebleven had hij wsl het hele seizoen gespeeld. De verkoop van Narsingh in de winterstop kun je als argument gebruiken, maar na de winterstop heeft PSV uit mijn hoofd in ongeveer drie wedstrijden punten verspilt. De verkoop van Narsingh heeft PSV dus niet echt de das om gedaan. Dit heeft voor het overgrote deel met de enorme dip van veel steunpilaren te maken. Dan kun je nog de beste buitenspeler hebben, maar als je steunpilaren het begeven redt je het helaas niet. Ik vind daarom dat het veelste makkelijk is om Brands maar de schuld te geven. Op de vorm van spelers heeft hij nul invloed.

19 juni 2017 om 09:16

Vind je dat gek dan ?
Het was een desastreus seizoen (qua voetbal en resultaten; Europees niets, uit de beker door Sparta). Jeugdspelers als Hendrix, Brenet, Lammers hebben weinig kansen gehad, terwijl er alle aanleiding was voor verse (veranderde) krachten.

Iedereen was eigenlijk ontevreden en heeft oren naar een vertrek. Brands heeft de selectie niet op peil gehouden en Cocu heeft niemand beter gemaakt...

19 juni 2017 om 09:19

Brenet heeft juist heel veel kansen gehad toen Willems geblesseerd was, en heeft Arias ook een tijd uit de basis gehouden.

19 juni 2017 om 09:21

Sorry, maar Hendrix is geblesseerd geweest en Brenet heeft juist wel veel meer gespeeld dan voorgaande seizoenen. Daarnaast vind ik het leuk dat iedereen roept om Lammers maar die jongen heeft afgelopen seizoen pas voor het eerst wat laten zien in de JL en heeft in de tweede helft ook een terugval gehad.

19 juni 2017 om 09:22

Een Sam Lammers die geen kans krijgt maar Luuk de Jong die dit seizoen ook vertrekt wat hij eerder aangaf die maanden lang maar wat deed. Luuk kan zelf beter nog een seizoen blijven.

19 juni 2017 om 09:25

Volgens mij heeft het vertrek van spelers niet veel te doen met afgelopen seizoen. Guardado, Moreno, Arias, Willems, Zoet worden nadrukkelijk gelinkt met een transfer of zijn al weg, en dat zijn precies de spelers van wie je dat kon verwachten of wist. Heeft dus niks met zogenaamde ontevredenheid te maken van spelers

19 juni 2017 om 09:27

Brenet liet zelfs zien op dat moment beter te zijn dan Willems maar moest zijn plek toch weer inleveren. Cocu heeft echt de plank mis geslagen door aan het eind juist spelers speeltijd te geven waarvan je wist dat ze weg zouden gaan/willen.

19 juni 2017 om 09:59

@dammie
Klopt Hendrix is geblesseerd geweest, Locadia nog langer. Maar Psvers verschuilen zich hierin (waarom ze niet gespeeld hebben) maar al te graag.

Brenet heeft redelijk wat gespeeld maar telkens als er een blessure/schorsing was bij Willems of Arias. Kortom Brenet is een noodverband.

Als je eerste spits totaal niet rendeert en je 2e spits geblesseerd is, geef je normaliter de kans aan de spits van jong-Psv die wel goed bezig was. Dat heet opleiden ! Iets wat de laatste tijd regelmatig wordt geroepen.
Ajax geeft De Ligt en Kluivert ook de kans - Feyenoord geeft Nieuwdorp de kans vanwege blessure bij Karsdorp - bij AZ komt Stengs ineens door - bij NEC Kadioglu - bij Heerenveen Pierie etc. etc.

19 juni 2017 om 10:37

"brenet is noodverband*" Ja logisch toch. Arias en Willems zijn allebei beter op hun posities, dan ga je toch niet brenet opstellen omdat hij toevallig uit de jeugd komt? Dat is toch precies hetzelfde als "Feyenoord die Nieuwdorp de kans geeft bij vanwege blessure Karsdorp" Raar dat het bij Feyenoord wel een plus schijnt te zijn en je het bij PSV telt als een min punt.

19 juni 2017 om 10:55

@nufc_u2
Wat is het verschil tussen Nieuwkoop en Brenet dan in jouw ogen? Beiden maken minuten als de basisspelers geblesseerd, vermoeid of uit vorm zijn. Ik zou niet weten wat daar mis mee is en waarom je Brenet een noodverband noemt en het bij Nieuwkoop ineens over opleiden hebt?

Ik noem de blessures van Hendrix en Locadia geen excuus om je achter te verschuilen maar het zijn wel feiten die je moet meenemen in dit geval. Beiden zouden zeker meer minuten gemaakt hebben wanneer zij fit waren gebleven en Locadia zou waarschijnlijk zelfs basisspeler zijn geweest omdat hij dat vorig jaar ook was en er geen nieuwe linksbuiten is opgestaan.

En ja, ik ben het met je eens dat Cocu iets vaker jeugdspelers een kans zou mogen geven maar die kans moet je wel verdienen. Ik vind niet dat je spelers moet laten invallen om hun debuut te maken of omdat dat een goed signaal is richting de jeugdopleiding. Ik geloof meer in het gefaseerd brengen van spelers en het laten spelen van spelers die goed genoeg zijn. Natuurlijk heb ik geen zicht op die spelers maar Lammers wordt wel echt enorm gehyped in mijn ogen. Veel mensen hebben hem niet of nauwelijks zien voetballen en weten alleen dat hij er in de JL ineens een aantal in schoot. Dat is leuk maar maakt natuurlijk nog niet dat je ook meteen een meerwaarde bent voor het eerste elftal. De technische staf van PSV ziet die jongen dagelijks en kan dat veel beter inschatten lijkt mij. Had hij eerder en vaker gebracht kunnen worden? Ja zeker maar of de ploeg daar iets mee opgeschoten was waag ik te betwijfelen. Als je 3-0 voorstaat is het misschien leuk maar je gaat je aanvoerder en topscoorder van de afgelopen twee jaar niet naar de kant halen als het bijvoorbeeld 0-0 staat.

Opleiden van spelers kan ook prima zonder ze vroeg te laten debuteren of af en toe in te laten vallen bij het eerste. Ik denk dat spelers er meer aan hebben om op maandag 90 minuten in de JL te spelen dan op zondag 10 minuten in te vallen…..

19 juni 2017 om 11:19

Het verschil tussen Brenet en Nieuwkoop ?

Brenet heeft zijn debuut gemaakt in het seizoen 2012-2013. En nu 4 seizoen later is hij nog steeds een ideale invaller als er her en der iemand tussenuit valt.

Nieuwkoop heeft in het seizoen 2015-2016 zijn debuut gemaakt. Afgelopen seizoen heeft hij meer minuten gemaakt dankzij afwezigheid van Karsdorp. Maar zodra die vertrekt, is hij de natuurlijke opvolger.

Wat betreft Hendrix, die was in de laatste maanden, toen hij wel fit en opgetraind was, nog steeds gewoon wissel hoor.

Maar je hebt gelijk, misschien moeten we met z'n allen meer geduld hebben met de PSv-jeugd in de Eredivisie. Wat dat betreft is er nog genoeg hoop voor Koch, De Wijs, Riga, Gudmondsson, Lundqvist en Van Vlerken...

19 juni 2017 om 11:26

Brenet heeft toch ook meer minuten gemaakt dankzij de blessure van Willems of afwezigheid van Arias? Daarnaast heeft hij zich duidelijk ontwikkeld dit seizoen en is hij de natuurlijke opvolger van Arias mocht die vertrekken. Dus ik zie echt het verschil niet.

En Hendrix heeft de aanvoerder van het Mexicaanse elftal voor zich en die staat nu eenmaal hoger in de pikorde. Dat is misschien frustrerend voor hem maar is ook niet heel vreemd als je het mij vraagt.

En Koch en De Wijs moeten nu Moreno vertrokken is hun kans pakken en in de voorbereiding (waar jeugd zeker altijd kansen krijgt) laten zien dat ze er klaar voor zijn.

Ik denk dat Celtic een mooie stap voor hem is. Even daar weer een paar seizoenen veel spelen en dan de stap naar de premier League maken. Het is ook geen topper dus even een stap voor stap doen.

19 juni 2017 om 09:35

Waarom zou hij de stap van PSV naar Celtic maken? Dat is eerder een stap achteruit dan vooruit?

19 juni 2017 om 09:42

Dat valt mee hoor zie het als spring plank naar de Premier League. Brenet is ook weer geen topper he hij zou beter nog een jaar bij PSV moeten spelen.

20 miljoen miljoen vragen! Hij hoeft totaal niet weg en psv zit helemaal niet op een uitverkoop te wachten. Dat een aantal spelers weg zouden gaan was te verwachten, maar nu gaan er + de geruchten, haast 7 spelers weg ongeveer.

19 juni 2017 om 10:33

Als je 10 miljoen voor hem kan krijgen, en je van dat geld 3 basiswaardige spelers kan oppikken (haps, St Juste, Larsson bijvoorbeeld), zou ik het gewoon doen. In ieder geval zou ik niet een onmogelijke vraagprijs vragen om clubs af te schikken, terwijl deze jongen eigenlijk best vervangbaar is.

19 juni 2017 om 11:42

In welke wereld kan je die drie spelers voor 10 miljoen halen? Ik teken ervoor hoor, maar dat zou nooit gebeuren.

19 juni 2017 om 14:20

Deze speler is niet eens 5 miljoen waard, gewoon verkopen en door selecteren. Ik neem aan dat PSV in de jeugd grotere potentiële spelers heeft dan Brenet.

Hmm, Feyenoord lijkt tot dusver de lachende 3e. Ajax wordt redelijk leeg gekocht (volgens geruchten). Zelfde geldt voor Psv. Hopelijk kunnen Ajax en (met name) PSV een goede selectie klaarstomen voor het nieuwe seizoen.

19 juni 2017 om 09:20

Zo kun je zien dat er bij geen exceptioneel goede spelers rondlopen Maar dat het gewoon een goed geheel is gebleken, op basis daarvan zijn ze kampioen geworden. Ben benieuwd of ze dit weer kunnen flikken voor het aankomende jaar. Mocht het bij Ajax alleen bij Klaassen en eventueel een Younes blijven dan geef ik die de meeste kans

19 juni 2017 om 09:21

Bij Feyenoord moest er nog tussen

19 juni 2017 om 09:27

Nou bij Feyenoord zijn die geruchten er ook. In elk geval is er interesse voor Jorgenssen en Karsdorp). Het is maar de vraag of Berghuis zal/kan blijven en Elia, Kuyt en Hahn zijn al weg. Maar gelukkig (voor Feyenoord) nog niet veel interesse zo lijkt het voor het middenveld Vilhena, El Ahmadi en Toornstra. Dat was toch wel de motor van het kampioensteam.

19 juni 2017 om 09:32

Laten we eerst de transferwindow afwachten tot nu toe is er juist bij Feyenoord het meeste weg zeker kwa ervaring (Kuyt en Elia). En bij PSV en Ajax nog niets dus we gaan het zien. Sowieso was de leegloop bij PSV te verwachten daar hebben ze te lang vastgehouden aan deze formatie en niet op tijd door geselecteerd en bij Ajax en Feyenoord krijg je altijd aandacht als je goed presteert nationaal of internationaal.

19 juni 2017 om 09:38

Klaassen en moreno zijn al weg he. Weet niet of je dat gemist hebt?

19 juni 2017 om 11:31

Hahaha Feyenoord stelt internationaal natuurlijk vrij weinig voor. De mensen / clubs in het buitenland krijgen natuurlijk ook alleen maar te horen dat Ajax of PSV hier kampioen worden en Europees iets presteren. En af en toe zit een AZ, Twente of Feyenoord er tussen.

19 juni 2017 om 09:35

Lachende derde hoezo ? tot nu toe is alleen Klaassen weg en verder zie ik niemand weggaan misschien Younis nog nou dat noem ik niet leeg gekocht hoor , de rest ligt jaren vast dus kan niet weg of hoeft niet weg dus ik zie ze eerlijk gezegd wel redelijk stabiel blijven in mijn ogen kandidaat nummer 1 en als er nog bepalende spelers weg zouden gaan komen er zekers capabele vervangers voor .

19 juni 2017 om 09:40

Misschien verwachtte hij dit rijtje: Tete, Sanchez, Klaassen, Younes, Dolberg, Kluivert, Riedewald.

19 juni 2017 om 09:42

Tja als ik de "geruchten" op voetbalzone tot nu moet geloven gaan Tete, Traore, Westermann, Klaassen, boer, Veltman en Younes bij Ajax weg. 3 basis, 4 wissels. Bij psv zoet, arias, moreno, willems, guardado, brenet, van ginkel, Siem en zichenko. 6 basis, 3 wissels. Bij feyenoord elia, kuyt, jorgensson, berghuis, karsdorp en hahn. 4,5 basis, 1,5 wissel. Zoveel scheelt het allemaal niet. Feit is alleen dat Ajax er pas 3 verloren heeft, psv 4 en feyenoord 4. Zoveel scheelt het nou ook weer niet.

Psv Wilde de bezem door de selectie halen, maar denk dat dit niet helemaal de bedoeling is. Alleen echt spelers die geen meerwaarde in het team hebben verkopen en Brenet als vervanger van Arias gebruiken (zoals meer mensen al vernoemd hebben). Op zich kan PsV met een mix van wat jeugdspelers als Gudmonsson, Bergwijn, Lammers en ik zal er nog wel een paar vergeten + ervaren spelers die al basis stonden, een goed elftal opbouwen. Misschien aankopen op bepaalde plekken om een dubbele bezetting te hebben; Meer is volgens mij dan niet nodig.

Ik had niet verwacht dat Brenet in totaal alweer 112 wedstrijd voor PSV gespeeld heeft. Dat zijn natuurlijk niet allemaal wedstrijden als basisspeler maar toch wel een redelijk aantal. Als Brenet slim is dan blijft hij gewoon nog minimaal een jaar in Eindhoven om de plek van Arias over te nemen en een jaar lang als basisspeler minuten te maken. Voor een stap naar het buitenland lijkt hij mij ook nog niet klaar want ik vind dat hij wel beter geworden is afgelopen seizoen(en) maar dat hij nog zeker niet een speler is die tot de beteren van de eredivisie en PSV behoort.

Ik vind dat Brands laatste tijden aan het falen is. 2 landskampioenen onder zijn bewind is wel weinig voor een club als Psv. De hele achterhoede is straks weg en Brands wordt nog niet nerveus?? Is er al een vervanger voor Moreno?

19 juni 2017 om 09:46

Dat heb ik wel vaker gehoord, dat Brands zijn werk niet goed doet in de zomer, maar als het seizoen begint roept iedereen dat PSV de beste selectie van Nederland heeft, en dat is nu al een paar jaar zo en ik weet ook dat het komend seizoen gewoon weer goed zal staan.

19 juni 2017 om 09:54

Dan ligt het aan de trainer die van zo een elftal geen kampioen weet te maken of niet voldoende weet te motiveren. In mijn ogen is Cocu ook een matige trainer die 1 keer overtuigend kampioen wist te worden en 2e kampioenschap hulp moest krijgen van een ander team.

19 juni 2017 om 10:03

Klopt Cocu had eerder in moeten grijpen in de voorhoede en Lammers of Gaston in de spits moeten zetten, en zinchenko had dan op rechts kunnen spelen die heeft ook veel te weinig kansen gehad van Cocu.

Brenet moet blijven, voor hemzelf. Normaal gezien gaat Arias deze zomer weg en maakt hij een goede kans de vaste rechtsback van PSV te worden. Kan hij bij PSV 2-3 goede jaren maken en daarna alsnog een mooie transfer maken. Als hij zich goed ontwikkeld, maakt hij bij PSV kans zich op de radar van oranje te spelen. Kun je bij een transfer een mooier salaris vragen.

Hard werkertje, maar van alle Psv'ers misschien wel de meest vervangbaren. Krijg je hier 5 miljoen voor, absoluut verkopen. Haal je Dumpfries of Diks hiervoor terug en klaar ben je weer.

19 juni 2017 om 10:59

5miljoen?? Blij dat jij niet beslist over de transfers zeg, pfoe. En voor 5miljoen krijg je echt niet Diks hoor, heel misschien dumfries, maar daar ga je echt op achteruit dan.

Brenet gaat nergens heen. Ideale vervanger voor Willems en Arias. Beide zullen vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

16 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 PSV 32 1 2 0
2016/2017 PSV 20 1 1 0
2015/2016 PSV 27 0 2 0
2014/2015 PSV 18 1 1 1
2013/2014 PSV 12 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘PSV brengt miljoenenbod uit op Heerenveen-back Dumfries’

PSV wil zich versterken met Denzel Dumfries. De Eindhovenaren hebben volgens het Eindhovens Dagblad een bod van vier miljoen euro uitgebracht op de 22-jarige rechtsback van sc Heerenveen. De landskampioen wil...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren