Boze AC Milan-fans gooien tijdens EK briefgeld naar ‘Dollarumma’

Zondag, 18 juni 2017 om 22:37

De groepswedstrijd tussen de beloften van Denemarken en Italië is zondagavond in een overwinning voor i Azzurri geëindigd. De formatie van Luigi Di Biagio had aan doelpunten van Lorenzo Pellegrini en Andrea Petagna voldoende om de leeftijdsgenoten uit Scandinavië het zwijgen op te leggen: 0-2.

Denemarken en Italië zorgden in de eerste helft niet voor spektakel in Kraków, al kregen Frederik Borsting, Andrea Conti en Marco Benassi nog wel kansen om te scoren. Het meest opvallende moment deed zich voor toen supporters van de Poolse fanclub van Milan bij een hoekschop biljetten op het grasveld gooien, in de richting van Gianluigi Donnarumma. Achter het doel viel tevens een spandoek met de tekst ‘Dollarumma’ te lezen.

De wedstrijd moest even worden stilgelegd, maar na de hervatting nam Italië afstand van Denemarken. Pellegrini scoorde met een fantastische omhaal en het slotakkoord was aan Petagna, die scoorde na een voorzet van Federico Chiesa. De beste kans voor de Denen was voor Andrew Hjulsager; zijn inzet werd gekeerd door Donnarumma. Italië gaat nu samen met Jong Duitsland aan kop in Groep C van het EK Onder-21.

WOW! De fans van A.C. Milan protesteren tegen Gianluigi Donnarumma, noemen hem ‘Dollarumma’ en gooien biljetten op het veld! 🇮🇹🤑

Geplaatst door voetbalzone op zondag 18 juni 2017


Poll

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma zijn contract bij AC Milan alsnog gaat verlengen?


Gerelateerd

112 reacties (laatste reactie door millonario)

En nog steeds geen nieuws over de persconferentie van onze vriend

18 juni 2017 om 22:48

Gaat om en interview. Raiola wil dat deze pas om 0:00 uur uitgezonden zal worden om Jong Italië rustig haar wedstrijd te laten spelen.

18 juni 2017 om 22:57

Oke bedankt ik was behoorlijk benieuwd/hoop toch stiekem op een verlenging

18 juni 2017 om 22:49

Is tussen 6-7u doorgegaan. Gaan er morgen pas iets over horen.

Pff al die jongen heel het jaar nog moet gaan keepen voor Milan word die er niet beter op. Die zal gewoon elke wedstrijd terecht worden uitgefloten. Tja 18 jaar denk je dan maarja als je je eigen zo volwassen vindt om tegen een bod van 5 miljoen nee te zeggen dan verdien je dit dus ook

18 juni 2017 om 22:45

Waarschijnlijk zet AC hem dan gewoon op de tribune, die jongen gaat niet meer spelen.

18 juni 2017 om 22:58

Dan verkopen ze hem. Ze mogen wel een berg geld gevonden hebben, maar hebben ook nog met ffp te maken. Bovendien moet je niet emotioneel doen over 50m of zo. Hij zal vertrekken of bijtekenen.

19 juni 2017 om 00:24

Gaat niet om de transfersom of dat die wil vertrekken. In eerste instantie zij die alle intentie te hebben om te blijven en kort erna wilt die ineens vertrekken, ja dan maak je jezelf niet geliefd onder de fans.

19 juni 2017 om 00:40

Tja, maar 'de fans' zijn opportunistisch en kort van geheugen. Als hij blijft en hij doet het goed zijn ze het met een paar maanden weer vergeten. En als hij weggaat zal hij wel een van de meest gehate spelers worden hehe, ben benieuwd hoe dat dan gaat bij wedstrijden van Italië straks als hij Buffon vervangt.

18 juni 2017 om 23:07

Wat een onzin dat het terecht zou zijn! Hij kan ergens anders om de prijzen spelen en ja, hij wordt er niet slechter van! Is dat zo fout? Naar een betere club gaan en prijzen winnen en meer salaris. Milan kan hem gewoon verkopen en er veel voor vangen...

18 juni 2017 om 23:33

Je snapt er niks van. Waarom kan milan niet om de prijzen spelen. Dis nieuwe eigenaren klappen er nogal op.

18 juni 2017 om 23:57

Dan moet je ook niet zeggen vanaf het begin dat je dolgraag mee wilt werken aan het nieuwe Milan en een boegbeeld wilt zijn van de wederopbouw van Milan. Bovendien kuste die nog recht in het gezicht van de curva van juve het Milan logo.... terwijl nu de kans groter is dat die naar juve gaat ipv bijtekend. Als hij gewoon had gezegd ik wil me doorontwikkelen vond ik het echt prima maar dan moet je dus niet eerst zeggen dat Milan de enige club is

19 juni 2017 om 00:20

Betekent niet dat het meteen een team is die voor prijzen kan spelen. Allemaal leuk en aardig die spelers die gehaald zijn tot nu toe maar de selectie is in de breedte nog niet sterk genoeg en de basis is ook minder kwalitatief en collectief gezien dan Juve Napoli en Roma.

Ach die persconferentie van onze pizzabakker is voor een klein groepje journalisten die "toevallige" allemaal anti-Milan zijn. Mooie propogande van Raiola om zijn achterbaks werk te verbergen en Milan de schuld te geven. En over de actie, ach Gigio heeft zn keuze gemaakt en veel fams zijn boos (waaronder ik) maar hiermee bereik je toch niks. Laat die jongen lekker met rust.

18 juni 2017 om 23:17

Milan met deze fans is maar een kleinzielig clubje, dat is wat blijkt uit deze hele affaire.

18 juni 2017 om 23:23

Ach man jij net als vele denken dat Milan fans boos zijn om zijn vertrek. Maar als die jongen gewoon aangeeft ik wil vertrekken oke prima. Maar ga er geen soap van maken en zeggen dat je captain wil worden en dat je een huis aant zoeken bent, om dan ALSNOG te vertrekken zonder een reden te geven. Dat is waar iedereen boos om is. Dus noem Milan maar een kleinzielig clubje door de club (die zich heel netjes gedraagt in dit alles) maar af op een paar supporters. Enige wat ik hieruit haal is dat mensen zoals jij kleinzielig zijn.

18 juni 2017 om 23:46

Who cares wat dat mannetje zegt. Hij verlaat jullie nu. Zijn woorden waren niks waard. Hij is niet te redden voor de Milanistas. Wat wel te redden is? Jullie eigen gezicht. Maar jullie maken liever een 18 jarig ventje kapot. Wij zullen hem nooit begrijpen. Maar wel veroordelen.

Huh dat slaat nergens op hij heeft juist het geld van milan geweigerd.......

18 juni 2017 om 22:43

Om elders nog meer te verdienen...

18 juni 2017 om 22:46

Omdat hij prijzen wilt pakken.

18 juni 2017 om 22:48

Dat is een pure aanname. Andere voorwaarden waren duidelijk belangrijker, geld was geen issue voor milan.

18 juni 2017 om 22:49

Op 18 jarige leeftijd al lmao, want hij kon niet blijven om te kijken hoe dit nieuwe project gaat uit pakken? of hij kon niet verlengen en dan weggaan zodat Milan (de club waar ie van houdt) nog aan hem aan kon verdienen? jij weet niks man

18 juni 2017 om 22:52

Rare timing is dat dan. Net op het moment dat Milan de selectie heeft versterkt en al in de eerste weken na het seizoen 100 miljoen euro uitgeeft. Lijkt me sterk dat hij vertrekt omdat hij prijzen wil pakken en als dat wel zo is, moet je niet roepen dat je een Milan-legende wilt worden.

18 juni 2017 om 22:55

Nickmorello, inderdaad. Donnarumma heeft nog minimaal 15 topjaren voor zich, op je 18e al vertrekken bij de club die je heeft groot gemaakt om 'prijzen te pakken'? Onzin.

18 juni 2017 om 22:57

Hij is 18 jaar. Het grote Milan zoals wij het gekend hebben heeft hij nooit gekend. Inter zit er nu al een paar jaar geld in te pompen en het werkt vooralsnog niet. Dat kan ook bij Milan gebeuren. Liverpool is ondertussen ook al een aantal jaren geld te pompen en het lukt ook nog steeds niet zoals ze het willen en ook United heeft veel moeite na de periode van Saf.

Bovendien zitten we niet aan de onderhandleingstafel en wordt Donnarumma als de boeman afgeschilderd door veel mensen. We weten kennen de voorwaarden niet, wie weet had hij zeer nadelige voorwaarden.

18 juni 2017 om 22:58

Hij wou verlengen met de clausule dat AC Milaan juist CL moet halen zo niet dat hij weg mag gaan(?). Althans dit heb ik begrepen.

18 juni 2017 om 22:59

Klopt. Bij milan weten ze dat ze niet terugkeren in de cl de komende jaren, dus moest die clausule koste wat kost voorkomen worden. Het ging juist niet om het geld.

18 juni 2017 om 23:53

@rossoneri27

Dat is wat jij er van maakt.

Wat tot zover naar buiten is gekomen is dat Milan laks heeft gehandeld de afgelopen maanden. En dat de speler enkele clausules in zijn contract wou die gericht waren op de sportieve prestaties.

Uiteindelijk tekent hij dan niet bij en dan zou het enkel om het geld gaan?

18 juni 2017 om 23:59

@xnickmorello

Volgens de Italiaanse media heeft Ac Milan ook laks gehandeld de afgelopen maanden. Als men dan ook niet akkoord gaat met voorgestelde clausules die op prestaties zijn gebaseerd, wie komt er dan tekort? Ook liefde moet van twee kanten komen, daarbij moet de speler ook rekening met zichzelf houden want dat doet de club namelijk niet.

19 juni 2017 om 00:02

@clutch

Onzin, je hebt geen garanties dat iemand zolang meegaat. Er zijn genoeg spelers die of enorm inzakten qua niveau of zwaar geblesseerd raakten en nooit meer op niveau kwamen.

Zou hij bijgetekend hebben voor laten we zeggen vijf jaar en hij raakt zwaar geblesseerd na 4 jaar en komt niet meer terug op niveau. Wat zal Ac Milan dan met zijn contract doen? Denk je echt dat ze die dan gaan verlengen omdat hij nu bijtekende?

19 juni 2017 om 00:23

Omdat Milan ineens zoveel uitgeeft betekent het niet dat ze voor de prijzen zullen strijden. Als Donnarumma een aanbod heeft liggen om voor een club te spelen die er wel meteen staat en direct voor prijzen speelt dan is er toch niks mis mee. Milan koopt nu ineens spelers, maakt er nog geen team van en je weet ook niet hoe die spelers in t eerste seizoen zullen spelen.

19 juni 2017 om 00:26

Afgelopen seizoen ook de coppa gewonnen

19 juni 2017 om 01:41

@rodeduivelfan
"omdat hij prijzen wil pakken" vind ik echt zo'n lame excuus in het moderne voetbal. Dat is eigenlijk toegeven dat je een gloryhunter bent die het gemakkelijk wil krijgen om iets te winnen. Als je een echte ambitieuze sportman bent, dan blijf je bij je club en stel je je tot doel om met je huidige club te strijden voor een titel. Zeker op je 18e.

19 juni 2017 om 08:38

@roma6unica

Dan zijn clubs de grootste gloryhunters, want eens een speler het niet meer goed doet dan laten ze hem niet eens zijn contract uitdienen maar willen ze hem verkopen om een betere speler te kopen.

19 juni 2017 om 12:34

Reactie is beetje naast de kwestie. Spelers worden namelijk heel veel betaald door de club om het goed te doen. Ik beweer nergens dat de speler geen vrije keuze zou mogen hebben of niet aan zichzelf mag denken. Het zou alleen van echte ambitie getuigen om ook een beetje trouw en club-inzet te tonen en met je club ambitieus te zijn. Ipv op zo'n jonge leeftijd al direct op de succes-trein van een andere,momenteel betere, club te willen springen. De Engelse topclubs zitten vol van zulke huurlingen, die bij een minder seizoen zo een transferverzoek zullen indienen. Op die manier verliezen clubs volledig hun identiteit.

18 juni 2017 om 22:44

Hij heeft het geweigerd omdat hij meer wil natuurlijk...

18 juni 2017 om 22:54

Real, PSG en United bieden meer dan 5 miljoen per jaar. Als je denkt dat ze minder dan 5 zullen bieden ben jij hier "moeilijk dom".

18 juni 2017 om 22:58

Uhh nee die bieden dat niet. Dat neem jij gewoon aan. Waarom hem de meest betaalde keeper maken na de gea? Dat is helemaal niet nodig om hem aan te trekken, dat blijkt. Alleen een wanhopige club als Milan zou dat proberen. Maar dat is gewoon geen aantrekkelijke club meer.

18 juni 2017 om 23:38

Bepaalde bronnen hebben gemeld dat Domma een clausule wilt waarbij hij voor 10m weg mag, mits CL niet wordt gehaald. Dat lijkt me natuurlijk ten zotte om als club te accepteren.

18 juni 2017 om 23:41

Dat is verre van redelijk inderdaad, en iets waar je samen uit kan komen. Milan heeft echter de nadruk in hun communicatie gelegd op het salaris, en nu wordt donna daarop afgerekend. De milan fans reageren ontzettend sneu. En ze worden getriggerd als je dat aanstipt kennelijk.

19 juni 2017 om 00:10

En je stipt het alleen maar aan? Come on, het is wel iets meer dan dat.. maar ik begrijp je reactie. Aan de andere kant supporters zijn subjectief, en zoals het woord zegt.. ze staan/hebben altijd een lichte voorkeur voor die ene club kant. Ik begrijp hun reactie ook echter wel. Nadat er al jaren bijna geen toptalenten doorbreken/of überhaupt toppers (in spe) voor Milan spelen, krijg je een speler van ongekend talent die je clublogo aan het kussen is.. en daarna een heel drama (althans door zijn zaakwaarnemer) over contractuele issues (of het nou financieel of clausules zijn, boeit niks, third world problems en gtst waardige optredens). Natuurlijk reageer je daar als supporter vel op. Ik weet niet welke club jij support (united?), maar if so.. dan zou je vast ook kunnen herinneren hoe het was toen Rooney onder SAF moeilijk ging doen.

19 juni 2017 om 00:29

Vond ik toendertijd ook achtelijk. En kijk hoe er nu tegen Rooney wordt aangekeken. Misschien is het op deze site leuker om zelf opportunist te spelen dan je eraan te ergeren. Ik lijk ook wel een idioot die een vloedgolf probeert tegen te houden. Maar het lijkt het wel of ik met enkel hyperemotionele italianen te maken heb. Hoe verhoudt de reactie op Donnarumma zich tegenover de reactie op Bosz denk je? Ik heb de indruk dat er over Donnarumma veel moeilijker wordt gedaan.

19 juni 2017 om 00:50

Hoe wordt er nu tegen Rooney aangekeken? Het is ook niet dat je een vloedgolf probeert tegen te houden, het is meer dat je een vloedgolf probeert te bestrijden met een eigen gemaakte vloedgolf. Een discussie relativeren en andermans argumenten proberen te plaatsen helpt, zoals wat wij nu aan het doen zijn. Daarnaast het filteren van puur provocerende comments en comments zonder enige achtergrond info en deze zo snel mogelijk vergeten. En ik denk dat het vrij simpel is. Bij Donna is Mino betrokken en bij Bosz niet. Mino heeft niet echt een goeie reputatie bij de meeste voetbalsupporters. En waarom dat zo precies is? Naar mijn mening omdat Mino in eerste instantie Mino's belang nastreeft en daarna pas van zijn clienten en voetbalcontacten (die denk ik vrij dichtbij elkaar staan).

19 juni 2017 om 00:59

Naja Glory, je speelt erbij op de man en herhaalt je punt tien keer in hetzelfde artikel. Ik vermoed ook in andere artikelen over dit onderwerp. Dus het is meer dan alleen aanstippen.

Overigens ben ik heel erg benieuwd naar het echte verhaal, de hoogte van die clausule en de aanpak van Milan, maar dat zal wel rooskleuriger uitgebeeld worden tijdens de persconferentie. Het zal ongetwijfeld allemaal niet zo geniepig zijn gebeurd zoals velen hier maar automatisch als waarheid aannemen omdat het in de roddelpers zo is gebracht. Maar feit blijft wel dat de Italianen het voetbal net ff iets heftiger beleven, en het gewoon niet zo handig is (flinke understatement) om vlak voor een vertrek nog je embleempje te kussen en allerlei dingen te roepen die je niet gaat waarmaken. Het zal de leeftijd wel zijn...

Briljante actie en ook terecht. Als je doet alsof AC Milan zo helemaal jouw club is en je hebt er een basisplaats plus je kan er vijf miljoen per jaar verdienen, maar toch wil je op je achttiende al weg...

18 juni 2017 om 22:49

Tel daarbij op dat Milan tot nu toe goede aankopen heeft gedaan en daar Gomez en Conti waarschijnlijk nog bijkomen, dan kan je niet anders concluderen dat Milan - als het goed uitpakt natuurlijk, want dat weet je nooit - weer op de goede weg lijkt te zijn. Ik verwacht ook niet dat de twee genoemde namen de laatste namen zijn die Milan wil hebben.

18 juni 2017 om 23:04

Iedereen begint over die aankopen, sorry maar ik ben ver onder de indruk. Plus, aankopen betekenen ook niks, inter is al jaren weer flink aan het investeren maar het wordt maar niks. Kennelijk ben ik niet de enige die totaal niet in die club gelooft. Hun eigen keeper gelooft er niet eens in.

18 juni 2017 om 23:30

Jij hebt duidelijk een afkeer tegen AC milan of niet?

18 juni 2017 om 23:39

Nah ik ken de mooie club van vroeger, en zie nu hoe de fans zich gedragen. Kleinzielig en genant. Om een keepertje! Zonde van die prachtclub.

19 juni 2017 om 00:21

Je bent ver onder de indruk van van de aankopen maar toch betekenen aankopen niks?

19 juni 2017 om 00:31

Ver van, scherp. Je pakt me niet op een van mijn betere reacties.

19 juni 2017 om 10:47

@glory Dus jij rekent een club af op een groep boze fans?? Denk je dat elke Milan fan dit soort dingen doet ofzo? En ja tuurlijk zijn we boos/ teleurgesteld dat de wellicht de beste toekomstige doelman, voor een habbekrats of gratis de deur uitgaat terwijl hij zo veel van Milan zegt te houden. Nog bozer worden de fans als ie in verband met juve worden gebracht. Dit hoort ook gewoon bij voetbal. Voor ons Milan fans is dit gewoon een hele bittere pil, 1 van de weinige lichtpuntjes in jaren, uit eigen jeugd, op deze leeftijd al boegbeeld, de keeper van de toekomst, de nieuwe buffon enz. We hebben het hier niet over een Jeroen zoet. Tuurlijk zijn we daar van slag fan en fans met dit soort fratsen heb je bij alle grote clubs. Kan me nog een situatie herinnneren van een nietszeggende speler als kishna, die volgens 99% procent van de fans hier, maar een heel seizoen op de bank gehouden moest worden omdat hij niet wilde bijtekenen.

Stabiele wedstrijd van Italia. Niet in de problemen gekomen, maar eerlijk gezegd ook niet superveel gecreeerd. Prachtige omhaal overigens van Pellegrini, er vallen toch wat mooie doelpunten zo in de eerste wedstrijden.

18 juni 2017 om 22:55

Sloeg nergens op en totaal naast de context van wat er allemaal aan de hand is. Het ging niet om geld maar om sportieve details in het contract.

Beetje triest eigenlijk. Ik vind het heel erg jammer dat hij mogelijk weggaat, maar zo werkt het. Er zijn zat spelers die graag willen verlengen, maar die krijgen geen aanbod. Bij ons kon hij een clubicoon worden, maar hij kiest mogelijk een andere route. Jammer, maar er komt wel weer een nieuwe keeper en hij zal vast prijzen gaan pakken.

Die Chiesa kwam echt heel goed binnen, hopelijk heeft Mirabelli goed opgelet want hij is precies wie we nodig hebben.

Dus moeten we ook het "geld" naar alle Nederlandse voetballers of spelers die in de Eredivisie gespeeld hebben gooien? Want ze willen vaak tussen 16 jaar en 24 jaar vertrekken om elders meer te verdienen...

18 juni 2017 om 23:01

Gigantische verschil tussen een 20+ jarige die zich bewezen heeft en naar een topcompetitie wilt gaan en een 18 jarige die het vertrouwen kreeg toen hij 16 was (in een topcompetitie) die al veel kan verdienen met een nieuw contract.
Een Klaassen heeft ver van tevoren aangegeven te willen vertrekken na dit seizoen, Donna komt er vlak voor de transferperiode opeens mee, is een klap voor de Milan fans die dachten hem nog zeker 1 seizoen onder de lat te hebben.
Verder zijn de jongere gasten die de Eredivisie verlaten ook niet geliefd (chong, Kishna, Labyad enz)

19 juni 2017 om 01:37

Avey, Milik zei ook dat hij bij Ajax zou blijven en een week later was hij weg. Je weet dat een speler voor zichzelf kiest en hij heeft groot gelijk daarin. Stel dat het andersom was geweest: Milan zou hem mondeling hebben toegezegd dat ze hem een contract voor vijf jaar zouden geven. Vlak voor ondertekening raakt hij dusdanig geblesseerd dat het nog maar de vraag is of hij ooit weer zal voetballen en zo ja, op hetzelfde niveau. Denk je dan echt dat Milan hem alsnog het contract zou geven? Mijn punt is dat elke club en elke speler eerst naar de eigen belangen kijkt.

19 juni 2017 om 10:50

@kyle. Ja want Ajax heeft niets aan millik verdient??? Overmars lacht nog steeds. Zit ook wel een aardig verschil in talent tussen de 2

18 juni 2017 om 23:56

Vriend hij is 18 en krijgt 5 miljoen per jaar. Noem één speler van 18 bij een NL club die dit krijgt. Of uberhaupt iemand van 18. Zullen er vast zijn maar ik denk dat ze op 2 handen te tellen zijn. Groot gelijk dat de fans boos zijn.

Vind het raar hoe informatie toch op een of andere manier verkeerd kan aankomen. Hij weigert 5 miljoen, dus hoe kan je dan zo genoemd worden? Het gaat om een paar details in zijn contract waar Milan niet aan mee wou werken. Dat is hun goed recht, maar waarom moet die jongen nu zo behandeld worden? Het is een harde zakenwereld, you win some you lose some.

19 juni 2017 om 09:12

Ik denk dat het komt doordat mensen zich alleen maar blind staren op dat bedrag. Alsof je verplicht bent om een contract te accepteren omdat een club je een absurd bedrag biedt. Als dat zo zou zijn zou elke voetballer nu in China voetballen...

19 juni 2017 om 14:19

Klopt, velen vergeten dat hij de voorbije twee seizoenen voor minder heeft gevoetbald. En om een of andere reden, omdat hij niet wil bijtekenen, wordt hij neergezet als een geldwolf. De logica ontgaat me.

Natuurlijk is er wat aan de hand, maar om nu te zeggen dat het enkel om geld gaat terwijl hij een jaarsalaris van 5 miljoen als 18-jarige kan weigeren...daar zeg ik chapeau tegen. Je moet al heel sterk in je schoenen staan om dat te weigeren. Want hij zal nergens zoveel kunnen verdienen, niet op die leeftijd.

Dit is toch veel leuker dan een doodsbedreigingen naar die jongen

Laat die jongen gewoon lekker zijn gang gaan. Hij is AC Milan niks verschuldigd. Milan heeft hem uit een jeugdopleiding geplukt (Napoli geloof ik) en nu wil hij naar de volgende club. Er is maar 1 persoon aan wie hij verantwoording hoeft af te leggen en dat is hij zelf.

18 juni 2017 om 23:38

Er is ook nog eer. Je weigerd 5 miljoen man man man waar hebben we het over.

19 juni 2017 om 07:31

Het is voor mij een teken dat het hem niet om het geld te doen is, maar dat hij gewoon naar een betere club wil. En dan weiger je het aangeboden contract.

Fantastische ludieke actie van de supporters. Beter dan met aanstekers gooien.

De echte Acmilan fans begrijpen situatie. Die rat van een bolle Raiola is de prob Milan had contract klaar met clausule van 100 mil maar die bolle was bang dat geld ging mislopen omdat Milan zaken doet met de speler niet met achterbaks afgestudeerd rechtertje en wat doet die bolle die gaf en geld aan galiani voor dat weg ging en aan de ouders van Donnarumma om stijf hun mond te houden en hem uit de picture te houden van Milan, sorry ben echt laaiend die man maakt mij club zo erg naar beneden en vergeet nie dat dit de club is die het mooist is van de hele wereld met rijkste historie van alle clubs en als je niks weet of Milan nie kan waarderen hou je commontaar thuis en praat nie, iedereen is boos op donna en dat is ze goed recht die man speelt met fans veroverd hun harten zegt ik hou van Milan blijf vooraltijd hier wil captain worden maar speelt met ons. Schande en van mij part laten ze hem zien wat hij gaat missen. Op tribune met die hap. 18 jaar en dat zo je laat bespelen door zo een bolle. Ben blij dat Milan heb gezegd dat hij nooit meer welkom is die raiola. Fassone mag hem niet en denk dat niemand die gast mag. Hij schande voor deze maatschappij. #forza #milan #milanosiamonoi

19 juni 2017 om 00:15

@giuseppecorona

Milan heeft een rijke geschiedenis maar een speler komt niet voor de geschiedenis van een club, die komt voor de toekomst. Het is heel leuk hoor terug kijken in de geschiedenis hoe goed het allemaal was vroeger, maar het is toch veel mooier om geschiedenis te schrijven?

Op dat onderdeel had de betreffende speler duidelijke eisen, iets waar Ac Milan niks mee wou doen. Het enige wat ze konden bieden was een enorme zak geld en daar gaat het blijkbaar niet enkel om.

Dat gezegd te hebben de Italiaanse media bericht al enkele maanden dat Ac Milan te laks handelt. Ik denk dat dit beleid nu de rekening krijgt gepresenteerd. Als je naar de afgelopen 10 jaar kijkt bij Ac Milan, zit dat beleid dan goed?

19 juni 2017 om 09:32

Bij Milan praten wij altijd over de historie het is groot en moet een eer zijn om shirt te spelen, iets wat een cultuur ding is in italie. Je kan mij nie vertellen dat een jongen van 18 historie wil schrijven met zo een zakenwaarnemer dat bestaat niet. Enkele dingen heb je gelijk maar als je echt Italiaans begrijpt en niet de dingen overneemt van voetbalzone want die vertalen soms ook naar een level dat een leugen is

19 juni 2017 om 01:43

Giuseppe, hij is een schande voor deze maatschappij? Omdat hij voor zichzelf kiest? Wat een idiote gedachte. Hij wordt verguisd omdat hij voor zichzelf kiest. Off topic: het zou fijn zijn als je de volgende keer een paar interpuncties zou gebruiken. Dat leest echt veel makkelijker.

19 juni 2017 om 09:33

Jaa raiola en dat zo jongen voor zelf kiest op deze 18e is van jou domme uitspraak want hijs nog veelste jong om bezig te zijn voor de top denk dat jij dan ook makkelijk bespeelbaar bent

18 juni 2017 om 23:57

@wederACmilan Jij bent juist geïnformeerd dit is echte verhaal en dat van mij hierboven

19 juni 2017 om 00:10

@giuseppecorona

Het ging echt niet om een clausule van 10 miljoen Euro hoor, dat bedenkt onze beste vriend hierboven zelf.

19 juni 2017 om 09:36

Je heb gelijk was niet sarcastisch maar zijn aantal die lullen mee maar begrijpen geen klote, wat ik net ook zei Italiaans vertalen is makkelijk maar je moet echt kunnen begrijpen

18 juni 2017 om 23:57

Een zwaar idiote clausule

18 juni 2017 om 23:58

Dat bedrag is natuurlijk te laag maar de clausule is redelijk. Welk bedrag moest daar dan komen denk je? Ik denk dat Milan geen realistisch bedrag had goed gevonden. Wat voor mij betekent dat ze er zelf ook niet zo in geloven, noch in de loyaliteit van Donna. Nu lijkt dat laatste bijna terecht, maar het had allemaal anders kunnen lopen.

19 juni 2017 om 00:08

Ja ik denk dat je er met zo'n bedrag was uitgekomen samen. Maar misschien ben ik te naief. Ik denk ook dat als je die clausule had, en Milan haalt cl alsnog niet. Donna nog steeds zou willen blijven. Ach ja..

19 juni 2017 om 00:11

@glory

Dat bedrag is dan ook onjuist, in de Engelse media worden bedragen van 40 a 50 miljoen Euro genoemd en in Italië zelfs 100 miljoen Euro.

19 juni 2017 om 00:09

@wederacmilan

10 miljoen Euro?

In de Engelse media wordt gesproken van een clausule van 40 a 50 miljoen Euro en in de Italiaanse media spreekt men van 100 miljoen Euro.

Daarbij zou je als club zijnde kunnen voorstellen om deze clausules in te bouwen maar pas actief zijnde per seizoen 19/20. Dan heb je als club en speler zijnde twee jaar om ergens naar toe te werken, lukt dit niet dan kunnen elkaars wegen scheiden.

19 juni 2017 om 10:54

@easy e Nee die 100 is wat Ac wilde

19 juni 2017 om 01:46

10 miljoen? Lag dat niet wat hoger?

Schandalig van die AC Milan fans zeg een tiener met ambities zou uitjouwen schei toch uit man ik zie het al voor me "pappa waarom koop je al dat nep geld?" "Nou, kijk zoon wij hebben een keeper op doel die ergens meer geld kan verdienen en daarom weg wil en daarom gaan pappa en zijn vrienden briefjes op hem gooien". Ik snap dat hele geleuter ook niet dat AC Milan hem de kans had gegeven en zij hem groot hebben gemaakt want dat is complete onzin dat deed die Servische coach (die ze trouwens ook de laan uit hebben gestuurd) ik denk niet dat die bestuursleden naar hem toe zijn gegaan met je moet die 16 jarige knul laten spelen of anders!? als hij niet bij Ac had getekend had hij wel bij Inter getekend iemand met zijn kwaliteiten was overal doorgebroken. Ik begrijp dat voetbal emotie los maakt maar kom op zeg..

Wel zielig dat een stel Polen naar een onder-21 voetbalwedstrijd te gaan waar hun land niet betrokken bij is om nep-biljetten te gooien naar een 18-jarige omdat hij vertrekt bij een Italiaanse voetbalclub.

Hij is een schande en totaal niet waard om een Milan shirt om zijn schouders te dragen. Hij heeft net schaamhaar op zijn balzak en denkt nu opeens de man te zijn en voelt zich te goed en te hoog voor ons cluppie! Nou ga maar lekker ergens 10 mil salaris innen en lekker de bank warm houden.

18 jaar, basisplaats, 5 miljoen per jaar en toch weg willen.... geen woorden voor

19 juni 2017 om 07:37

Het is een teken dat hij misschien sportieve ambities heeft en dat hij die niet bij AC Milan waar kan maken. Ik geloof niet dat dit een centenkwestie is. Maar dat is slechts mijn mening.

19 juni 2017 om 08:33

Oja joh ? Als je 18 bent, nog niks hebt gewonnen en 5 miljoen per jaar kan verdienen bij een club die je een basisplaats biedt, inclusief het vertrouwen vanuit de gehele club die garant staan voor jouw ontwikkeling zodat je minuten kan maken en ervaring op kan doen ? Terwijl je op sportieve ambities bij een andere club langzaam gebracht wordt en minder minuten maakt ? Kom op wees ff reeel ? Als 22 bent met pakweg 150 serie A duels op je naam hebt staan kom je anders binnen dan wanneer je 21 bent en dan pas mag starten als basisspeler bij bijvoorbeeld een real of Chelsea. Denk dat A-C binnen enkele seizoenen weer mee dingt om de titel. Dit is gewoon een centen kwestie.

19 juni 2017 om 09:02

@Djoowey: je denkt dat AC Milan binnen enkele seizoenen weer meedoet om de titel... Dat verhaal lees ik al 10 jaar. Als hij nu naar Juventus verkast dan bankt hij 1 seizoen en daarna kan hij het stokje overnemen van Buffon. Die heeft al aangeven dat hij gaat stoppen na dit seizoen (alleen niet als hij de CL wint). Bij AC Milan speel je nergens om. Misschien dat ze nu eindelijk weer eens om de CL-plaatsen gaan meespelen maar dat is het. Ik denk dat hij niet bijtekent om de natuurlijke opvolger van Buffon te worden. Dat betekent 1 seizoen banken bij AC of Juve en daarna jaren onder de lat op het allerhoogste niveau.

19 juni 2017 om 10:58

Niet overdrijven met je 10 jaar. 10 jaar geleden wonnen we gewoon nog de cl en we zijn ook kampioen geworden in 10/11. Dat prijzen winnen verhaal is gewoon onzin, je kan ook bijtekenen en alsnog een transfer maken met de tijd, zodat de club waarvan je zo veel zegt te houden nog iets aan je verdient. Nu gaat ie waarschijnlijk gratis weg terwijl dit een jongen is die met een aantal jaar op zn contract makkelijk voor 50miljoen de deur uitgaat.

19 juni 2017 om 12:31

Hij is toch niet verplicht om bij te tekenen? Hij is 4 jaar geleden voor een paar ton uit een andere jeugdopleiding geplukt en staat nu voor een schijntje te keepen al 2 jaar lang. Volgens mij heeft deze jongen de club al een paar miljoen aan salaris uitgespaard. Maar nee, dat wordt niet belicht. Hij hoeft alleen aan zichzelf verantwoording af te leggen. En als hij met zijn volle verstand er voor kiest om niet te verlengen dan is dat zijn goed recht.

19 juni 2017 om 21:49

Nee dat is hij zeker niet. Maar wat vooral steekt is dat ie op dinsdag zegt dat ie van Milan houdt, de nieuwe maldini wilt worden, de aanvoerder wilt worden van Milan en bezig is met een huis te kopen in Milaan, om vervolgens op donderdag zn contract niet te verlengen. En doe niet zo dom dat ie al 2 jaar voor er schijntje staat te keepen, heeft te maken met een jeugd contract.

20 juni 2017 om 07:36

@Gatusso3: we hebben een verschil van mening op een voetbalforum. Het zou fijn zijn als je uitspraken als 'doe niet zo dom' achterwege laat. Bedankt alvast.

20 juni 2017 om 09:06

Het contract punt is geen mening maar een feit. En ik zeg nergens dat je dom bent, maar dom doet omdat je feiten klaarblijkelijk negeert.

20 juni 2017 om 13:19

Lees a.u.b. mijn reactie. Ik citeer je letterlijk. Ik vraag je om uitspraken als 'doe niet zo dom' achterwege te laten. Punt 2: het feit dat hij een jeugdcontract heeft, zegt niks over de vergoeding die hij krijgt. Odegaard zijn eerste contract was ook een jeugdcontract en toch kreeg hij enkele miljoenen per jaar. En het enige dat ik zeg is dat hij de afgelopen twee jaar erg weinig heeft verdiend voor zijn status in het elftal en daar dus ettelijke miljoenen salaris mee heeft bespaard. Maar goed, ik stop er nu mee. Klaarblijkelijk heeft mijn verzoek om fatsoen in je reactie geen gehoor gekregen en heb je mijn reacties maar half gelezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Italië

FIFA ranking: 20
243 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Ciro ImmobileAanvaller65
Andrea BarzagliVerdediger50
Leonardo BonucciVerdediger50
Antonio CandrevaMiddenvelder52
Andrea BelottiAanvaller54
EderAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Italië.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Italië.

35 fans
Keeper, 19 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 AC Milan 38 0 2 0
2016/2017 AC Milan 38 0 2 0
2015/2016 AC Milan 30 0 3 0
2014/2015 AC Milan 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Buffon is fantastisch, maar hij is ook volgend seizoen onze eerste keus’

Gianluigi Buffon kondigde afgelopen week zijn afscheid bij Juventus aan en de veertigjarige doelman hield zich daarbij op de vlakte over zijn nabije toekomst. Als de keeper besluit om niet met...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren