PEC Zwolle hoopt: ‘Een topspeler die elke Nederlandse club beter maakt’

Maandag, 19 juni 2017 om 07:48

PEC Zwolle maakte zondagavond melding van de komst van Piotr Parzsyzek, maar daar blijft het mogelijk niet bij voor de club van trainer John van ’t Schip. De naam van Moise Kean, de zeventienjarige aanvaller van Juventus, zingt immers ook nog altijd rond.

“Als deze jongen op ons pad komt, zeggen we geen nee. Voor hem houden we de komende maanden nog wel een setje kleding apart en een plekje in de kleedkamer vrij. Dit is een topspeler die elke club in Nederland beter kan maken”, aldus technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De bestuurder voegt er echter aan toe dat er op dit moment niets concreets speelt rondom Kean en dat de Italiaan op zijn vroegst pas vanaf augustus gehuurd kan worden. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft al meerdere keren laten weten dat hij Kean in de Eredivisie wil stallen, maar het is uiteraard Juventus dat beslist.


Poll

Denk jij dat Moise Kean volgend seizoen in Nederland speelt?


Gerelateerd

10 reacties (laatste reactie door cyberize7x)

Moet het nog zien, Zwolle heeft iets te vaak spelers gehuurd, die een enorme versterking zouden zijn, zoals Hebling en Mastour. En deze Kean is ook pas 17. Geloof best dat het een groot talent is, maar zou toch wat anders zoeken.

19 juni 2017 om 08:45

Hebling deed het anders best redelijk in het begin in mijn ogen. Was echt een toegevoegde waarde wanneer hij speelde met mooie passes en een goede techniek. Jammer dat niet alles eruit is gekomen

Tot nu toe zijn de talenten van Juve/vanuit Italie niet goed uit de verf gekomen in Zwolle. Denk aan Mastour en Bouy. Ze waren niet slecht, maar ze voldeden ook niet aan de verwachtingen.

Een nieuw toptalent halen brengt ook nu geen garanties met zich mee. Aan de andere kant: PEC heeft geen geld om in de selectie te steken, dus moeten ze creatief zijn. Afwachten dus maar weer...

19 juni 2017 om 09:05

Niet geheel met je eens.

Mastour was drama, bijna niet gespeeld ook.

Bouy was echt een meerwaarde, in zijn 2 huurperiodes bij PEC een hele belangrijke voetballer gebleken.

Bouy was voor PEC zeker van waarde! Hij bracht rust in het team en dankzij zijn terugkeer na de winterstop werd het spel van Pec ook beter. Ik denk wel dat Bouy een speler is voor de subtop in Nederland, het grote verschil maakt hij niet. Als de naam Kean valt, begint iedereen gelijk over de andere twee talenten. Het zal een kwestie zijn van motivatie of in hun geval een gebrek aan...

Huren allemaal leuk en aardig, maar als Zwolle schiet je er geen ene bal mee op! Als hij TOP is dan lachen de verhuurder en mijnheer Raiola, want die vult zijn zakken weer. Voldoet hij niet dan loopt zo'n speler alleen maar je eigen talenten in de weg en je krijgt het gezeur van Raiola waarom zijn pupil niet speelt. Kortom Zwolle begin er gewoon niet aan, overnemen of thuis laten

19 juni 2017 om 12:57

Zwolle heeft niet de financiële slagkracht om allerlei aankopen te doen. De financiële situatie is vrij penibel dus moet je roeien met de riemen die je hebt..

19 juni 2017 om 13:36

Je hoeft niet zo veel geld te hebben om toch wat te kunnen verdienen, zie Heracles! Je moet goede scouts hebben, die mannen zijn hun geld dubbel en dwars waard! Heracles heeft in haar 12 jarig verblijf in de eredivisie zeker € 20 miljoen aan transfers binnen geharkt! En waarom zou Zwolle dat niet kunnen?

Als je teveel van types als Raiola afhankelijk bent wordt er meestal maar éã©n veel beter van en dat is niet de club Zwolle maar mijnheer Raiola.je krijgt alleen maar de twijfelaars, de echte stoppers uit de opleidingen van de grote clubs willen niet in Nederland spelen en ook niet op kunstgras.

19 juni 2017 om 14:15

Jij hebt het over overnemen waarmee je dus suggereert dat ze hem moeten aankopen omdat hij nog een contract heeft. Ik weet zelf ook wel dat Zwolle het moet hebben van transfervrije spelers die nog flink in waarde kunnen stijgen maar dat is niet wat jij met je eerste reactie zei, daarom reageerde ik dus op je oorspronkelijke post.

Ik begrijp niet zo goed waarom PEC nog steeds redelijk veel huurt, zouden daar dan echt niet veel geld zitten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
9.PEC Zwolle44-12
11.Excelsior40-15
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dirk MarcellisVerdediger11
Philippe SandlerVerdediger10
Bram van PolenVerdediger11
Tijani ReijndersMiddenvelder10
Mustafa SaymakMiddenvelder11
Erik IsraelssonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

1 fan
Aanvaller, 18 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren