‘Ronaldo zinspeelt op terugkeer naar Old Trafford; ook Milan geïnteresseerd’

Zondag, 18 juni 2017 om 21:30

De toekomst van Cristiano Ronaldo is vooralsnog in het ongewisse. De Portugese superster zou na een geschil met de Spaanse belastingdienst uit zijn op een vertrek bij Real Madrid en heeft volgens het doorgaans goed ingelichte Sky Sports een voorkeur voor een terugkeer naar Manchester United.

Ronaldo speelde in het verleden zes seizoenen voor United, alvorens hij in de zomer van 2009 voor 94 miljoen euro de overstap naar Real Madrid maakte. Het lijkt onwaarschijnlijk dat De Koninklijke zomaar zal wensen mee te werken aan een transfer van de 32-jarige aanvaller, wiens contract in de Spaanse hoofdstad nog vier jaar doorloopt, maar van Ronaldo is bekend dat hij nog altijd warme gevoelens koestert voor zijn ex-club.

Bij een transfer lijkt United zodoende de beste papieren te hebben. Daarnaast zou ook Paris Saint-Germain de situatie rondom Ronaldo nauwlettend in de gaten houden, terwijl verder AC Milan wordt genoemd als mogelijke bestemming. Een vertrek naar de Chinese competitie zou gezien zijn leeftijd minder waarschijnlijk zijn.


Poll

Bij welke club speelt Cristiano Ronaldo volgend seizoen?


Gerelateerd

54 reacties (laatste reactie door sirius)

Een vertrek naar de Chinese competitie, zou gezien zijn leeftijd minder waarschijnlijk, zijn volgens mij is de leeftijd die Ronaldo nu heeft juist de perfecte leeftijd, om naar China te gaan, laatste jaren nog even flink wat meer verdienen in China.

18 juni 2017 om 21:36

Bij Ronaldo is dat wel iets anders. Die man is nog steeds de beste ter wereld met Messi en hij zit nog steeds op de top van z'n kunnen. Als hij 36 ofzo is, zou het een 'logsiche' stap kunnen zijn. Maar goed, hij verdient per jaar al 80 miljoen, dus voor het geld hoeft meneer het niet te doen.

18 juni 2017 om 21:38

Die man verdiend al 82 miljoen per jaar (als in het beeld op deze site klopt). Voor het geld hoeft hij niet meer naar China.

18 juni 2017 om 21:43

Gaf alleen aan over dat stukje in het artikel,over Ronaldo zijn leeftijd, hij heeft toch gewoon een mooie leeftijd om nu naar China te gaan, ik weet ook wel dat hij nu al veel verdient hoor.

18 juni 2017 om 21:45

En waarom zou die naar China gaan als hij nog steeds bij de top 2 van de wereld behoort en hij bij Real en United evenveel kan verdienen?

18 juni 2017 om 21:47

Maar als het niet om het geld gaat, wat moet hij dan doen in China? Genieten van het goede weer, het fijne belastingsysteem (geen idee of dit ook zo is) of het goede nachtleven?

18 juni 2017 om 21:51

Sorry maar de meeste voetballers stoppen pas rond hun 35e in de top. Ronaldo is iets fitter dan derest dus wordt er verwacht dat hij misschien wel buffon achterna gaat. Tijd zal t leren. Maar in China valt niks te zoeken. Ronaldo verdiend meer dan 100mil netto per jaar aan voetbal en zaken. Wat moet je met meer geld dan dat. Zelfs Ronaldo kan best wel rond komen met 8 miljoen per maand hoor

18 juni 2017 om 21:53

In China kan hij dubbele of veel meer verdienen dan elders vanwege media en sponsor daar... De Chinezen hebben namelijk zeer groot belangstelling voor een speler zoals Ronaldo.

18 juni 2017 om 22:05

Die man heeft toch al zo veel geld dat niet meer op te maken is. Dan gaat zijn salaris van 82 miljoen naar 120 miljoen bijvoorbeeld. Dat is het echt wel waard! Zeker als je het pas slechts 10 jaar met minimaal 10 miljoen moet doen. Hij hoeft maar in zijn vingers te knippen en zijn salaris gaat weer met 3 miljoen omhoog bij Real.

19 juni 2017 om 01:23

Met Buffon kan je dat toch niet vergelijken. Zelfs niet met Pirlo.
Ik denk dat hij nu zoiezo weer minder zal worden want de laatste 2 jaar waren zeer geslaagd voor hem. Eerst het EK winnen en dan zo belangrijk zijn voor de CL en hem 2x op rij te winnen. Logisch zou zijn dat ze de CL niet 3x op rij winnen maar je weet nooit. Daarom denk ik dat hij nu top gezien kan worden, en het meest succesvol qua prijzen voor hem. Maar komend seizoen gaat hij richting de 33 en ik denk dat hij nu stilaan minder zal worden. Hij zal natuurlijk nog 2 of 3 jaar van topniveau zijn zoals eerdere seizoenen bij Real maar het allerbeste denk ik ligt nu vlak achter de rug. Eens hij 36 is kan hij ook transfervrij naar Manu gaan voor 1 of 2 seizoenen. Daarna is hij 37 of 38 en kan hij nog uitbollen in China of de VS maar mijn gedacht zegt dat hij dan eerder naar de VS zal gaan. Ook daar 1 of 2 seizoenen en dan is hij 38, 39 of 40. Zelf zei hij tot zijn 41 maar dat wil ik wel nog eens zien, nu is dat makkelijk praten als hij zichzelf de allerbeste voelt maar in nog geen 5 jaar tijd kan het snel veranderen qua fysiek. En ik dacht dat hij zelfs zei tot zijn 41 bij Real blijven maar daar geloof ik niets van. Zijn fysiek en snelheid gaan plots zeer snel achteruit gaan, niemand weet wanneer maar logisch gezien kan dat binnen 2 jaar al het geval zijn en als het meevalt mag hij blij zijn als dat nog 4/5 jaar lukt.

18 juni 2017 om 21:40

Wat zou je met nog een extra 200 miljoen doen?
Met het geld dat hij nu heeft, kan hij 5 levens leven en dan nog miljonair zijn.

18 juni 2017 om 21:53

Ja haha ik denk dat zijn maandsalaris groter is dan het maandsalaris bij elkaar opgeteld van heel de bevolking van Madeira hahaha gekkenhuis

18 juni 2017 om 23:08

Het probleem is met voetballers dat veel van hun, Der vervolgens ook gaan naar leven. dat is geen probleem tijdens je carrière, maar wanneer men stopt, stoppen ook de inkomsten. Maar men spendeert wel gewoon door zoals voorheen. vooral in engeland zie je voetballers failliet gaan na hun carrière. al verdienen doe niet wat ronaldo verdient. Maar daarbij denk ik dat de uitgaven van ronaldo ook een stuk hoger liggen. het is dus niet vanzelfsprekend dat je het geld niet meer opmaakt. zoals een Rooney bijv. gooit een week salaris erdoor heen in een casino. nu kan dat, want volgende week komt er weer bedrag binnen.

18 juni 2017 om 23:15

Ronaldo is een merk opzich. Hij heeft flink wat investeringen lopen, dus geld stopt niet zodra hij stopt met voetballen. Zijn niet allemaal Cruijff of Maradonna. Ik verwacht eerder dat Ronaldo zoals Pele zal gaan leven de rest van zijn leven.

19 juni 2017 om 00:04

De man verkoopt onderbroeken, schoenen, hotels etc. die verdient wellicht wel meer als hij gewoon in europa blijft om het merk ronaldo te vertegenwoordigen.

Ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen. Heb ook geen idee of dit waar is, of dat de media weer alles aan het opblazen is. Voor United zou het wel geweldig zijn natuurlijk, maar ga er niet vanuit dat Real hem wil laten gaan.

Zou geweldig zijn voor United. Maar zoals ook in het stuk van Sky staat zijn ze er bij United bewust van dat Ronaldo dit aangrijpt om Real de schade te laten betalen en daarna zijn liefde uit te spreken aan Real. Zo zal het uiteindelijk ook gaan. Maar Ronaldo terug op Old Trafford.. wauw dat zou geweldig zijn!

Terug naar United, maar dan samenwerken met Mourinho.
AC Milan zou ik leuk vinden, alleen wil ik CR7 toch graag in de CL zien.

Hoe het ook mogen zijn: het is zonde, het is jammer. Ik had gehoopt hem nog een paar jaar te zien bij Real, om te zien hoe lang hij het echt nog kan uithouden.

Milan kan niks. Ffp met een tekort van 75mln vorig jaar? Zaakwaarnemer gebabbel. Milan wordt overal mee in verband gebracht maar er komt nooit iets van

18 juni 2017 om 22:11

Milan is gewoon goed aan het investeren hoor en is nog lang niet klaar. De overname is pas net rond dus hiervoor was er ook iks om te investeren. Ronaldo zal niet naar Milan gaan, sowieso zullen er nog geen absolute wereldoppers komen, dat heeft tijd nodig.

18 juni 2017 om 23:19

Ik denk dat het ook te maken heeft met het feit dat Milan geen cl speelt. Mocht er komend seizoen cl voetbal worden gehaald dan komen de toppers vanzelf.

Hoewel ik niet voor Milan ben, zou het wel mooi zijn om hem daar te zien. Milan doet nog een paar aankopen en draait bovenin mee, terwijl Donnaruma spijt heeft van zijn beslissing.

19 juni 2017 om 01:28

Milan kan wel via meerdere constructies de FFP dit jaar omzeilen. Dmv huren met verplichte optie tot koop.

Een droom die toch wel uit gaat komen? Pogba en Ronaldo? In de winterstop Griezmann erbij? Ik hoop van wel 😊

18 juni 2017 om 22:35

Zou wat zijn zeg! Ik droom met je mee! Al denk ik dat Griezmann in de zomer van 2018 sowieso wel zal komen. Ronaldo zou prachtig zijn, maar wie gaat er dan in de spits? Rashford een heel seizoen zie ik persoonlijk nog niet gebeuren en om Ronaldo en Morata aan te trekken zal heel duur worden. Zeker United ook nog een middenvelder wilt aantrekken

18 juni 2017 om 22:48

Griezmann in de winterstop lijkt me nogal onzinnig, die kan dan niet meer in de CL uitkomen.

Haha sorry hoor, maar AC Milan? Werkelijk? Met alle respect, maar Milan heeft momenteel al de grootste moeite om een 18-jarig talent langer aan zich te binden. Om dan een van de grootste spelers van dit moment te kopen lijkt mij erg onrealistisch. Dan heb je nog het enorme tekort wat Milan heeft m.b.t. FFP en het feit dat de club geen eens Europees voetbal speelt door hun zevende (!) plek in de competitie. De selectie is middelmatig en dus weinig kans op hoofdprijzen. Milan heeft slechts 1 keer een bedrag van boven de 40 miljoen betaald voor een speler, en dat is al weer ruim 15 jaar geleden. De kans dat Ronaldo daarheen gaat staat gelijk aan nul.

Denk overigens nog steeds dat Ronaldo gewoon blijft bij Real Madrid. En mocht dat niet zo zijn heb ik daar ook wel vrede mee.

18 juni 2017 om 22:25

Natuurlijk heb je volledig gelijk. Maar Milan werd 6de en speelt dus wel degelijk Europa League, klein foutje in je verhaal.

18 juni 2017 om 22:38

Aan beide heren, moet dan ook mijn fout toegeven, is wel zo fair. De vraag is overigens wel of Ronaldo erg warm loopt om in de Europa League te spelen en dus verandert er in de kern weinig.

19 juni 2017 om 01:54

Milan heeft geen specifiek budget hoor

Paar miljoen erbij en hij blijft gewoon bij real. Dit trucje deed Rooney zo n beetje elk jaar , nu niet meer natuurlijk want inmiddels snapt hij wel dat ze dan toedeledokie zeggen haha. Nee Ronaldo blijft wel hoor wil gewoon meer geld - Panama kan niet meer nou dan maar Kaaiman eilanden.

Hij kan beter gewoon bij Real Madrid blijven. Mocht hij weggaan gaan dan zal hij Nooit de gemiddelde cijfers halen die hij nu heeft en ook niet de aantal prijzen winnen als die hij nu heeft. van Real Madrid naar Man utd zal sportief een grote achteruitgang zijn.

haha die doet gewoon precies hetzelfde als Ramos destijds deed. ik verwacht weer een contractverlenging van Ronaldo bij Madrid, deze zomer nog.

Ben ik serieus de enige die het ontzettend lame zou vinden als ie weer naar ManU zou gaan?

Zulke spelers wil je toch elke x bij een nieuwe/andere club zien om te weten of ze het daar ook weer flikken?

Buiten dat lijkt het me als voetballer ook leuker en uitdagend om een bredere CV te hebben aan de eindstreep.

Daarnaast vraag ik me sterk af of hij wel goed zal renderen aangezien de selectie van ManU velen malen minder is dan die van RM.

18 juni 2017 om 22:50

Hij verdient nu bij Real circa 30m salaris, hoeveel clubs denk je dat daarbij in de buurt kunnen komen? Zelfs voor een City of PSG is dat enorm puzzelen met het budget.

19 juni 2017 om 01:43

Geloof me nou gast Ronaldo waar die maar gaat al zie je hem hij stoke city en hij zal presteren. Ik vind dat echt bullshit ja zal hij ergens anders wel slagen. Ik snap wel wat je bedoelt hij kan bij een team komen dat niet draait maar Ronaldo zelf zal gewoon zijn niveau halen daar twijfel ik geen seconde aan een beest blijft een beest

Het sprookje Real en Ronaldo lijkt voorbij. Zie hem graag terugkeren bij United. Wat geweldig zou dat zijn. Ibrahimovic en Ronaldo samen.

18 juni 2017 om 23:40

Ibra gaat al weg dus dat sprookje kan je vergeten

Zou eigenlijk onwijs knap zijn van Real. 94 miljoen uitgeven aan een speler, die vervolgens de club aan allerlei records en prijzen helpt, om deze dan vervolgens nog met winst te kunnen verkopen

Ik geloof er niet veel van. En als hij naar Manu wil zou het gek zijn van Manu om nog 150 miljoen te betalen voor een speler die in het nieuwe seizoen richting de 33 gaat. Manu zou maximaal hetzelfde mogen betalen zoals Real betaalde in die tijd, 94 miljoen dus. En als Ronaldo veel respect wil tonen voor Manu zou hij moeten proberen transfervrij naar daar te gaan. Het enige probleem is dat hij nu nog vast ligt voor 4 jaar en tegen dan is hij (zo goed als) afgeschreven voor de top van Europa.
Wat hij kan doen is nog 2 of 3 jaar blijven bij Real, dan is hij er al (bijna) 35 en laat Real hem met 1 jaar contract misschien toch transfervrij gaan op aandringen van Ronaldo. Dan kan hij bij Manu nog maximaal 2 jaar alles geven wat nog in hem zit en daarna misschien nog uitbollen in de Vs.

Real zal er denk ik alles aandoen om hem te houden, ook al lukt dat maar voor 1 seizoen meer want hij heeft wel nog een langlopend contract dus zal Ronaldo ook daar rekening mee moeten houden. Daarnaast is het heel onverstandig van Real om Ronaldo te verkopen want dan hebben ze een enorm kwaliteitsverlies en kan je Barcelona met vrij veel zekerheid al kampioen noemen voor de volgende jaren tot Messi minder wordt of hij ook misschien nog vertrekt.

De media blijft maar door gaan echt echt verrot. Ik geloof hier letterlijk helemaaaaaal niks van en mensen moeten dit ook niet gaan geloven. Ronaldo gaat zijn carrière gewoon bij real afsluiten 1 ding wat zeker is. In de tijd dat Messi ook hier mee te maken had kreeg je ook die onzin van hij wilt Spanje verlaten en je hoorde alleen maar manchester city machester city, maar ja kranten moeten verkocht worden. Ik las gisteren ook iets met Messi heeft 41 champagne flessen besteld en 27 pizza's in eerste instantie geloofde ik dat wel eerlijk gezegd maar vandaag liet hij zelf weten dat de media alleen shit plaatst, echt erg die media gewoon vies walgelijk alles in 1.

Ik denk niet dat AC Milan hem kan betalen. Als je ziet hoe de situatie rondom Donnarumma zich afspeelt, zie ik ze geen kapitaal betalen om Ronaldo binnen te halen. Verder denk ik nog steeds dat dit hele circus gewoon een tactiek is om weer een verbeterd contract bij Real Madrid te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4218 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3727 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
2013/2014 Real Madrid 30 31 4 1

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren