wk2018

Mkhitaryan: ‘Ze willen het voetbal spelen dat Ajax vroeger ook speelde’

Zaterdag, 20 mei 2017 om 11:23

Henrikh Mkhitaryan neemt het komende woensdag met Manchester United in de finale van de Europa League op tegen Ajax. Een wedstrijd die volgens de Armeniër absoluut gewonnen moet worden. Hij weet het nodige te vertellen over de tegenstander die the Red Devils in Stockholm zullen treffen.

“Ik heb enkele wedstrijden van Ajax gezien. Het is een jong team, met enkele goede individuele voetballers. Ze spelen heel agressief en willen het voetbal spelen dat Ajax vroeger ook speelde”, zegt Mkhitaryan tegenover Sky Sports. Toch zijn er volgens de Armeniër geen excuses voor Manchester United. “We hebben maar één keuze en dat is deze wedstrijd winnen. Deze finale gaan we niet verliezen. We willen en moeten winnen, het is belangrijk dat we de Champions League halen.”

“Als we de finale van de Europa League winnen, hebben we een fantastisch seizoen gehad”, vervolgt de aanvaller annex middenvelder zijn verhaal. “We hebben al twee prijzen gewonnen, de Europa League zou de derde zijn. Het wordt een van de belangrijkste wedstrijden in mijn leven, ik wil deze kans niet laten liggen. Ik zal niet nerveus zijn, want ik ben geen kind meer. Inmiddels weet ik hoe ik met de druk om moet gaan en me klaar moet maken voor zo’n wedstrijd.”


Poll

Denk jij dat Ajax de Europa League gaat winnen?


Gerelateerd

69 reacties (laatste reactie door nick danninga)

En dit is de druk die united de das om kan doen. Zij moeten, en Ajax kan vrijuit spelen. Ik denk en hoop dat Ajax hem pakt.

20 mei 2017 om 11:40

Ik denk sws dat het qua support als een thuis wedstrijd gaat voelen. Opzich ook nog wel gunstig dat ze maandag nog een potje moeten. Wat zou het mooi zijn!

20 mei 2017 om 11:53

hoezo als een thuiswedstrijd? er is nogal een verschil tussen 10k en 50k en belangrijker tussen maar 2 k van het uitteam en 10 k bij deze wedstrijd

20 mei 2017 om 17:41

Ik sprak een paar Zweden en die zeiden dat het neutrale publiek wss voor Ajax is omdat ze met dolberg en schone 2 Scandinaviërs hebben.

20 mei 2017 om 21:24

Bij Manchester staat de grootste Zweed aller tijden onder contract.

20 mei 2017 om 11:47

Dat zal een veredeld b-team zijn. Weet niet of Zweden meer United of Ajax fans zijn overigens.

20 mei 2017 om 12:48

In Scandinavië is United onwijs populair! Of er ook veel Ajax fans durf ik niet te zeggen.

20 mei 2017 om 12:17

Wat een onzin, ajax staat gewoon in de finale. Daar ga je niet met een mindset in van agh we zien wel nee die moet je pakken. United heeft van slechtere tegenstanders verloren die slapen een nachtje en gaan verder

20 mei 2017 om 13:57

Is helemaal geen onzin. Natuurlijk willen de spelers van Ajax graag winnen echter het is geen do-or-die wedstrijd waarin zoveel op het spel staat als voor Man United. Man United moet winnen, anders blijft de salaris korting van 25 procent voor de spelers staan, anders gaan sponsoren tientallen miljoenen minder betalen, anders ontstaat er druk op de trainer want hij presteerd minder dan van Gaal ondanks al zij dure aankopen en anders spelen de spelers volgend jaar geen CL wat voor hun carrrieres erg slechts en dat kan top aankopen weerhouden om komende zomer naar Man U te komen.

Nee bij Manchester United moet er gewonnen worden anders is het een ramp seizoen. De druk staat er echt maximaal op terwijl het voor Ajax een kans is. Geweldig als Ajax wint maar geen man overboord als het niet lukt. Ajax heeft dan zelfs nog gewoon kans om zich via de CL voorrondes te plaatsen voor de Cl.

En precies zoals Fraxs zegt, dit kan ervoor zorgen dat Ajax wint ondanks dat Manchester United betere spelers heeft.

7de, 4d, 5de en nu weer 6de. United in de premierleague de laatste vier seizoenen.

De EL is weliswaar een mooie prijs, maar zelfs al wordt dit de 3de prijs voor United na de Community Shield en de EFL cup zou ik niet spreken van een fantastisch seizoen. Succesvol of bijzonder effectief kun je wel zeggen. Toch, je staat zesde in de premier league, en je hebt 15 keer gelijk gespeeld met bejaarden voetbal nadat je zoveel geld verleden zomer hebt gegoten in een ploeg. In mijn ogen is dat zwaar teleurstellend. Zeker nu het al een handvol jaren is geweest sinds United echt meedeed voor de titel. Die prijzen zorgen ervoor dat Mourinho waarschijnlijk zijn baan houdt, anders was het wel adieu.

Ik zou het meer gewaardeerd hebben als Mkhitaryan zou zeggen dat United mooie prijzen gewonnen heeft dit seizoen, maar dat er veel meer in zat. Dat hoor je uit te stralen als United. Geen enkel seizoen is een fantastisch seizoen als je de top 3 niet eens kunt halen.

Als United woensdagavond met lege handen staat kun je het gewoon een dramatisch seizoen noemen.

20 mei 2017 om 11:55

6e worden dit jaar is geen echte schande hoor. de engelse top bestaat uit 6 ploegen. Dan moet er een van de 6 (die het allemaal niet verdienen om 6e te worden) 6e worden

20 mei 2017 om 12:03

Daar ben ik het gedeeltelijk met je eens, maar de manier waarop United zesde geworden is vind ik de club onwaardig. Het ergste nog, United verdient het dit seizoen om zesde te worden.

Als neutrale kijker die af en toe een wedstrijdje van United meepikt voelt het weinig inspirerend aan. Er zit gewoon geen verbeterende trend in. Hoe voel je je als United fan eigenlijk? Voel je aan dat het beter draait dan de vorige siezoenen onder Moyes en van Gaal? Jij zult dat waarschijnlijk beter weten dan ik.

20 mei 2017 om 12:51

Tot 2-3 maanden geleden was het zowel qua resultaten als spel wel beter dan afgelopen jaren. Maar de laatste tijd ziet het er eerlijk gezegd echt niet best uit en zijn de resultaten ook slechter geworden. Al stonden ze toen het beter ging net zo laag.

20 mei 2017 om 12:58

Wel voor United de grootste club in, Engeland en mischien wel, de grootste ter wereld

20 mei 2017 om 13:04

Ja ik vind het ook wel een schande hoor. Kan gebeuren blijkbaar maar dit past niet bij een club als United of een coach als mourinho. Achter Chelsea en city kan, maar Liverpool Arsenal en zelfs spits hoor je meestal voor te blijven.

20 mei 2017 om 14:02

Voor Man U is zesde worden een inmens probleem. De sponsoren gaan tientallen miljoenen minder betalen. Geen inkomsten uit de CL, wat in Engeland ook tientallen miljoneen is. Geen CL voetbal zal voor sommige speler een reden zijn om niet naar Man U te willen komen.

Alleen EL winst kan Man U nog redden van een verloren seizoen.

"Wij gaan deze finale niet verliezen", aldus een Mourinho-speler. Dit zou een heel frustrerende finale kunnen worden en niet omdat United zo goed speelt want dat doen ze al jaren niet meer. Dat bij elkaar geraapte zooitje heeft al tijden geen identiteit meer.

20 mei 2017 om 12:26

Er wacht de Manunited spelers een pot met goud, maar als ze verliezen wordt hun salaris gekort.

Ze willen natuurlijk wel, hoop dat Ajax ze een flink pak rammel geeft.

Vind het heel jammer dat we Zlatan niet aan het werk kunnen zien, maar voor Ajax goed als hij dit potje mist.

20 mei 2017 om 14:04

De meeste spelers zijn verleden jaar al gekort, ze kunnen hun oude salaris terug winnen. Plus de dikke bonussen die ze krijgen bij het behalen van de CL poule fase. Voor de nieuwe aankopen geldt inderdaad wel dat ze salaris kunnen verliezen.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat Ajax woensdag wint.
Veel is ook afhankelijk van het gegeven of Ajax het niveau van de thuiswedstrijden tegen Schalke en Lyon weet te halen, weet Ajax weer dat niveau te halen, kunnen ze BIJ Wijze VAN spreken zelfs Real Madrid of Juventus met een pak slaag naar huis sturen.

20 mei 2017 om 12:03

Het is weer een beetje naar het koppie aan het stijgen zo te zien . Het zal de spanning wel zijn.. Succes en veel geluk woensdag!

20 mei 2017 om 12:20

Bizar he die ajacieden , een madrid kijkt dat 5 minuten aan en klappen er dan vol op waardoor je het zelf 2x zo hard terugkrijgt. Die clubs vegen de vloer met ajax aan al spelen ze zo. Een Lyon is niet eens Europese subtop laat staan een schalke die zou in NL buiten de top 3 vallen.

20 mei 2017 om 12:37

Wat zeg je allemaal, als Lyon en Schalke bijna Ajax hebben kunnen opvreten dan kunnen ze dat zeker ook met PSV en Feyenoord. Ajax heeft op het nippertje beiden overklast en dus laten zien dat ze minstens van hetzelfde kaliber zijn (europese subtop).

20 mei 2017 om 12:40

@fron010: Over 1 kam scheren is ook niet vreemd voor de mens. Ook in mijn ogen is Raubaht wel erg positief. Ik zou zelf niet durven beweren dat we met ons voetbal Real of Juventus met pak slaag naar huis kunnen sturen. Het zou prachtig zijn, maar niet realistisch in mijn ogen.

Ik snap alleen niet waarom je dan direct nu de afgedwongen plaats in de finale EL aan het afzwakken bent. Waarschijnlijk was jij 1 van de mensen die voorafgaand aan Schalke en Lyon heeft aangegeven dat we kansloos waren. En dan nu beweren dat Lyon en Schalke slechte clubs zijn. Wees blij met deze finaleplek, want dat is goed voor het Nederlands voetbal. Dat je mensen als Raubaht wil temperen, helemaal goed. Maar laat de rest lekker in zijn waarde.

20 mei 2017 om 13:34

En dan ben ik niet eens ajacied...kun je nagaan.

In mijn reactie stond dan ook "bij wijze van " ! Ik zeg niet dat het ook gebeurt.

Mijn punt is dat als Ajax het niveau van de thuiswedstrijden tegen Lyon en Schalke weet te halen, dat ze leuk mee kunnen komen.
Je kan nu wel net doen of Schalke en Lyon plaatselijk amateurniveau is maar dan doe je Ajax toch iets tekort.

En nee, ik ben geen Ajax supporter maar voor Den Haag ( en Feyenoord). Geen Die Hard supporter, ik reken mezelf dan meer tot neutrale categorie.

20 mei 2017 om 13:41

Ik beweer dan ook niet dat het zal gebeuren. Er staat "bij wijze van".
Dat heb ik nou dan ook maar in hoofdletters gezegd, dan kan daar geen misverstand meer over ontstaan.

Wat ik bedoel te zeggen is dat als Ajax het niveau van de thuiswedstrijden tegen Ly en Schalke weet te halen, dat ze leuk mee kunnen komen tegen vrijwel iedere club.

20 mei 2017 om 14:06

@fron010

Ik zie allen maar reacties van jouw die het EL success van Ajax probeert te bagitaliseren. Waarom zit het zo diep bij jou? Je club is notabene landskampioen. Is het dan zo moeilijk om een andere club ook wat credits te geven voor een naar Nederlandse begrippen unieke prestatie?

20 mei 2017 om 13:01

@Raubaht Nou dan verwacht ik volgend seizoen cl winst voor Ajax, want dat zijn ongeveer de 2 sterkste teams ter wereld die jij opnoemt.

20 mei 2017 om 13:38

Waarom lezen mensen vandaag de dag niet meer zo begrijpend als nodig is ?

Ook voor jou, in mijn reactie staat "bij wijze van..."
wat ik bedoel te zeggen is dat als Ajax het niveau van de thuiswedstrijden tegen Lyon en Schalke weet te halen, dat ze leuk mee kunnen doen tegen menig Europese subtopper.

20 mei 2017 om 17:33

Ja jongen je zegt bij wijze van kunnen ze juve en real een pak slaag geven, maar bedoelde eigenlijk dat ze best kans maken tegen anderlecht en hsv of zo .. En dan moet ik begrijpend lezen Misschien een idee om gewoon te zeggen wat je bedoelt?

20 mei 2017 om 20:43

Nou, dan zeg ik het wel: als Ajax dit team bij elkaar houdt en ze kunnen hun spel perfectioneren en verfijnen dan is elke ploeg te verslaan. Ook Juve, Bayern en Rm.

Dat is inherent aan deze speelwijze. Hoef je helemaal geen Messi' of Iniesta's voor te hebben (is wel handig, dat wel). Zolang het gemiddelde niveau maar hoog genoeg is (de potentie lijkt er te zijn) en het hele team (incl. bank) ook echt als collectief opereert.

Maar ja, ik ben dan ook vooral een Cruyff-adept dus in dat opzicht misschien niet helemaal objectief.

Ik zie ajax niet even winnen hoor ... Weet niet of paul pogba zich gek laten maken door wat agressief spel van de tegenstander .. En mikhtaryan is toch ook echt een gevaarlijke speler .. Ik hoop dat ajax wint maar ik vind dat we met z'n allen ajax een beetje overschatten nav 2 thuiswedstrijden tegen schalke en lyon .. Als ze deze finale verliezen ... Winnen ze dit jaar geen enkele prijs en is het gewoon een zwaar mislukt seizoen .. Nikste mooi voetbal dit/dat .. Prijzen tellen!!

20 mei 2017 om 12:19

Geen prijs misschien maar opzich tweede op een punt&sinds een eeuwigheid weer Europees een finale spelen gewoon prima seizoen met aantrekkelijk voetbal plus financieel ook een prima seizoen. Niks mislukt aan in mijn ogen.

20 mei 2017 om 12:21

Het is dan een ok seizoen. Lijkt me dat je als ajax zijnde toch wel wat hoger mikt dan 2x 2e plaats? Het ziet er goed uit voor volgend jaar maar ik zou juist balen dat je zo ver bent gekomen en met lege handen staat. Ze moeten hem winnen dan kan je praten over een geslaagd seizoen.

20 mei 2017 om 12:31

2 x 2e plaats.. of 2 x heel dichtbij. 1 x hadden we hem moeten pakken natuurlijk en dit jaar had niemand er meer op gerekend ( wel gehoopt natuurlijk ) Je kan nou eenmaal niet elk jaar kampioen worden, gelukkig niet zelfs want dat lijkt me echt heel erg saai. Balen ga ik zeker als het niet lukt ik hoop echt dat we dit vaker kunnen laten zien de komende jaren en dat dit geen incident was

20 mei 2017 om 13:09

Het is al 3 jaar geen kampioenschap dus dat het zo vanzelfsprekend is gaat ook niet echt op he.

20 mei 2017 om 12:22

Hahah prijzen tellen daar heb je gelijk in. Maar met een nieuwe trainer goed voetbal spelen en een goed team hebben vind ik minstens net zo belangrijk. Het aantal punten wat we gehaald hebben in combinatie met de europese wedstrijden tussendoor vind ik dat we best tevreden kunnen zijn en bied dat wel hoop voor volgend jaar. Zuur dat we geen prijzen hebben al zie ik persoonlijk vr cl wel als een soort troostprijs wat nog een hoofdprijs kan worden als we het hoofdtoernooi halen.

20 mei 2017 om 12:27

Vooral mensen buiten Ajacieden om noemen 'ons' seizoen mislukt (en jij gebruikt zelfs zwaar mislukt). Ik denk dat ik voor heel veel Ajacieden praat, dat wij een supermooi seizoen hebben (gehad). Natuurlijk had je 1e willen worden in de Eredivisie, maar het Ajaxvoetbal is weer terug. En dat is onze mooiste prijs! En daar kan nog een toetje bovenop.

Het klinkt gewoon als pure afgunst je laatste zin. Jouw goed recht natuurlijk, weet alleen dat 'wij' dat niet zo voelen!

20 mei 2017 om 14:14

Nee hoor, het seizoen bij Ajax is super geweest. Werkelijk geweldig, ook als we de EL finale winnen. Bij Ajax zat de verloren status in Europa erg diep. die status heeft Ajax inmiddels aardig opgevijld en dat wordt door de meeste fans als absolute winst beschouwd.

Ajax wordt niet overschat, iedereen weet dat Man U de betere spelers heeft echter in een finale heb je altijd kans. De druk waaronder Man U moet spelen is zoveel groter dan die bij Ajax, spelers kunnen daar onder bezwijken. Voorbeelden genoeg in het voetbal, kijk maar naar de recente wedstrijd Excelsior - Feyenoord. Of verleden jaar de wedstijrd de Graafschap tegen Ajax.

United moet winnen anders lopen ze CL mis en zie ik de interessante spelers niet naar United vertrekken. Voor Ajax zou het mooi zijn maar United moet echt ik persoonlijk hoop ook op United zou mooi zijn.

20 mei 2017 om 12:56

Dat zeggen ze elk jaar maar United haalt gewoon wie ze willen. Neemt niet weg dat het voor United erg belangrijk is te winnen. Maar denk ook niet dat er bij Ajax veel zijn die zeggen van oh mag wel maar hoeft niet per se joh. Althans dat hoop ik niet voor ze.

20 mei 2017 om 14:18

Nee hoor dat is niet zo. De absolute top komt niet naar Manchester United, die spelen bij Barcelona of Real Madrid.

Ajax wil winnen maar de worden niet geacht perse te winnen. Ook bij verlies zijn de fans zo trots als een pauw op ze. Bij Man U moet er gewonnen worden. Niet alleen vanwege de enorme financiele consequenties voor de spelers en de club maar ook omdat de trainer alles op de EL gezet heeft en dat overal luidkeels geroepen heeft. Verlies zal tot zware consequenties leiden voor de spelers bij Man U. Mourhino accepteert geen verlies en zal een eventueel verlies keihard afreageren op de spelersgroep. Spelers van man U die falen in de EL finale zullen als oud vuil aan de kant geschoven worden.

20 mei 2017 om 15:01

Van de 4 aankopen afgelopen seizoen, zonder cl, waren er volgens mij 3 met meeste motm verkiezingen in hun land en waren er 2 zelfs tot beste spelers van hun competitie uitgeroepen. Dat er betere spelers bij barca en real spelen staat los van wat ik zei. En wat een hoop conclusies speedy .. Valt me ook op dat bijna elke comment van je over geld gaat. Echte sportliefhebber ben jij he?

Het hangt van beide teams af welke vorm ze laten zien. Speelt united zoals tegen chelsea dan kan ajax het vergeten. Speelt ajax weer vol gas tegen een matig united dan pakken ze hem. Ben benieuwd ik hoop vurig op united. Goed voor mijn club en de NL punten merk je niks van met 0.2 en ik ben ook voor United

20 mei 2017 om 12:35

Ik had niet anders verwacht dat jij voor Man utd zou zijn woensdag. Waarschijnlijk als de tegenstander Basel was geweest had je ook wel een reden gevonden om voor de tegenstander te zijn denk je niet? Zeg nou eerlijk

20 mei 2017 om 13:00

Nou ik kan iig zeggen dat ik tegen Basel niet voor hen zou zijn, maar bij United wel. Simpelweg omdat United al meer dan 20 jaar mijn 2e club is. Maar ik hoor eigenlijk best veel mensen hier met een voorkeur voor feyenoord zeggen dat ze woensdag voor ajax zijn.

Natuurlijk is United op papier de favoriet. Dat wil echter niet zeggen dat 'ze maar even winnen'. United heeft het net als Ajax lastig gehad de rondes ervoor. Daarbij komt dat het Engels voetbal ons wel ligt. Het zal hoe dan ook een wedstrijd worden waarbij ik meerdere hartverzakkingen zal krijgen... En zolang het eindsignaal nog niet heeft gefloten, ben ik sowieso positief!

20 mei 2017 om 12:43

Hoe 'engels' is dit voetbal dan? Mourinho is niet Engels, en de meeste spelers zijn ook niet Engels (en bovendien, hebben net de afgelopen twee jaar Nederlands voetbal gespeeld).

20 mei 2017 om 12:49

Daar heb je gelijk in natuurlijk. Ik bedoelde het 'engels voetbal' in zijn algemeen. Maar je hebt gelijk dat Mourinho niet het klassieke Engelse voetbal speelt. Voor nu is het zelfs een groot geheim aan Utd kant hoe ze gaan spelen.

Als Ajax wint moet Feyenoord dan de pot delen met Ajax weet iemand dit.

20 mei 2017 om 12:36

Dan moet Feyenoord het televisiegeld delen met Ajax. Dat bedrag ligt rond de 8 miljoen. Dat zou Feyenoord dus 4 miljoen 'kosten'.

De startpremie van 12 miljoen ontvangen Feyenoord en Ajax beide wel in het geheel.

20 mei 2017 om 12:41

Ja kijkersgelden worden dan verdeeld over 2 clubs want dan speelt Ajax rechtstreeks cl. Scheelt wel een aantal miljoenen maar kom op 2 clubs in de cl zou toch het mooiste zijn lijkt me. Als ze de cup niet winnen kan Ajax het nog halen via vrrds cl volgens mij al gaat dat wel een lastig verhaal worden natuurlijk.

20 mei 2017 om 14:25

@[email protected]

Dat ligt er een beetje aan hoe dat gaat met het nieuwe coefficienten systeem van de Uefa. Ajax was normaliter een beschermde ploeg door de plek op de club coefficienten ranglijst echter de Uefa heeft nu een landen component ingebouwed waardoor clubs met zelf een matige rating extra punten krijgen op basis van de competitie waarin ze spelen.

Desondanks is er nog steeds een goede kans dat Ajax bij verlies in de finale toch en beschermde ploeg zal zijn in de CL voorronde. Dat maakt het toch iets makkelijker als voorheen.

Voordeel van voorronde CL is overigens wel weer dat Ajax meer geld ontvangt voor eventuele uitgaande transfers.

4 miljoen is wel een behoorlijk bedrag voor Feyenoord dus heb liever dat United wint.

20 mei 2017 om 12:54

4 miljoen kun je niet zoveel mee tegenwoordig. Bovendien krijgt Feyenoord die cl gelden niet eens direct en wordt jij er helemaal nijs beter van als Feyenoord 4 mil op de rekening meer heeft. Feyenoord zou moeten proberen te winnen of gelijk te spelen in de cl of een ronde verder komen. Dan komt er pas echt veel geld binnen en dan lach je om die 4 mil. Bovendien is het voor het Nederlands voetbal ook nog is beter maar gezien je naam zal je dat een rotzorg zijn

20 mei 2017 om 13:19

Robsch ik heb het je net ook al uitgelegd. Zowel Jorgensen Als Pelle hebben wij voor minder dan 4m gekocht. En als ik me niet vergis heeft Ajax dolberg Obama en Sanchez bij elkaar voor niet veel meer gekocht. 4.25 miljoen is gewoon heel veel geld voor een club uit NL, en voor ons zeker!

20 mei 2017 om 13:24

Onana xD

Als man, u speelt met rasford martial, lingard en mykie zou, ik, echt niet zo hoog druk, zette dan wordt het 4 0 voor man u zou man u gewoon het spel laten maken, want daar ligt hun zwakste plek,

20 mei 2017 om 14:33

Dat zou het domste zijn wat Ajax kan doen. Met hoog druk zetten voorkom je juist een 4-0 nederlaag. Ga de wedstrijd Barca-PSG maar eens terug kijken.

Hoog druk zetten heeft ook niets te maken met het spel maken, spel maken doe je in balbezit. met oog druk zetten voorkom je dat er opgebouwd kan worden. Het enige risico wat je krijgt is dat wanneer een ploeg technisch zo goed is dat ze eronder uit kunnen voetballen, dat je hele snelle counters om je oren krijgt maar als ze dat niet lukt en ze moeten de lange bal gaan spelen, dan is Ajax spekkoper.

Gelukkig is dat ook de visie van Bosz dus Ajax gaat gewoon volop druk zetten. Het in aan Mourhino om daar een antwoord op te vinden.

20 mei 2017 om 18:52

Jij hebt dan niet echt verstand van voetbal want mou laat al zijn, teams verdedigen en, dan lekker op, de counter spelen dus als, Ajax zo, gaat spele, zoals tege schalke is dat alleen maat lekker voor mou want dat is, precies wat die wilt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

104 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
NAC Breda mag dromen van de komst van Daniel Arzani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren