wk2018

‘Real Madrid meldt zich met James Rodriguez-miljoenen bij Ajax’

Zaterdag, 20 mei 2017 om 10:30

Davinson Sánchez is bezig aan zijn eerste seizoen bij Ajax, maar het is inmiddels zo goed als ondenkbaar dat de Colombiaanse mandekker volgend jaar nog in Amsterdam speelt. Naar verluidt staat hij in de belangstelling van clubs als Barcelona, Paris Saint-Germain en Chelsea. Aan dat rijtje clubs kunnen volgens het Spaanse Don Balon nu ook Real Madrid, Manchester City en Manchester United toegevoegd worden.

De twintigjarige verdediger maakt dit seizoen een verpletterende indruk in het shirt van Ajax. Afgelopen zomer kon hij al naar Barcelona, maar weigerde hij omdat hij in het tweede elftal gestald zou worden. Volgens Mundo Deportivo hebben de Catalanen opnieuw interesse, maar krijgen zij concurrentie van Chelsea en Bayern München. Volgens Don Balon wil Real Madrid nu ook werk maken van de Ajacied. Voorzitter Florentino Perez zou Barcelona willen aftroeven in de strijd om de centrumverdediger.

Real Madrid verkoopt James Rodriguez komende zomer zo goed als zeker aan Manchester United en met de opbrengst van de Colombiaans international wil de Koninklijke zijn landgenoot in Amsterdam oppikken. Hetzelfde medium weet ook te melden dat Manchester United en Manchester City zich in de strijd om Sánchez gaan melden.


Poll

Davinson Sanchez speelt volgend seizoen niet meer bij Ajax


Gerelateerd

119 reacties (laatste reactie door remcob)

Net als bij Dolberg 50 miljoen het is graag of niet. Verder is hij nog niet klaar voor de echte top. Eerst nog twee jaar Ajax dan pas de top. Daar gelden andere wetten.

20 mei 2017 om 10:48

Eens, maar 50? Gewoon 80 miljoen vragen. Kortom je krijgt 'm niet. Die Sanchez is een wandelende jackpot. Houwe aan zijn contract.

20 mei 2017 om 10:51

Zag laatst dat jochie van 16 voor een belachelijk bedrag vertrekken naar Real? Het driedubbele daarvan vragen, iig minimaal 40 miljoen.

20 mei 2017 om 10:58

Ja inderdaad. Als ze 45 miljoen voor een B-junior betalen moeten ze ook met 45 miljoen voor Sanchez komen.

20 mei 2017 om 11:00

Voor 45 miljoen dacht ik. In dat geval inderdaad 80 vragen. Bij dat ventje ging het Real blijkbaar ook om het feit dat ze liever niet hebben dat hij naar Barca gaat. Nou prima dan betaal je voor rots nog meer. De markt is verziekt.

20 mei 2017 om 11:01

Daarom, minderjarige 45 miljoen euro en Sanchez met 2 finales op z'n naam (ja hij gaat vast spelen) voor maar 5 miljoen euro meer? Neeeeeeehhhhh! Lekker 80 miljoen euro leggen.

20 mei 2017 om 11:06

Dat jochie van 16 is de beste speler van de wereld van zijn leeftijd en die wil elke club kosten wat kost hebben. Sanchez is een geweldig verdedigend talent maar er zijn betere talenten en hij heeft ook pas 1 interland voor Colombia. Kijk hierboven zegt iemand al 80 miljoen maar daar heb je jongens als Gimenez, Varane, Zouma, Sule, Marquinhos, Tah, Umtitti, Laporte die ik wel iets hoger inschat. Maar Sanchez kan groeien naar dat niveau maar niet in de eredivisie.

20 mei 2017 om 11:18

Dan gaat real toch lekker voor die spelers als het zo werkt??? Lekker voor de zouma's en sule's gaan.

20 mei 2017 om 11:19

16 jaar, Adu was ook een wereldwonder en zo heb je er nog meer die wereldsterren leken, maar uiteindelijk bleek het lastig te zijn om de belofte in te lossen. 45 miljoen is belachelijk man. Gaan we straks 30 betalen voor een 10 jarige?

20 mei 2017 om 11:23

Ajax hoeft sanchez niet te verkopen dus gewoon het maximale vragen, als er echt een club komt met 80 miljoen tja dan verkoop je sanchez met enorm veel winst.

20 mei 2017 om 11:25

@memphisdepay,

Omdat er massa's grotere verdedigende talenten zijn, hebben zo'n beetje alle grote clubs in Europa belangstelling voor een speler met een stuk minder talent?

20 mei 2017 om 11:28

De spelers die jij opnoemt zijn allemaal ouder dan Sanchez. Hetzij varierend tussen de 1-3 jaar ouder en buiten Varane en Gimenez en Umtiti om heeft de rest weinig tot geen grote finales gespeeld. Waarom zou je dan niet hoog kunnen zetten? Ajax wilt dit team lang bij elkaar proberen te houden dus take it or leave it.

20 mei 2017 om 11:50

tsja aan de andere kant, meneer Lee, evenveel betalen voor een verdediger die leuk presteert in de erdevisie als voor James zelf die beslissend was bij Monaco en een heel goed WK heeft gespeeld in 2014...

Het stijgt je deze vroeger zaterdagmorgen al te hoog in de bol

20 mei 2017 om 11:50

Zouma is veel betere verdediger dan Sanchez. ik zou ook voor Zouma gaan.

20 mei 2017 om 11:59

We zijn ondertussen al weer drie jaar verder. De Chinezen zijn met geld aan het strooien en voor Pogba is ondertussen al weer 105 miljoen betaald. Het stijgt ons niet in de bol, het voetbalbolwerk is op hol geslagen. Als Ajax zijnde hoef je niet meer de braaf steeds jongen van de klas te zijn. Net als een Benfica en Porto grof geld vangen voor dit soort spelers. Ajax moet weer een nieuwe jongen vinden voor zo weinig mogelijk geld. Rare bedoeling hoor.

20 mei 2017 om 12:21

Volgens mij ben jij niet helemaal goed wijs met je 80 miljoen. Soms vergeten voor hoeveel Vertongen werd verkocht?

20 mei 2017 om 12:22

Gloryunited, hij hoeft niet weg hè..... Ajax heeft er belang bij dat hij blijft, heeft het geld niet keiheard nodig en Sanchez heef een contract tot medio 2021. Dus als een club hem ech zo vreselijk graag deze zomer wil hebben is die 80 miljoen in deze markt helemaal niet zo raar.

20 mei 2017 om 12:26

@gloryunited
De scouts van Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea, Real Madrid, Manchester City en Manchester Unitedzullen er dan wel minder verstand van hebben dan jij!

20 mei 2017 om 12:28

Nooit maar dan ook echt nooit zal er een speler uit de Eredivisie gekocht worden voor 80 miljoen met alle respect. Geef gwn aan dat je hem niet wil verkopen, maar of dat lukt? Tuurlijk niet. Sanchez heeft ook ambities en wil spelen bij betere clubs dan Ajax, we moeten nu ook niet gaan doen alsof Ajax een Europese topclub is. Daarbij zal Real Madrid hem gewoon als een vervanger zien voor Pepe en zullen ze Varane in de basis zetten.

20 mei 2017 om 12:30

Niet Benfica en Porto met Ajax vergelijken. Spelers van Benfica en Porto verdienen meer dan de Ajax spelers en zijn door die investeringsbedrijven ook meer waard omdat meestal de zaakwaarnemer een percentage krijgt. Daardoor moeten die Portugese topclubs hun spelers nou eenmaal voor meer verkopen.

20 mei 2017 om 12:34

Memphisdepay: Herinner jij je het wereldwonder Odegaard nog? Die speelde met 16 jaar zijn eerste interland, volgens mij speelt hij nu bij Heerenveen...

20 mei 2017 om 12:39

Wat een onzin zeg.. zogenaamd ga je zeggen dat hij nu de beste speler is terwijl je hiervoor waarschijnlijk nog nooit van hem hebt gehoord. En Sanchez is sowieso beter dan de helft die je opnoemt. En ja, zelfs in de eredivisie

20 mei 2017 om 12:45

Voor veel te weinig inderdaad. We zijn weer wat jaren verder. We ataan er financieel nu anders voor. Sanchez gaat Ajax zeker niet verlaten voor een Vertonghen fooi. Bovendien zat toen niet de hele top achter Vertonghen aan en had hij een korter contract.

20 mei 2017 om 12:49

Vragen is nog niet krijgen.. maar je dit lekker hoog in de boom en t is graag of niet ..

20 mei 2017 om 12:57

Glory, Stel eens voor het volgende: Verkoop jij je huis ook voor zo weinig mogelijk? 1. Je hoeft er niet uit en 2. Er zijn meerdere kopers. Hoe zou jij het uitspelen? Goede kop die Sanchez, het stemt mij gerust dat hij gehouden kan worden aan zijn contract. Met cl zou hij ook een niveau hoger kunnen spelen met een basisplek. Al zeg ik met 45m vast gewoon doen, want dat is een ongekend bedrag voor een verdediger. Off: best veel van dit soort berichten de laatste tijd.

20 mei 2017 om 12:59

Dus @gloryunited? Nogmaals moet Ajax zich dan zogenaamd aanpassen, omdat James ook 80 miljoen euro was? Napoli betaalde 30 miljoen euro voor milik, met dat geld hadden ze vast een betere spits in een sterkere competitie kunnen krijgen, maar zo werkt het dus niet. Madrid en talloze clubs willen Sanchez , niemand die het boeit dat hij in de ED speelt. Ze zien hem schitteren in de el en daarvoor in de zuid Amerikaanse CL editie.

20 mei 2017 om 13:17

@ferrari

Sanchez kon allang naar die topclubs maar hij koos zelf voor Ajax omdat hij gegarandeerd wil spelen. Geen enkele topclub kan hem die garantie momenteel geven, even een paar wedstrijden minder en hij mag banken. Sanchez wil helemaal niet weg bij Ajax, hij wil stappen maken bij Ajax zodat hij als absolkute A speler de overstap maakt naar de top.

Portugese clubs werken allang niet meer samen met investerings maatschappijen, dat is al een tijdje verboden door de Uefa. Portugese clubs spelen gewoon beter het spelletje hard-to-get dan de Nederlanse clubs maar Ajax is al een tijdje bezig die achterstand in te halen. Zeker als alle topclubs een bepaalde speler willen hebben, dan moet er gewoon extra betaald worden.

20 mei 2017 om 13:26

Daar zit hij meestal op de bank hè

20 mei 2017 om 13:57

als jij als ajax zijnde aan wil haken bij de middenmoot van Europa ( wat benfica en porto gewoon is).
dan zul jij op zijn tijd ook de salarissen omhoog gaan gooien.. dat kan alleen als je je vermogen omhoog werkt.. er worden verschrikkelijke bedragen betaald voor spelers over heel de wereld.. of je in de ed speelt of waar dan ook als je talent hebt dan heb je talent.. ze hoeven toch niet minder geld te gaan vragen omdat ajax toevallig uitkomt in de ed?

20 mei 2017 om 14:01

Sanchez heeft copa libertadores gewonnen en wint evt de EL. Afgunst.

20 mei 2017 om 14:04

Eigenlijk is het ook wel gek dat ze niet voor Botteghin gaan. Die heeft tenminste nog de EL gewonnen😁Zullen die scouts allemaal liggen te slapen?!

20 mei 2017 om 14:06

Haha spot on memphisdepay spot on. Perfect gezegd.
Belachelijk idd dat ze Sanchez met dat jochie van 16 vergelijken

Anyhow wees niet bang mensen Sanchez zal echt niet vertrekken en hij is sws niet eens toe aan de top. Laat hem bij ajax nog blijven dan zien we daarna wel weer.

20 mei 2017 om 14:18

Ja want die 16-jarige is aantoonbaar beter...

20 mei 2017 om 14:49

Een 16 jarige speler is nog vatbaar voor problemen. Hij heeft nog geen enkele wedstrijd op hoog niveau gespeeld. Je neemt belachelijk veel risico voor zoveel geld. Kijk naar die Odengaard, zat ook de hele wereld achteraan (wellicht in iets mindere mate), maar die voetbalt nu gewoon bij Heerenveen

20 mei 2017 om 14:52

Of die beter is doet er niet toe.. het gaat er om hij waswel wat meer gewild dan Sanchez.

20 mei 2017 om 17:13

Je zegt het goed.... door externen moeten ze voor een hogere prijs weg. Wiens probleem is dat? Toch niet die van de kopende partij? Blijkbaar leggen ze het er voor weg, nou dan ook voor spelers in NL en zonder externen partijen die meeverdienen.

20 mei 2017 om 18:44

Ja alsof zo'n beetje alle Europese clubs geen belangstelling hebben voor de namen die ik opnoem. Ik zeg toch niet met een stuk minder talent ik geef zelfs nog aan dat ik hem wel tot dat niveau zie groeien maar kom op het is met alle respect de eredivisie. Iedereen doet hier net alsof Sanchez de beste verdediger van de wereld wordt. Heel goed talent maar Ajax heeft Europees toch ook wel wat goals tegen gekregen en de spelers die ik opnoem hebben toch wat meer ervaring dan hem.

20 mei 2017 om 18:47

Als Ajax meer salaris zou betalen zou dat wel kunnen ja. De spelers die ik opnoem hebben natuurlijk veel meer ervaring en dat weet jij ook wel. Als een speler een finale speelt is hij niet automatisch de hoofdprijs waard.

20 mei 2017 om 18:47

Sorry hoor maar als je kijkt naar hoe hij verdedigd ook op europees niveau is die echt veel beter dan alle namen die jij hierboven genoemd heb 🤣🤣

20 mei 2017 om 18:54

Lee112 Ja dat doen ze natuurlijk ook als ze 80 miljoen uit gaan geven want voor zo'n bedrag heb je gewoon betere spelers. Je moet wel rekening houden dat dit de eredivisie is en dat vergeten de meesten hier. Dit is een plek waar talenten zich ontwikkelen en spelers geheel zelf bepalen wat ze doen en dat weet je als club ook. Jij denkt dat jongens met een salaris van nog niet eens 1miljoen voor 80 miljoen verpatst kunnen worden. Dan kan Ajax wel de stoere jongen uit gaan hangen maar dan komt er geen 1 speler uit het buitenland meer want met zulke spelletjes is het respectloos naar een speler toe. Sanchez levert op dit moment zeker meer dan 25 miljoen op maar over de 40 moet ik nog maar zien te gebeuren.

20 mei 2017 om 18:57

@ferrari, ik ben het helemaal met je eens dat de mensen dje roepen dat Sanchez 80 miljoen kan opleveren een klap van de molen hebben gehad. Als Ajax dankzij een heuze bidwar 50 miljoen krijgt, dan is dat al een mirakel en kan simpelweg niet geweigerd worden.

Waar ik het niet mee eens ben is dat er nooit een speler voor 80 miljoen zal komen vanuit de eredivisie. Dat kan namelijk wel. Stel bijvoorbeeld dat Neres of Kluivert opeens gaat ontwikkelen en Ajax komend jaar met 8 doelpunten en 8 assists naar de halve finale van de CL schiet en de sterren van de hemel speelt bij het Nederlands elftal. Dan kan het zomaar gebeuren dat er een team zo gek is om dat neer te leggen. Kijk maar naar Mbappe. Die is net een seizoen op goed niveau, maar dankzij zijn fenomenale spel in de CL. Toch zou het maar zo kunnen dat hij voor 100 miljoen gaat vertrekken. Mocht dat succesvol blijken, dan kan dat ook in de eredivisie gebeuren.

20 mei 2017 om 19:03

Beter dan Varane, Gimenez en Marquinhos? Als je dat denkt heb je er weinig verstand van! Daarnaast kijk de statistieken maar is na Ajax heeft 15 tegengoals gekregen met Sanchez erin Utd heeft in de hele El slechts 8 tegengoals. Ajax is in de El aanvallend sterker dan verdedigend.

21 mei 2017 om 18:12

Ajax geen Europese topclub? Gelukkig kijken ze daar in de rest van Europa heel anders tegenaan. Ajax behoort zowel sportief als financieel bij de top 15 van Europa.

20 mei 2017 om 11:48

50 miljoen??? Zijn eredivisie spelers he kom op. Meer dan 20 miljoen moet real daar niet op bieden

20 mei 2017 om 12:05

Dan hoeven ze geen bod te doen, ik kan je nu al verklappen dat Ajax met minder dan 25 miljoen geen genoegen gaat nemen

20 mei 2017 om 12:23

Ik denk serieus voor het dubbele nog niet, nog 4 jaar contract en als men serieus is bij de grote clubs, laat ze lekker tegen elkaar opbieden.

20 mei 2017 om 12:28

Prima dan zoeken ze toch lekker verder?

20 mei 2017 om 13:10

Kijk en dat is een mentaliteit die ons klein houd.

20 mei 2017 om 13:17

Max,
Volgens mij won Sanchez al de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse CL variant en Sanchez heeft ook meerdere wedstrijden op EL niveau gespeeld. Dus Sanchez enkel een Eredivisie speler noemen gaat niet geheel op.

Wel ben ik het met je eens dat Real niet meer dan 20m moet bieden, anders kan de schuld erg op gaan lopen. Mogen ze trouwens alweer spelers aankopen?

20 mei 2017 om 13:59

oke dus wij mogen 20 mil vragen en als hij 1 jaar voetbalt bij real dan mag er 60 mil voor gevraagd worden? als ze em willen dan gaan ze er maar voor betalen! ze willen zelf ook de jackpot voor hun 2e rangs spelers hebben.

20 mei 2017 om 14:39

Eredivisiespelers of Ajax spelers dat maakt nogal een verschil, he. Suarez smaakmaker van Primera Division. Eriksen, Vertonghen smaakmakers van de Premier League. Ajax spelers presteren doorgaans goed in de grote competities, dus het is niet gek, dat de prijzen nu verder omhoog gaan.

Hoe meer clubs zich melden, hoe hoger het prijskaartje uiteindelijk door het tegen elkaar opbieden. Maar ook hoe meer clubs, hoe groter de kans dat hij vertrekt. Overmars, dit moet jouw zomer worden. Laat maar eens zien wat je in je mars hebt en kijken of je iedereen daadwerkelijk bij elkaar kan houden, dat zou veel knapper zijn dan een paar voor een megabedrag verkopen.

20 mei 2017 om 11:06

Als Sanchez zich zo door blijft ontwikkelen bij Ajax en hij krijgt komend seizoen niet te maken met fysieke ongemakken, dan is hij na volgend seizoen niet minder gewild/waard dan hij nu al is. Sterker nog, wellicht gaat zijn waarde dan zelfs enkel nog omhoog

Ajax kan rustig de poot stijf houden, waarbij het natuurlijk wel afhankelijk blijft van de wil en bereidheid van Sanchez zelf. Zijn keuze is enerzijds blijven en kiezen voor de geleidelijkheid en ontwikkeling of anderzijds te besluiten weg te willen en om al voor het grote geld te gaan. In het tweede geval heb je er niks aan om hem ongemotiveerd aan zijn contract te houden.

Maar mijn gevoel zegt dat hij nog een jaartje zal blijven, graag met deze selectie wil uitkomen in de CL en voor het kampioenschap te gaan. Daarnaast is de aanwezigheid van jongens als Onana en Cassierrra denk ik ook een pre voor hem. Al is mijn gevoel natuurlijk wel beinvloed door wat ik het liefst zou zien en vooral hoop.

20 mei 2017 om 12:34

Waarom zou hij willen blijven om met deze selectie de CL te halen of te spelen terwijl Ajax toch de CL niet kan winnen, en hij dat wel kan met de spelers die geïnteresseerd zijn? Vraag je zelf dat eens af. Wanneer topclubs zich echt melden, want ik zie dit als geruchten, is hij gewoon weg hoor.

20 mei 2017 om 12:47

Moeten ze eerst het juiste bedrag betalen anders blijft hij gewoon hoor. Hij heeft een contract

20 mei 2017 om 12:58

Dat klopt. Topclubs zullen je alleen niet serieus nemen als je 40+ mil gaat vragen voor een Eredivisie speler.

20 mei 2017 om 13:15

Waarom hij zou willen blijven? Omdat hij ook inziet dat er momenteel een surplus van talentvolle leeftijdgenoten in de selectie gebundeld zit en er een bijzondere groep staat die voor elkaar wil werken en een eenheid vormt, goed en aantrekkijk voetbal laat zien en zoals al meerdere jongens selectie verklaarden tegen vriendschap aanschurkt. Hij ziet ook in dat er iets moois in A'dam ontstaat en ze gezamenlijk nog lang niet aan het plafond zitten.

Als meerdere spelers besluiten te blijven om volgens seizoen iet moois neer te zetten op internationaal en nationaal niveau, dat kan het voor hem ook een stimulans zijn om er minimaal een jaartje aan vast te knopen.

Naar een Europese topclub gaan kan hij altijd nog en de prijzen volgen daarop vanzelf. Waarom nu al het risico lopen om ergens te innen, masr vervolgens een jaar lang op de bank mogen plaats nemen?

20 mei 2017 om 13:32

Spelers in Portugal zijn meer waard omdat ze van investeringsbedrijven zijn??? Ja man. En in Nederland hebben we inderdaad geen zaakwaarnemers. En als milik 32 miljoen koste zullen ze rond de 36 gevraagd hebben. Dus 4 miljoen meer voor een veel groter talent lijkt me niet zo heel gek. Zeker niet als je beseft dat een Renato sanches tot 80 mio kan opleveren.

20 mei 2017 om 17:34

@ferrari
Zo dacht Ödegaard waarschijnlijk ook. Ook hij heeft een CL titel op zak, maar heeft hij veel gespeeld? Nee. Dat is juist de reden waarom Sanchez nog zou moeten blijven. Zodat hij meer ervaring op kan doen en de wereld kan laten zien dat hij bij elke topclub steevast in de basis hoort te starten (mochten ze hem aantrekken).

20 mei 2017 om 19:09

Het zou juist top zijn als Overmars Sanchez voor 40 miljoen verkoopt en dan het elftal versterkt door een betere linksback aan te trekken en een goede spits achter Dolberg. Eventueel nog een middenvelder erbij als vervanger voor Schone voor een jaar, al kan vd Beek dat waarschijnlijk komend seizoen al overnemen. De Ligt is klaar voor de basis, maar het zou mooi zijn als Viergever een backup zou worden.

Dus: Sanchez voor 40 miljoen verkopen, een linksback en centrale verdediger halen voor 15 miljoen per stuk en een spits ergens oppikken en je bent weer sterker dan het jaar ervoor.

Nee he... zou echt zonde zijn maar je kan er wel op wachten natuurlijk. Dit gaat me toch een klapper van een transfer worden maja uiteindelijk hebben we als supporter niks. Ja een zak geld, jeuj!

Als clubs van dit kaliber zich gaan melden dan is Sanchez bijna niet te behouden. Laat die rijke clubs maar tegen elkaar opbieden en als het richting de 40 miljoen gaat lijkt mij dat Overmars weinig keus heeft. Want is het financieel onverantwoord om zo'n bedrag te weigeren.

20 mei 2017 om 10:49

Mits we groupsfase CL halen vind ik het absoluut niet onverantwoord. Dan vind ik het eerder onverantwoord om zo een steunpilaar te laten gaan terwijl dat financieel absoluut niet noodzakelijk is.

20 mei 2017 om 10:53

Ik heb ook wel hoop dat hij blijft aangezien Sanchez toch voor sportief succes koos om Barcelona links te laten liggen. Maar snap wel als een Spaanse club komt met een enorm salaris plus veel speeltijd dat zo'n speler zo snel mogelijk weg wil. En 35 miljoen winst in twaalf maanden is waanzin als je er over nadenkt.

Laten we gewoon hopen dat we de EL finale winnen met een degelijke Sanchez en niet zoals tegen Lyon toen hij oppermachtig was, want dan is zo'n jonge verdediger één van de meest gewilde spelers in Europa.

20 mei 2017 om 17:36

Speeltijd kun je nooit garanderen. Ze kunnen het wel beloven, maar je weet zelf dat dit onmogelijk is om een speler te beloven dat hij voortdurend in de basis mag starten.

20 mei 2017 om 10:53

Een speler moet ook zelf willen natuurlijk. Dat soort bedragen zijn voor Ajax inderdaad niet te weigeren. Laten we hopen dat hij zelf nog een jaartje wilt blijven. De zekerheid van een basisplaats is met het oog op het WK ook wat waard. Banken achter Ramos en Varane lijkt me ook niet de beste optie voor hem

20 mei 2017 om 11:07

Tja het is lastig. Enigszins is het onverantwoord om dat bedrag af te slaan. Maar.... als je bedenkt dat hij nog lang genoeg aan Ajax vast zit is de kans klein dat zijn waarde na deze zomer afneemt. Je zou hem dus ook nog een jaar kunnen behouden, CL kunnen proberen te halen en daar verdienstelijk proberen te spelen. Dan is hij volgend jaar alleen maar meer waard mits hij geen blessure of inzinking ala Bazoer krijgt.

Jammer mocht ie al naar 1 seizoen weggaan,maar ja vier grote clubs met veel geld die interesse hebben,dat kan een mooie bedrag voor Ajax gaan worden.30 mil.

20 mei 2017 om 10:50

Alles boven 50 aannemen zou ik zeggen.. dan kun je weer heerlijk 10investeren in een nieuw defensief beest

20 mei 2017 om 10:52

30 miljoen is wel weinig.
Je moet alles tot het maximale uitbuiten vooral in de hedendaagse transfermarkt. Hij is colombiaans international, pas 20 jaar. Winnaar copa libertadores en eventueel europa league winnaar op jonge leeftijd.
Speelt een top seizoen, staat langdurig vast in contract.
Daarnaast willen meerdere topclubs hem. Minder dan 50 miljoen zou ik hem lekker houden.
Op zn laagst zakken naar 45 mil.

20 mei 2017 om 11:52

een topseizoen in de eredivisie betekent niet veel in het buitenland. Scouts zijn niet echt onder de indruk als Snachesz zich staande weet te houden tussen de mike van Duinens

20 mei 2017 om 12:16

gloryunited,

Normaal zou ik je gelijk geven, echter staan de topclubs nu blijkbaar in de rij om hem van Ajax over te nemen.

Is gewoon vraag en aanbod, Sanchez is als een komeet omhoog geschoten.

Die gaan we helaas niet meer tegenhouden, had hem graag nog twee seizoenen hier gezien.

20 mei 2017 om 12:34

Ik begrijp dat het een beetje zuur is dat hij voor Ajax speelt en niet voor Feyenoord! Voelt niet goed voor je dat Ajax weer een enorme transfersom gaat krijgen voor een speler.

20 mei 2017 om 12:34

Zal wel met je clubvoorkeur te maken hebben maar ik proef je afgunst door mn telefoon heen. Hij heeft wel iets meer gedaan dan een topseizoen eredivisie he.. zuid amerikaanse cl gewonnen, maakt kans om een europa league te winnen. Hij heeft zich in Europa bewezen tegen topspitsen en die spits van jullie.. maargoed als hij 70 km zuidelijker had gespeeld vond je hem zeker 100 miljoen waard

20 mei 2017 om 12:36

*speelt in de Eredivisie. Dat trekt al zo'n 20 miljoen van jou 50 miljoen af.

20 mei 2017 om 12:43

En hij heet Sanchez. Niet Snachesz. Triest dat je niet eens zijn naam correct wilt schrijven omdat je een hekel hebt aan de club waar hij onder contract staat

20 mei 2017 om 12:49

Ajax bepaalt de prijs niet ferrari op een voetbalforum

20 mei 2017 om 13:38

Ajax mag ook een hele hoge transfersom vragen en moeten er ook proberen alles uit te halen, maar de transfersommen die hierboven worden genoemd van 40 miljoen en meer lijken me niet reëel voor een eredivisiespeler. Ik kan me niet voorstellen dat overmars z'n poot stijf houdt als er wordt geboden tussen de 30 en 40 miljoen. En verder is het wel van belang wat Sanchez zelf wil. Als er een bod komt van 35 miljoen en Sánchez wil weg, dan denk ik dat hij weg is. Ze willen geen speler met zo'n marktwaarde die vervolgens een stoorzender in de groep kan worden. En de winst die ze in 1 jaar maken is sowieso al bizar

20 mei 2017 om 14:54

Gloryunited ,Ajax heeft de finale gehaald ,en geen topseizoen in de eredivisie .

20 mei 2017 om 17:49

@ferrari
En wat heeft hij Europees laten zien? Daarbij is hij ook international en heeft tegen Argentinië nog een volle wedstrijd gespeeld. Dus dat hij in de Eredivisie speelt, dat zou helemaal niets uit moeten maken. Daarbij zou het sowieso beter voor hem zijn als hij nog een seizoen bij Ajax blijft. Om in de CL te vlammen en te laten zien dat hij gewoon een defensief beest is die bij elke topclub in de basis zou staan.

Real lijkt me sterk. Zitten al redelijk dik in de verdedigers, zelfs als Pepe vertrekt. Daarnaast zijn Varane en Vallejo beide toch net een trapje hoger dan Sanchez naar mijn mening. Laat die jongens het centrum maar vormen over enkele jaren, na Ramos

20 mei 2017 om 10:58

Vallejo heeft niet per se meer bewezen dan Sanchez, Varane natuurlijk wel. Al heb ik het gevoel dat zijn status hoger is dan zijn echte kwaliteit, het lijkt alsof iedereen hem nog bestempeld als de Varane die Messi eruitspeelde en niet de Varane die talloze positionele fouten maakt. Al lijkt Real me te hoog gegrepen voor Sanchez.

20 mei 2017 om 11:50

Diego llorente, varane dn vallejo zijn alle een paar niveaus hoger dan sanchez

20 mei 2017 om 12:32

Ja puur omdat ze in de La Liga spelen. Alleen Varane heeft meer bewezen. Altijd dat gelul.

20 mei 2017 om 12:36

Laat ze maar er zijn gewoon een aantal niet Ajax fans hier op VZ die doodsbang zijn dat Ajax enorme transfersommen gaat vangen!

20 mei 2017 om 13:46

Dat zie je echt verkeerd. Maar wat is voor een eredivisiespeler een gigantisch bedrag? 35 miljoen voor een verdediger uit de eredivisie is gigantisch. Heeft niet zoveel met clubvoorkeur te maken. Ik ben zo'n Feyenoorder die hoopt dat Ajax de europaleague wint en het ook niet als iets slechts ziet dat Ajax de komende jaren veruit de beste vooruitzichten heeft om kampioen te worden. Als de nr 1 van het land heel sterk is gaan de teams daaronder echt beter worden omdat ze in de topwedstrijden met dat niveau mee moeten en uiteindelijk de competitie sterker wordt. Echter met bedragen boven de 30 miljoen wordt het voor Ajax heel moeilijk hem te behouden. Ajax blijft ook een beursgenoteerd bedrijf die winsten willen zien, ook al staat er al 100 miljoen op de bank

20 mei 2017 om 11:15

Als ik me niet vergis hebben jullie ook nog Llorente voor in de verdediging toch? Vond hem altijd ook wel een interessant talent, toch snap ik het wel als Real Madrid zijnde, je wilt het risico niet lopen dat een potentiële topspeler bij de concurrent zich misschien doet ontpoppen tot een klasse verdediger.

20 mei 2017 om 11:23

Daarom, Real zit redelijk dik in de verdedigers. Diego Llorente doet het redelijk goed bij Malaga maar zal waarschijnlijk gewoon verkocht worden deze zomer, al dan niet met een terugkoopclausule. Marcos Llorente zal wel bij de kern terugkeren lijkt het, maar dat is een defensieve middenvelder

Lekker nog een jaar of 2 blijven en dan gewoon voor 60/70 miljoen verkopen, moeten die nederlandse clubs ook eens proberen zulke gekke bedragen.

Ruilen? Wij James zij krijgen Sanchez

20 mei 2017 om 15:30

James zit liever op de bank bij Real .

Gewoon een hoog bedrag afspreken en 2 jaar gratis bij Ajax verder later rijpen. Hebben beide partijen bast bij.

Dit begint wel lekker gek te worden. Sanchez is ook gewoon zo ongelooflijk goed. En nog altijd pas 21 jaar, dat is uniek. Laat al die clubs maar de hoofdprijs betalen. Ik denk niet dat Sanchez zelf heel graag weg wil, hij lijkt dankbaar voor de kans die hij bij Ajax gekregen heeft en wil volgens mij nog wel een jaartje blijven. Dus als er vanuit de speler geen druk komt, heeft Ajax alle gelegenheid gewoon de absolute hoofdprijs te vragen. 60 miljoen mag hij echt wel kosten, want hij is talentvoller dan bijvoorbeeld Stefan de Vrij of Virgil van Dijk.

Ik geloof er niet in dat Sanchez weggaat deze zomer. Hij heeft zelf laatst nog gezegd dat er nog genoeg te leren valt bij Ajax en daar ben ik het mee eens. Sanchez heeft een super seizoen gehad, maar ook vaak genoeg slippertjes gehad. Mochten clubs zoals Barcelona, Madrid, Chelsea of City zich toch gaan melden dan zou ik gewoon een idioot hoog bedrag gaan vragen boven de 50 miljoen. Gaan ze hier mee akkoord dan heb je genoeg geld voor een waardige vervanger. Doen ze dat niet? Geen probleem! Dan hebben wij Sanchez nog voor een seizoen en kunnen we hem een jaar later voor een mooi bedrag verkopen.

20 mei 2017 om 12:22

Toen ronald de Boer bij Twente speelde zei hij in een interview vooraf gaand aan de wedstrijd dat hij het ontzettend naar zijn zin had bij Twente en dat hij zeker niet naar Ajax ging.

Tien minuten na de wedstrijd wist hij te melden dat hij per direct naar Ajax gaat.

Als Sanchez ontzettend veel salaris gaat ontvangen, is hij niet te houden.

Wie zou hem dan ongelijk geven, ook al heeft hij gelijk.

Het zou voor Ajax vreselijk jammer zijn wanneer deze kanjer na dit seizoen
alweer vertrekt. Maar in de huidige transfergekte is zo'n jongen natuurlijk
roversgoed. Ajax moet toch proberen met alle middelen hem over te halen
in ieder geval nog 1 hopelijk 2 seizoenen te behouden. Dan maar flink boven
het huidige salarisplafond, hij betaalt dit dubbel en dwars terug zowel op het
veld als daarna met een waarschijnlijke transfersom minimaal boven de 30
miljoen. Maar ik veronderstel dat de salarissen bij de eliteclubs van Europa
zodanig zijn, dat ook dat eventuele bovenmodale salaris bij Ajax daar schril
tegen af steekt...

Waarom denkt iedereen dat hij zomaar weg is. Hij kiest elke zorgvuldig uit en weet ook wel dat jij bij al deze clubs op de bank terecht kan komen. Kijk alleen al welke spelers deze clubs op zijn plek hebben rondlopen, baily, varen, kompany, umtiti, marquinhos etc. Dan weet je zeker, op barca na misschien, dat je meer op de bank zit dan je lief is. Zeker als ajax de CL haalt Door de EL te winnen dan blijft hij zeker, maar ook als ze die niet winnen zie ik hem blijven. Hij kan nog veel leren en maakt hele bewuste keuzes. Op deze leeftijd moet je veel spelen en dat kan hij bij ajax.

Het is geen koffie-tijd ofzo. Ik lees meerdere berichten over dat ie zo dankbaar is voor de kans die hij van Ajax krijgt. Hij is gewoon humble, is zijn persoonlijkheid. Hij zal best weggaan als een barcelona of real madrid zich meld mits ze hem speeltijd aanbieden en dat kan bij beide clubs als 1 van de 2 centrale duo wegvalt of rust krijgt. Hij heeft het talent en de mentaliteit om ook wel in te zien dat mocht dat niet gegarandeerd te worden hij ook wel denkt om nog een jaar te blijven. Maar dat hij weggaat spookt nu ook door zijn hoofd. 100. Hij heeft genoeg kwaliteit en je lijkt mij bovendien meer te leren van een Ramos dan een veltman ofzo. just saying

voeg er nog even bij: min 40 mil.

Hij zal inderdaad veel op gaan brengen, maar het is uiteindelijk zijn eigen keuze. Maar op een gegeven moment kunnen er bedragen geboden worden waar je geen nee tegen kunt zeggen. Real lijkt hier Barcelona te willen aftroeven, net als met die jeugdspeler. Ik denk dat Sanchez gaat waar hij voldoende speeltijd krijgt.

ikzou graag een ruil zien james rodroguez naar ajax en davison naar real maar dat zal niet gebeuren.

Dit zijn natuurlijk allemaal geruchten, maar mocht het waar zijn dat al deze clubs straks op de stoep staan van Overmars, dan is hij helaas denk ik niet te houden. Dan zou het mooi zijn om een astronomisch bedrag te incasseren met 1 jaar verhuur aan Ajax. Maar ja, eerst maar eens volgende week woensdag beleven! Dan zien we daarna wel weer verder. Hoop zelf dat hij nog jarenlang bij ons is, maar dat zal alleen maar ijle hoop mijnerzijds zijn vrees ik.

20 mei 2017 om 16:02

Ow is hij verhuurd...dan krijg je dus niets... :-)

Sanchez heeft al eerder verklaard dat hij geen zin heeft om ergens bij een topclub op de reservebank op een tribuneplaats warm te houden. Ik denk daarom dat hij zeker nog een seizoen bij Ajax zal spelen en dan word hij alleen maar beter en nog duurder dan hij nu al is.

Dit moet Real helemaal niet willen. Als opvolger van Pepe liever een ervaren man erbij. Met Varane hebben we al een jong wereldtalent op die plek.

20 mei 2017 om 18:16

Dat zien ze dan bij Real anders mocht het waar zijn.

Laat sanchez alsjeblieft nog een seizoen blijven zeker als we straks naar de cl gaan, En als je dan toch gaat ga dan alsjeblieft naar barca dat is echt een prachtige voetbalende ploeg en daar heb je wat oudere cv,s staan dus is de kans groter op een basisplaats

Zelfde verhaal met Dolberg en in mindere mate Onana. Tenzij je naar een club als Napoli gaat, ga je niet veel aan spelen toekomen. Je wordt bankzitter en backup voor de gevestigde namen. Als je dat wil, prima, maar voor speeltijd is een jaartje je in Nederland blijven ontwikkelen geen slecht plan.

Mijn vorige reactie is verwijderd daarom zal ik het nu anders formuleren. Hoe kun je beweren dat het ondenkbaar is dat Sanchez volgend seizoen nog in Amsterdam speelt, terwijl zijn contract nog vier jaar doorloopt en er bij Ajax nog geen enkele aanbieding binnen is. In tekst staat "naar verluid", hetgeen een synoniem is van horen zeggen. Je kan toch niet op basis van berichten in de boulevardpers doen alsof het nu al vaststaat dat Sanchez volgend jaar niet meer in Amsterdam speelt. Natuurlijk zit die mogelijkheid erin bij zo een goede speler en als een grote club zich meldt en hij bereid is om te luisteren, komt zijn vertrek dichtbij, maar daar is op dit moment geen sprake van.

Mijn vorige reactie is verwijderd omdat ze niet was onderbouwd en niets toevoegde. Op zich kan ik daar wel mee leven, maar aan de andere kant lokken teksten die zo kort door de bocht zijn, dergelijke cynische reacties ook wel een beetje zelf uit. Het zou de moderatoren van VZ dan ook sieren als ze ook eens wat kritischer naar de eigen teksten keken en niet alleen naar die van de leden.

60 miljoen voor Sanchez, 70 miljoen voor Dolberg, Klaassen voor 40 miljoen, Younes voor 25 miljoen. Maar deze bedragen wordt niet betaald, de reden is dat Nederlandse clubs veel te soft zijn met het vragen van hoge prijzen. In het buitenland speelt geld geen rol en betalen ze toch een godsvermogen voor spelers die dat bedrag bij lange na niet eens waard zijn. Daarom vinden buitenlandse clubs het ideaal om te shoppen in Nederland. Dan zou ik van de in totaal 195 miljoen, 90 a 100 miljoen lekker gaan shoppen voor versterking en de contracten van spelers openbreken en met een beter salaris aankomen dan hou je als nog 95 a 105 miljoen over voor de bank.

20 mei 2017 om 17:46

Dat geld gaat sneller op dan je denkt, op het moment dat een aankoop een hoger salaris krijgt dan wil de rest dat ook. En zo krijg je weer dat de salarissen te veel op de begroting drukken. Die softe houding is wel waar, vooral ivm Engeland waar ze onbeschaamd miljoenen vragen voor middelmatige spelers.

Van dijk was ook niet goed genoeg volgens sommigen ,en kijk waar dat ie nu is en waarschijnlijk naar toe gaat

Madrid wil gewoon de prijs opdrijven want ook al gaat Pepe waarschijnlijk naar Inter ,dan staat het centrum al vast met Ramos en Varane. Bij Barca heeft hij meer kans omdat de CV plaatsen nog niet onbetwist zijn.

Ik hoop dat hij verstandig is en nog een jaartje blijft. Hij is nog niet helemaal rijp en heeft nog momenten van onachtzaamheid. We gaan het meemaken deze zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

63 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Tottenham Hotspur 31 0 1 1
2017/2018 Ajax 0 0 0 0
2016/2017 Jong Ajax 1 0 0 0
2016/2017 Ajax 32 6 2 0
2016 Atlético Nacional 14 0 4 0
Laatste voetbalnieuws

Smaakmakers James en Quintero bezegelen lot armzalig Polen

Voor Polen zit het WK erop. De ploeg van bondscoach Adam Nawalka ging in zijn eerste wedstrijd in groep H met 1-2 onderuit tegen Senegal en moest zondagavond ook zijn meerdere...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
NAC Breda mag dromen van de komst van Daniel Arzani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren