‘Hij zit in een groepsapp met Feyenoorders, dit kun je hem niet aandoen’

Vrijdag, 21 april 2017 om 20:35

Feyenoord kan zich op de voorlaatste speeldag op bezoek bij Excelsior mogelijk verzekeren van het kampioenschap. Voor Warner Hahn zou dat een bijzondere aangelegenheid zijn, daar de doelman dit seizoen door Feyenoord wordt verhuurd aan Excelsior. Volgens Mikos Gouka zou Hahn er goed aan doen een eventuele kampioenswedstrijd aan zich voorbij te laten gaan.

"Hij zit in de groepsapp van de spelers die zich voorbereiden op een kampioensduel", legt de verslaggever van het Algemeen Dagblad uit in gesprek met RTV Rijnmond. "Ze kunnen wel zeggen dat hij er uit is, maar dat is niet zo. Je kunt het hem niet aandoen om tegen Feyenoord te keepen. Volgend jaar stapt hij die kleedkamer weer in en kan hij een redding hebben gemaakt die 16 miljoen heeft gekost. Hij kan toch niet de beslissende bal in de slotfase uit de hoek tikken?"

Feyenoord gaat komend weekeinde op bezoek bij Vitesse en op basis van het verleden zal dat geen makkelijk duel worden voor de Kuipbewoners. "Feyenoord heeft daar een van zijn weinige wedstrijden verloren en heeft het in uitduels al veel lastiger dan thuis", uit voormalig spits Geert den Ouden zijn zorgen tegenover hetzelfde medium. Feyenoord vond dit seizoen in het KNVB-bekertoernooi zijn Waterloo tegen Vitesse, dat in eigen huis met 2-0 won.


Poll

Ben jij het met Mikos Gouka eens?


Gerelateerd

19 reacties (laatste reactie door robuspokus)

Ik zie het probleem niet. Vraag maar aan Vertongen en Ajax. Al een tijdje terug, maar toch.

Was ooit het zelfde geval met Vertonhgen die bij RKC speelde tegen Ajax. Gewoon spelen en mocht hij die redding doen ligt het niet aan hem dat Feyenoord geen kampioen wordt maar toch echt aan Feyenoord zelf.

"feyenoord zal de landstitel alleen tegen Excelsior reeds kunnen veiligstellen bij een nederlaag van runner-up Ajax dit weekeinde.".

Nee hoor, als Ajax het 2 weken later verprutst, kan Feyenoord ook bij Excelsior uit kampioen worden.

21 april 2017 om 21:21

hoe komt t toch dat mensen steeds fouten maken zoals dit he? en zij moeten zich zogenaamd profs voorstellen. ik denk oprecht dat menig vz bezoekers beter werk leveren dan sommige pros die daar buiten rondlopen.

21 april 2017 om 21:55

Ja thuis tegen het dan waarschijnlijk al op papier gedegradeerde go ahead eagles.... Kans is heeeeel klein

21 april 2017 om 22:38

Net zoals het op papier al nacompetitie spelende de Graafschap vorig seizoen.... Just sayin

Ik snap het idee erachter dat dat een naar gevoel van schuld kan geven, zeker als je als huurspeler weer terug keert. Zeker een deel van de aanhang heeft altijd te weinig hersenen om dit in perspectief te plaatsen (en dat gaat niet specifiek over Feyenoord, nagenoeg alle clubs met een grote achterban hebben dat soort supporters, helaas).

Aan de andere kant; het is je baan. Wat jij voor Excelsior doet heeft niks te maken met Feyenoord, al doe je het tegen Feyenoord. Als mensen nou gewoon die simpele logica konden accepteren.

22 april 2017 om 01:20

Nou bij Ajax is Verthongen tot een held uitgegroeid

22 april 2017 om 06:10

Ondanks resultaten en inzet hoor je onder de Feyenoord aanhang nog steeds gemekker over Vermeer zijn Ajax verleden. Hoe denk je dat het zal gaan MOCHT Feyenoord in die wedstrijd het kampioenschap verspelen door een uitblinkende hahn?

Dus omdat dhr. Gouka zegt dat hij wel in de groepsapp zit is het wel zo? Beetje raar verhaal. Verder denk ik niet dat je hiermee bezig bent als je een wedstrijd speelt.

Ik ken Warner persoonlijk en hij is echt een relaxe gozer en daarnaast een echte winnaar. Hij zal juist een goede wedstrijd willen spelen zodat ie volgend jaar weer terug komt! Als wij het laten liggen bij Eccelsior dan ligt t niet aan Hahn maar aan ons zelf

22 april 2017 om 01:06

Ja precies verhuurde spelers willen zich juist graag bewijzen tegen hun oude club.

22 april 2017 om 04:12

Dan ken je het feyernoord hart niet haha check manu& verdonk

22 april 2017 om 07:56

Dat heeft niet met een hart te maken maar een slechte sporters mentaliteit dan.

22 april 2017 om 19:39

Dus het is Manu's schuld dat heel Go Ahead slecht speelde en er met 8-0 af ging? ok

Gouka heeft al eerder aangetoond te beschikken over een dikke duim waar hij regelmatig dit soort dingen uit zuigt. Deze man moeten we niet serieus nemen, is alleen maar op zoek naar aandacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Excelsior

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Excelsior40-10
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jurgen MattheijVerdediger10
Milan MassopVerdediger10
Wout FaesVerdediger10
Hicham FaikMiddenvelder10
Luigi BruinsMiddenvelder10
Kevin VermeulenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Excelsior.

18 fans
Keeper, 25 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 26 april
Anthony Limbombe heeft zich in de kijker gespeeld bij Huddersfield Town en Southampton. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren