wk2018

Uitblinker stelt Feyenoord gerust: ‘Speel volgend seizoen ook in De Kuip’

Vrijdag, 21 april 2017 om 14:40

Nicolai Jörgensen geldt in zijn eerste seizoen in de Eredivisie als een van de uitblinkers bij het op titelkoers liggende Feyenoord en de Deen heeft zich door zijn goede spel en doelpunten naar verluidt al in de kijker gespeeld bij een aantal buitenlandse clubs. De Rotterdammers lijken echter niet te hoeven vrezen voor een snel vertrek van de uitblinker.

“Ik voel me heerlijk in Rotterdam. Of ik honderd procent kan garanderen dat ik volgend seizoen nog in De Kuip speel? Ja, dat kan ik”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Feyenoord is momenteel volop verwikkeld in de strijd om de titel met Ajax, maar Jörgensen volgt de concurrentie niet op de voet: “Ik heb niets gezien. Zij verspelen vast geen punten meer, wij zullen het gewoon zelf moeten doen.”

Voor Feyenoord wacht zondag een duel met Vitesse, dat wellicht met zijn hoofd al bij de KNVB Bekerfinale zit. Jan-Arie van der Heijden verwacht echter niet dat het een eenvoudige wedstrijd gaat worden tegen zijn voormalige werkgever: “Op papier is dit nog onze meest lastige opdracht, Vitesse staat van al onze resterende tegenstanders het hoogst op de ranglijst. De bekerfinale volgende week is voor Vitesse enorm belangrijk, maar daar zullen ze echt pas na Feyenoord mee bezig zijn. Ze zullen er vol in gaan.”


Poll

Denk jij dat Feyenoord gaat winnen van Vitesse?


Gerelateerd

31 reacties (laatste reactie door bliek)

Grappig dat men met de Poll denkt dat die 3 punten binnen zijn. Kan heel Rotterdam en Feyenoord vermelden dat de punten niet zo binnen zijn. Zal heel lastig worden en ik zie Vitesse zelfs punten afsnoepen van Feyenoord, Hopen dat de mannen van Ajax voldoende uitgerust zijn en de 3 punten pakken in Eindhoven wat ook een hels karwei gaat worden, Zondag kan weleens beslissend zijn. Denk dat Feyenoord uiteindelijk toch niet met de druk kan omgaan en er zijn nog 2 wedstrijden te spelen daarna!!!!! Hopelijk blijft het spannend tot het einde

21 april 2017 om 14:49

44 mensen die gestemd hebben tot nu toe. Echt representabel is dat ook weer niet he?

Overigens denk ik niet "dat de punten al binnen zijn", maar wel dat ze gaan winnen. En dat was de vraag.

21 april 2017 om 14:51

Een vitesse op 50% en een hal b elftal, lijkt me niet erg lastig voor Feyenoord om daar van te winnen.

21 april 2017 om 14:56

In de laatste wedstrijden spelen er andere factoren mee... maar ik hoop dat iedereen bij Feyenoord er net zo over denkt als jij :D

21 april 2017 om 14:53

De vraag is of ze gaan winnen. Ik geloof daarin, dus ik heb 'ja' gestemd. Dat betekent niet dat ik denk dat die 3 punten al binnen zijn.

21 april 2017 om 15:08

Word jij inmiddels niet een beetje moe van jezelf? Letterlijk voor iedere wedstrijd weer die riedel dat je er van overtuigd bent dat Feyenoord gaat verliezen.

21 april 2017 om 16:08

Ach net zo goed als jij er van overtuigd ben, dat Ajax er niets van kan en altijd en overal verliest. Het gaat over en weer, ik noem dat kleutergedrag. Maar dat schijnt op fora een voorwaarde tegenwoordig te zijn.

Persoonlijk denk ik dat als Psv een punt of meer pakt ze kampioen zijn, tegen Vitesse zie ik Feyenoord geen slippertje maken. Denk dat ze veel meer moeten oppassen voor Excelsior.

21 april 2017 om 16:31

Ik hoor nooit iemand zeggen dat Ajax er niks van kan. Waar haal je dat vandaan? Graag onderbouwen...

21 april 2017 om 16:18

Geloof in een overwinning lijkt mij de juiste uitgangspositie anders moet je er ook niet aan beginnen. Iets anders, Ajax geeft niet anders aan dat zij de titel zullen pakken en er zeker van zijn geen punten te zullen verspillen. Is dat ook niet iets vergelijkbaars of zelfs arroganter.

Ik hoop in ieder geval van harte dat Feyenoord de laatste 3 wedstrijden winnend weet af te sluiten en hoop ik dat PSV van het weekend Ajax weet af te houden van de overwinning door zelf met 3 punten aan de haal te gaan.

Heerlijk als deze woorden waar zijn. Zullen vast genoeg kapers op de kust zijn voor deze man, kunnen hem goed gebruiken volgend seizoen in Europa en de competitie.
Daarnaast moet de selectie in de breedte uiteraard nog wel versterkt worden, een goeie stand in zie ik graag komen alhoewel Vente misschien ook wel af en toe gebruikt kan worden als Nicolai pijntjes heeft.

Hele belangrijke man in zijn eerst jaar kuip.

Voor Feyenoord zou het goed zijn cl te halen. Dat is makkelijker spelers binnen houden dan dat je het niet heb.
Feyenoord moet gaan doorselecteren en kijken waar je spelers moet halen. Tuurlijk zullen er ook drijvende krachten weggaan maar dan tegen een goede prijs. Karsdorp bijgetekend dus als die weg gaat goed geld voor vragen.

Fijn dat Feyenoord de weg naar boven weet te vinden en het elke jaar een beetje beter gaat.

21 april 2017 om 16:46

Dit team van Feyenoord heeft echt niks maar dan ook niks in de CL te zoeken.
Gaan er gewoon meteen uit. Verdediging is veel te statisch en dan heb ik het over de centrale verdedigers.
Die niet met ruimte in de rug kunnen spelen helemaal niet zonder Kongolo en Karsdorp.
Waarbij Kongolo de enigste is die CL waardig is. De rest kan dat niveau allemaal niet aan!

21 april 2017 om 17:08

Ze gaan ook met dit team de CL in.... ze zullen vast geen aankopen doen en spelers zullen vast niet naar Feyenoord komen om in de CL te spelen...

21 april 2017 om 17:40

Maar je denkt toch niet zelf dat deze verdediging in de CL zal aansluiten tot de middenlijn? Dan ben je wel enorm naã¯ef.

21 april 2017 om 19:04

Zeker belangrijke kracht. Maar zou met Makaay eens moeten trainen op loopacties. Zie hem nog zovaak rare loopacties maken als spits zijnde. Of hem filmpjes van van persie laten zien, die heeft ook geniale loopacties. Wanneer die dat ook nog beter doet, schiet ie er zeker nog meer in.

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk als we kampioen worden en in de CL belanden. Al hebben we er, zolang we types als Bilal, Vejinovic, Tapie, Nelom en Gustafson, hebben lopen niks te zoeken. Het geld is meer dan welkom.

Ik hoop dan oko dat er van die 5 + Kramer afscheid word gedaan. Dat er eindelijk een goede linksback komt, zodat Kongolo links centraal kan spelen, wat gwn veruit zijn beste positie is.

Mocht Karsdorp vertrekken, zou ik meteen die Troupee proberen te halen, en neem meteen Ayoub over.

21 april 2017 om 19:56

Micheal ,

Het is wel gek dat Tapia in buitenland geroemd word. We kunnen daar de hoop nog mee hebben dat hij net zoveel tijd als Toornstra nodig heeft. Die andere mag idd van mij ook afscheid genomen worden.
Met Nieuwkoop heb je al een goede vervanger voor Karsdorp maar er moet er idd 1 bij.

Ik snap niks van dat Woudenberg niet boven Nelom sta zie ik veel meer potentie in.

Maar wat ik aangaf we hebben gelukkig de weg naar boven gevonden en die gaat langzaam door en zou mooi zijn als we dat met een kampioenschap kunnen afsluiten.

Erg mooi dat hij wilt blijven; ik zie hem graag langer bij Feyenoord spelen. Ook mooi dat hij niet van Ajax verwacht dat ze punten gaan verspillen. Je moet gewoon van je eigen kracht uitgaan.

Het zal wel lastig worden tegen Vitesse, maar ik heb vertrouwen in 3 punten.

Dat is erg mooi als we CL of EL spelen.

Tuurlijk Nicolai, leer ons voetballers kennen. Als deze zomer een club als Everton komt om hem als opvolger van Lukaku te halen tekent deze man gewoon een meerjarig contract zonder het überhaupt te lezen. Geef hem overigens groot gelijk wanneer hij zoiets zou doen. Laat staan wanneer een échte grote club zich met een zak geld en sportieve ambities uit de grootste competities zich melden. Mooi dat hij dit roept en ik neem m'n woorden direct terug als hij alle aanbiedingen af zou slaan, maar ik geloof hier niet veel van.

21 april 2017 om 15:26

Nou ik denk dat hij hier wel de waarheid spreekt, hij heeft het enorm naar zijn zin speelt hier geweldig en er is helemaal geen concrete buitenlandse interesse. Komt bij dat hij het geprobeerd heeft in Duitsland en daar qua doelpunten niet eens in de dubbele cijfers kwam. Sommige spelers zetten sportieve prestaties toch nog altijd iets hoger dan alleen geld en ik weet zeker dat Nicolai zo een speler is.

21 april 2017 om 15:28

Eens, maar hij geeft hiermee wel een signaal af zowel publiek als intern. Daarmee kan de directie dus ook makkelijker een bod afslaan (beneden 15miljoen).

21 april 2017 om 15:57

ach misschien ook wel niet... misschien blijft hij wel. Hij is 26 dus kan nog mooi 2 jaartjes bij Feyenoord blijven en dan rond z'n 28ste naar een andere competitie gaan. In de PL zijn de spitsen vaak rond de 27/29 dus kan hij nog goed mee. Alhoewel, mocht er een club komen met een bak vol geld en Feyenoord wilt cashen dan gaat hij ook gewoon tekenen.

Zo dat hoor ik voetballers niet vaak zeggen. Deze jongen heeft het helemaal goed zitten in zn koppie. Mooi dat hij weet dat hij iig volgend seizoen nog hier speelt, hij weet ook wel dat de interesse die er nu is nog niet serieus is en dat hij voor zichzelf een aantal doelen heeft gesteld. Hij laat zich iig niet gek maken door buitenlandse interesse. Na volgend jaar zien we wel wat hij gaat doen, maar ben blij dat ik iig neit bang hoeft te zijn dat hij in de zomer vertrekt.

Altijd afwachten wat er van over blijft als er plotseling een hele mooie club met een miljoenencontract voor de deur staat. Maar het signaal is natuurlijk positief. Draait een fantastisch seizoen.

Hoop ook dat hij volgend seizoen blijft! Laat de ploeg vaak ook beter spelen, goed aanspeelpunt, veel doelpunten en ook veel assists. Hopen dat hij dit nog een seizoen bij Feyenoord kan!
En zeker van je eigen kracht uitgaan en niet naar de concurrent proberen te kijken, al lijkt me dat wel lastig, door te veel punten te verspelen na de winterstop maak je het onnodig spannend.
Dit is een van de belangrijkste weekenden denk ik, je bent verplicht van Vitesse te winnen, anders heb je het misschien niet meer zelf in de hand als Ajax wel van PSV wint, dus alles op alles zetten.

Je ziet gelijk het verschil wanneer de beste man speelt en wanneer niet. Al vind ik El Ahmadi momenteel de beste van het team, is Jorgensen een close second. Voor zijn lengte speelt hij toch met enige flair wat ik altijd kan waarderen bij spitsen. Een voorhoede met Elia, Jorgensen en Toornstra is gewoon goed genoeg voor het landskampioenschap, niet alleen dit seizoen maar ook de volgende. Men moet wel rekening houden met de CL en gerichte aankopen doen, wat makkelijker gezegd is dan gedaan om eerlijk te zijn. Sowieso een nieuwe linksback als vervanger van Nelom, vervanger van Berghuis die hoogstwaarschijnlijk bij Watford verder gaat, een nieuwe centrale verdediger en we kunnen knallen!

Wil de Feyenoord fans toch wel even wakker schudden en hopelijk zijn ze ook zo reeel om in te zien dat dit Feyenoord gewoon helemaal niks maar dan ook niks in de CL te zoeken hebben. Daarvoor is deze selectie echt te licht en helemaal achterin niet goed genoeg voor. Centrale verdedigers zijn echt niet van Europees niveau die niet tegen de beste spitsen van Europa zijn opgewassen met ruimte in hun rug en het statishce verdedigen wat ze wekelijks laten zien. Karsdorp en Nelom hebben daar ook niks te zoeken

21 april 2017 om 17:24

Lekker bij Feyenoord blijven daar word hij gewaardeerd en voelt hij zich thuis een stap hoger gaat hij niet redden istie te beperkt voor

21 april 2017 om 17:59

Ik merk het ja, je bent erg met de club begaan. Joh we gaan het hopelijk gewoon zien, maar bedankt voor de input

21 april 2017 om 19:34

Oké bedankt man! Had dit inzicht nog niet verkregen voor jouw briljante post. Nu gaan we, mochten we de CL ingaan, ons nog nederiger opstellen nu de wijze woorden van marranr1 hebben gesproken.

Het is goed om te zien dat veel spelers zich langzamerhand lijken te beseffen dat de grotere competities ook niet altijd zaligmakend zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

38 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Feyenoord 26 10 3 1
2016/2017 Feyenoord 32 21 0 0
2015/2016 FC Kopenhagen 31 15 1 0
2014/2015 FC Kopenhagen 25 10 5 0
2013/2014 FC Kopenhagen 16 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

Van Marwijk houdt mede dankzij VAR punt over aan treffen met Denemarken

Australië en Denemarken hebben elkaar donderdag in Samara in evenwicht gehouden. De Denen kwamen al vroeg op voorsprong dankzij een treffer van Christian Eriksen, maar zagen the Socceroos in de eerste...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Juventus maakt werk van de komst van Matthijs de Ligt, voor wie Ajax veertig à vijftig miljoen euro vraagt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren