‘Een lastig mannetje, je kan wat beleven als hij niet in de Oranje-basis staat’

Dinsdag, 21 maart 2017 om 07:35

Voetbalminnend Nederland is benieuwd voor welke spelers Danny Blind gaat kiezen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije. De bondscoach van het Nederlands elftal staat onder meer voor op papier makkelijke keuze tussen de volop scorende Bas Dost en moeizaam scorende Vincent Janssen. Blind heeft de aanvaller van Tottenham Hotspur echter nooit laten vallen, terwijl de cijfers van Dost voor zich spreken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Bas Dost tegen Bulgarije op de bank start?


Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door marranr1)

Totaal ongeloofwaardig mocht dit zo zijn. Een reserve keeper op doel. Een 17 jarige met 6 wedstrijden ervaring achterin en een spits die afgelopen weekend zijn eerste of tweede velddoelpunt heeft gemaakt....

21 maart 2017 om 08:02

De ligt staat echt geen basis hoor. Natuurlijk is hij te vroeg geselecteerd, maar iedereen maakt er zo'n probleem van. Waarschijnlijk gaat hij niet eens één minuut spelen.

21 maart 2017 om 10:59

Wanneer er verdedigers geblesseerd raken hoor je spelers te hebben die er gelijk staan. Dat ruiken aan het NL elftal kan altijd nog. Op een latere leeftijd, in een oefeninterland of wanneer er veel verdedigers ziek, zwak of misselijk zijn. Niet als je net 5 wedstrijden hebt gespeeld met een aantal blunders en pas 17 jaar bent. Wat moeten die andere verdedigers wel niet denken die niet zijn geselecteerd? Die nemen die bondscoach in de toekomst toch ook niet meer serieus. Het is 1 grote chaos en gelukkig worden sommige spelers beter bij hun club anders waren we nog verder afgezakt.

21 maart 2017 om 11:21

maar als er op dit moment nou geen noemenswaardige verdedigers zijn die die rol kunnen vervullen waarom zou je dan niet een jonge jongen meenemen zoals toen ook met Kongolo is gebeurd?

21 maart 2017 om 08:04

En elke wedstrijd in oranje 1 van de betere was. In tegenstelling tot onze hyped Dost.

21 maart 2017 om 08:10

Hyped Dost?? Kijk eens naar de cijfers kerel. Domme reactie!

21 maart 2017 om 08:46

Gek he met die egoïsten Depay en Robben naast hem. Hij moet wel een x fatsoenlijke voorzetten krijgen wat ik betwijfel bij die twee. Spelen met oogkleppen op en gaan continu naar binnen.

21 maart 2017 om 09:02

Haha daar ben ik het helemaal mee eens. Vooral depay in zijn laatste jaar bij psv zag je hem alleen maar voorzich zelf gaan. Leuk dat psv kampioen werd waar ik fan van ben. Maar liever niet weer zo'n egoïst

21 maart 2017 om 09:05

Hyped dost.... Je weet dat dost meer doelpunten gemaakt heeft in dezelfde competitie dan Janssen? Als dost goed bediend word, is het een betere spits dan Janssen ooit zal worden. Die man heeft een tor-instinct en een verbazend goede techniek voor Zijn postuur. Tevens is hij vrijwe altijd balvast, wedstrijd tegen Luxemburg was een absolute uitzondering.

21 maart 2017 om 09:36

Amen, je slaat de spijker op zijn kop, Janssen mag Dost zijn veters niet strikken, weet je waar Janssen goed in is. Als een Dwaas Rennen over het veld zonder te sscoren, in Motd spreekt echt werkelijk niemand 1 woord over Janssen omdat ze allang gezien hebben dat hij in alles te kort komt. Werkelijk geen woord word verspilt omtrent hem. Dost is echt een topper geworden, in de zestien is hij dodelijk en hij speelt in een betere voetballende ploeg dan Oranje! Met echte top buitenspelers zoals Gerson. Wij hebben Robben en Depay, de rest is niet top. Berghuis bij lange niet ook overschat en zo zijn er nog meer spelers. Cillissen verdient het ook niet om te spelen, niet eens geselecteerd te worden maar met Blind weet je het al. IK MAG JE Geha:lte staat bovenop. Scholletje

21 maart 2017 om 09:49

Dost is voetballend veel te beperkt. Leuk als pinchitter in de 2e helft maar Janssen is gewoon beter. Bij Tottenham spelen is ook wel wat anders en Dost heeft ook tijd bij Wolfsburg nodig gehad.

21 maart 2017 om 09:58

Want Dost heeft al zo veel kansen gehad bij Oranje..... Je kunt Dost niet beoordelen op een slechte wedstrijd tegen Luxemburg. De enige andere keer dat hij in de basis stond (oefenwedstrijd tegen Wales) speelde hij prima en scoorde hij ook.

21 maart 2017 om 11:23

Scoorde tegen Zweden ook. Blijft onzin dat die goal werd afgekeurd. Hij was ook veruit gevaarlijker in die wedstrijd dan Janssen.

Blind maak zichzelf nog ongeloofwaardiger als bondcoach als hij voor Janssen kiest boven Dost. Het zou zijn handtekening zijn onder zijn eigen brevet van onvermogen.

21 maart 2017 om 09:36

Blind moet gewoon zijn systeem omgooien. Bulgarije zet een bus achterin neer. Janssen en Dost als spitsenduo. Twee lange sterke jongens die door de lucht ook te bereiken zijn

21 maart 2017 om 09:41

Wat een onzin Janssen is veel beter dan Dost. Daarnaast staan er nou niet echt jongens op de vleugels die voorzetten geven en de enige kwaliteit van Dost is koppen want voetballend is het beperkt. Janssen werkt keihard en kan gewoon veel beter mee voetballen daarnaast maakte hij op mij altijd indruk in Oranje in tegenstelling tot Dost die ook pas 1 keer voor oranje heeft gescoord.

21 maart 2017 om 10:09

Janssen raakt echt geen pepernoot in Engeland. Het niveau is niet alleen twee stappen te hoog voor hem maar hij is ook nog een in een dramatische vorm. Ik zou Dost opstellen die aan de lopende band scoort.

Als zoet en dost niet spelen...hoop ik dat ned dik verliest en die achterlijke Blind eruit knikkeren. Wat n verschrikkelijke vent is dat zeg.... met voetbal verstand van n kleuter.

21 maart 2017 om 09:07

Mag hopen dat Zoet niet speelt is gewoon een zeer matige keeper. Dost zou wel moeten beginnen.

21 maart 2017 om 09:42

Zoet is gewoon een zeer betrouwbare keeper. Maar hij is inderdaad geen topper maar dat zijn jongens als Cillessen en Vorm ook niet. Op dit moment zijn al onze keepers gelijkwaardig en Zoet is zo wat de enige die speelt dus hij lijkt me een logische keuze.

21 maart 2017 om 11:24

Zoet is alles behalve betrouwbaar en komt ook nog eens zeer nerveus over. De keepers die nu wissel staan maar wel af en toe wedstrijdjes mogen spelen zou ik ook voor Zoet plaatsen. Een Cillissen en Vorm zouden sowieso de voorkeur moeten krijgen.

Zowel Jansen ipv Dost als Cillessen ipv Zoet zouden bizarre, en eigenlijk niet te verdedigen keuzes zijn.

Maar goed. Daar heeft Blind er al meer van gemaakt. Op zich niks mis mee als je dat als coach dan kunt staven met de daarmee behaalde resultaten. Helaas voor deze beste man zijn die meer dan bedroevend.

Afwachten maar weer. Het is triest, maar dit is bijna het meest spannende rond het hele Nederlands elftal, momenteel. Zelden heeft Oranje, en zijn bondscoach, en alles er omheen, minder uitgestraald dan nu.

21 maart 2017 om 09:22

Helemaal mee eens.

Jansen die welgeteld 1 velddoelpunt heeft gemaakt dit seizoen, en dan ook nog eens tegen een club uit een lagere divisie. Die kan je onmogelijk ten faveure van Dost in de basis zetten.

Cillessen eigenlijk idem. Heeft dan redelijk recent recent nog wel wat gespeeld, omdat de bekerwedstrijden die hij mag spelen nagenoeg allemaal tussen december en februari gespeeld worden. Echter speelde hij nu al een maand weer niet. Daarnaast speelt hij in mei nog een wedstrijd en is zijn volgende officiele wedstrijd in zijn huidige situatie pas weer in december. Dan zijn alle kwalificatiewedstrijden voor het WK alweer geweest. Je kan nu toch onmogelijk kiezen voor een keeper die de komende 8 maanden slechts verzekerd is van 1 officiele wedstrijd speeltijd.

21 maart 2017 om 11:26

Wie moet je dan kiezen als keeper?? Zoet heeft alleen maar bewezen in de wedstrijden die hij speelde in het Nlelftal een onbetrouwbare en onrustige keeper te zijn. Bij Psv is het niet anders.

21 maart 2017 om 11:46

Zoet is simpelweg de enige logische keuze. Ik vind het ook geen wereldtopper, maar zoals hij soms weg wordt gezet alsof hij er niets van kan is naar mijn mening ook weer zwaar onterecht. Hij heeft meer dan eens laten zien prima te kunnen keepen.

Daarnaast moeten we ook niet doen of de andere keepers nou van die absolute geweldenaren in Oranje zijn geweest. Stekelenburg maakte na zijn terugkeer ook al gauw een gigantische poedel in de WK kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk die gewoon punten heeft gekost.

Cillessen heeft sinds het WK in 2014 in 14 interlands een basisplaats in Oranje gehad. In die 14 wedstrijden werd maar 2x de 0 gehouden, beide keren tegen Letland. In die wedstrijden kreeg Oranje er 22 om de oren. Ook nou niet echt statistieken waarmee je toch duidelijk kan zeggen dat de beste man het verdient te spelen, ondanks dat hij zitvlees aan het kweken is bij zijn club.

De keepers ontlopen elkaar allemaal niet bijzonder veel en dan lijkt het me alleen maar logisch dat je kiest voor de keeper die wel wekelijks in de basis staat. Of men het nou leuk vindt of niet, dan kom je gewoon bij Zoet uit.

21 maart 2017 om 09:47

Dat zijn prima te verdedigen keuzes. Jij bent het er alleen niet mee eens. Het is wel degelijk een steekhoudend argument om te stellen dat Jansen qua type spits beter past bij de spelers en systeem waar Blind mee wil spelen dan Bas Dost. Daarbij heeft Jansen het de laatste wedstrijden voor oranje gewoon goed gedaan. Blind zal dan de afweging (moeten) maken of dat voordeel van Jansen op weegt tegen zijn gebrek aan vorm, wedstrijdritme en de goede vorm van Dost. Maar mensen doen net of Blind met het evt. negeren van Dost een wereldtopper buiten de basis wordt gehouden. Het is Ibrahimovic niet.
Ook bij de keepers is het een lastige keuze. Het is appels met peren vergelijken. Zoet heeft meer wedstrijdritme maar ik vind Cillessen intrinsiek een betere keeper. Het is niet per se zo dat een basisspeler van een eredivisieclub met wedstrijdritme beter is dan een reservespeler van een topclub zonder wedstrijdritme.

21 maart 2017 om 09:57

" Het is niet per se zo dat een basisspeler van een eredivisieclub met wedstrijdritme beter is dan een reservespeler van een topclub zonder wedstrijdritme"

Volgens Blind zijn eerdere redeneringen wel.

Helaas houdt hij zich daar zelf ook niet meer aan, en daarmee maakt hij zich totaal ongeloofwaardig. Daarmee, en met de belabberde resultaten onder zijn leiding, moet ik natuurlijk zeggen.

21 maart 2017 om 10:05

Het is niet te verdedigen aangezien speeltijd altijd als criteria voor selectie is gesteld, ook onder het bewind van Blind.

Ik zie niet zo in hoe je het dan kan verdedigen om wekelijks spelende en prima presterende spelers ineens te gaan passeren voor spelers die zelden op het veld te bewonderen zijn.

Neem alleen de situatie aangaande Stekelenburg. Speelde eindelijk weer en zat er direct bij. Speelt nu weer niet en meteen weer laten vallen. Als je dat soort dingen doet kan je nu toch nooit een keeper gaan kiezen die de komende 8 maanden maar 1 wedstrijd bij Barcelona lijkt te gaan keepen.

21 maart 2017 om 13:40

Ik weet niet of Blind altijd consequent is geweest in zijn uitlatingen (ik hoor en onthoud niet al zijn uitspraken). Wel herinner ik me dat hij enkele weken geleden bij Studio Voetbal al zei dat speeltijd een maar niet het enige criterium is. Zo verklaarde hij ook de selectie van Memphis in de vorige kwalificatiewedstrijd. Hij noemde kwaliteit het belangrijkste en dat lijkt mij een prima verdediging om "wekelijks prima presterende spelers" te passeren. Die "prima presterende spelers" zijn soms niet van dezelfde kwaliteit en/of spelen op een lager niveau. Dat Memphis op dat moment niet speelde bij Man U wil niet zeggen dat de vaste linksbuiten van een willekeurige eredivisieclub beter is. Die redenatie kun je ook loslaten op een evt. keuze voor Cillessen ten koste van Zoet. Ik moet zeggen dat ik het om die reden inderdad wel vreemd en inconsequent vind dat Stekelenburg nu weer niet geselecteerd is.

Ik ben ook bang dat Janssen in de basis staat, Blind kijkt en luistert werkelijk nergens na.
Ik vind NL op dit moment ook geen geweldige lichting hebben, wat er nu staat dan, maar stel dan wel op wat het in ieder geval goed doet en geen spits die er 1 in het hele seizoen maakt in de competitie...
Gaat het denk ik echt op het systeem gooien... Bah, ik hoop dat ik ongelijk heb.
Snap niet dat zoveel mensen Janssen ook blijven verdedigen hier, hij doet het gewoon niet goed.
Hoop uiteraard dat het goed komt, maar had eigenlijk in de winterstop al weg moeten gaan, of verhuurd moeten worden.

21 maart 2017 om 11:30

Lichting is best prima als je bekijkt wat we hebben als er geen blessures zijn. Robben laat ik buiten beschouwing omdat dat toch een geval "genieten zo lang het nog kan'' is, maar blijft natuurlijk weredltop. Dan hebben we Strootman, Wijnaldum, De Vrij, Van Dijk en Promes als spelers die goed presteren en in potentie Europese top kunnen halen. Daarachter heb je nog prima spelers als Depay, Martins Indi, Blind, Hoedt, Pieters (waarom is deze man niet opgeroepen?), Van Aanholt, Janmaat en talenten/spelers die de stap naar het buitenland kunnen maken als Klaassen, Karsdorp, Zoet, Kongolo, Vilhena en in de toekomst Ramselaar. De spitsen positie is de enige positie waar we net niet hebben wat we nodig hebben. Janssen voetbalt op een voor hem (nog) te hoog niveau en doet het dus niet goed, en Dost scoort veel maar is geen complete spits, hoewel ik hem momenteel wel boven Janssen verkies.

Tegen Bulgarije moet Blind spelen met Jansen en Dost. Zoet op doel anders is Blind echt ongeloofwaardig als bondscoach door te kiezen voor een bankzitter. Dan kan cillessen nog trainen met de beste maar het gaat om wedstrijdritme en speelminuten.

En ik geef hem gelijk ook als Blind het moed heeft hem te passeren, op welke Argumenten????
Word er wel een beetje moe van hoe een Zeer Beperkte Spits als Janssen zo opgehyped word door Media en Blind en dan merk ik ook heel wat fans hier op VZ. Ik kan er met mij pet niet bij dat een speler die maar 1 seizoen eredivisie en een totale mislukking is in Engeland door heel wat fans nog steeds de basis word ingepraat. Blind kan het niet maken om de topscorer van Europa momenteel op de bank te zetten voor zijn lieveling protegã£â© die gewoon alleen maar Blaren verzamelt in Engeland en geloof me ik kijk elke week PL. Hij word als een totale Miskoop gezien door heel Engeland alleen Blind en nog wat gasten hier zien wat in Janssen. Bij Motd maken ze geen woord meer vuil over hem omdat hij gewoon niet het niveau aankan. Kane is geblesseerd en Son staat gewoon in de basis en dat is terecht want die is ook 5 klasse beter dan Janssen. Ga eerst maar eens spelen in een competitie waar hij hoort dus niet in de PL en dan mag Blind weer eens aan hem denken. Sowieso zie ik Blind niet meer lang blijven want het is en blijft een drama wat hij presteert met Oranje. Werkelijk de slechtste Bondscoach aller tijden en ik zie het zo gebeuren dat het WK ook onze neus voorbij gaat! Knvb grijp eens in
Lees meer op www.voetbalzone.nl

21 maart 2017 om 11:32

Veel mensen vergeten dat spelers als Dembele, Dier, Son en Lamela ook als een 'natte krant' speelde toen ze net binnenkwamen bij Tottenham. Deze spelers hadden ook enige tijd nodig om zich aan te passen en uiteindelijk zijn het nu stuk voor stuk belangrijke spelers voor Tottenham. Wat veel mensen vergeten is dat Janssen alleen maar als een 'kip zonder kop' wordt genoemd vanwege een wedstrijd. Juist daarvoor werd hij geprijsd door al het druk zetten. Echter een spits die niet scoort gaat gekke dingen doen en daar lijk je dat aan kunnen te verwijten. Veel mensen vergeten ook dat Janssen altijd een voldoende haalt omdat hij voetballend gewoon mee kan. De pech voor hem dat hij de ballen er alleen niet in krijgt, maar is dat zo gek met zo weinig speeltijd? Op dit moment is hij terrecht 3e keuze, want Son scoort wel. Maar er komen kansen en die gaat hij pakken, puur omdst hij voetballend prima mee kan. Dost is een leuke speler, maar het zou nooit de meevoetballende spits zijn die dit nederlands elftal nodig heeft. Janssen is op dit moment de toekomst van de spitspositie en ondanks de vele doelpunten van Dost zou hij nooit in het systeem passen wat Oranje wilt spelen. Zelf zie ik ze liever samen spelen. Maar voor mij is her duidelijk wie de eerste spits is.

Bijzonder ergerlijk om te zien dan vele denken dat Dost net zoals Janssen stilgestaan is in zijn ontwikkeling. Dost heeft zich op alle vlakke verbeterd in tegenstelling tot Janssen

Het gaat er volgens mij om dat je het sterkste team opstelt (op dit moment). Daaronder versta ik dat je het spel mede afstemt op de beste spelers (omdat die voetballers de wedstrijd voor je kunnen beslissen). Nu vind ik het een vaststaand gegeven dat de absolute sterspeler van dit Nederlandse elftal Robben is, dus wil je - als trainer - dat Robben zoveel mogelijk zijn sterke kanten laat zien: naar binnen komen en schieten. Voor dat spel is Janssen een betere optie dan Dost. Dost kiest verschrikkelijk goed positie voor het doel en is een goede afmaker, maar als je het team beter wilt laten samenspelen - wat zorgt voor een snellere omschakeling en meer kansen voor Robben - dan heb je meer aan het veldspel van Janssen.

Nu wil ik wel de kanttekening plaatsen dat Robben veel facetten van het voetbal beheerst als rechtsbuiten, waardoor hij in theorie ook prima de spits bedient tegenover een team met de kwaliteiten van Bulgarije, maar daar ligt zijn eigenlijke kracht niet.
Laat Blind maar beginnen met Janssen. In de tweede helft kan de bondscoach dan altijd nog switchen naar een systeem die aansluit bij de kwaliteiten van Dost.

21 maart 2017 om 12:04

Snapt er helemaal niks van kennelijk, al;s hij zo een goede afmaker is zoals jij beweerd dan had hij in Engeland ook wel het net laten bollen zoals Dost dat wekelijks doet. Ben beetje klaar met de zogenaamde kenners die Janssen een goede afmaker vinden terwijl dat alleen gebaseerd is op 1 seizoen in de eredivisie. Dus er klopt helemaal niks van. Dost heeft het op een hoger niveau seizoen na seizoen bewezen. Men doet of Janssen goed kan voetballen terwijl hij een techniek van niks heeft en zeker niet technischer is dan Dost! Robben kan gewoon naar binnen trekken en zijn ding doen maar als je werkelijk kijkt naar Robben zoals hij de laatste jaren speelt zie je namelijk dat hij veel meer doet dan alleen op goal schieten. Hij geeft steekballen door de verdediging en lobt ook regelmatig ballen over de verdediging richting Lewandoski en Muller etc. Dus je argument slaat werkelijk helemaal nergens op. En daarom moet Blind een spits opstellen die op een hoog niveau totaal niet niet de voeten kan? Die derde vierde spits in Engeland in zijn team is geworden en die totaal geen enkele punt heeft vergaard in de competitie voor TOT H. Lijkt wel of we heel wat Danny Blinds hier op deze site hebben!!

21 maart 2017 om 13:16

Ten eerste gaat het argument dat hij goed af kan maken over Dost, niet over Janssen.
Ten tweede heb ik Dost gevolgd na zijn tijd bij Heracles. Als Heracles-supporter kreeg ik daar namelijk bovengemiddelde interesse voor. Dost is gewoon de man die je het doelpunt moet laten maken. Een echte spits dus. Als je mijn argumentatie ziet, dan weet je dat ik het voornamelijk heb over de mogelijkheden die Janssen en Dost aan andere spelers bieden (om juist onze beste spelers beter te laten renderen). Dost kijkt niet zoveel naar medespelers; iets dat Janssen wel doet.

Bovendien is Tottenham - volgens de maatstaven van ons huidige Nederlands elftal - een topclub. Een bankzitter hoeft daarom niet persã£â© een slechte speler te zijn.

Daarnaast heb ik nergens gezegd dat Robben geen steekballen of lobjes kan geven. Ik zeg juist dat hij dit wel kan. Let er alleen op dat Dost niet van het niveau van Lewandowski of Mã£â¼ller is. Voor Dost moet je jezelf in dienst willen stellen van Dost, in plaats van begrip voor elkaars looplijnen te hebben. Hij zit je anders alleen in de weg met zijn looplijnen richting het doel, wat hij overigens - door de bank genomen - prima beheerst.

Verder bezit Dost, voor een man van zijn postuur, zeker een functionele techniek. Maar, Dost is ook geen Berbatov. Dost en Janssen doen qua basistechniek weinig voor elkaar onder.

Afsluitend wil ik nog even meegeven dat ik Dost (meer) geschikt vind als afmaker en Janssen (meer) geschikt vind als 'teamplayer'. Aangezien Robben belangrijker voor Nederland is dan een Dost, kan ik me voorstellen dat je als bondscoach juist Robben wilt laten renderen. De keuze voor Janssen vind ik daarom te rechtvaardigen.

21 maart 2017 om 13:48

Dus dat , je slaat de spijker op zijn kop , het is werkelijk onbegrijpelijk dat Janssen word opgeroepen terwijl hij niet speelt en gewoon op een hoger niveau niks maar dan ook niks te zoeken heeft. Van Persie Huntelaar en Dost spelen meer en presteren beter en dat is essentieel om een volwaardige oranje speler te zijn!
Janssen word puur op de ik mag je gehalte geselecteerd en heeft helemaal niks met voetbal argumenten te maken!!! Danny Blind bewijst keer op keer waarom drie kwart Nederland hem niet serieus kan nemen en denk grootste gedeelte van de selectie ook niet!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 19
2181 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

55 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Fenerbahçe 16 4 4 0
2017/2018 Tottenham Hotspur 1 0 0 0
2016/2017 Tottenham Hotspur 27 2 0 0
2015/2016 AZ 34 27 3 0
2014/2015 Almere City 34 19 10 0
Laatste voetbalnieuws

‘Janssen of Dolberg moet spits van Spaanse subtopper worden’

Sevilla nam onlangs afscheid van technisch directeur Óscar Arias en de uiteindelijke opvolger van de voormalige middenvelder krijgt volgens Estadio Deportivo al meteen een duidelijke taak mee van het bestuur van...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Juventus praat met Mino Raiola. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren