Vrijdag, 17 Februari 2017

Roda JC praat met voormalige spits van Man City

In navolging van Juventus-directeur Giuseppe Marotta, heeft ook de zaakwaarnemer van Paulo Dybala laten weten dat contractverlenging aanstaande is. De aanvaller stond in de belangstelling van onder meer Real Madrid en Barcelona. (Sky Italia)
Atalanta Bergamo presteert dit seizoen uitstekend en ligt op koers om Europees voetbal te halen. Als dat lukt, gaat de club zijn thuiswedstrijden in het Mapei Stadium van Sassuolo spelen, omdat het eigen stadion niet aan de eisen voldoet. (Tuttosport)
/
Roda JC Kerkrade is momenteel in gesprek met de transfervrije Rolando Bianchi, zo bevestigt zijn broer en zaakwaarnemer. De Italiaanse spits zit na zijn vertrek bij Perugia zonder club en speelde eerder onder meer voor Manchester City, Lazio, Torino en Atalanta Bergamo. (Trivenetogoal.com)
Voormalig Vitesse-huurling Dominic Solanke is in het bezit van een aflopende verbintenis bij Chelsea. De spits gaat daardoor transfervrij de overstap naar Liverpool maken. (The Sun)
Manchester City heeft maatregelen getroffen om het Etihad Stadium veiliger te maken. Het onderkomen van the Citizens is nu beter beschermd tegen terroristische aanslagen. (The Sun)
In maart zullen Fiorentina en Paulo Sousa beslissen of ze samen doorgaan. Mocht de Portugese oefenmeester vertrekken, heeft de club Eusebio Di Francesco, Maurizio Sarri en Marco Giampaolo op het oog als eventuele vervangers. (La Nazione)Poll

Denk jij dat Rolando Bianchi een versterking is voor Roda JC?


9 reacties (laatste reactie door hubertnellissen)

Roda JC Kerkrade is momenteel in gesprek met de transfervrije Rolando Bianchi, zo bevestigt zijn broer en zaakwaarnemer.

Als zijn broer en zaakwaarnemer dit bevestigen, waarom staat dit artikel dan in de "wandelgangen" oftewel geruchten?

17 februari 2017 om 15:32

Ik denk omdat de transfer nog niet officieel is. Er is nog geen akkoord tussen de clubs en/of de speler. Om er nu meteen een bevestiging van de transfer uit te gooien is een beetje kortdag

17 februari 2017 om 16:48

Waarschijnlijk omdat deze quote te weinig was om een heel artikel over te schrijven, dus plaatsten ze het maar hier.

Ik ben trouwens wel benieuwd wat hij nog in zijn mars heeft. Italiaans is volgens een van de weinige nationaliteiten die Roda nog niet heeft, dus wat dat betreft past hij prima in het vreemdelingenlegioen dat deze winter is aangetrokken.

Kunnen nog wel een spits gebruiken. Zal dan de vijfde zijn oewhoer. WIR SINDE SPITSE.

Als dit waar is. Bianchi was niet goed genoeg voor Engeland. Maar voor Roda is dit natuurlijk wel een versterking

Qua naam een goede speler voor Roda. Als ik dan de statistieken erbij pak: 6 goals in 72 wedstrijden bij zijn laatste 4 clubs...

17 februari 2017 om 17:05

en dan weer een speler erbij die het toch al imposante vreemdelingen legioen nog wat verder uit kan breiden.
ik hou persoonlijk niet zo van clubs die te veel buitenlandse spelers in de selectie hebben, staan doorstroom van nederlands talent in de weg.

Wat gaat Caanen nou weer doen? Een speler halen die bijna niet scoort en binnenkort gepensioneerd wordt? Man kijk naar de Eagels die halen een Manu denkelijk voor veel minder geld en die man is in de bloei van zijn leven. Caanen denkt er verstand van te hebben doordat hij op Cyprus ergens eens een club heeft getraind. Het niveau daar is echter minder dan de Jupiler League hier. Scouten kunnen ze bij Roda niet. Het is een luk raak gedoe met spelers halen. Haal je spelers hier uit de Jupiler League daar loopt genoeg talent. Je moet er alleen oog voor hebben. Iets wat Caanen dus niet heeft.

In de Jupiler League loopt iemand die al 26 x doel getroffen heeft. Ik denk dus dat die het doel wel weet te vinden. In het verleden speelde daar ook een goalketter nl. Kevin van Veen. Deze zou nu voor veel geld naar China gaan nadat Fc.oss hem eerst verkocht had naar een engelse club. Boere is dus wel een gokje maar zijn de aanwinsten van Roda dat nu niet? Ik zou eerder voor Boere gaan dan voor een speler die niet scoort en misschien meer moet verdienen dan die speler van Fc.oss. Met 26 doelpunten tot nu toe bewijst hij toch een neus voor doelpunten maken te hebben? Maar nog maar een keer het ligt bij Roda niet aan de spitsen maar eerder hoe en of ze wel door de middenvelders bediend worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
De toekomst van Fran Sol ligt mogelijk in Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren