Bosz heeft brandje te blussen: ‘Niet het gevoel dat ik een eerlijke kans krijg’

Vrijdag, 17 februari 2017 om 10:10

Sinds dit seizoen moet Kenny Tete het bij Ajax doen met een rol als wisselspeler. Zijn laatste competitiewedstrijd dateert alweer van begin augustus, toen de Amsterdammers in eigen huis met 2-2 gelijkspeelden tegen Roda JC. Donderdag stond Tete, door afwezigheid van Joël Veltman, wel aan de aftrap tegen Legia Warschau en kreeg daarin tot overmaat van ramp een rode kaart.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Kenny Tete komende zomer moet vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

78 reacties (laatste reactie door impulsief)

Brandje blussen? Een ontevreden wisselspeler is toch niet vreemd? Bosz zou zich denk ik meer zorgen maken als Tete volledig tevreden op de bank zou plaats nemen en het allemaal wel prima zou vinden.

17 februari 2017 om 10:29

Die gaat dus weg he. In de zomer mag Ajax op zoek naar nieuwe backs.

17 februari 2017 om 10:45

Idd, Veltman wil weg en dan zal Tete wel in de basis staan volgend jaar maar stel Tete krijgt een leuke aanbieding dan zijn je 2 backs weg.

Sinkgraven zie ik ajax nog niet zo snel verlaten, maar stel Dijks krijgt een contract bij Norwich City en Riedewald aast ook op een vertrek dan word het dunnetjes bij Ajax.

Gaan de jeugd spelers weg omdat ze geen speeltijd krijgen moeten ze alsnog spelers gaan kopen, beetje krom.

17 februari 2017 om 10:51

Tete gaat echt niet in de basis volgens jaar daar is hij veel te slecht voor aan de bal als veltman wordt verkocht dan wordt er sws een nieuwe back gehaald.

17 februari 2017 om 10:54

@nalden

Natuurlijk gaat hij weg. Hij wil zijn contract niet verlengen en dat loopt over een klein jaar af. Dan blijft er dus niets anders over.

17 februari 2017 om 11:44

Als veltman blijft dan schuif je Zeefuik door en zit je gebakken. Sinkgraven blijft, Warmerdam terug halen van verhuur en Riedewald naar LB. Als Veltman vertrekt moet je een aankoop doen.

17 februari 2017 om 10:37

Klopt, en hij zou toch ook moeten weten dat Veltman hoogstwaarschijnlijk weg gaat komende zomer. Geen probleem.

17 februari 2017 om 10:43

Brandje blussen is idd overdreven. Maar buiten n ontevreden tete. .heb je nog n speler die gisteren zwaar in de zeik is genomen door Bosz. Kluivert jr. Die jongen is helemaal klaar met Bosz.....als je zo vernederd wordt in een vol stadion!

17 februari 2017 om 10:53

Hij had beter Dolberg eruit kunnen halen, maar Kluivert klaar met Bosz? Wat een onzin, Bosz is nog steeds die goster die hem kansen geeft en zijn debuut gunde.

17 februari 2017 om 10:56

Hoe kom je er nu bij dat Kluivert zwaar in de zeik is genomen en helemaal klaar is Bosz? Als je zo'n tien minuten voor tijd met tien man komt te staan, nadat er ern verdediger uit is gestuurd, dan haalt elke coach er een aanvaller uit ten koste van een verdediger. Kluivert stond er wel jet in, maar is onervarener dan Younes, dus voor deze wissel is wat te zeggen. Wat een onzin dat hij vernederd zou zijn.

17 februari 2017 om 10:58

Denk dat dat wel mee zal vallen. Natuurlijk was die gister over de zeik. En terecht. Maar iemand moet geslachtofferd worden op dat moment en helaas voor hem was hij dat. Dat snapt kluivert ook wel. Hij is nog lang niet onomstreden natuurlijk. Nu gewoon weer hard trainen en laten zien dat je op de deur klopt voor een van de buiten posities

17 februari 2017 om 11:55

Denk dat dat reuze meevalt wat je over Kluivert zegt.
Hij werd namelijk gewisseld voor een verdediger..als hij werd gewisseld voor een andere aanvaller had ik je post wat meer kunnen begrijpen.

Enfin.. Tete, denk ook dat hij vertrekt al zou het hem best sierenom alsnog te strijden voor een plek.

Verder vond ik de timing van..en de wissels zelf..wat vreemd van Bosz maarja dat vind ik eigenlijk wel zeer vaak sinds hij coach is.
Het lijkt er ook best op vind ik dat vele jonkies niet eens onder hem willen werken..vechten voor hun plek , al kan dat zeer zeker ook aan hun eigen mentaliteit liggen ! Bosz staat er nu al een poos , en ja het spel is iets beter vind ik dan afgelopen seizoen maar ik heb een idee dat deze meneer niet heel goed omkan gaan met vooral de jongere spelers.
Maar kan me vergissen......

17 februari 2017 om 10:58

Dat is weer het andere uiterste!

Je kan balen van een wissel plaats inderdaad. Dat is ook gezond zelfs als prof speler.
Maar het is wel zorgelijk dat een Tete direct naar een andere club aan het zoeken is en dus niet bij Ajax wil zitten.

Wat is het met die jonge spelers die direct weg willen? Bazoer wilde weg, El Ghazi wilde weg, Gudelje, Tete. en zelfs Onana wilde weg toen bang was niet direct eerste keeperte zijn. Dat is toch wel zorgelijk. Zeker gezien het talenten zijn nog maar. (enige die je niethoort is Riedewald)

Het zou pas echt gezond zijn als dit soortgasten de wil hebben zich te bewijzen en er voor te knokken. Direct allemaal weg willen is toch echt wel iets om zorgen om te maken.

17 februari 2017 om 11:06

Voor zijn ontwikkeling moet hij gewoon ieder weekend op 'hoogniveau' spelen. Het is vrij gezond om dan een andere club te zoeken. Bosz rouleert heel weinig met spelers, dan krijg je dit. Tete is fit, maar voor gisteren niet wedstrijdfit genoeg.

17 februari 2017 om 11:34

Het is volgens mij niet zo dat ze niet bereidt zijn te knokken, het is meer zo dat ze het gevoel krijgen nooit meer een eerlijke kans te krijgen zolang bosz trainer is

17 februari 2017 om 11:38

Iemand die het echt snapt

17 februari 2017 om 12:13

@xavi: Voor zijn ontwikkeling... het zijn jonge spelers die kans komt echt nog wel. Anders lekker naar een Spartagaan dan speel je iedere week.

Het is top sport de beste hoort te spelen. Je hoeft ook niet te rouleren, PSV en Feyenoord rouleren toch ook niet? Daar hoor je dit gezeur toch echt een stuk minder.

Bazoer zit nu bij Wolfsburg ook op de bank.. Het probleem is dat deze jongens te veel omhoog zijn gevallen en dat zelf zijn gaan geloven.

17 februari 2017 om 15:27

Als het alleen Tete was die weg wilde kon ik de zinnen van vecht voor je plek nog begrijpen, maar het is niet alleen Tete, Riedewald heeft ook al laten vallen dat hij weg wil. Bazoer en Elghazi zijn al weg. Dit word gewoon enorm slecht aangepakt. Dat mag je Bosz gewoon aanrekenen. Die jongens krijgen niet eens als invaller eens een kans. Zelfs niet als de wissel logisch zou zijn. Als je in zo'n Situatie zit en je traint hard en goed dan ga je vanzelf nadenken. Ik ben jong ik moet spelen. Kan dat niet hier dan elders heel begrijpelijk. Dit kun je Bosz gewoon persoonlijk aanrekenen. Dit is best zorgwekkend.

17 februari 2017 om 11:23

Grappig want als Kuyt zoiets zegt krijgt hij bakken kritiek en dat is nota bene een aanvoerder.

17 februari 2017 om 11:35

@feye88 en dat is ook terecht, juist omdat hij aanvoerder is.

En dat Tete het nu zegt is net zo stom. Alleen is Tete 21 en Kuyt is bijna opa. Die zou beter moeten weten. Maar van beide is het gewoon niet oke om dit naar buiten te brengen, klaar.

17 februari 2017 om 11:33

Het is meer dan dat! Toen Guldelj weg ging heb ik het al gezegd; El Ghazi gaat vertrekken en ook Bazoer, Tete en Dijks kunnen Bosz niet luchten. Enkel Riedewald neemt z'n verlies goed op. Bosz heeft het gelijk nu hij presteert maar de bom gaat een keer barsten. Hij is te "arrogant" en dat klikt 0,0. Ja spelers die normaliter niet zouden spelen die gaan door het vuur. Dus een Veltman, Sinkgraven, Viergever, Schone die liggen aan z'n voeten. Noem het zoals je wil maar naar mijn mening verpest Bosz heel veel op dit moment. Het is niet alleen de mentaliteit van een Guldelj of El Ghazi. Het is niet alleen de reserverol.

17 februari 2017 om 12:52

Bosz maakt gewoon een selectie. Bazoer kan nauwelijks voetballen in een creatief team en ook Tete heeft nooit aangetoond het niveau te halen voetballend. Gudelj is natuurlijk helemaal niet goed genoeg. Alleen El Ghazi is in vorm wel een aanwinst, maar die vorm was al een jaar weg.

Bosz doet het dus geweldig, wat mij betreft juist omdat hij het lef heeft betonvoetballers als Bazoer, Dijks en Tete te passeren en te laten gaan. Een verademing ten opzichte van 5 jaar gepruts met matige spelers onder De Boer.

17 februari 2017 om 11:34

Het gaat erom dat Tete dit naar buiten brengt. Dat is het brandje, niet dat hij ontevreden is. Net als bij Feyenoord en Kuyt: dat hij ontevreden is is niet het probleem. Dat hij het tegen journalisten zegt wel. Achter de schermen zijn bij alle clubs spelers ontevreden, dat is heel normaal. Je moet het alleen intern houden.

Tete De trainer maakt een keuze voor bepaalde posities en jij ben daar niet de eerste in.
Aan jou te laten zien dat je beter ben dan degene die voor je staat. Waarom willen alle spelers die niet basis staan weg? Bewijs je nou eerst eens een paar seizoenen voordat je weg ga.

Ik vind dat spelers veel te snel zeuren na een tegenslag. Ik vond zijn interview ook niet echt van zijn beste kant

17 februari 2017 om 10:33

Dat is waar, maar voor de rest is Tete best wel netjes geweest vind ik. Vooral als je kijkt naar anderen zoals Gudelj en Bazoer. Daarnaast is het in de Eredivisie wel lastiger om een "eerlijke" kans te krijgen. In Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië krijg je bij een topteam meer mogelijkheden om jezelf te bewijzen vanwege het grotere aantal wedstrijden wat je speelt. Bosz gaat Veltman niet wisselen als ze maar 1X per week spelen, terwijl als je 3X per week speelt je als wisselspeler ook vaker mag spelen en jezelf dus ook buiten de trainingen in wedstrijden kan bewijzen. Dus het is aan de ene kant ook wel makkelijk gezegd dat hij zich maar moet "bewijzen", want hij traint blijkbaar wel gewoon erg goed en geeft alles.

17 februari 2017 om 11:16

Hoe moet Tete zich een paar seizoenen bewijzen als ie de kans niet krijgt? Een gast van 21 hoort te spelen om zich te kunnen ontwikkelen, met elke week 90 minuten de bank warm houden wordt je niet beter. En dat is iets waar Ajax wel rekening mee mag houden. Leuk als je talenten hebt maar als ze teveel op de bank zitten gaan ze toch eerder weg dan je wilt als club.

17 februari 2017 om 11:35

Omdat Bosz volgens die spelers niet eerlijk communiceert. Wie er gelijk heeft geen idee maar de klachten zijn er.

Natuurlijk niet slim van hem om dat duel echt aan te gaan en hem even vast te pakken maar die 2e gele kaart sloeg nergens op.

17 februari 2017 om 10:31

Nou snap ik de keuze veltman. Zo goed speelde tete niet. Maakte weer twijfelende keuzes. Met als toppunt een 2e gele kaart op een totaal onlogische plek. Tete laat dus nogmaals zien de keuze die bosz maakt voor veltman terecht is

17 februari 2017 om 11:12

Raar om Tete af te rekenen omdat hij nu eindelijk eens een potje mee mag doen. Hij heeft totaal geen ritme op dit niveau en dat was duidelijk te zien. Was aan het eind van de eerste helft al aardig leeg. Hij bleef lopen, maar er zat weinig kracht in zijn acties. Wat hij normaal gesproken juist wel heeft.

17 februari 2017 om 11:17

Je gaat een speler toch niet afrekenen op 1 wedstrijd? Geef hem eens een aantal wedstrijden de kans, Veltman wordt er ook niet uitgehaald na een slechte wedstrijd.

17 februari 2017 om 11:40

Aan het begin van het seizoen heeft ie genoeg kansen gehad. Veltman is gewoon in alle opzichten beter dan Tete. Kan Tete lekker verongelijkt voor de camera gaan staan, maar als je geen zelfkritiek hebt en niet wil knokken voor je plek dan ga je maar lekker banken bij Lille of Lazio. Werd echt misselijk van zijn houding gister.

17 februari 2017 om 12:03

Ik kijk naar meerdere wedstrijden. In de beker was hij ook niet goed, zelfs bij jong Ajax is hij niet goed. Zolang je niet in de spiegel kijkt blijf je 2e keus.

17 februari 2017 om 12:26

Tete heeft vorig seizoen bewezen veel beter verdedigend te zijn dan Veltman. En vertel mij nou eens wat Veltman allemaal bijdraagt in aanvallende zin, want dat valt toch behoorlijk tegen. Alles en iedereen vond dat Tete linksback moest staan maar Bosz besloot anders. Dan begrijp ik de frustratie van Tete zeker.

17 februari 2017 om 13:05

Veltman kan beter opbouwen, heeft een crosspass waar je u tegen zegt, veltman legt minder risico in zn spel, veltman speelt veel slimmet, veltman dekt door.. en zo kan ik wel even doorgaan. Tete valt nu zwaar door t ijs heen, en in de media je verhaal doen laat maar zien hoe zwak hij mentaal is.

Niks aan de hand
Veldman gaat een nieuwe uitdaging zoeken in de zomer en Tete krijgt (eindelijk) zijn plekje terug. Volgend seizoen is iedereen blij.

17 februari 2017 om 10:24

Volgend jaar is Tete ook weg ben ik bang voor Ajax.

17 februari 2017 om 10:41

Bang ben ik daar niet voor, die jongen komt voetballend te kort. Goede verdediger verder.

17 februari 2017 om 11:33

Tete gaat pleite, hij wou in de winter al weg als dat kon gaf ie eerder aan. Hoop dat hij naar Engeland gaat en vanaf daar iedereen de mond snoert! Verdedigen kan ie zeker, alleen bij Ajax moet je ook meteen een aanvaller zijn. In Engeland zal je daar minder last van hebben.

Toch merkwaardig, in het laaggeklasseerde Nederland verlangen ze van alles van een verdediger. In het hooggeklasseerde Engeland concentreert zich men op de primaire taak; verdedigen. Zouden ze daar aan de andere kant van de plas een punt kunnen hebben?

17 februari 2017 om 11:52

Dat zou kunnen, maar we moeten ook niet vergeten dat de Engelse ploegen met hun verdedigend ingestelde backs vaak overvleugeld worden door de Duitse en Spaanse teams waar de backs wã©l kunnen aanvallen.

17 februari 2017 om 14:49

De Engelse topploegen spelen alleen geen van allen met verdedigende backs. De laagvliegers wel, maar die spelen niet Europees.

Ik dacht dat het om Kluivert zou gaan, die jongen heeft langer warm gelopen dan dat die erin stond

Hier is natuurlijk niks aan de hand.

Welke speler, bij welke club dan ook zou tevreden zijn met een plek op de bank, terwijl die vorig seizoen elke wedstrijd speelde.

17 februari 2017 om 11:00

Nee maar dat hij aan het kijken en praten ismet andere clubs is wel gevaarlijk!

Niet tevreden is 1 maar direct weg is wel gevaarlijk!

17 februari 2017 om 11:37

Wat er aan de hand is, is dat hij het tegen een journalist zegt. Die ontevredenheid moet je binnen de club houden.

Niet meer opstellen dit verwende kereltje. Hij heeft weer precies laten zien waarom Peter de voorkeur geeft aan Veltman. 2 goeie verdedigende acties had maar hij liep ook veel te prutsen zeg. Ik zat trouwens is op hem te letten bij hoge ballen maar dan doet ie ook heel beperkt weinig om het de tegenstander lastig te maken. Deze jongen wou ook niet verlengen en als je er niet voor wil vechten zeg ik Adios Amigos!!

17 februari 2017 om 11:19

Wat heeft het voor zin om te vechten als je nooit speelminuten krijgt? En als je eindelijk eens minuten krijgt moet je meteen een 8 of hoger scoren. Realisme mag hier wel op zijn plaats zijn.

17 februari 2017 om 11:44

Kohaku, ga je nou overal in dit topic zeuren dat ie te weinig minuten krijgt?? Beetje vermoeiend, vind je ook niet? Nogmaals, aan het begin van het seizoen kreeg hij genoeg speelminuten, Veltman is in alle opzichten een betere voetballer. Mensen die dat niet zien zijn of niet voor Ajax en lopen hier te trollen, of snappen het spelletje niet.

17 februari 2017 om 11:59

Als je niet wil vechten voor je plek ben je ongeschikt als profvoetballer [X]

Onmiddellijk wegwezen! Weer zo'n omhooggevallen neo-topspeler. Wat een klote mentaliteit heeft die gast. Muiten als hij geen basisplaats heeft. Nog niets bewezen en wel een grote bek. Geen ajax mentaliteit. Kwaliteit ook niet.

17 februari 2017 om 11:36

Geen teamspirit vooral, ik zou beginnen met de zin, helaas doet Veltman het ook erg goed.. Maar nee hij denkt alleen aan zichzelf, net als met het verlengen van zijn contract hij alleen aan zichzelf en niet aan de club denkt, die hem notabene opgeleid heeft. Zeefuik doorschuiven en doorselecteren.

Ik vind dat Bosz toch wel erg slecht met zijn wissels omgaat. Ook gister weer, in zo'n wedstrijd wissel je toch niet zo laat? Het halve elftal had eraf gemogen. Schone speelt als een krant, laat verdedigend heel veel vallen, breng dan Riedewald in 60e minuut. Kluivert eruit halen en Younes laten staan... Westermann uberhaupt nog brengen??

Hij heeft Riedewald en Tete inderdaad nauwelijks speelminuten gegeven, terwijl die dat op voorgaande seizoenen echt wel hebben verdient om tenminste een kans te krijgen. Laat die jongens nou eens af en toe 30-45 min spelen tegen Sparta of Ado, zo moeilijk is het allemaal niet Peter!!

17 februari 2017 om 10:56

Helemaal met je eens, dat kan toch subtieler en beter.

17 februari 2017 om 11:08

Nou het brengen van westerman begreep ik wel, hij had namelijk geen rechtsback meer en je kan er moeilijk riedewald neerzetten.

Het laat ingrijpen met wissels daarentegen begreep ik totaal niet. Ziyech speelde echt als een natte krant. Leek wel of hij niet helemaal fit was. Haal die beste man er dan gewoon vanaf na 60 minuten spelen. Wissel traore voor kluiver begreep ik ook niet helemaal. Dolberg oogte het meest afgepeigerd van de drie aanvallers (niet gek als je 70 minuten lang bent aan het beuken tegen twee verdedigers). Voor mijn gevoel was Dolberg op na een helft (misschien wel helemaal niet fit). Je zag het in kleine dingen, wild omspringen met een levensgrote kans, ingehaald worden op vijf meter terwijl je je juist goed vrij gelopen hebt, de kracht missen om door te zetten bij twijfel ballen.

Echter laat je die staan en de meest fit ogende aanvaller haal je eraf (traore speelde niet goed, maar hij oogde wel fit, kon ook nog iets inbrengen tegen het fysieke geweld en voerde zijn verdedigende taken ook naar behoren uit).

Dan ingaand op het gevoel van Tete, we kunnen het wel afdoen als miepen, maar dit is niet de eerste speler die het zegt onder Bosz, het is de zoveelste. Hij doet toch iets verkeerd bij zijn aanpak. Het kan altijd zo zijn dat een speler het gevoel heeft geen eerlijke kans te krijgen, maar inmiddels zijn het er meerdere. En er zitten ook jongens tussen die nooit te boek hebben gestaan als lastig (bv Riedewald)

17 februari 2017 om 11:42

@ninjakai

In mijn ogen moet je niet bij Bosz zijn, maar zijn deze jonge jongens heel individualistisch ingesteld en hebben ze geen geduld. Als ze 19 zijn en even op de bank komen, willen ze meteen weg en hebben ze er totaal geen begrip voor, terwijl Veltman, Schone het bv. heel goed doen. Dan moet je je plek kennen en zeggen, ik moet beter worden, hard blijven werken en mijn plek terugwinnen, als je dat doet kun je daarna zeggen, ik heb mijn best gedaan. Ze plaatsen zich allemaal te makkelijk in de slachtofferol, dat werkt nooit.

17 februari 2017 om 11:38

Ik vond het vanuit tactisch oogpunt geen slimme wissel, ik had voor meer snelheid en frisheid voorin gekozen. Westermann brengen vond ik heel goed, wat extra kracht en ervaring, deed het ook prima.

Bosz doet gewoon wat het beste is voor Ajax en waarmee hij denkt te winnen, zo moet het ook, de spelers moeten maar bewijzen dat hun in de basis moeten of minuten verdienen. Riedewald speelde tegen sparta, had meteen een grote fout door dumpfries makkelijk binnendoor te laten gaan, toen dacht ik, goh, zou hij nou nog niks geleerd hebben.

Heb alleen de 2e helft gezien en was daarin verdedigend wel beter dan veldman , ook riedewald heeft een punt wat is die viergever een drama en dan denkt die aan oranje, amper een bal goed in gespeeld maar goed voor hem dat sanchez top was en tete een maal zeer allert geknepen stond dit was veldman niet gelukt is af en toe een dromer

17 februari 2017 om 11:34

Viergever was heel erg goed, zat er heel vaak goed tussen.

Tete snapt hoop ik toch ook dat de eerste keus in Bosz zijn ogen gewoon goed functioneert dus waarom dan wisselen en een wisselspeler een kans geven over meerdere wedstrijden? Hij heeft gewoon geduld nodig en waarschijnlijk zal Veltman eind van het seizoen vertrekken en is Tete gewoon eerste keus.

17 februari 2017 om 11:33

Hij lijkt niet zoveel om de rest te geven en alleen om zichzelf, maargoed, dat is zomaar de indruk die ik krijg na dit interview. Als je bereid bent om hard te werken en te praten is niet genoeg, in een team is het ook goed om begrip op te brengen en elkaar te begrijpen. Net als dat hij Ajax zal moeten begrijpen dat ze niet investeren in een speler die niet wilt verlengen, jongens als Veltman en Klaassen hebben dat nou juist net wel en zijn wat meer teamspelers.

Aan het begin van seizoen speelde hij gewoon alles en verloor ajax ongelooflijk veel punten (paok, rostov, roda, willem 2). Ook in de voorbereiding was die hele basisploeg van vorig seizoen drie keer niks. Ik snap bosz volledig.

Ik vind het jammer dat Kenny Tete dit seizoen niet veel speelt. Persoonlijk ben ik een groot fan van Tete en ondanks dat ik niet echt een fan ben van Joã«l Veltman, moet ik wel zeggen dat hij het meestal wel vrij goed doet als rechtsback.

Maar ik sluit niet uit dat Veltman na dit seizoen zal vertrekken bij Ajax. Tete heeft na dit seizoen nog maar 'n 1-jarig contract, maar ik hoop dat als Veltman in de zomer daadwerkelijk vertrekt, dat Tete dan een basisplaats krijgt en dat hij dan uiteindelijk zijn contract verlengd.

17 februari 2017 om 11:21

Als Tete nu al het vertrouwen van Bosz niet krijgt zal dat volgend seizoen niet anders zijn vrees ik. Tete is gewoon weg als ie de kans krijgt. Zie hem eerder vertrekken dan Veltman.

17 februari 2017 om 12:00

Dat heeft hij zelf ook al een beetje aangegeven

Tete, mooi dat je het zo oppakt, maar er is ook een teamgenoot, Veltman die net zo hard werkt en ook goed speelt en hij kan er maar een opstellen. Ik snap zijn keuze wel, Veltman is gewoon sterker aan de bal, ook nadat hij gisteravond een hele goede wedstrijd speelde.

Daarnaast zou je je kansen kunnen vergroten door geen onduidelijkheid te laten ontstaan over je contractverlenging en intenties, hij wil schijnbaar weg, nou dan zeg ik Zeefuik maar vast doorschuiven want Ajax moet ook aan zichzelf denken. Hij heeft ook nog een Raiola, die geeft verder niks om de club, terwijl het een wisselwerking moet zijn.

Elke keer als hij speelt hoop ik vurig dat hij goed speelt.. En elke keer denk ik tijdens de wedstrijd; Bosz heeft gelijk, ik begrijp waarom hij Veltman opstelt.....

Deze jongen heeft helemaal gelijk. Hij is een paar.klasses beter dan Veltman. Maar krijgt simpel weg niet de kans van Bosz. Hoe je het weet of keert hij doet helemaal niks onder voor Veltman . Die verdedigend niet ze sterk is. Gisteren heeft hij het weer bewezen met die sliding . Dat was gewoon de 1-0 voor Legia. Ik snap hem volledig. Veltman is Europees daarnaast altijd een zwakke schakel en ook in het Nederlands elftal.

Tja ajax presteerd gewoon prima en het voetbal is ook vaak goed. Dan houd je vast aan een vaste 11, logisch toch. Misschien voorbeeld aan een schone en Viergever nemen, die hebben wel wat langer ernaast gestaan. Daarbij heeft hij in het begin van het seizoen , gister en tegen cambuur nou niet echt zo gespeeld dat bosz is gaan twijfelen.

Vind dat hij zich altijd heel netjes opstelt in de media, keurig. Tete is natuurlijk veel beter dan Veltman. Bosz geeft hem geen kans. Hopelijk komt er in de zomer een mooie club voor hem. Geweldige back Tete. Snel, krachtig, perfecte tackles.

17 februari 2017 om 13:36

Zo ongeveer alles wat je zegt klopt niet.

1. De manier waarop hij zich opstelt is schandalig, ik vraag me af wat je in godsnaam keurig vindt aan het interview van gisteren.

2. Veltman is een stuk beter, zowel aan de bal als verdedigend. Het enige waar Tete beter in is zijn tackles als zijn tegenstander de bal er op goed geluk langs speelt.

3. Bosz geeft hem zat kansen, zoals ook gisteren. En telkens laat hij weer zien dat hij (vooral aan de bal) gewoon erg erg matig is en dat Veltman terecht de voorkeur krijgt.

4. Ja de mooie clubs staan vast voor hem in de rij....

5. Heel knap hoe je zijn sterke punten opsomt alsof dat alle aspecten van het voetbal zijn. Je zou ook kunnen zeggen: Waardeloze back Tete. Mentaliteit van niks, kan geen bal aannemen, bezwijkt onder een hoog tempo, slecht in de passing, technisch ondermaats. Maar dat doe je niet.

Ik vind het zonde zo'n mooi talent laat je vertrekken als ajaxsupporter zijnde en die rode kaart gisteravond was geen rode kaart beter hadden ze bij dit wedstrijden de videoreferee moeten inschakelen want dit is van den zotte dat een scheids er zo mee weg komt door tete een rode kaart aan te smeren en hopelijk is veltman fit voor vitesse want anders is het helemaal einde zoek voor een rechtsback te vinden voor ajax.

Kijk hoelang die jonge niet gespeeld heeft en mensen janken dat hij een paar ballen verkeerd speelt maar die redding hoor ik niemand over ik zag hem onderscheppingen maken waar veltman over zal dromen, die bal die hij redde daar was veltman te laat geweest dan hadden mensen gezegt Tête had moeten spelen, die 2de kaart was te makkelijk ik zag troare een schop krijgen en die kreeg niet eens vermanining

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

62 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Olympique Lyon 22 1 3 0
2016/2017 Jong Ajax 4 2 0 0
2016/2017 Ajax 5 0 0 0
2015/2016 Ajax 21 0 2 0
2015/2016 Jong Ajax 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘We zijn open naar elkaar en dat had ik nodig na Ajax, waar het wat kouder is’

Kenny Tete verruilde Ajax afgelopen zomer voor Olympique Lyon en kwam, ondanks aanhoudend blessureleed, in zijn eerste seizoen tot 31 officiële wedstrijden voor les Gones, waarvan 22 in de Ligue 1....Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren