wk2018

Owen wekt onbegrip met tweet over Ronaldo: ‘Hou niet van dit soort grapjes’

Woensdag, 11 januari 2017 om 10:16

Michael Owen kreeg afgelopen zaterdag de lachers op zijn hand door op Twitter een grap te maken over het overgewicht van Ronaldo. De Braziliaan kan niet echter lachen om de uitlatingen van de Engelsman. Ronaldo zegt gechoqueerd te zijn door de reacties op de tweet van Owen.

/

“Ik dacht dat de kilo’s er bij mij aankwamen, tot ik mijn oude vriend Ronnie tegenkwam”, tweette Owen zaterdag, na een ontmoeting tussen voormalig spelers van Real Madrid tijdens de wedstrijd tegen Granada. Op de foto bij de tweet is een foto te zien van Owen, geflankeerd door Ronaldo en Luís Figo.

De Braziliaan reageerde niet blij op de tweet van Owen. “Het shockeert me hoe belangrijk mijn gewicht is in deze wereld. Ik heb geen idee waarom dat zo is, eerlijk gezegd”, zegt Ronaldo. Hij kreeg bijval van zijn landgenoot Roberto Carlos. “Ik hou niet van dit soort grapjes. Ronaldo is een goede vriend van me en we moeten voorzichtig zijn. Hij heeft een groot hart, het gaat niet om zijn lichaam.”

Gerelateerd

36 reacties (laatste reactie door millonario)

"ronaldo is een goede vriend van me en we moeten voorzichtig zijn. Hij heeft een groot hart, het gaat niet om zijn lichaam." - nou van je vrienden moet je het maar hebben, hebben ze het over zijn overgewicht, begint Roberto Carlos over zijn hart.

Natuurlijk is Ronaldo nu veel te dik, dus?! Zag afgelopen weekend zijn mooiste goals. Man o man, wat een stylist was Ronaldo, puur genieten! De discussie Messi of Ronaldo, kijk nog eens deze Braziliaanse Ronaldo, was een acties, wat een versnelling en wat een carriere!
Dieptepunt uit zijn loopbaan? Zijn kapsel tijdens WK 1998 LOL

11 januari 2017 om 10:42

Waarschijnlijk bedoel je zijn kapsel tijdens het WK 2002, waar hij overigens met Rivaldo, Lucio en Ronaldinho fenomenaal speelde.

11 januari 2017 om 12:16

Dat halve toupetje boven zijn voorhoofd was dat 2002? Ook goed. Het zag er niet uit, haha!

11 januari 2017 om 12:34

Ahahaha zo'n kapsel wou ik toen ook.

11 januari 2017 om 15:22

@manufcd gelukkig heb je een verstandige moeder haha!

11 januari 2017 om 10:44

Inderdaad. Wat een topsporter die jaren lang alles deed voor de topsport. Mag hij dan nu gewoon genieten van het leven? Daarnaast snap ik niet zo goed waarom Owen populair doet over de rug van een oud ploeg genoot. Wellicht kijkt hij toch met jaloezi naar de carrière die hij ook wilde hebben, maar eigenlijk nooit gehad heeft.

11 januari 2017 om 14:34

Owen was alleen top bij liverpool. Voor de rest overal geflopt. Bij real Madrid was Ronaldo 9 de man.

11 januari 2017 om 11:11

Fantastische speler wel een van de beste die ik ooit gezien heb. Zeker voor zijn blessure was Ronaldo niet te stoppen.

11 januari 2017 om 14:42

Een grapje die een oude vriend maakt over zijn gewicht mag niet, maar iemand uitlachen om zijn kapsel mag wel? LOL

Ja ach, levensgenieter pur sang en hij heeft er het geld ook voor. Waarschijnlijk was ik als ik zijn leefstijl en vermogen had ook een aantal kilo's te zwaar. So what ?! Hij heeft tot zijn 33ste veel moeten laten voor het voetbal. Dat is hij nu aan het inhalen, laat hem lekker.

11 januari 2017 om 10:36

Niemand is blij met zoveel overgewicht. Het is slecht voor zijn gezondheid en voor zijn gemoedstoestand. Desalniettemin niet erg sympathiek om een "old mate" publiekelijk belachelijk te maken.

11 januari 2017 om 11:06

Hij haalt helemaal niks in. Een traag werkende schildklier is een grote oorzaak van zijn overgewicht. Door het sporten was dit hem niet aan te zien, maar toen hij hier mee stopte vlogen hierdoor de kilo's er bij aan.

11 januari 2017 om 11:09

Ik heb niet eens zijn vermogen en toch ben ik ook een aantal kilo's te zwaar!

Hij heef een groot hart en een groot lichaam is passender. Snap t echt niet als je je zo laat gaan. Hij heeft geld genoeg om een kok, dieetist en personal trainer in te huren. Plus hij weet zelf ook wel wat te doen aangezien die een groot voetballer was. En waarom mag Owen zo'n grap niet malen. Hij weet t zelf ook wel en iedereen kan t zien

11 januari 2017 om 10:48

Denk dat dat juist een van de redenen is. Tijdens zijn carriere heeft hij veel moeten laten en opofferen om zo fit mogelijk te zijn.

Nu geniet hij gewoon van de lekkere dingen in het leven.

Mag toch?

11 januari 2017 om 11:40

Oh absoluut. Moet ie zelf weten. Maar dat je es een sneertje krijgt moet je dan maar voor lief nemen. Publiek figuur en mensen zijn niet gewend m zo te zien. Kan me nog herinneren dat Arnie zich ook een periode liet gaan. Maar die heeft t trainen weer seriesu opgepaakt, age 70. Daar heb ik echt respect voor! haha

11 januari 2017 om 13:21

Dus als publiek figuur mag je door iedereen belachelijk gemaakt worden, maar mag je zelf niks roepen omdat je een voorbeeldfiguur bent? Rare wereld leven we in...

11 januari 2017 om 17:45

Ik keur t niet goed of zo, maar dat gebeurt toch overal. Je hoeft maar de tv aan te zetten of diverse media te lezen en je wordt er mee geconfronteerd. En idd, zo'n wereld leven we dus in...enfin , t is ook niet zo dat hij tot op t bot beledigd wordt of zo

11 januari 2017 om 12:02

Ronaldo kampt ook al heel lang met schildklier problemen waardoor die problemen heeft met zijn gewicht. Toen die nog topsporter was werd het redelijk gecompenseerd, maar nu hij niet meer (zoveel) sport is het moeilijk om die kilo's eraf te houden. Daar kan geen kok/diã«tist/trainer tegen op.

Haha, ik wist tot een maand geleden niet dat die Brazilianen zichzelf zo serieus nemen.
De wereld was laatst ook al te klein toen Kroos op een ludieke wijze refereerde naar de 7-1 WK-zege van Duitsland op Braziliã«.

Het is me maar een emotioneel volk. Met een beetje zelfspot en incasseringsvermogen hoef je je volgens mij over een stuk minder druk te maken in dit leven!

11 januari 2017 om 11:13

Ach, wij Nederlanders wijzen graag naar de Zuid-Europeanen en Zuid-Amerikanen als het gaat om hun (in onze ogen) opvliegende karakter en het reageren vanuit de emotie ipv het verstand. Helaas kunnen wij zelf ook steeds minder incasseren want om eerlijk te zijn, zijn er genoeg boze witte mannen in het land die zich druk maken om van alles en nogwat

11 januari 2017 om 13:23

En hier is de wereld te klein als men een feestje aan wil passen zodat ALLE kinderen het met plezier kunnen vieren... ik wist tot een paar jaar geleden niet hoe hypocriet dit land is...

11 januari 2017 om 14:33

Haha okay, in Nederland kan men ook emotioneel reageren. Je hebt me overtuigd

Ik hou sowieso niet van grapjes maken over de rug van anderen. En al helemaal niet zo au plain publiek.

Prima dat je er onderling grappen over maakt als oude teamgenoten, maar hou dat dan ook lekker onderling en slinger het niet zomaar het internet op. Vind het een hele goedkope grap van Owen en heel laf om het op Twitter te zetten. Je geeft hiermee het hele open riool wat het internet is de kans om lekker in te hakken op Ronaldo. Owen zou beter moeten weten.

Ik ben altijd in voor een grapje en je moet de wereld (en zeker het voetbal) niet al te serieus nemen, maar dit is gewoon onnodig kwetsen.

11 januari 2017 om 11:00

Inderdaad, echte vrienden onderling kunnen dit tegen elkaar zeggen, onder vier ogen. Maar om het via Twitter voor het oog van de wereld te doen, zou iedereen pijn doen die zoveel te zwaar is als Ronaldo op dit moment.

11 januari 2017 om 11:13

Ja, Owen probeert een paar extra fans te lokken ten koste van een zogenaamde vriend. Ik lach niet met overgewicht van vrienden en zou het al zeker niet op Twitter gooien, al heb ik dat ook niet, maar goed.

Ik zie zoveel reacties over levensgenieter en dergelijke. Mensen die het voetbal een beetje gevolgd hebben, zouden moeten weten dat Ronaldo een aandoening heeft, dat ervoor zorgt dat hij dikker wordt. Iets met schildklier.

Dus daarom zijn de reacties te begrijpen van zijn vrienden, zoals Roberto Carlos. Hij is ziek en dat zou Owen ook moeten weten. Ronaldo had er tijdens zijn actieve loopbaan ook al last van en is daarom ook eerder gestopt. Was niet zijn zogenaamde knie.

11 januari 2017 om 12:22

Ik dacht ook al zoiets. Als hij gewoon een levensgenieter is, moet zo'n grapje kunnen vind ik, want hij kiest er zelf voor. Maar dat is dus niet het geval, dus dan vind ik het grapje ook niet kunnen.

Heisa om niets. Als ze echt zulke vrienden zijn, moeten ze dit toch kunnen bespreken. En als Owen maar een grapje maakt.. waar hebben we het dan over?

11 januari 2017 om 12:04

Als Owen een grapje maakt, zou hij dat beter onderling kunnen doen. Nu staat het op het open riool van het internet en geeft hij iedere anonieme haatzaaier wereldwijd de kans om lekker in te hakken op Ronaldo. En we weten allemaal dat dat de favoriete bezigheid is van miljoenen zolderkamerterroristen. Ik hou van grappen die hard zijn en gevoelig liggen, maar je moet je er wel altijd van bewust zijn tegen wie je de grap maakt en vooral waar je hem maakt. Als honderden miljoenen mensen meelezen zou je je af moeten vragen of je een vriend voor zoveel publiek te kakken wil zetten.

11 januari 2017 om 14:31

Wat moet hij doen aan zijn ziekte ? Hij heeft schildklierproblemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

41 jaar
569 fans

In de wandelgangen

Vrijdag 22 juni
Peniel Mlapa wordt de opvolger van Lennart Thy. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren