‘PSV wil mogelijk vertrek Narsingh intern opvangen’

Woensdag, 11 januari 2017 om 09:58
/

PSV overweegt bij een eventueel vertrek van Luciano Narsingh om Luiz 'Beto' da Silva door te schuiven naar de A-selectie, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller is weliswaar inmiddels Peruviaans A-international, maar wacht nog altijd op zijn eerste officiële speelminuten in de Eindhovense hoofdmacht.

Phillip Cocu stelt dat Beto zelf de stap naar PSV 1 moet afdwingen. De oefenmeester eist meer van de aanvaller tijdens wedstrijden en trainingen. Toch liet hij Beto de laatste weken meetrainen, zodat hij een beter beeld van de Peruviaan kon krijgen en ook om het gevoel te geven dat er kansen liggen. “Want dat hij kan voetballen, dat weten we wel.”

PSV staat niet welwillend tegenover een verhuur van Beto. Technisch manager Marcel Brands kan niets met de geruchten dat ex-werkgever Sporting Cristal de aanvaller wil huren. De bestuurder hoopt dat Beto de stap naar de A-selectie kan maken. "Het is niet ongebruikelijk dat jonge spelers even de tijd nodig hebben om aan te haken.”


Poll

PSV moet Luiz 'Beto' da Silva doorschuiven


Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door auditore)

Narsingh blijft gewoon. Prima speler voor Psv.

11 januari 2017 om 10:28

Ik begrijp dat een Feyenoorder dat vindt, hij verhoogd toch de titelkansen van de andere twee titelkandidaten met zijn ongevaarlijke voorzetten en het om zeep helpen van grote kansen.

11 januari 2017 om 10:56

Voor de breedte is het een goede speler maar hij is voor de basis gehaald. Daar is de transfersom ook naar geweest. Het is geen Jozefzoon die voor een paar ton is op gehaald en die vantevoren wist dat het moeilijk zou zijn om basis speler te worden. Aangezien Brands pas een speler gaat halen als Narsingh vertrekt, in ieder geval dat hoop ik, dan zie ik hem liever vandaag dan morgen vertrekken.

11 januari 2017 om 13:04

Van mij had Narsingh anders best bij Feyenoord mogen komen ballen hoor. Ik zie ook niet wat veel PSVers tegen hem hebben...

11 januari 2017 om 13:16

Inderdaad prima speler en met zijn snelheid past goed hoe psv speelt. Vaak betrokken bij goals tegen sterke tegenstanders. PSV zal zijn vertrek wel merken

En er dan achter komen dat deze jongen, net als Bergwijn, ook nog veel te kort komt?

11 januari 2017 om 10:09

Heb je bij spelers ooit zekerheid dan? Bergwijn kan zeker beter, maar dat kan er echt nog wel uitkomen hoor.

11 januari 2017 om 10:11

Ik vind dat bergwijn mee brengt dan narsing of perreiro. Zeker als perreiro niet in beste vorm is zoals in de eerste seizoenshelft.

11 januari 2017 om 10:24

Bergwijn heeft alleen totaal geen rendement. Soms wat leuke acties maar weinig mooie voorzetten/passes en doelpunten maakt die ook nog niet. Ik heb er nog wel vertrouwen in met hem maar het moet wel gewoon stukken beter als je wil dat PSV geen nieuwe buitenspelers koopt.

11 januari 2017 om 12:45

Idd. En dat heeft Pereiro juist weer wel ondanks zijn spel.

11 januari 2017 om 10:53

Sorry dat ik het zeg maar wat zijn ze in Eindhoven toch een stel angsthazen betreffende hun eigen jeugd. Bergwijn wordt na een half seizoen al afgeschreven. Deze jongen kan misschien niet goed genoeg zijn. Tsjonge jonge. Geef ze vertrouwen, geef ze de kans om fouten te maken en uiteindelijk betaald zich dat wel weer terug. Kopen omdat je bang bent dat misschien eventueel iemand gaat tegenvallen.

11 januari 2017 om 10:59

Bergwijn heeft redelijk wat wedstrijden gespeeld in het 1e van PSV. Maar bijna iedereen verzuipt daar nu. Het is geen goed draaiend elftal en dus kun je ook niet van een talent als Bergwijn verwachten dat hij er meteen staat. Bovendien is Steven een linksbuiten en is dus niet relevant als het om de rechtsbuiten positie van Narsingh gaat. Ik weet zeker dat Cocu en Brands de overtuiging hebben dat Bergwijn er volgend seizoen wel zal staan.

11 januari 2017 om 12:07

Ik zou het een goede stap en een goed signaal vinden als hij doorschuift en als het wat beter gaat lopen bij Psv(waar ik natuurlijk op hoop en vanuit ga), pas dan kan je iets zeggen over rendement van Bergwijn en hopelijk dan ook van Luiz 'beto' da Silva. Duimen dat ze gaan slagen en van (grote) waarde kunnen zijn voor Psv!!

11 januari 2017 om 12:54

Er is geen enkele garantie dat het in een keer goed gaat lopen. PSV wil haar seizoen natuurlijk niet verpesten ze willen natuurlijk minimaal 2e worden en daar voor is een nieuwe buitenspeler naar mijn mening wel erg belangrijk. Bij een top club in Nederland kun je niet 5 wedstrijden op rij niet presteren en gewoon blijven staan zeker niet als 19 jarige. Het is gewoon belangrijk dat je laat zien wat je kan want dan gaan ze pas echt jou mee laten tellen jongens als Depay, Hendrix en Willems bijvoorbeeld lieten vanaf moment 1 zien wat ze konden en nu een Ramselaar ook die is ook nog jong maar vanaf zijn eerste wedstrijd was het goed. Je mag toch verwachten van een topclub bij PSV dat je minimaal spelers hebt die de 15 goals aan kunnen tikken en dat zit er op dit moment echt niet in.

12 januari 2017 om 18:48

@filip, ik vind je reactie zeer onterecht en haaks op het artikel slaan. Men wil het juist intern oplossen. Dat is toch juist de jeugd kans geven? En dan neem je Bergwijn, net 19, als voorbeeld. Deze jongen heeft dit seizoen wedstrijden in de eredivisie (14/17), de Beker en bovendien de Champions league mogen ballen. Ik ken niet veel clubs die zoveel kansen geeft aan een 19-jarig talent. Ik ontken niet dat over het algemeen PSV veel te voorzichtig is met talent en dat de beeldvorming ook zo is; maar in het specifieke geval van Bergwijn liggen de feiten echt anders.

Beto lijkt me een goede voor de toekomst, maar staat hij er meteen?

11 januari 2017 om 11:00

Nee, Is bij Jong PSV ook niet 1 van de betere. Hij was als een soort risico speler binnen gehaald. Niet en groot talent maar gewoon een gokje waard. Mij heeft hij nog niet kunnen bekoren. Hij is eigenlijk een spits maar Lammers heeft op dit moment al meer laten zien.

11 januari 2017 om 12:07

In Peru zijn ze lyrisch over hem, hij is het grote talent dat de opvolger van Jefferson Farfan moet worden. Maar veel gewone Peruvianen verwachten veel van hem, bijna meer dan van andere talenten zoals Andy Polo, Yordi Reyna of Edison Flores. En dat wilt op zich wel wat zeggen omdat er voor het eerst in tien jaar weer een paar goede talenten in Per㺠komen. Punt is alleen dat deze jongen altijd alles bij lukte, zat al met zeven jaar in de jeugdopleiding van grote Braziliaanse clubs (internacional en Gremio) en is met 16 jaar gedebuteerd in een van de meest beladen duels van Per㺠(stadsderby Sporting Cristal tegen Allianza). Daarnaast zijn Peruvianen van nature niet heel goed in aanpassen, dus hij zal daar veel problemen mee hebben. Toch zie je bij vlagen dat hij echt veel talent heeft, als het goed loopt, loopt het ook echt heel goed. Zegt genoeg dat ie zijn interlanddebuut heeft mogen maken terwijl de aanval momenteel het enige goede is dat Peru heeft.

Kortom, een impact zal ie niet constant hebben. Maar laat hem invallen en hij kan wel eens iets verrassends doen en de wedstrijd uit het niets openbreken of kantelen.

Psv moet Larsson kopen dan doen ze prima zaken. Beste selectie van NED. Zoer, Arias, Isimat, Moreno, Willems, Guardado, Ramselaar, Pereiro, De Jong, Larsson.

11 januari 2017 om 10:58

En waarom is dat beter dan wat Feyenoord of Ajax heeft rondlopen? Ik ben niet zo onder de indruk van PSV eigenlijk. Ik hoor heel vaak dat ze heel veel kwaliteit in de selectie hebben, maar met name aanvallend vind ik het heel mager. ze hebben 1 doelpuntenmaker in het team. De vleugels kunnen dat niet en het middenveld scoort ook niet veel.

11 januari 2017 om 11:02

Individueel heeft PSV een beter elftal dan Feyenoord. Feyenoord heeft een beter team. Op dit moment is dat dus belangrijker dan individuele kwaliteiten. Normaal gesproken is bijvoorbeeld de Jong beter dan Jorgensen. Daar hoef je alleen de statistieken maar op na te kijken.

11 januari 2017 om 11:27

Is dat zo? De Jong deed het alleen goed in Nederland. Jorgensen doet het nu ook goed in Nederland. Overigens is Jorgensen altijd aanvallende middenvelder geweest of tweede spits. Voetballend brengt hij meer dan de Jong
En is dat individueel echt zo? Ik zou werkelijk niemand willen ruilen uit PSV voor een Feyenoorder.

11 januari 2017 om 11:40

Jorgensen speelt een half jaartje leuk gespeeld bij een goed draaiend Feyenoord. De jong was 2 hele seizoenen de absolute kartrekker bij PSV en was een ongelooflijke grote factor bij het behalen van de 2 landstitels. Hij heeft nu even een dipje, maar wie niet van de PSV selectie. Als De Jong op zijn niveau komt wat hij al 2 seizoenen heeft laten zien, is het een veel betere spits dan jorgensen.

11 januari 2017 om 11:55

hahaha, kom op man. Jorgensen heeft wel meer gedaan dan dat. Was een bepalende speler bij de kampioen van Denemarken. Ze vonden het daar raar dat hij 'maar' naar Feyenoord ging.
De Jong is in het buitenland geflopt. Kan niet beter dan Psv. Hij is een betere afmaker normaal gesproken,maar voetballend veel statischer.

11 januari 2017 om 12:16

De Deense competitie is dan wel ook echt een hele slechte competitie qua niveau. Alleen midtilland en Kopenhagen stellen daar wat voor de rest is echt heel wat minder. Daar kan Wout weghorst nog een bepalende speler zijn. Waar staat een spits voor erin? Om goals te maken natuurlijk en als de jong dat beter kan dan Jorgensen is het dus een betere spits. Niet iedereen in een team hoeft een bal over 40 meter perfect te kunnen aanspelen. In vorm is de jong nog altijd de beste spits van de Eredivisie, dat hij Europees geen potten breekt staat daar los van.

11 januari 2017 om 13:02

Tja, dat zeg je nu wel, maar Jorgensen laat in zijn eerste seizoen in de spits zien dat hij een heel complete spits is. Heeft de meeste goals én staat tweede met aantal assists.
Jorgensen maakt doelpunten EN hij kan goed meevoetballen. Dat is in het systeem van Feyenoord heel belangrijk.

11 januari 2017 om 17:40

Feye88, Ga je nu serieus ontkennen dat PSV individueel beter is dan Feyenoord? Deze 1e seizoenshelft is een beetje naar jullie hoofd gestegen.

11 januari 2017 om 20:07

Ja dat ontken ik.

Jones/vermeer of Zoet: Gelijkwaardig. Zoet is minder in vorm
Karsdorp of Arias: Karsdorp
Moreno of Botteghin: Vooruit, Moreno. Scheelt bijna niks
Vd Heijden of Isimat: Gelijkwaardig
Kongolo of Willems: Kongolo
Guardado of El Ahmadi: El Ahmadi, maar scheelt niet veel.
Vilhena of Propper: normaal gesproken Propper, maar niet dit seizoen. Vilhena wordt steeds beter
Kuyt of Ramselaar: Kuyt
Berghuis/toornstra of Narssingh: Berghuis of Toonstra
Jorgensen of de Jong: Gelijkwaardig
Bergwijn of Elia: Elia
.
Dit zijn natuurlijk mijn overwegingen, maar ik vind Feyenoord zeker niet onderdoen voor Psv.

11 januari 2017 om 12:30

En waarom is Larsson de missing link dan? Narsingh was bij Heerenveen ook van grote waarde, en heeft toen de transfer naar PSV afgedwongen. Ik zie Larsson niet het niveau van PSV ineens omhoog gooien. Zie liever Bergwijn of Beto een echte kans van Cocu krijgen. En dan bedoel ik dus gewoon eens 5 wedstrijden achter elkaar laten staan. Dat vertrouwen heeft Cocu alleen in de Jong en Propper lijkt het wel.

11 januari 2017 om 12:48

Narsingh is mede mislukt door een kruisbandblessure want hij begon net in vorm te komen in ieder geval hij was toen veel verder dan nu. Larsson is een speler die goed is in de kleine ruimte, creatief is, goede actie, kan een doelpuntje maken en heeft goede vrije trappen(die kan ook niemand bij PSV nemen). Bergwijn moet gewoon de 3e buitenspeler worden achter een aankoop en Pereiro en die Beto een kans geven is makkelijk praten maar hij laat het nou niet echt zien in jong PSV het is niet slecht maar ook niet goed. Larsson is gewoon talentvol en heeft wel wat weg van Mertens vind ik.

11 januari 2017 om 12:59

Maar Larsson is ook een speler die acteert op het niveau van Heerenveen, en waar ik hem ook niet altijd geweldig vind spelen. En ook Beto da Silva is creatief en goed in de kleine ruimte, net als Larsson. Pereiro kan ook een vrije trap nemen, net als Locadia en v. Ginkel. Voor mijn gevoel gaat ook Larsson geen topper worden die voor PSV het verschil kan gaan maken. Dan zie ik liever jonge talenten de kans krijgen. Alleen voor een absolute versterking moet je de portemonnee trekken. Gelijkwaardige spelers houd maar bij de club waar ze nu zitten.

11 januari 2017 om 16:06

Narsingh heeft net getekend bij Swansea City,,nu kan Cocu gewoon door selecteren en de jeugd een kans geven,tegen Freiburg speelde ze overigens ook met een B elftal.

Ik moet nog maar zien of narsingh daadwerkelijk vertrekt. Het is de laatste dagen nogal stil rond zijn persoon. Het is best mogelijk dat hij gewoon zijn contract verlengt en bij Psv blijft. Geloof niet dat hij zin heeft om naar swansea te gaan en daar tegen degradatie te voetballen en volgend jaar misschien Championship.

11 januari 2017 om 11:06

Het is aardig stil dat klopt. Maar Narsingh is op dit moment ook geblesseerd dus misschien dat de clubs nog even afwachten. Bij Swansea moest de nieuwe trainer eerst kijken wat ze zelf in huis hadden. Maar goed, ik hoop dat de clubs er uit gaan komen en dat hij snel vertrekt. Sympathieke gast maar ook een blind paard.

In Fm16 en 17 is deze speler keer op keer niet normaal goed, hij scoort altijd als ik tegen PSV moet. Ken hem verder niet zo goed, maar een international verdient het naar mijn mening altijd om een kans te krijgen.

11 januari 2017 om 12:59

Hoezo verdient een International het altijd om een kans te krijgen? Het is niet automatisch dat als iemand 1 van de beste aanvallers van Peru is dat hij ook 1 van de beste aanvallers van PSV is.

Idd een te groot risico. Heeft het amper in de JL laten zien. En juist op het moment dat je een inhaalrace moet inzitten heb je zekerheid nodig.

Ik snap niet dat ze een talent wat nog niets heeft laten zien de kans willen geven maar wel van Ginkel huren om of Ramselaar of Hendrix te vervangen terwijl die al beide hebben laten zien op ED niveau mee te kunnen.

Narsingh is verkocht voor 4 miljoen pond aan Swansea.
Word binnen nu en 2 dagen bekendgemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

164 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren