Update: Narsingh ondergaat medische keuring en staat voor transfer

Woensdag, 11 januari 2017 om 15:21

Swansea City kreeg in Paul Clement onlangs de derde trainer in het lopende seizoen. Die wisselingen van de wacht betekenen echter niet dat Luciano Narsingh van de radar is verdwenen in Wales. De van Bayern München overgekomen oefenmeester heeft zich al verdiept in de kwaliteiten van de vleugelspeler.

/

“Hij is een speler waar we ons bewust van zijn, maar er zijn nog geen definitieve beslissingen genomen”, doet hij in gesprek met Sky Sports uit de doeken. “Toen we met Bayern tegen hem speelden, scoorde hij in de wedstrijd in Eindhoven. We kennen zijn talent, maar op dit moment speelt er niets concreets.”

Clement ontkracht hiermee berichten in de Welshe pers, waarin afgelopen week werd gemeld dat er al een deal was gesloten met PSV over de komst van de 26-jarige aanvaller. De Oranje-international beschikt over een aflopend contract in Eindhoven.

Update 11 januari 15.21 uur - Narsingh ondergaat medische keuring en staat voor transfer
De transfer van Luciano Narsingh naar Swansea City gaat de goede kant op. Het Eindhovens Dagblad meldt woensdagmiddag dat de aanvaller momenteel een medische keuring in Engeland ondergaat. Narsingh zelf is nagenoeg rond met de Welshe club, die waarschijnlijk ongeveer vijf miljoen euro naar Eindhoven zal overmaken.


Poll

Denk jij dat Luciano Narsingh iets toe zou voegen aan het spel van Swansea City?


Gerelateerd

36 reacties (laatste reactie door maravilla1)

Nou met die Clement win je ook de oorlog niet. Heeft lekker zitten opletten. Narsingh scoorde die mooie goal in Munchen niet in Eindhoven.

Snelle speler, die in de onderste regionen zeer nuttig kan zijn, want hij heeft ook nog eens een goede voorzet. Echter heb je alleen iets aan hem als je countervoetbal wil spelen. Voor een team als Swansea wellicht een aanwinst, veel engelse teams hebben domme dravers op de vleugels.

6 januari 2017 om 10:47

Die voorzetten van hem vallen ook gewoon tegen. Ik zou juichen als Swansea hem zou kopen maar tegelijkertijd zou ik lachen wat voor een pannenkoeken daar in de scouting zitten. Hij is eerder toe aan een stap omlaag en daarmee bedoel ik een club als Heerenveen en niet Swansea. Zijn dribbels zijn ook werkelijk waardeloos en hij is 2x 3 a 2 wedstrijden in het hele seizoen een beetje in vorm. Nee ik ben geen fan van hem en begrijp dan ook niet waarom hij keer op keer de kans krijgt van Cocu. Brands had allang nieuwe vleugelspelers moeten halen want wat er nu staat is niks.

6 januari 2017 om 11:05

Zijn voorzetten zijn prima, jorisdijk heeft gelijk, hij moet counteren want hij is 0,0 creatief.

6 januari 2017 om 11:12

Nou dan kijk maar is wat wedstrijden van PSV. De meeste van zijn voorzetten worden geblokt en meestal zijn ze niet op maat. Het zegt veel dat hij vorig seizoen maar 6 assists gaf terwijl PSV toen met de Jong een dodelijke kop spits had.

6 januari 2017 om 12:39

Het probleem is niet perse zijn voorzet, het probleem is dat hij zoals je zelf al aangeeft zijn man niet voorbij komt en zijn voorzetten daardoor vaak geblokt worden. Als hij los is en de achterlijn kan halen heeft hij best een goede voorzet in huis. Maar wanneer PSV niet kan counteren heb je niks aan hem, hij doet alles uit stilstand, er is geen ruimte in de diepte en hij heeft geen passeerbeweging.dan krijg je inderdaad een voorzet op 25 meter van de achterlijn die vaak geblokt worden en/of onnauwkeurig zijn.

11 januari 2017 om 15:38

@bommmel: Wanneer iemand de achterlijn haalt zou iedere voetballer een goede voorzet moeten kunnen geven. Het probleem is dat dit maar 2 keer per seizoen voorkomt bij Narsingh.
Zijn 6 dubbele scharen bereiken niets, hij moet inderdaad rennen en hopen dat zijn voorzet een keer goed valt. That's it. Meer heb ik hem niet zien doen.

6 januari 2017 om 13:49

Tsja hij is juist een domme draver dus hij past daar perfect.

Prima speler hoor, wordt vaak onderschat. Ik vond hem voor zijn ernstige knieblessure (dat hij een half jaar geblesseerd was) veel beter dan nu. Gebruikte meer zijn flair en snelheid en gebruikte meer zijn hoofd. Nu dribbelt hij vaak onnodig en vraagt hij de bal in zijn voeten ipv in de loop. Desondanks een bruikbare speler voor veel middenmoters in de PL

6 januari 2017 om 10:59

Helemaal geen prima speler! Zijn eerste halfjaar speelde hij na een slechte start ook steeds beter en was het gewoon goed hij ging toen gewoon richting bij 25 doelpunten betrokken. Het seizoen na zijn blessure was een drama met maar 1 assist. De 2 seizoen daarna was hij nog steeds matig maar wel bij 15 doelpunten betrokken. Dit seizoen is hij weer dramatisch bezig in een half seizoen 1 goal en 1 assist is schandelijk voor een speler die regelmatig in de basis staat bij PSV, spelers bij degradatie kandidaten presteren nog beter dan hem.

6 januari 2017 om 11:10

Het is zeker waar dat hij dramatisch is begonnen, maar je moet niet vergeten dat heel PSV matig speelt. Als je kijkt naar de twee seizoenen hiervoor (vooral twee seizoenen geleden) zie je gewoon dat de ploeg veel beter in balans was. Nu voelen spelers elkaar niet meer zo goed aan. Rare aankopen zoals Siem de Jong (bijna een jaar niet gespeeld).

Het is niet dat Narsingh dit seizoen goede ballen krijgt, of veel opgelegde kansen, dat was vorig jaar wel anders. In Oranje heeft hij btw hele slechte wedstrijden gespeeld, maar heeft het goed gedaan in de Champions League (ook belangrijk geweest met die beslissende kopbal tegen Man Utd). Het is geen sterspeler, zoals memphis wel was bij Psv.
Memphis Depay was natuurlijk van een ander niveau, een ander talent. Maar kijk eens waar hij nu staat (zit).
PSV mist ook wel kwaliteit vergeleken met twee jaar geleden. Met Wijnaldum, Memphis waren in combinatie met Guardado, met Luuk de Jong in vorm beter dan de ploeg nu.

6 januari 2017 om 11:21

In de cl heeft hij inderdaad een aantal wedstrijden goed gespeeld. PSV is ook minder maar Narsingh is zelf in die 5 of 4 jaar PSV alleen maar slechter geworden. Heel PSV mist gewoon creativiteit voorheen heeft PSV Mertens en Depay gehad en dat zijn buitenspelers naar mijn hart. Die maken acties wat er ook gebeurt en zijn daarom altijd dreigend. Pereiro is een stylist en kan heel goed voetballen maar gaat niet de hele wedstrijd. Kijk nu word van Ginkel weer gehuurd een hele leuke speler maar als ik Cocu was zou ik het makkelijk aandurven Pereiro achter de jong te zetten en dan 2 echte buitenspelers op de flanken. Die 2 van Heerenveen zou ik het liefst bij PSV zien maar dat zal wel te duur zijn maar het is een feit dat er geen enkele creativiteit is.

Een mooi moment voor Narsingh en PSV om afscheid van elkaar te nemen. Brands mag dan wel nu echt werk gaan maken om een nieuwe vleugelaanvaller te zoeken om het seizoen nog te redden.

Ploegen die counteren, en dat zijn meestal rechterrijtje ploegen, passen perfect bij hem.

6 januari 2017 om 11:01

Brands hoeft niet per se op zoek te gaan naar een nieuwe vleugelspeler.
Tijdens het trainingskamp heeft Cocu geã«xperimenteerd met 442. Iets wat de fans al een tijdje roepen.met spelers als Propper, Ramselaar, Guardado, Pereiro en nu Van Ginkel en Hendrix (bijna) weer terug zijn, is dat m.i. ook een verstandige stap.

Het vertrek van Narsingh kan dus voor alle partijen zeer positief uitpakken.

6 januari 2017 om 11:08

Dat kan wat je zegt. In zo'n systeem zou een speler als Pereiro moeten kunnen excelleren, welke ik toch vond teleurstellen in de eerste helft van het seizoen.

6 januari 2017 om 11:09

4-4-2 vind ik helemaal niks voor PSV wie gaat dan de voorzetten op luuk de Jong en Pereiro geven. Allemaal leuke ideeën maar PSV heeft gewoon 2 spelers nodig die hun man opzoeken en hem voorbij dribbelen Pereiro kan dat wel maar het liefst zou ik gewoon zien dat PSV Larsson zou halen. Met een 4-4-2 systeem nodig je alleen maar uit maar uit om de bus te parkeren en omdat de Jong niet dodelijk is dit seizoen en Pereiro of Locadia ook niet zul je veel wedstrijden gewoon niet scoren. Daarnaast is het laf.

6 januari 2017 om 11:37

Je bent PSV supporter maar je weet nog steeds niet dat Willems en Arias opkomende backs zijn? Bij een 4-4-2 systeem blijven die 2 ook gewoon opkomen en voorzetten geven zelfde verhaal voor Brenet. dan maakt het echt niet uit of je 4-3-3 speelt of 4-4-2. Of dacht je dat Willems nu wel zijn verdedigings taken gaat uitvoeren.

6 januari 2017 om 12:39

Ja ga daar lekker vanuit dat trio heeft 2 assists dit seizoen! Dan mij verwijten dat ik er niks van weet. Willems kan wel voorzetten geven maar tot dusver loopt het niet bij hem! Brenet op linksback is ook minder voor voorzetten.

Hebben ook al Dyer en Routlegde daar rondlopen plus Barrow, die vaak van rechts speelt. Dus denk dat ze beter zich op andere plekken kunnen versterken.

Voor PSV zou het natuurlijk een topdeal zijn.

Als ik hem zou ik niet naar Swansea gaan. Deze club gaat naar alle waarschijnlijkheid degraderen. Zit je volgend jaar in de Championsship te koekeloeren . Ik zou wachten op een andere club deze winter en anders lekker bij psv blijven.

6 januari 2017 om 11:23

Narsingh kan ook niet voor altijd bij PSV blijven. Daarnaast kun je niet verwachten dat een PL club voor hem komt aangezien hij dit seizoen pas 1 goal en assist heeft. Als ze bij PSV niet inzien dat hij te kort komt dan weet ik het ook niet meer.

6 januari 2017 om 12:11

Er zijn meerdere cubs die interesse hebben zoals Wba,burnley,en Galatasaray.
Heel het elftal speelt slecht dit seizoen met name Guardado,willems,de Jong daar kan je Narsingh niet de schuld van geven,de meeste gevaarlijke aanvallen gaan meestal via hem en hij zet ze zelf ook vaak op.

11 januari 2017 om 15:56

En daarna verpest hij ze weer. Kom op man, hij heeft zo zijn goede wedstrijden maar het is over het algemeen toch al jaren bagger.

11 januari 2017 om 15:55

Doe normaal man. Straks blijft Luciano nog als hij jou reactie leest. Sympathieke gast maar het is al 5 over 12 als het over vertrekken gaat. Ik wil een nieuwe spectaculaire buitenspeler zien en niet een blind paard dat overduidelijk andere (betere) keuzes kan maken in het veld maar dit gewoon niet doet.

11 januari 2017 om 16:51

Hahaha ik zag hem ook liever vertrekken hoor. Al helemaal ze nu naar alle waarschijnlijkheid 4-4-2 gaan spelen is er geen plaats meer voor hem. Maar goed een uur na mijn berichtje is alles in stroomversnelling geraakt en gaat hij naar Swansea.
Wij als Psvfans allebei gelukkig. Toch snap ik zijn keuze voor swansea niet helemaal. Volgend jaar speelt hij naar alle waarschijnlijkheid op het tweede niveau, lijkt me niet dat daar zijn ambitie ligt.

Ongelooflijk dat er nog een club bereid is om 5 miljoen voor narsingh neer te leggen. Echt een zeer beperkte buitenspeler. Psv zou Ajax trouwens een enorme loer kunnen draaien als ze Lozano nu zouden kopen als vervanger van Narsingh.

11 januari 2017 om 15:40

Nee Lozano komt niet want Cocu gaat Luiz Beto da Silva toevoegen aan de A-selectie bij een vertrek van Narsingh.

11 januari 2017 om 16:30

Lozano kost boven de 10 miljoen dat wil Ajax niet betalen,hij is wel 1 van de beste spelers van Mexico.

11 januari 2017 om 20:07

Lozano staat al 3 jaar bij PSV op het lijstje maar is gewoon niet te betalen.

Mooi voor hem en voor Psv. Het is wel gebleken dat hij het niveau van PSV niet structureel aan kon. Enkele wedstrijden per seizoen was hij briljant maar het overgrote deel viel hij toch tegen. Hij is snel maar heeft net als zijn broertje een probleem om een tegeenstander op volle snelheid te passeren en dan een strakke voorzet af te leveren. Te vaak hielt hij even in waardoor een verdediger terug kon komen. De keren dat hij er wel langs kwam dan schort het aan de voorzet. Het is een speler met veel dreiging maar met een veel te laag rendement.

Mooie carriere heeft Narsingh toch nu al van Heerenveen naar PSV en nu naar de Premier Leaque,narsingh kan uit het niets een wedstrijd beslissen met zijn snelheid, en is een echte teamspeler die nooit zeurt.

Hij zal best nuttig zijn in het bedienen van Llorente maar ik betwijfel of het genoeg is. Veel plezier in de Championship volgend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Swansea City

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
17.Southampton36-19
18.Swansea City33-28
19.Stoke City33-33
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Alfie MawsonVerdediger10
Kyle NaughtonVerdediger10
Kyle BartleyVerdediger10
Leon BrittonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Swansea City.

164 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Swansea City U23 1 1 0 0
2017/2018 Swansea City 18 1 0 0
2016/2017 Swansea City 13 0 0 0
2016/2017 PSV 15 1 1 0
2015/2016 PSV 30 8 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Landgenoot snoept mogelijk trainersklus bij Swansea City af van De Boer’

Niet Frank de Boer maar Jaap Stam wordt mogelijk de nieuwe manager van Swansea City, zo schrijft De Telegraaf zaterdag. Volgens het dagblad heeft de uit de Premier League gedegradeerde club...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren