Doelpuntenmaker De Jong wéér geblesseerd: ‘Ik denk dat het ernstig is’

Zondag, 18 december 2016 om 19:46

Zondag was de dag van Siem de Jong, maar de kraker tussen Ajax en PSV (1-1) lijkt een vervelend staartje te krijgen voor de middenvelder. De Jong, die scoorde tegen zijn ex-werkgever Ajax, lijkt weer geblesseerd te zijn geraakt.

/

“Ik liep na de wedstrijd gelijk het veld af, want het schoot in de lies. Ik hoop dat het niet ernstig is, maar ik denk dat dat het wel is. Zo voelt het wel een beetje. We gaan morgen kijken hoe het is. Ja, hier ben ik wel door ontdaan, natuurlijk. Het zijn elke keer kleine blessures, steeds is het iets anders. Ik laat me bijna elke dag checken of alles goed is. En nu gebeurt het weer”, sipt De Jong voor de camera van FOX Sports.

Voor De Jong was het een bijzonder weerzien met Amsterdam: als speler van de tegenstander. “Het was wel apart om hier nu voor PSV te spelen. Ik heb een heel mooi verleden gehad bij Ajax, dat zal ik nooit vergeten. Maar ik moest het nu voor de andere kant doen.”


Poll

Is Siem de Jong wel gemaakt voor het topvoetbal?


Gerelateerd

40 reacties (laatste reactie door fr12jules)

Ach maakt niet uit Siem, jouw taak zit er al op! Heerlijke goal :D

18 december 2016 om 21:58

Zijn taak zit erop? Je staat acht punten achter op Feyenoord, ligt uit de CL en de beker. Wil je nog iets van het siezoen maken dan zal je toch echt vol aan de bak moeten de tweede seizoenshelft.

18 december 2016 om 22:59

Ik geloof dat men zoiets een grapje noemt

Flink balen voor hem, net nu hij belangrijk begint te worden voor Psv. Wel vreemd hoe dat gelopen is bij hem. Jarenlang fit geweest, maar sinds z'n laatste seizoen bij Ajax voortdurend aan het sukkelen, echt jammer voor hem.

18 december 2016 om 20:54

Ja sinds zijn klaplong is hij niet meer de oude geweest. Hopelijk valt het nu mee en kan hij nog veel spelen dit seizoen.

18 december 2016 om 23:58

Ik heb veel ajaxcieden gehoord en gesproken en die hoopte dat hij nooit meer aan de bak komt na ze goals vandaag. Daarom respect voor iemand die er niet zo over denkt siem was jullie held en misschien in de toekomst weer maar die jongen doet gewoon ze werk

Sneu voor Siem. Wel heerlijk dat uitgerekend hij gescoord heeft. Vind het van de Ajacieden ook zeer kinderachtig om hem uit te fluiten. Heeft jaren lang voor Ajax gespeeld en een hele grote dienst bewezen. Hij heeft Ajax voorrang gegeven om hem te halen. Dat wou Ajax niet. En daar kan Siem niets aan doen. Wat had ie dan moeten doen? Een jaar lang op de bank rotten bij Newcastle omdat Ajax hem niet wou en Psv wel?

18 december 2016 om 19:55

Ze floten Siem niet uit maar Guardado.

18 december 2016 om 19:57

Siem kreeg applaus. Over foutieve info gesproken zeg,
Guardado werd uitgefloten. Uitleg is niet nodig.

18 december 2016 om 20:00

Ik hoorde anders een duidelijk fluitconcert toen Siem erop kwam. En die fluitconcert ging nog door toen Guardado allang van het veld was.

18 december 2016 om 20:04

Dan moet je iets aan je oren laten doen want zelfs Cpcu gaf aan dat De Jong goed werd ontvangen door het Ajax publiek.

18 december 2016 om 20:05

Dan heb jij een striemende piep in je oren, want dat gefluit verstomde toen Guardado de catacomben in liep.

18 december 2016 om 20:12

Ja over foutieve info gesproken, heb minutenlang in het stadion spreekkoren 'siem de Jong hoerenjong' gehoord. Werd door een gedeelte uitgefloten en door een gedeelte geapplaudiseerd toen hij er in kwam.

18 december 2016 om 20:26

Gaat om het fluiten en dat was voor guardado

18 december 2016 om 20:40

Onzin, bij mij in het vak zaten genoeg mensen Siem uit te fluiten hoor. Heus niet iedereen, maar er waren er genoeg die dat deden.

18 december 2016 om 19:57

Ik geloof dat het eerder voor die mexicaan is, dan voor siem. Zoniet dan moeten ze zich schamen

19 december 2016 om 09:15

Toen Guardado het veld op kwam lopen wist niemand dat hij er twee geblesseerd uit zout trappen.

19 december 2016 om 11:48

Guardado liep toch van het veld af op het moment van uitfuiten, anders heb ik me erg vergist in het moment.

18 december 2016 om 20:11

En zo is het. Raar dat we in Nederland niet het respect op kunnen brengen voor topsporters. Siem heeft jarenlang alles voor Ajax gegeven en wil spelen. Ik vind dat ons publiek hem de credits en een warm welkom moet geven. Dat verdient hij. Dat kinderachtige gefluit altijd. Bah.

18 december 2016 om 20:13

Als je in het stadion had gezeten had je gezien dat hij prima onthaald werd. Je kan supporters van Ajax veel verwijten, maar dit niet.

18 december 2016 om 20:12

Dan moet je echt even beter luisteren vriend. Ik zat in het stadion, en er klonk inderdaad een striemend fluitconcert voor die dwaze Mexicaanse clown. Ik zal niet beweren dat er niemand floot tegen siem, maar 90% van het stadion klapte gewoon toen ie kwam. Er gingen zelfs mensen voor hem staan bij mij in het vak. Ik hoop voor je dat je dit alleen maar roept om wat te stoken, anders zou ik toch echt even langs Hans Anders gaan, brilletje en gehoorapparaatje oppikken

18 december 2016 om 20:14

Op tv kwam het anders over. Maar dan nog. Ook het uitfluiten van de tegenstander vind ik aardig respectloos. En je maakt ze er nog scherper mee ook. Dus levert het wat op? Nee.

18 december 2016 om 20:51

Nee op tv kwam het niet anders over dat was precies hetzelfde maar de commentator had het totaal niet in de gaten, die had het applaus totaal niet meegekregen

19 december 2016 om 11:54

denajax01, ik kan het wel begrijpen dat ze die guardado uitfloten, hoe respectloos het ook was, maar hij was ook niet respectvol naar el ghasi toe, zo hard er in te komen.

18 december 2016 om 20:17

De confirmation bias is een selectieve vorm van redeneren. Het is de neiging om te zoeken naar interpretatie van informatie en herinneringen die de eigen opvattingen bevestigt. De confirmation bias wordt gerekend tot de categorie denkfouten.
Mensen zijn geneigd om aan te sluiten bij datgene waar ze zelf een voorstander van zijn en hun opvattingen vast te houden. Ze zoeken en overwaarderen datgene wat de eigen overtuiging bevestigt en negeren of onderwaarderen alles wat de eigen overtuiging tegenspreekt. De informatie wordt dus op zodanige manier gefilterd dat wat men gelooft extra bevestigd wordt.

Geloof wat je wilt geloven Iedenis

18 december 2016 om 21:19

Ik was in het stadion en toen Siem er in kwam klapte de meeste mensen voor hem.

19 december 2016 om 13:05

@ledenis

Ach, dat houd je altijd joh. Je hebt altijd een deel wat hem uitfluit en een deel wat hem dankbaar is voor zijn bewezen diensten. Is bij iedere club.

Sneu voor Siem de Jong. Hij begint nu net fit te worden en dan kan hij weer opnieuw beginnen. Hopen dan het meevalt.

Begint nu wel ernstig te worden bij Siem. Hoop dat het mee valt anders zijn er dadelijk weinig clubs die hem willen hebben.

Wat een rare poll. Fysiek misschien niet, maar qua intelligentie wel. Dat was namelijk wel weer een weergaloze loopactie voor de goal. Fantastisch hoe hij eerst Klaassen eerst op het verkeerde been zet en dan achter hem langs duikt.

Licht dat nu aan die grasmat,dat er zoveel spierblessures zijn?

Ik zie liever Siem in de spits dan Luuk die totaal geen balbeheersing heeft. Luuk verliest te veel ballen en controle over de bal heeft hij niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

445 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Carlo Ancelotti denkt aan Karim Benzema als nieuwe aanvaller voor Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren