Rekik ligt uit beker na kolderieke ‘Zaza-strafschop’ van ploeggenoot

Olympique Marseille ligt uit de Coupe de la Ligue. De formatie van Rudi Garcia bleef dinsdagavond na negentig minuten op een 1-1 gelijkspel steken tegen FC Sochaux en miste vervolgens twee strafschoppen. Dat was er één meer dan Sochaux en daardoor eindigde het bekeravontuur van l’OM in de achtste finale.

/

Dória en Leya Iseka waren de spelers van Marseille die in de penaltyserie vanaf elf meter faalden en de inzet van de verdediger uit Brazilië was merkwaardig. De 22-jarige Doria nam een aanloop die te vergelijken is met die van Simone Zaza op het EK in Frankrijk en zag zijn poging gekeerd worden door doelman Christopher Dilo.

In de reguliere speeltijd (er werd niet verlengd) vielen er zoals gezegd twee treffers. Bouna Sarr plaatste de bal na een fraaie aanval al vallend in de verre hoek en Moussa Sao was na 36 minuten verantwoordelijk voor de 1-1. Karim Rekik bleef negentig minuten op de bank zitten.

OM | Olympique De Marseille ligt mede door deze Simone Zaza-strafschop van Doria uit de beker! 😂😂😂