Nederlands profvoetbal staat komende speelronde stil bij vliegramp

Vrijdag, 2 december 2016 om 10:40

Het profvoetbal in Nederland staat in de komende speelronde stil bij de verschrikkelijke vliegramp in Colombia, waarbij de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense in het hart getroffen werd. Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League is er een minuut stilte en dragen de spelers en arbiters een rouwband.

/

“De Braziliaanse voetbalwereld is op tragische wijze in het hart getroffen. Op dit soort momenten is het van groot belang dat we laten zien dat de voetbalwereld een wereld van vriendschap, solidariteit en respect is”, zegt operationeel manager Gijs de Jong van de Nederlandse voetbalbond.

“Het Nederlandse voetbal voelt grote betrokkenheid bij Brazilië en betuigt middels een minuut stilte en het dragen van rouwbanden steun aan de nabestaanden en overlevenden. Onze gedachten gaan dit weekeinde naar hen uit”, besluit De Jong.


Poll

Het is terecht dat er ook in Nederland een minuut stilte is


2 reacties

Wil niet respectloos overkomen, maar vind het weer een beetje te om dit ook in Nederland te gaan doen. We hebben toch totaal geen binding met die mensen? Iedereen zal hier zijn eigen mening over hebben, maar dit is mijn mening erover.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren