wk2018
Vrijdag, 2 December 2016

Italiaanse supermacht mengt zich in Dolberg-kwestie

Mauricio Pochettino vindt het jammer dat Gylfi Sigurdsson bij Tottenham Hotspur is vertrokken. De manager kan nog altijd genieten van de IJslander, die in de zomer van 2014 naar Swansea City ging. (ESPN)
Sassuolo is niet van plan Gregoire Defrel in januari te verkopen. Voor de aanvaller is belangstelling uit binnen- en buitenland, maar de Fransman maakt het seizoen af bij zijn huidige club. (Radio Goal)
/
In navolging van clubs als Manchester City en Napoli duikt er weer een grote vis op als het gaat om Kasper Dolberg. De Italiaanse grootmacht Juventus ziet in de spits van Ajax de aanvalsleider van de toekomst. (The Sun)
Het heeft er alle schijn van dat volleybalicoon Peter Blangé de functie prestatie- en innovatiemanager bij de KNVB gaat invullen. De vijfhonderdvoudig international en winnaar van Olympisch goud zal ook teammanager van de KNVB worden. (De Telegraaf)
Jesús Navas keert snel terug bij Sevilla. De buitenspeler van Manchester City heeft een aflopend contract en zijn voormalig werkgever wil hem in januari aantrekken. (Diverse Engelse media)
Michael Carrick denkt niet dat hij binnen afzienbare tijd vertrekt bij Manchester United. De 35-jarige middenvelder vindt dat hij de Engelse voetbalgrootmacht nog veel kan bieden. (Daily Mail)Poll

Juventus is een mooie club voor Kasper Dolberg


11 reacties (laatste reactie door migi84)

Juventus heeft Dybala nog? Kom op zeg, clubs gaan Dolberg alleen maak kopen om hem te kopen zodat de concurrentie hem niet heeft.

2 december 2016 om 09:24

Er staat ook bij voor de toekomst he

75 miljoen voor Dolberg geen stuiver minder

Ik hoop eigenlijk maar dat Dolberg een iets mindere vorm gaat krijgen, zodat de "top" van Europa zich een beetje koest houdt. Dit zijn alleen maar geruchten natuurlijk, echter duiken deze nu bijna bij elke grote Europese club op. Ik hoop maar van harte dat Dolberg nog minimaal 1,5 jaar bij ons voetbalt. Als hij deze ontwikkkeling kan doorzetten vrees ik alleen dat het over een half jaar of een jaar al gedaan is...

Ik heb er alle vertrouwen in dat Dolberg gewoon nog minimaal 1,5 jaar bij Ajax blijft. Zal waarschijnlijk ook nog een dipje gaan krijgen.

Als ik hem was zou ik gelijk naar Juventus gaan. Mooie club voor hem.

Sorry hoor dat ik het zeg maar laat die jongen eerst paar seizoenen top draaien in de eredivisie dan zien we wel verder hoe goed hij het wordt. In de afgelopen 10 jaar bebben we stuk of 50 soort Dolberg talenten gezien en niet allenaa hebben het gered. Ik wens die jongen alle beste maar de hype om hem heen vind ik echt overdreven

ik hoop ook dat carrick nog een poosje blijft. wanneer hij speelt draait het altijd lekker

Ik denk dat hij verstandig is en nog even blijft. Behalve een fantastisch talent ook een normale jongen die gewoon blij kijkt als hij juicht ipv een raar ingestudeerd dansje doet. Hij zal zelf ook inzien dat hij beter tot in ieder geval zijn twintigste bij Ajax kan blijven. Die vormdip kan ook hij nog krijgen en als je dan al bij Juventus zit, kan kom je daar niet meer aan de bak.

2 december 2016 om 12:55

het zou verstandig zijn als dolberg nog even zou kunnen blijven bij ajax. 1 a 2 jaar zou goed zijn voor hun beide. en dolberg word aub nederlander. je kan elke wedstrijd in de basis staan. beter dan onze pruts spitsen van nu momenteel

Als al die intresses werkelijk waar zouden zijn zijn ajax wel is bin dolberg een aardig kassatje kunnen laten rinkele . vind et een aardige speler maar denk dat het nog tevroeg is zo in zo voor hem om te vertrekken want hij zal vast en zeker nog een terugslag krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Het lijstje met geïnteresseerde clubs in Daniel Arzani neemt zienderogen toe. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren