Nederlander benadrukt: ‘Er is helemaal niks mis met mijn hart’

Donderdag, 1 december 2016 om 19:10

De schrik zat er bij Patrick van Aanholt flink in toen hij in september van dit jaar door hartproblemen een wedstrijd niet mee mocht doen. De linkerverdediger van Sunderland werd op het laatste moment uit de wedstrijdselectie gehaald voor het duel met Tottenham Hotspur, maar naderhand bleek er niets met Van Aanholt aan de hand te zijn. Dit benadrukt hij nog maar eens in de Engelse pers.

/

“Wat er voor de wedstrijd tegen Tottenham gebeurde is verleden tijd. Ik train elke dag en de manager (David Moyes, red.) heeft me na het duel tegen Tottenham alles laten spelen. Dat zegt denk ik voldoende”, vertelt Van Aanholt aan Sky Sports. De Oranje-international baalt van het ontstane beeld van hem, dat hij al langere tijd last had van zijn hart.

“Wedstrijden achtereen rende ik het hele veld over en nooit gebeurde er wat. Er is helemaal niks mis met mijn hart en gelukkig weet de manager dat. Hij beschermt mij.” De 26-jarige linkspoot vindt bovendien dat hij ‘een uitstekend’ jaar draait: “Ik laat zien wat ik kan: aanvallen, verdedigen. Ik kan alles.”


Poll

Patrick van Aanholt is goed genoeg voor Oranje


Gerelateerd

5 reacties (laatste reactie door matavz15)

Zeggen dat je een goed jaar draait, terwijl je team laatste staat. Misschien heeft hij het niet helemaal door, maar daar is hij zelf ook debet aan. Nu doet hij het zo voor dat hij boven zijn team staat, zal misschien niet helemaal goed vallen.

Het is zo simpel als hij het zegt, er is niets dus dan is er niets. Hij moet zich niet laten hypen door de media, dat willen ze juist met dit als gevolg.

Opvallend dat hij vindt dat hij een 'uitstekend' jaar draait.. De cijfers liegen er namelijk niet om, de meest gepasseerde defensie van de Premier League. Ook nog zeggen dat hij 'alles' kan, zowel aanvallen als verdedigen. Ben blij dat hij zoveel zelfvetrouwen heeft, zoals het hoort. Maar hoopt dat hij ook wel beseft dat het wel wat beter moet en dat hij niet lijdt aan zelfoverschatting.

Ik heb een gevoel dat hij dit zegt omdat hij weet dat hij aan het einde van het seizoen een transfer moet maken (omdat ze zullen degraderen). Even wat twijfels wegnemen bij potentiele nieuwe werkgevers.

Tja meneer v Aanholt, dat je zo enorm goed bezig bent dit seizoen vind ik om eerlik te zijn wel meevallen. Sunderland draait dramatisch en staat stijf onderaan, weliswaar kun je dit niet op de conto van 1 speler schrijven maar tekenend is het wel. Ik hoop van ganser harte dat je jezelf niet uit het oog verliest en reã«el blijft. Tijd om je team bij de hand te nemen en een aantal panklare voorzetten te geven waardoor je team puntjes kan sprokkelen.

Sunderland draait dramatisch, maar ik vind toch dat van Aanholt hier zelf wel gelijk heeft. Elke keer als ik die jongen zie spelen is hij éã©n van de weinige in het team dat zich ontrekt van de malaise. Ben heel benieuwd hoe hij het zou doen bij een aanvallender ingesteld team. In wedstrijden waar punten worden gehaald is hij toch erg vaak belangrijk geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sunderland

Stand
 TeamPnt+/-
20.Reading44-22
22.Barnsley 41-24
24.Sunderland37-28
Voor de complete stand: Football League Championsh...

13 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren