Oud-international sluit Eredivisie niet uit: ‘Ik houd alle opties open’

Donderdag, 1 december 2016 om 16:50
/

John van ’t Schip gaf in een eerder stadium nog aan zijn in 2017 aflopende contract niet te willen verlengen, maar daar denkt de trainer van Melbourne City nu anders over. De coach staat open voor een langer verblijf, al wil hij een terugkeer naar Nederland niet uitsluiten.

Tegenover Nusport geeft de oud-international aan dat hij eerder vanwege privéomstandigheden terug wilde naar Nederland. "Maar dat speelt nu niet meer, en ik heb al eerder bij de club aangegeven dat ik positief tegenover een langer verblijf sta”, aldus Van ’t Schip. "Ik sluit ook niet uit dat ik elders in de City Group kom te werken. Het is in ieder geval niet zeker dat ik hier in 2017 wegga, omdat ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb in Melbourne."

Van ’t Schip blijft hopen op een club uit de Eredivisie. "Dat zou natuurlijk een mooie optie zijn. Als die kans zich voordoet, zou ik er over nadenken. Er zijn in de loop der jaren wat aanbiedingen geweest, maar die hebben me nog niet aan het twijfelen gebracht. Maar ik houd alle opties open."6 reacties (laatste reactie door kefa83)

Heerlijk wonen daar en trainer van een goede club met kans op kampioenschap. Niveau mag dan iets lager zijn en vliegreizen voor uitwedstrijden maar zou daar nog lekker blijven als ik hem was.

1 december 2016 om 17:55

Dat valt ook wel mee of je nou 2 uur in een vliegtuig zit of 2 uur in een bus. Zou ook wel keer leuk zijn als die in de eredivisie weer komt.

Weet iemand welke clubs hij heeft afgewezen? En welke clubs zou hij wel willen trainen?

Ik zou als ik hem was Australie niet laten vallen voor een FC Groningen..

Melbourne City doet het toch niet slecht? nog net de FFA Cup gewonnen tegen leider Sydney. En ze staan 2de op slechts 4 punten.

2 december 2016 om 09:53

idd, hij gaat nu al 'aziã«' in met Melbourne City door het winnen van de FFA Cup, en als hij kampioen wordt de Champions League. Dat zou ik inderdaad niet inruilen voor lager dan de top 4 oof 5 in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren