wk2018

‘Ik kreeg hier de kans om mijn carrière te herlanceren na mijn Ajax-periode’

Woensdag, 19 oktober 2016 om 15:25

Stefano Denswil heeft zijn contract bij Club Brugge tot medio 2020 verlengd. De 23-jarige verdediger had nog een contract tot 2018 en tekent nu dus bij voor twee extra seizoenen. "Deze contractverlenging voelt echt ‘hartstikke lekker’. Dit was het enige wat ik wilde", zo verzekert Denswil via de officiële kanalen van de Bruggelingen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

10 reacties (laatste reactie door alexdelpiero10)

Als hij zich sterk blijft doorontwikkelen moet hij ook een keer de kans gaan krijgen bij Oranje. Ik vind het best wel zonde dat Blind niet meer spelers uit het buitenland er bij haalt die het goed doen bij hun clubs.
Spelers als Fosu Mensah, Hoedt, Denswil, Ake, V. Aanholt, Donk, Fer, De Roon kunnen ook van grote waarde zijn voor Oranje.

19 oktober 2016 om 15:52

Dat is natuurlijk het nadeel van de Belgische competitie. Het heeft en geen prestigieuze reputatie (ongeveer gelijkwaardig aan de Eredivisie. De top presteert niet buitensporig beter in Europa dan de Nederlandse top), en het is niet de nationale competitie van ons (waar je als bondscoach dan toch sneller naar kijkt).

19 oktober 2016 om 15:56

Ja maar goed met van Dijk en de Vrij hebben jullie wel een mooi centrum en dan nog enkele back-ups die bij grotere clubs spelen en momenteel beter zijn.

Als Denswil volgend jaar de stap zet naar een grotere competitie -wat ik verwacht- en zich daar verder kan ontwikkelen, zal die cap er misschien wel eens van komen. Maar we moeten nog zien hoe hij die stap verteert.

Mooi dat hij bijtekent, kunnen we meer geld vragen. Al zie ik hem liefst gewoon blijven.

19 oktober 2016 om 16:15

Ik denk dat Denswil over een jaar de perfecte opvolger is van Van Dijk bij Soton.

19 oktober 2016 om 17:33

Bon Jovi

Dan gaat hij toch eens moeten leren om naar de juiste kleur te spelen, want wat was hij gisteren toch onzeker en zwak in de passing, leverde zo drie ballen in bij de Portugezen. Het was een geluk dat Porto zelf een matig elftal heeft met teveel jonge snaken voor de CL, want tegen elk ander team van ietwat niveau word dat genadeloos afgestraft. Ik moet wel bekenen dat ik hem buiten de CL nooit zie spelen, dus weet niet hoe hij het normaal doet, maar op CL niveau komen ze sneller scouten en daar is hij wat mij betreft gebuisd.

19 oktober 2016 om 17:46

Ja, ik weet niet hoe het komt. Is hij té gemotiveerd in de CL, té gebrand op een goede prestatie om zichzelf te bewijzen en zichzelf in de kijker te spelen waardoor hij verkrampt gaat spelen?

In de CL is hij veel onrustiger aan de bal en is zijn passing veel minder, ook al tegen Leicester, dat heeft in principe weinig met de tegenstand te maken, daar kan het niet echt aan liggen.

19 oktober 2016 om 18:25

Ik dacht al dat hij het in de competitie veel beter deed, iedereen , of toch de overgrote meerderheid spreekt goed over Denswil, daarom dat zijn CL optredens me zo verbaasde. Maar goed, hij is nog jong en er is nog ruimte voor verbetering, die potentie heeft ie wel denk ik, afgaande op de verhalen.

19 oktober 2016 om 16:21

Ryan Donk? De beste man maakte in Turkije geen goede indruk bij Galatasaray en bij Betis Sevilla speelt hij ook zelden..

Denswil zijn kansen komen nog wel als hij zo door blijft gaan en uiteindelijk na dit seizoen naar een grotere competitie gaat. Als Hoedt basisspeler gaat worden en zich blijft ontwikkelen verwacht ik dat hij ook een goede backup gaat worden voor Oranje.

Ik zie hem toch te weinig. Ik hoor dat hij het goed doet, maar in de samenvattingen die ik hem zie spelen, zie ik hem vaak (ongelukkige) fouten maken. Voor Oranje op dit moment op "stand by" denk ik. De huidige spelers op zijn positie doen het goed vooralsnog en ik denk niet (op basis van lezen en beperkt zien) dat hij nu beter is.

Ben benieuwd naar z'n volgende stap. Hij stond bij Ajax toch bekend als een talent en heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld, maar niet echt een kans gekregen. Daarnaast stond talent Riedewald vlak achter hem te trappelen en had Ajax wellicht een probleem gehad als ze allebei gebleven waren.

Ajax heeft trouwens nog 20% op de doorverkoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AA Gent390
Voor de complete stand: Pro League
SpelersPositieW
Verdediger31
Timmy SimonsMiddenvelder30
Ruud VormerMiddenvelder30
Hans VanakenMiddenvelder30
Marvelous NakambaMiddenvelder30
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

96 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
NAC Breda mag dromen van de komst van Daniel Arzani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren