Frank de Boer: ‘In de Formule 1 kun je pas racen als de auto klaar is'

Woensdag, 19 oktober 2016 om 15:11

Frank de Boer begon afgelopen zomer met hoge verwachtingen aan zijn nieuw avontuur bij Internazionale. De eerst maanden bij i Nerazzurri verlopen echter nog niet zoals hij had gewenst: de club verloor onder zijn leiding vijf van de eerste tien wedstrijden en de druk begint toe te nemen op de voormalig coach van Ajax.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Frank de Boer de tijd krijgt om wat op te bouwen bij Internazionale?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door sammerens)

Je kan dat niet eindeloos blijven roepen Frankie, we hebben allemaal gezien hoe dat destijd met Seedorf was gegaan. Tevens heft de boer beschiking van een aardige selectie spelers, met deze selectie hoor je minimaal in top-6 te staan.

19 oktober 2016 om 15:56

Frank gaat de tijd krijgen. Geloof me. Mancini begon goed maar het ging steeds slechter. Frank begint matig maar Thorir is een echte Frank fan, die weet wij hij bij Ajax heeft neergezet.

19 oktober 2016 om 16:59

Seedorf presteerde gewoon goed. Haalde van alle teams in de Serie op 2 na het hoogste aantal punten met een vrij matig team.

Het is de Boer gegund om te slagen, maar ik hou er een hard hoofd in. Ik hoop dat hij zijn ideeën kan overbrengen op hey team uiteindelijk. Ondanks dat ik de Boer nog steeds een held vind, kijk ik tegenwoordig meer uit naar een Ajax wedstrijd dan de afgelopen 4/5 jaar. Dit kan ook komen door een, in mijn ogen, leukere selectie dan voorheen.

Frank, je weet voordat je met Inter in zee gaat dat je daar geen tijd krijgt.
Ik weet het is onreëel maar wel de werkelijkheid.
En net wat carribbean ook zegt, met dit materiaal had je zowel nationaal als internationaal heel wat beter moeten presteren.

Tja. Men kijkt vooral naar de harde feiten en die zijn zeker niet in het voordeel van de Boer.

Het is uiteraard een valide argument dat hij laat is ingestapt, maar ondanks dat zijn enkele van de resultaten gewoon niet te verantwoorden. De selectie is een stuk sterker dan vorig seizoen maar de prestaties zijn gewoon ontzettend matig. Er is ruim meer dan 100 miljoen uitgegeven aan enkele kwalitatief zeer goede spelers.
Vooral de resultaten in de Europa League zijn beschamend. Met 2 doelpunten verschil verliezen van Hapoel Beer Sheva en Sparta Praag, daar is gewoon geen enkel excuus voor.

Dat verhaal over de F1 is allemaal leuk en aardig, maar een Mercedes die niet optimaal afgesteld weet zich zeker altijd nog in de subtop te rijden.

Als de Boer vanavond en/of zondag weer geen resultaat behaald dan is de kans op ontslag zeer immens lijkt me.

19 oktober 2016 om 16:14

Dat laat instappen heb ik ook wel een beetje gehad, tuurlijk het was niet optimaal, maar hij heeft nog 2 weken voorbereidingstijd gehad, menig coach heeft (veel) minder voorbereidingstijd gehad en moest halverwege het seizoen instappen. Misschien moeten we concluderen dat de Boer of niet zo'n goede coach is, of dat zijn spelwijze absoluut niet bij de spelers en/of club past.

19 oktober 2016 om 20:57

In een normale wereld heeft een coach 3 jaar nodig om top resultaten te bereiken. Het eerste jaar moet het elftal gerenoveerd worden, het 2de jaar de nieuwe lijn ingezet worden om het 3de jaar te oogsten. Helaas geldt dat niet in het moderne voetbal, dan heb je 3 maanden als je geluk hebt.

20 oktober 2016 om 09:29

Het is gewoon onzin dat het 3 jaar moet duren voordat je een beetje fatsoenlijk weet te presteren.

Wat er nu gebeurt is dat de Boer een ploeg kreeg die vorig seizoen het hele seizoen in de top 5 heeft gestaan en waarbij ook nog eens voor dik 100 miljoen aan versterkingen voor is gehaald.

Niemand verwacht dat hij direct kampioen wordt, maar Inter behoort met deze selectie toch op zijn minst een stuk hoger op de ranglijst te staan en weten te winnen van een tegenstander zoals Hapoel. Op plek 11 staan met deze selectie is gewoon een schande.

Ja Frank, dit is niet de Formule 1.
Je traint een gevallen club in de Serie A, dat zijn mensen, geen machines die doen wat je vraagt.

Wat is Frank toch een naïef persoon. Heeft zich duidelijk vergist in zijn job, ik zie het niet meer goed komen met hem bij Inter eerlijk gezegd.

Frank di Burro moet niet zeuren; in NL wisten we al dat hij niet met (pseudo) vedettes kan omgaan.
Denk je echt dat de spelers van Inter nog 1 stap extra voor hem zullen zetten nadat hij al 2 spelers als kleuters heeft behandeld?

Hij is helemaal geen goeie coach vind ik, hij speelt altijd op balbezit en balletje breed dat is zijn tactiek.
Ik weet niet meer hoeveel weken geleden ik naar de stand van Inter had gekeken maar 1 ding viel mij op destijds. Dat was dat Inter Milan's doelsaldo op 8 doelpunten stond en daarvan stond Icardi met 6 doelpunten in de topscorerslijst. Dus als je logisch denkt hangt alles van 1 speler af bij Inter Milan. Als ze Icardi niet hadden hoeveel doelpunten hadden ze dan gemaakt? Een team moet minimaal een paar spelers hebben met scorendvermogen. Als je naar de statistieken kijkt dan is Inter Milan een armoedige team.

Grappig dat Frank hier als "grote" clubs Inter, Ajax en Barcelona noemt! Inter en Ajax kun je idd in een regel noemen: met dank aan hun verleden, vergane glorie. Maar om in dat rijtje Barca te noemen vind ik echt schandalig!! Inmiddels zijn Inter en Ajax niet meer dan sparringspartners misschien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1021 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9562
2.Napoli9148
3.AS Roma7733
5.Lazio7240
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Milan ŠkriniarVerdediger00
Joao MirandaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

184 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Drie clubs hebben Marouane Fellaini momenteel een concreet aanbod gedaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren