Winnende Klopp blijft kritisch: ‘Ik was heel boos, het sloeg nergens op’

/

Liverpool boekte zaterdag een 1-2 zege op Swansea City, maar bij rust zag het daar absoluut niet naar uit. Het team van Jürgen Klopp leed veel balverlies, was aanvallend onmachtig en incasseerde een tegengoal van Leroy Fer. Klopp schrok van de eerste 45 minuten van zijn ploeg.

"Ik was heel boos", beschrijft de oefenmeester in gesprek met Sky Sports zijn gevoel in de eerste helft. "Ik heb veel wedstrijden verloren, maar vandaag sloeg het nergens op. We waren er niet klaar voor en dat is mijn verantwoordelijkheid. Het was niet goed", steekt Klopp de hand in eigen boezem.

Treffers van Roberto Firmino en James Milner zorgden toch voor de vijfde officiële zege op rij. "We zijn op dit moment heel gelukkig. In de tweede helft speelden we zoals we de hele wedstrijd moeten spelen. Je kunt wedstrijden verliezen, en dat zullen we ook doen, maar je moet toch iedere keer minstens een beetje laten zien wie je bent. Dat deden we na rust."

Leroy Fer scoorde dit seizoen 4x in 7 Premier League-duels, evenveel als in zijn voorgaande 26 duels in deze competitie. #swansfc