Zegereeks van Real Madrid komt op moment supreme ten einde

/

De zegereeks van Real Madrid in LaLiga is ten einde. Na zestien opeenvolgende zeges in competitieverband kwam het team van Zinédine Zidane woensdagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Villarreal en moet men genoegen nemen met een evenaring van het Spaanse record van het Barcelona van Josep Guardiola. Als Barcelona vanavond van Atlético Madrid wint, lopen de Catalanen in op de koploper.

De eerste helft leek doelpuntloos te eindigen, maar een misstap van Sergio Ramos vormde de aanleiding voor de 0-1 van de bezoekers. De aanvoerder maakte in de blessuretijd een handsbal en de dienstdoende arbiter kon niet anders dan naar de stip te wijzen. Met een koelbloedige panenka zet Bruno Soriano de openingstreffer op het scorebord.

/

Real Madrid domineerde tot het moment van de 0-1, maar slaagde er niet in om ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden voor het doel van Sergio Asenjo. Villarreal daarentegen was gevaarlijk via Denis Cheryshev en Nicola Sansone. Zidane zag tot overmaat van ramp ook nog Marcelo geblesseerd uitvallen.

Drie minuten na rust maakte Ramos zijn fout goed: uit een corner van James Rodriguez kopte de verdediger het leer achter de kansloze Asenjo. Dat was het teken voor Real Madrid om een offensief in te zetten. Karim Benzema, Gareth Bale en Cristiano Ronaldo hadden allen voor de 2-1 kunnen zorgden, maar faalden in de afwerking.

Zidane, die Marco Asensio op de bank liet, koos ervoor om Lucas Vázquez en Álvaro Morata in de laatste twintig minuten in het veld te brengen. Hoewel Villarreal flink onder druk werd gezet, slaagde Asenjo er met diverse reddingen in om de bezoekers een punt te bezorgen.

Real Madrid C.F. - Villarreal CF ? Volgepakt Estadio Santiago Bernabéu? Blessuretijd van de eerste helft ? Strafschop...

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 21 september 2016

Denk jij dat Real Madrid kampioen van Spanje wordt?

1
2

Wat een walgelijk gedrag zeg op het einde.

Onsportief zeg om zo te liggen zeuren en dan ook nog die schwalbes.

Mooi dat Villareal hier een punt pakt.

21 september 2016 om 22:37

Ieder team wat wilt winnen doet zo op het einde en daar hoor je nooit wat over? Daarbij... vanaf 90:00 werd er een minuut tijdgerekt waarbij mij het logisch lijkt dat die tijd toch wordt bijgetrokken ipv de 3 aangegeven minuten. Alle recht om verhaal te halen

toch weer een heel slap madrid gezien en zidane die overtuigd toch ook niet echt

22 september 2016 om 06:56

16 overwinningen op rij en 51 goals. En als nog overtuigd hij niet?

22 september 2016 om 12:44

Gast wat wil je dat hij wekelijks met drie a vier doelpunten verschil wint? Zelfs Pep in zijn hoogtij jaren bij Barca lukte hem dat niet. Zidane doet het prima. Is koploper in de PD en heeft vorig seizoen de CL gewonnen.

22 september 2016 om 15:00

ben een real fan hoor maar laten we even eerlijk zijn die cl van vorig seizoen was toch ook veel geluk

22 september 2016 om 13:13

het spel is alles behalve overtuigend

Weer een zwakke wedstrijd van Real Madrid gezien. Al weken speelt Real zeer matig. Normaal werden er wel de 3 punten gepakt, maar nu verspelen ze punten. Zidane blijkt toch geen goede coach voor Real te zijn denk ik. Het team boekt geen vooruitgang.

21 september 2016 om 22:09

Als het een tijdje niet goed gaat is het niet gelijk zo dat de coach niet geschikt is, elk team heeft wel eens een dipje. Natuurlijk moet ik je wel 100% gelijk geven dat dit een zeer, zeer matige wedstrijd was.

21 september 2016 om 22:17

De aanval van Real Madrid komt gewoon te kort vind ik. Ronaldo en Bale zijn heel erg zwak in 1 vs 1 duels en dat moeten de vleugels van Real Madrid voorstellen. Normaal scoort Ronaldo altijd en dan verbloemt dat zijn spel, maar als die niet scoort heb je niets aan hem. Real mist vleugels met een goede techniek. Ik had toch liever spelers als Hazard en Ribery op de vleugels gezien die 1 vs 1 veel beter zijn dan Ronaldo en Bale. Dat zal het team ook beter maken.

21 september 2016 om 22:54

Na 1 wedstrijd gelijkspelen is het opportunistisch om te stellen dat de coach niet geschikt is, ben ik het volledig mee eens.

Toch zijn er al weken zwakke wedstrijden te zien. Misschien door de afwezigheid van bepaalde spelers, maar ik kan Real op dit moment ook niet betrappen op een bepaalde 'zidane-stijl'.

Een ploeg als die van Real hoort methodisch wen ploeg kapot te spelen. Op welke manier ook. Dat kan met aanvallend attractief voetbal van Guardiola, het vecht voetbal van Simeone of een kapotspeel-stijl (aanval met een super counter) van Enrique.
Ik zie nog niet precies wat hij die jongens bij wilt brengen.

16 overwinningen op rij is heel erg knap, maar van dit Real ben ik totaal niet onder de indruk. Wegspelen doen ze een tegenstander sporadisch.

Dit was echt verschrikkelijk slecht spel wat ik van Madrid heb gezien, met name in de eerste helft en op het einde van de tweede helft. Passes waren de hele wedstrijd al niet zuiver en het spel was allemaal veelste traag. Je mist in dit soort wedstrijden toch echt spelers zoals Casemiro en Modric. We hebben geluk dat Barcelona punten heeft verspeeld tegen Aláves, want anders kon Barcelona zomaar boven aan staan na de wedstrijd tegen Atleti. Hopen dat we de volgende wedstrijd weer punten pakken!

Hoe speelt Real in aanvallend opzicht. Ik heb Ronaldo serieus in de 2e helft 1x op links gezien? 4 verdedigers 3 middenvelder 2 spitsten en 1 rechtsbuiten? Ronaldo staat totaal niet op zijn positie.

Ronaldo is al 2 jaar over zijn top, maar vandaag moge duidelijk zijn dat het overduidelijk is. Ook mensen die Ronaldo-fans zijn moeten dit gewoon toegeven.

21 september 2016 om 22:24

Ben helemaal met je eens. Steeds wanneer Ronaldo de bal aanraakte leidde hij 99% balverlies ik zou zeggen haal een hazard. Jammer dat hij heel z'n carriere hier wilt blijven want het is al done met hem eerlijk gezegd.

22 september 2016 om 00:03

Maar als de heer Ronaldo weer erop los scoort dan is het een fenomeen en een held. Ronaldo is inderdaad al ouder aan het worden maar als je ziet dat hij als 1 van de weinigen voorin druk zet en gewoon nog wedstrijden beslist vooral dit jaar dan kan je toch niet zeggen dat het done is met hem? Dat vind ik eerlijk gezegd een vreemde reactie.

Mensen roepen ook al 2 jaar dat hij klaar is maar toch staat hij weer op, ook hij komt terug van een blessure en ook hij heeft ritme nodig.
Je ziet bij Benzema die bijvoorbeeld de hele zomer niks heeft gedaan dat het gewoon niet goed zit, die jongen is ook net terug van een blessure en hetzelfde geldt voor Bale. Ze hebben gewoon tijd nodig en dan zal je wel zien dat het weer gaat lopen.

22 september 2016 om 09:50

Je zag vorig seizoen al dat Ronaldo zijn man al niet meer voorbij kwam. Zag ik trouwens ook een beetje in het seizoen 14/15. Ronaldo wordt elk jaar minder qua bewegelijkheid. Maar goed, misschien heb je gelijk, Ronaldo en anderen moeten nog wat ritme opbouwen.

Ik vind dat Ramos vaker z'n team in de steek laat. Ramos is zeker goud waard voor real daar niet van, maar dat onnodige dingetjes zijn totaal niet te begrijpen maar goed. Je zag aan alles dat villareal voor een puntje kwam. 2de helft leuker als de eerste.

Aanval een beetje uit vorm, jammer dat Zidane per se in deze wedstrijd Modric rust geeft. Hoop dat Real snel hun vorm kunnen vinden.

21 september 2016 om 23:00

Ook appart inderdaad, want dit zijn toch niet de makkelijkste wedstrijden.

21 september 2016 om 23:02

Achteraf is dat makkelijk praten. Had Madrid hier gewonnen dan was het een goede beslissing hem te rusten. Helaas zit het soms tegen met die beslissingen.
Toch betwijfel ik of Modric het hele team op sleeptouw had kunnen nemen voor wat betreft de inzet. Het zag er een beetje lamlendig uit.

21 september 2016 om 23:30

Klopt een beetje dat het achteraf praten is maar in zo'n wedstrijd kun je beter Modric opstellen en in een mindere wedstrijd rust gunnen. Kovacic is een goede speler maar geen Modric.

Elke coach bij Real is te laf om Ronaldo te wisselen. Wat een machtspositie is dit zeg. Ronaldo en benzema 75 minuten lang niet gezien, haal je een van je betere spelers Bale eruit voor een vazquez.. Morata draait een ontzettend goed seizoen bij Juventus, dan laat je hem bij Real banken en laat je hem alleen de laatste 10 minuten spelen?? Heel logisch van Zidane

Waarom krijgt Modric rust tegen de nr. 4 van afgelopen seizoen? Zo een speler heb je juist nodig. Geef hem dan zaterdag rust uit tegen Las Palmas. Verder zou ik kiezen voor Morata. Oogt fitter scherper dan Benzema.