Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse krant maakt zich sterk voor onderbreken van 'el Clásico'

De oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam werd donderdag in de veertiende minuut stilgelegd voor een oorverdovend applaus en een dag later werd er ook bij de oefenwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk niet gevoetbald in de veertiende minuut. De Catalaanse krant SPORT vindt dit een prachtig eerbetoon aan Johan Cruijff en wil dat Barcelona het voorbeeld volgt.

/

SPORT maakt zich dinsdag sterk voor een minuut zonder voetbal in de Clásico van aankomende zaterdag. Barcelona en Real Madrid zouden de veertiende minuut moeten gebruiken om Cruijff te herdenken en te bedanken voor wat hij allemaal voor het voetbal heeft betekend, meent de krant. Het bestuur van Barcelona vergadert dinsdagmiddag over de beste manier om een passend eerbetoon te geven aan Cruijff.

Dinsdagavond staat het Nederlands elftal op Wembley tegenover Engeland, maar dit oefenduel zal niet worden onderbroken in de veertiende minuut. Bondscoach Danny Blind zei op de persconferentie dat een speler van hem de bal wel even een minuut lang aan de voet mag houden. “Of dat ze de bal even rustig rond tikken, zodat ze Cruijff goed en rustig kunnen herdenken. Dat zou wel zo aardig zijn”, zo werd hij geciteerd door De Telegraaf.