Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat heeft Manchester United dit seizoen al vijf punten gekost’

Manchester United heeft in de Premier League twaalf punten achterstand op koploper Leicester City, maar op Old Trafford zal men stiekem nog dromen van de landstitel. Langzaam maar zeker beginnen the Red Devils wat beter te voetballen en manager Louis van Gaal weet dat de achterstand op de kop een stuk kleiner had kunnen zijn.

/

“We moeten de wedstrijden eens afmaken”, laat Van Gaal weten aan The Independent. “We moeten verbeteren en ontwikkelen. Zo speelden we zeer goed tegen Chelsea, maar vergaten we het karwei af te maken.” In de blessuretijd kreeg Manchester United de deksel op de neus.

“We hebben dit jaar in de laatste minuut punten laten liggen tegen Newcastle United, Southampton en Chelsea. Dat heeft ons vijf punten gekost. We moeten dus leren om wedstrijden af te maken”, klinkt het.

1
2

12 februari 2016 om 12:20

Kan ook in plaats van 1x winst 2 x gelijk. En als je dan er 1x gelijk van maakt en 2x verlies verspeel je vijf puntenm

12 februari 2016 om 12:29

Nee, dat zou 4 punten zijn
2 keer van winst naar gelijkspel, en één keer van gelijkspel naar verlies = 5 punten

12 februari 2016 om 12:22

Ja precies, 3 wedstrijden is toch ook 6 punten zou ik zeggen.

12 februari 2016 om 12:28

Nee, gewoon 5.

2 punten verloren tegen Chelsea en Newcastle, en één punt verloren tegen Southampton.

12 februari 2016 om 12:38

Hoe kan je 1 verliespunt hebben? Of je hebt er 3 of 2 verliespunten, dus kun je never 5 punten laten liggen door 3 wedstrijden niet te beslissen.

12 februari 2016 om 12:45

Het gaat van gaal om de huidige stand op dat moment in de wedstrijd. Zo bekeken hebben ze wel degelijk 5 punten verspeeld.

Newcastle en Chelsea op winst (6 punten) maar werd gelijk dus hou je 2 punten over, is 4 punten verloren.

Southampton stonden ze op dat moment gelijk en dus 1 punt, maar verloren ze dus raakten ze dat punt kwijt, maakt totaal 5 punten

12 februari 2016 om 13:03

Tuurlijk kan dat wel. In de laatste minuut een tegendoelpunt krijgen terwijl het gelijkspel staat is toch gewoon 1 punt verlies.

12 februari 2016 om 13:59

Oow zo, ja maar van de andere kant, Als United zijnde moet je altijd voor 3 punten gaan en als je dan gelijkspeelt verlies je 2 punten. Zo bekeek ik het.

12 februari 2016 om 14:46

Newcastle (3-3) en Chelsea (1-1) gingen van winst naar gelijkspel: 4 punten verspeeld. En Southampton (0-1) ging van gelijkspel naar nederlaag: 5 punten verspeeld in totaal.

Ze mogen ook wel leren kansen te creëren.

12 februari 2016 om 12:25

In theorie zou je genoeg moeten hebben met 1 kans. Het creëren van kansen lijken ook niet het probleem te zijn. Denk dat afmaken gewoon verbeterd moest worden en doordat rooney weer in vorm begint te komen kunnen we praten met leek.

13 februari 2016 om 01:56

Als ik de wedstrijden van United zie dan is het creeren van kansen het grootste probleem. Het zijn altijd van die kansen die er heel misschien wel in hadden kunnen gaan, maar in de meeste gevallen gewoon mis gaan. Het komt door het slome spel. De aanvallers hebben geen ruimte dus moeten het doen met halve kansjes. Ik vind het soms wel sneu voor de aanvallers.

Volgens mij is 5 punten verliezen in drie wedstrijd vrij onmogelijk

12 februari 2016 om 12:21

Kan wel zie vorige post

12 februari 2016 om 12:42

Twee keer gelijk ipv van winnen is 4 verliespunten. Een keer verliezen ipv gelijk is 1 verliespunt. Samen dus 5

Kan wel degelijk.

Southampton stond gelijk (is 1 punt) en verloren ze dus 0 punten.

Chelsea en Newcastle stonden ze voor (zijn 6 punten) maar speelden ze beide gelijk, dus 2 punten.

Scheelt dus een keer 1 punt en twee keer 2 punten = 5 punten

Beetje karma van Fergie time waarschijnlijk...

Van Gaal heeft gelijk maar ik vond wel dat United na de 0-1 tegen Chelsea stopte met voetballen. United was in de tweede helft gewoon een stuk beter dan Chelsea maar op het eind liepen ze veel te ver terug en riepen ze de gelijkmaker over zichzelf af.

Wat een gelul weer , als je de wedstrijd tegen Liverpool terughaald dan hebben ze 3 punten gestolen met 1 doelpoging

12 februari 2016 om 14:52

Steal from others, don't let others steal from you.

Je hoort Van Gaal toch nergens klagen dat die punten gestolen zijn, of wel? Hij zegt dat je een voorsprong in de 88e minuut gewoon over de streep moet trekken, ongeacht hoe je aan die voorsprong bent gekomen. Dat United met 1 schot op doel punten steelt op Anfield is een zorg voor Liverpool, daar hoeft Van Gaal niet meer naar te kijken.