VVV-Venlo - West Ham United Onder-21 (Eng) 0-0

1
2

Tja wie anders dan Ziyech scoort bij Twente... Ben benieuwd of er nog clubs voor hem komen na zijn uitlatingen (al hoop ik stiekem van wel en het liefst dan nog voor de 15e:-P)

7 januari 2016 om 17:41

Penalty, veroorzaakt door Cabral.. Dus niet alle eer naar Ziyech, buitenom dat staat het overall nou 3-2, met goals van Hölscher en Soumaoro er wordt 2x een uur gespeeld

7 januari 2016 om 17:54

Bij hoeveel doelpunten voor Twente dit seizoen is Ziyech nou inmiddels betrokken? 30 van de 40 ofzo? Die gaat sowieso weg deze winter.

7 januari 2016 om 18:01

Hij s ook betrokken bij veel tegendoelpunten door zijn man te laten lopen of niet mee te verdedigen. Dit soort statistieken lees je niet maar je ziet het wel als je elke wedstrijd van Twente in zijn geheel hebt gevolgd i.p.v. alleen samenvattingen.

7 januari 2016 om 20:21

Dat zou knap zijn @komopaz, Twente heeft pas 18 keer het net gevonden. Plus is dat zo knap dan? Ik vind het eerder wat zeggen over de rest van Twente. Die kunnen blijkbaar niet scoren zonder Ziyech.

7 januari 2016 om 17:58

Toch een beetje angst voor de grote broer uit Enschede?

7 januari 2016 om 18:38

idd hopen dat hij voor de 15e weg is!

7 januari 2016 om 19:33

De grote broer staat qua wat?
Historie?
Nou mooi man, volgensmij doet de buurman het op dit moment veel beter. Dan die grootmacht van weleer

7 januari 2016 om 22:12

En toch is Heracles ons kleine broertje 😉

Twente heeft met 3-2 gewonnen van Genk. Er is 2x 60 minuten gespeeld.

AZ 2-2 tegen Brugge. Op de statistieken afgaande weer een drama. 2-0 voorsprong nog voor rust weggegeven. Vlaar wel een goaltje, dat is dan wel weer mooi.

7 januari 2016 om 19:16

Volgde het via twitter en dacht wel John wat doe je nu, op een gegeven moment Hupperts rechtsback, Haye en Ortiz centraal achterin, dan denk ik hmm verassend. Maarja daar zijn deze potjes goed voor, om uit te proberen, en ze hebben toen ze achterin stonden geen goal weggegeven

AZ - Club Brugge is 2-2 geworden. Geen slecht resultaat. Eerste helft hadden beide elftallen de meeste basisspelers opgesteld, tweede helft veel gewisseld.
Doelpuntenmakers AZ: Vlaar (13', kopbal) en Henriksen (24, rebound).
Doelpuntenmakers Brugge: Dierckx (42', rommelige situatie uit hoekschop) en Gedoz (45', strafschop). Alleen jammer dat we (AZ) een 2-0 achterstand weg hebben gegeven.

7 januari 2016 om 18:45

2de helft was wel volledig voor Club brugge.

7 januari 2016 om 19:03

Nee, viel wel mee. Werden nauwelijks kansen gecreeerd door Brugge (ook door AZ hoor) in de tweede helft ondanks dat Brugge de eerste 25 minuten van de tweede helft inderdaad het overwicht had. De laatste 20 minuutjes herpakte AZ zich weer en kregen zij weer een licht overwicht.
Bron: AZ twitter

Ik ben oprecht benieuwd naar de woede van de twente supporters richting ziyech, kan iemand mij het uitleggen? Ik begrijp dat het niet leuk is dat in tijden als deze Ziyech zo uithaalt maar, wat is het waar jullie zo boos om zijn?

Ben blij met de overwinning, alleen niet blij dat er 2 van de 3 vanaf 11 meter zijn gescoord

Eagles - Nijkerk 6-0